EUROVISION 2019: Δύο τραγούδια θα ερμηνεύσει η Madonna!

Ηπολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Madonna στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2019 θα πάρει σάρκα και οστά. Μάλιστα αυτήν τη φορά αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

2 τραγούδια για τη Madonna

Σύμφωνα με άρθρο της ισραηλινής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, Haaretz, η βασίλισσα της ποπ θα ερμηνεύσει μία μεγάλη επιτυχία της και επίσης θα παρουσιάσει ένα καινούργιο τραγούδι. Για το 2ο υπήρξαν αμφιβολίες και συζητήσεις από τους διοργανωτές, γιατί λέγεται ότι περιέχει πολιτικά μηνύματα.

Η Madonna και το Ισραήλ

Η Madonna θα τραγουδήσει για 4η φορά στο Ισραήλ, μετά το 1993, το 2009 και το 2012. Έχει επισκεφτεί τη χώρα επίσης αρκετές φορές λόγω του ενδιαφέροντός της για τη διδασκαλία της Kabbalah. Με αφορμή της εμφάνισή της στη Eurovision 2019, θα συνοδεύεται από ομάδα 160 ατόμων. Το κόστος για αυτή την εμφάνισή της θα είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, βλ. το άρθρο μας, και θα το αναλάβει ο μεγιστάνας Sylvan Adams, βλ. λεπτομέρειες εδώ.

φωτογραφία: REUTERS/Lucy Nicholson

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ