ΙΤΑΛΙΑ: L’Amore È Femmina τελικά στο Baku!

Η ιταλική τηλεόραση RAI σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Universal Music Italy, στην οποία ανήκει η εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2012, αποφάσισαν η Nina Zilli να ερμηνεύσει στο Baku το τραγούδι L’Amore È Femmina.

Το συγκεκριμένο τραγούδι περιλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της ερμηνεύτριας και επιλέχτηκε αντί του τραγουδιού Per Sempre με το οποίο συμμετείχε η Nina Zilli στο Φεστιβάλ του San Remo, από όπου και επιλέχτηκε για να εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision.

Όπως αναφέρει το eurovision.tv, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν οι στίχοι του τραγουδιού θα είναι στα ιταλικά ή θα υπάρχουν και κάποιοι στα αγγλικά.

 

Λουκάς Βλαβιανός

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. i Loreen apektise antipalo , ante gia na anevei ligo kai i apodosi tis na vgaloume kai tipota!!! polu kali summetoxi, fresko kai foul gia vraveio i Italia, tha meinw pistos omws stin Loreen!!!

  2. γιατι ρε γαμωτο?μου αρεσε απιστευτα το Per Sempre το ειχα ερωτευθει και ηταν στη 3αδα μου και γενικα η ιταλια ηταν ενα απ τα φετινα φαβορι μαυτο το κομματι..οποτε θα προσπαθησω να το ξεχασω αναγκαστικα..
    τωρα το συγκεκριμενο..θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος γιατι αγαπαω Nina..μου αρεσε αρκετα..πολυ φρεσκο αλλα και κλασικο μαζι..και σημερινο αλλα και παλιας εποχης..εγω ετσι το βλεπω..θα κερδισει πολλους που δεν αρεζαν το προηγουμενο αλλα θα χασει και καποιους που δεν τους αρεσει αυτο..
    ισως ειδε η ιδια η ερμηνευτρια οτι μαζευτηκαν πολλες μπαλαντες και μαλιστα πολυ δυνατες (σερβια,ισπανια,ισλανδια,σλοβενια) και ειπε να ερμηνευσει κατι πιο δυναμικο..γιατι οχι..η Nina ειναι τελεια και ευχομαι να παει ψηλα..επεσε στην καταταξη μου απο την 3αδα αλλα εξακολουθει να ειναι στην 10αδα μου..

  3. Εξαιρετική επιλογή από την Ιταλία. Η Nina Zilli είναι τυπάκι τρομέρο ως ερμηνεύτρια και είμαι σίγουρος ότι θα απογειώσει ένα πιασάρικο, παιχνιδιάρικο αλλά και φινετσάτο τραγούδι όπως το L’Amore È Femmina. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα η Σουηδία μόλις απέκτησε αντίπαλο δέος.

  4. Τι Ελευθερίες, Ήβη και μαλακίες. Οι Ιταλοί μας κάνουν μαθήματα, στο τι σημαίνει πραγματική μουσική και ερμηνεία. Δεν πάει η άλλη να ανεβάσει το μίνι μέχρι τ αυτιά, ας ρίξει μια μάτια στο τι σημαίνει πραγματική καλλιτέχνιδα στο πρόσωπο της Nina Zilli. Οι δικιες μας την μόνη που μπορούν να συναγωνιστούν, είναι την jenna jameson στις πορνοταινίες.

    • χαχαχαχα δεν εχεις αδικο φιλε..η Nina ειναι καλλιτεχναρα και σιγουρα δεν λανσαρει το στυλ πορνοσταρ..εχει φινετσα και ειναι γυναικαρα..οχι φτηνη..μουσικη προταση απο την ιταλια λοιπον που ισως η αλλαγη τους βγει σε καλο..εκτος απο επιτροπες νομιζω θα παρει μαζι της και το κοινο..δεν θα την συγκρινω με την lorren γιατι ειναι πολυ διαφορετικο στυλ τα τραγουδια..αλλα πιστευω και πριν η ιταλιδα ηταν απ τις μεγαλες αντιπαλους της Loreen..

    • πες τααααα πες τααααα !!!!εχουν κανει το θεσμο 18 χιλιομετρο αθηνων -λαμιας -τραγουδια αισθητικης σκυλαδικου,κονσομανσιον και απο φωνες κορμαρες

  5. δεν ειναι κακο ,θεωρω το per sembre ανωτερο σε αισθητικη και μελωδια αλλα και αυτο δεν ειναι κακο,οχι ομως για βραβειο,φετος η νικη ειναι σουηδικη (αν και αγαπω πολυ την συμμετοχη του ΖΕΛΙΚΟ)

  6. λέτε να παίχτηκε παρασκήνιο και τελικά οι Ιταλοί να μη θέλουν πρωτιά για διάφορους λόγους (και οικονομικούς ίσως) δεδομένου ότι το Per Sempre είχε πολλές καλές προοπτικές και στέλνουν τελικά αυτή τη χαριτωμενιά?κλάση ανώτερο το Per sεmpre..χάθηκε ίσως ένα αντίπαλο δέος στους Βίκινγκς..?Θα δείξει..

  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

  8. θα δειξει αν θα τους βγει σε καλο..ηδη σε καποια site αλλοι χαρηκαν με την αλλαγη αλλοι απογοητευθηκαν..ειναι λογικο..το θεμα ειναι οτι ισως παλι να εχανε απ την τηλεψηφοφορια οπως περσυ..τωρα πιστευω θα εχει και επιτροπες και κοινο..παντως δεν πιστευω οι ιταλοι να μη θελουν την νικη..ηταν στρατιγικη αυτο που εκαναν..φετος εχει παρα πολλες καλες μπαλαντες φαβορι οποτε καποιες δεν θα τα πανε καλα..τα δυναμικα ειναι ελαχιστα..
    αλλα σε λιγους μηνες θα φανει αν εκαναν καλα η οχι..ποτε δεν ξερεις..

  9. Εμένα αυτό μ’αρέσει Πολύ περισσότερο!!! (Όχι ότι δεν μου άρεσε το Per sεmpre) Φέτος θα πάει πολύ ψηλά η Ιταλία!

  10. Πρόκειται για το μαγαλύτερο ΞΕΝΕΡΩΜΑ που έχω φάει τα τελευταία χρόνια στη Eurovision. Να γκρεμίζεται το στυλάτο βραβείο σου και να σου ‘ρχεται ποπάκι από την Ιταλία που έγινε Ουκρανία κια Λευκορωσία αλλάζοντας τις αποφάσεις της….
    Απογοήτευση.

  11. Eίμαι απ΄αυτούς που τους χαλάει το αριστοκρατικό-κυριλέ ύφος των τυπικών ιταλικών μελωδιών. Το per sempre λοιπόν δεν μου άρεσε. Τούτο εδώ μου μιλάει πολύ περισσότερο. Μα πάρα πολύ!

  12. 1000 φορές καλύτερο από το per sempre και αν πάει καλά θα το αξίζει όχι όπως πέρυσι…

  13. Εννοειται πως αυτο θα ‘μιλησει’ περισσοτερο στα αυτια του κοινου,το Per Sempre ηθελε πιο πολλα ακουσματα για να το αγαπησεις.Αυτο ειναι πιο catchy.Ευτυχως που εχουμε φετος χωρες οπως η Ιταλια,η Σουηδια και η Ισλανδια για να μας υπενθυμισουν οτι προκειται για μουσικο διαγωνισμο και οχι για καστινγκ για πρωταγωνιστρια ερωτικων ταινιων!(ονοματα δε λεμε,χωρες δε θιγουμε)

  14. Προτιμουσα “Per Sempre”
    αυτο μου ειναι σχεδον αδιαφορο…..πριν θα εδινε μονομαχια για την κορυφη η Ιταλια με την Σερβια(μαλλον) στις μπαλαντες(θεωρω ολες τις αλλες μπαλαντες κατωτερες αν και μου αρεσει και η Ισπανια).Σαφως η Ιταλια ειναι μια χωρα που δυσκολα δεν θα παει καλα στην γιουροβιζιον και ευκολα μπορει να κερδισει με ενα καλο τραγουδι-παρουσια ε λοιπον αυτο το τραγουδι δεν “φωναζει” ΝΙΚΗ!

  15. Γιατι δεν ειμαστε αντικειμενικοι? Αν αυτο ηταν απο αλλη χωρα θα το λεγαμε αδιαφορο! Γιατι τετοιο ειναι! ε οχι κια masterpiece αυτο!! ενταξει, και το περσινο καλο το λεγανε… αλλα ηρθε 11ο στο κοινο, ενταξει οτι και να στειλει η Ιταλια, θα ειναι 3αδα αντε 5αδα γιατι μπορει να θυμωσει και να μην ξανασυμμετασχει…. (ειδαμε τι εγινε το 2011) Αν ελεγε το Aphrodisiac… θα το εβρισκαν μερικοι ως… τελειο!!!

    • συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. αυτό συμβαίνει και με τις ελληνικές συμμετοχες, κακά τα ψέμματα.. αν έστελνε η σλοβακία κομμάτι τύπου Λούκα θα την είχε κράξει ολη η ευρώπη! Προσωπικά, το κομματι μου αρέσει περισσοτερο απο το Per Sempre και νομίζω θα παει πολύ καλα στον διαγωνισμό, όπως και εμείς αλλωστε.. Νικήτρια θα είναι η Loreen φετος. Καλή επιτυχία Ιταλία 🙂

  16. Εξαιρετικό κομμάτι. Νομίζω πως η Loreen βρήκε έναν ισάξιο αντίπαλο πλέον. Καλή επιτυχία και στην Ιταλία και στη Σουηδία. 🙂

  17. Όχι ρε ιταλία…γιατί αυτό το λάθος?? Το per sempre ήταν (για μενα) η καλύτερη μπαλάντα φέτος..(εννοείται πως θα έπαιρνε την ψήφο μου..).. Άντε δν πειράζει σας συγχωρώ κι αυτό καλό είναι..αλλά όχι όπως το προηγούμενο..:(

  18. Καλό αλλα με ΤΙΠΟΤΑ σαν το per Sempre”!όσο για το οτι οι Ιταλοί μας κάνουν μαθήματα,κι εμείς μπορούμε να στείλουμε Νατάσα Μποφίλιου αλλά θέλει να πάει ή είναι κομπλεξική όπως άλλοι δικοί μας?Επίσης,η ΕΡΤ εκτός από το να την καλεί κάθε εβδομάδα στο ¨Στην υγειά μας” της έκανε ποτέ πρόταση?

  19. Οπότε το ερώτημα φέτος είναι:
    Σουηδία, Σερβία ή Ιταλία;;

    ‘Οσο και αν λατρεύω τη φετινή συμμετοχή της Σουηδίας νομίζω πως μάλλον η Σερβία έχει πιο πολλές πιθανότητες… Μόνο τα 12ρια που θα πάρει από τις γειτονικές χώρες αλλά και από Αυστρία και Ελβετία που, για ένα λόγο ακατανόητο σε μένα, εμμένουν να ψηφίζουν κάθε χρόνο βαλκανικές μπαλάντες, έφτασε στους 120 βαθμούς! Τώρα για την Ιταλία δεν ξέρω πόσο θα πείσει τις επιτροπές ώστε να το βγάλουν πρώτο και να μπορεί να διεκδικήσει τη πρωτιά!!

  20. Μου άρεσε το per sempre αλλά και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο τραγούδι! Από τις αξιοπρεπέστατες συμμετοχές στη γιουροβίζιον φέτος και τις πιο καλές!

  21. malon h EBU apofashse na pnhksh thn shmetoxh ths italias gia na kerdhsh sta shgoura h sweden ……. genhka bazoun xerh autoi afou to programa einai dhko tous kai oti 8eloun to kanoun !!!!!!!!!!

  22. Ούτε αυτό ούτε το Per Sempre μου αρέσουν!
    Αλλά την ιταλική γλώσσα την ερωτεύσαι, ακόμα κι αν είναι βρισιές..
    Κι εκεί είναι η ομορφιά της ιταλικής μουσικής. Ότι ακόμα και ένα παντελώς αδιάφορο τραγούδι όπως αυτό, αποκτά άλλο ”ήχο” όταν ερμηνεύεται στα ιταλικά, και ειδικότερα από μια τέτοια φωνή και μια τέτοια, ομολογουμένως, κουκλάρα!
    Καλή τύχη.
    Αν και είμαι Loreen μέχρι το κόκαλο

    • Donna, συμφωνώ απολύτως μαζί σου στο θέμα της γλώσσας. Τα ιταλικά είναι λες και κάνουν έρωτα με τη μουσική. Ελπίζω, λοιπόν, να μην “πειραχθεί” το τραγούδι…

  23. Κατά τη γνώμη μου, η Ιταλία το φοβήθηκε το “Per Sempre”…. Ένα τραγούδι που μπορεί να ήταν μεν μία από τις πολλές φετινές μπαλάντες, αλλά ήταν μία μπαλάντα ξεχωριστή από τις άλλες, που προσωπικά πιστεύω ότι θα έβγαινε σίγουρα πρώτη και με διαφορά στις επιτροπές, όπως πέρυσι, αλλά θα έμπαινε και στη δεκάδα της τηλεψηφοφορίας, δίνοντας στη χώρα σαφή προοπτική βραβείου, το οποίο, ως φαίνεται, δεν επιθυμεί… Το νέο τραγούδι είναι καλό, μου αρέσει, αλλά πολύ λιγότερο από το προηγούμενο. Η Nina είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική και συνεχίζει να αποτελεί η ίδια, με την υπέροχη ερμηνεία και την άνετη σκηνική της παρουσία, το “δυνατό χαρτί” της φετινής ιταλικής συμμετοχής.

  24. Εεεεε?????F______ νομίζω πως ξεφυγες τι ειναι αυτα που λες για την Ηβη και την Ελευθερια??ντροπή σου…ακους εκει για πορνοταινίες…Να σκεφτόμαστε και λιγο πριν μιλήσουμε δεν θα μας κανει κακο..

  25. John οσο για αυτο το Poll ειναι καθαρα ΜΑΛΑΚΙΑ,αφου δεν βγηκαν καν ακομα όλα τα τραγούδια,και επισης η Αρμενία αποσίρθηκε ενω ειναι μεσα στην λιστα!!Οπόταν….

  26. Σαφέστατα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση από το γλυκανάλατο και αδιάφορο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Καλή τύχη, Ιταλία (που με τις επιτροπές θα την έχεις…per sempre)!!!

  27. ΜΑΙΤΑΦΡΑΣΟΙ ΑΠΩ ΤΑ ΠΡΟΛΕΜΑΙΚΑ ΣΤΑ ΑΙΛΛΟΙΝΟΙΚΑ.

    Μάλλον η EBU αποφάσησε να πνήκση την σημετοχή της ιταλίας για να κερδήση στα σίγουρα η sweden…….γενηκά βάζουν χέρη αυτοί αφου το πρόγραμα ειναι δηκό τους και οτι θέλουν το κάνουν !!!!!!!!!!!

    ΖΕΙΤΟ ΕΙ ΠΡΟΛΕΜΑΙΚΗ, ΖΕΙΤΟ ΚΕ ΕΙ ΑΙΛΛΟΙΝΟΙΚΕΙ ΓΛΟΣΣΑ!!!

  28. TEΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ…..ΤΟ ΝΕΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΚΑΙ ΛΑ ΛΑ!!!

  29. emena to per sempre mou fainetai entelws vareto, alla katalavainw oti antikeimenika einai mia kali mpalanta pou tha arese se arketous. protimw ayto edw an kai akoma den trelainomai.
    i souidia den prokeite na xasei apo kanena 😛
    an kai tha thela na kerdize i italia giati i rwmi dipla einai kai einai kai agapimeni poli. mporoume na petaxtoume tou xronou… enw sti stokxolmi poios trexei?…

  30. ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PER SEMPRE.ΟΚ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!
    ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 🙂

  31. Μισό αγγλικό να μπει και μπαλλέτο επί σκηνής, πάει το καννιβαλίσανε το κομμάτι

  32. Αψυχολόγητοι αποδείχτηκαν οι Ιταλοί κ φέτος .. Το Per Sempre αν κ θα είχε σκληρό ανταγωνισμό με τις μπαλάντες της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ισλανδίας κ της Σλοβενίας, αν μη τι άλλο είχε τα φόντα να μπει στη δεκάδα. Τώρα με αυτό το τραγούδι τίποτα δεν είναι σίγουρο … Πολύ πιο εύπεπτο μουσικά, κ στίχοι τύπου lalala boom boom δεν συγκρίνονται με τους στίχους του per sempre. Πλέον αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα το πως θα παρουσιαστεί σκηνικά το τραγούδι ..

  33. ωραιο ηταν το per sempre αλλα και αυτο που παει δεν με χαλαει ειναι εξισου ωραιο τραγουδι αλλα εαν δεν το δω και σκηνικα στο Μπακου δεν μπορω να εχω αποψη

  34. Το θέμα δεν είναι αν αυτό είναι καλύτερο από το PER SEMPRE ή όχι, αλλά ποιο από τα δύο ταιριάζει στο στυλ της και συνάδει με την εμφάνισή της, και αυτό είναι ολοφάνερα πολύ πιο ταιριαστό σ΄αυτήν την πολύ καλή τραγουδίστρια, ενώ η ποιοτική-βαρετή μπαλαντούλα θα κοίμιζε το ευρωπαϊκό κοινό! Τώρα λοιπόν και από μένα…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ, ΝΙΝΑ!!!

    • Γιατι δεν κοιμηθηκαν περσυ με τον Ιταλο??
      Η Μπαλαντα ηταν φοβερη και η ιδια θεα ονσταιτζ…ποιοτητα και στυλ και ενω υπαρχουν πολλες μαλαντες ξεχωριζε…τωρα με το μπουμ μπουμ μην μου μιλατε για ποιοτητα γιατι αν το εστελνε καμια αλλη χωρα θα το θαβατε…!
      Οι Σουηδοι αν εχουν αποφασισει να κερδισουν φετος τους ηταν εμποδιο η μπαλαντα(που θα ηταν τοπ2 στις επιτροπες)τωρα νομιζω οτι γινεται λιγο ποιο ευκολο γιαυτους…θα δουμε αλλα οχι οτι θα κοιμοντουσαν με την μπαλαντα…δεν μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πανω της και ΦΩΝΑΡΑ!

  35. ConP, ο περσινός ήρθε δεύτερος, γιατί ήταν συγκλονιστικός ερμηνευτικά, είχε και πολύ ωραίο μελωδικό τραγούδι, και οι επιτροπούλες αποφάσισαν μετά μανίας να στηρίξουν την επιστροφή της μεσογειακής μπότας, ανεξαρτήτως τραγουδιού, και μάλλον το ίδιο θα κάνουν και φέτος! Απλά το έργο τους μπορεί να ευοδώσει ευκολότερα με το συγκεκριμένο κομμάτι, που θα ψηφίσουν και οι τηλεθεατές, αντί μιας μπαλαντούλας, που μπορεί ν’ αρέσει σε κάποιους, δεν παύει όμως να είναι βαρετή! Δεν είναι κακό το Per Sempre, όμως δεν είναι ταιριαστό με το στυλ της Nina! Ούτως ή άλλως, στην πρώτη πεντάδα θα είναι, οπότε αναμένουμε να τη δούμε επί σκηνής Μπακού!

  36. To “Per sempre” όχι απλώς δεν ηταν κακό(Hello???)αλλά είναι τραγούδι που θα γινόταν eurovision classic.Αυτό είναι χαριτωμένο,θα πάει σίγουρα καλά και μετά από 4 μήνες θα ξεχαστεί…Ο λόγος που το άλλαξαν δεν είναι η eurovision.Η εταιρία της θέλει να προωθήσει ως επόμενο summer single το “L’Amore È Femmina”.Τόσο απλό.

  37. Προφανως ειμαι απο τους λιγους ομως Σουηδια δεν μπορω να την ακουσω για δευτερη φορα.Μια μου ηταν αρκετη.Ιταλια μου αρεσει πολυ περισσοτερο ομως ξερω απο τωρα οτι η Σουηδια θα παει πολυ καλυτερα γιατι θα εχει πολυ δουλεμενη την σκηνικη παρουσια της σε αντιθεση με Ιταλια που θα επικεντρωσει -μαλλον- στις φωνητικες ικανοτητες της κ.Νινα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ