[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Οι δηλώσεις της Katerine Duska για την εμφάνισή της στο Eurovision In Concert 2019!

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το 11ο κατά σειρά Eurovision In Concert, ένα από τα μεγαλύτερα Eurovision events των τελευταίων ετών. Στην εκδήλωση συμμετείχε φέτος (μετά από απουσία τριών ετών) και η Ελληνική αποστολή, με την εκπρόσωπό μας στον διαγωνισμό, Katerine Duska, να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά την ελληνική συμμετοχή για φέτος, «Better Love».

Η εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου ήταν μία από τις πιο αναμενόμενες εμφανίσεις της βραδιάς με πολλούς Έλληνες και ξένους fans που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, να αφήνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέτρητα σχόλια και εντυπώσεις. Το κοινό μέσα στο AFAS Live arena, ανταποκρίθηκε θετικά στο άκουσμα του “Better Love” καταχειροκροτώντας την Κατερίνα, αλλά και δείχνοντας την αγάπη του στην Ελληνίδα καλλιτέχνη στο after-party που ακολούθησε.

Πως όμως σχολιάζει η ίδια την εμφάνισή της;

Ο OGAE Greece, λίγο πριν την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, μίλησε με την Katerine Duska στο αεροδρόμιο με την ίδια να σχολιάζει την εμφάνισή της γεμάτη ενθουσιασμό:

Θα ήθελα να πω ότι τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα κρύωμα το οποίο δεν έχει υποχωρήσει εντελώς. Το γνωρίζω πως δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές μου, αλλά ομολογώ πως δεν έχω περάσει ποτέ τόσο ωραία σε μία κακή μου στιγμή (γέλια). Το κοινό ήτανε φοβερό, τα vibes επίσης τρομερά και εγώ αγάπησα όλο αυτό που έζησα».

Σχετικά με την εμπειρία της από το διήμερο ταξίδι προς το Άμστερνταμ, η Katerine δήλωσε:

Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Ταξιδέψαμε στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο ενός μεγάλου party, και αυτό ήταν στην ουσία όλο αυτό. Γνωρίσαμε κόσμο που ενδιαφερόταν να μας δει από κοντά, να μας μιλήσει, να μας πει τη γνώμη του για τα τραγούδια μας και όλο αυτό ήταν μία μοναδική εμπειρία για όλους μας. Θεωρώ πως εμείς οι καλλιτέχνες, ερχόμενοι στο Eurovision In Concert, στηρίξαμε μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν εθελοντικά για ένα τόσο όμορφο σκοπό και η αγάπη που πήραμε και που συνεχίζουμε να παίρνουμε είναι τρομερή.»

Τέλος, η Katerine δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις υπόλοιπες συμμετοχές τονίζοντας πως φέτος είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά:

Υπάρχουν πολλές ωραίες συμμετοχές φέτος. Μέρα με τη μέρα, αλλάζω το αγαπημένο μου τραγούδι. Πριν από μερικές μέρες ήταν το «Arcade» της Ολλανδίας – που εννοείται πως συνεχίζει και μου αρέσει – αλλά τώρα περνάω τη φάση της Ιταλίας και του «Soldi»!

Την είδηση ότι η ίδια ήταν άρρωστη, πέρα από εμάς την αποκάλυψε και μέσα από τα προσωπικά της social media, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό που την ακολουθεί πιστά τους τελευταίους μήνες αλλά και αυτούς που την γνωρίζουν ως καλλιτέχνη εδώ και κάποια χρόνια. Φυσικά, στην ανακοίνωση δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία της από το ταξίδι στο Άμστερνταμ, ευχαριστώντας τον κόσμο που γνώρισε όσο ήταν εκεί.

Τα επόμενα σχέδια της Katerine Duska περιλαμβάνουν ξεκούραση και ανάρρωση σε πρώτη φάση και φυσικά εντατικές και ασταμάτητες πρόβες τόσο για την εμφάνιση στο Τελ Αβίβ όσο και για την εμφάνιση του event της Μαδρίτης, στις 20 Απριλίου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

Πηγή φωτογραφιών: Nikol Bartzoka / OGAE Greece archive

120 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Respect για τον τρόπο που διαχειρίζεται ό,τι έγινε! Κια σηκώνει πολύ βαρύ φορτίο στους ώμους της, τις προσδοκίες όλων μας. Καλή επιτυχία Κατερίνα!

  2. Άπατη…και εκτός τελικού. Το σκότωσε το τραγούδι. Δεν το έχει ούτε θα το έχει. Ερασιτεχνισμός επιπέδου ΕΡΤ για 2η συνεχόμενη χρονιά

    • Δεν αντέχω πια να μπαίνω να μαθω για τις εξελίξεις στη Eurovision και σε κάθε άρθρο που να λέει Ελλάδα οι μισοί να κράζουν. Το ανικανοποίητο έχουμε πια. Σε 2 εβδομάδες είναι το επόμενο pre party όπου θα περιμένουμε να δούμε μήπως βελτιωθεί (που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα κρυμμένη. Εγώ έχω περάσει κρύωμα δυο μηνών). Το θέμα είναι πως θα ανταπεξέλθει εκεί και μόνο. Κάποιοι δίχως να έχετε δει την εμφάνιση της (φωνητική και σκηνοθετική) και των άλλων χωρών κατευθείαν σπεύδετε να προαναγγείλετε ότι δεν θα πάμε καλά. Έχουμε 1 μήνα μπροστά απλά σταματήστε την γκρίνια και περιμένετε μέχρι να δούμε το πως θα αποδωθει το τραγούδι την πρέπουσα στιγμή. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!(και εγώ προσωπικά-και φαντάζομαι κ άλλοι- αδιαφορούμε πλήρως για το αν ο Κώστας ο Γιώργος η Μαρία κτλπ κρίνουν αρνητικά το οτιδήποτε γιατί απλούστατα -ευτυχώς- δεν αποφασίζουν αυτοί για το αποτέλεσμα)

  3. Πραγματικά αυτή η κοπέλα έχει ΕΠΙΠΕΔΟ! Είναι μια καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ σε αυτό που κάνει!Συγχαρητήρια στο τρόπο που διαχειρίστηκε όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε με την υγεία της και την εμφάνιση της!! Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε απίστευτα πράγματα από αυτή την κοπέλα! Χρειάζεται την στήριξη όλων μας!καλη επιτυχία Κατερίνα μας!!!

  4. Και μόνο που δείχνει οτι γνωρίζει και παραδέχεται πως ήταν η παρουσίαση της το Σάββατο μπράβο της, ειδικά μετά τη περσινή ντίβα που αγνοόυσε τους πάντες και τα πάντα.

  5. Έλα, πεστε τώρα όλοι οι κομπλεξικοι να φάτε τη κοπέλα επειδή τόλμησε να κάνει χιούμορ για μια άτυχη στιγμή! Φαντάζομαι “ανευθυνη”, “δεν έχει συναίσθηση του βάρους, γι’ αυτό και δεν βάζει μπουργκα να κρυφτεί από ντροπή”, “λέει ψέματα και κάνει και πλάκα από πάνω”…Σα να τα βλέπω τα σχόλια! Ελάτε, δώστε πόνο! Μπορείτε!

  6. Προβλέπεται μεγαλύτερη ξεφτίλα από την Τερζή, διότι τα φαλτσέτα θα είναι πολύ πολύ χειρότερα. Στην καλύτερη να το πει απαγγέλωντας τουλάχιστον να αποκλειστεί αξιοπρεπώς. Τι fake ακόμα θα σκαρφιστεί η ΕΡΤ είμαι περίεργη να δω. Ντροπή !

    • Προβλεπεται να το βουλωσεις αν δεν ξερεις τπτ για το πως εξελισσεται ο διαγωνισμος της Eurovision και προβλεπεται να μην τον παρακολουθησεις αν θεωρεις οτι απο αυτο θα γινεις ξεφτιλα και οχι απο το μισος που εκπεμπεις!

      Υ.Γ Επισης αν νοιωθεις τοση ξεφτιλα για ενα διαγωνισμο ΜΟΥΣΙΚΗΣ πηγαινε κοιταξου σε γιατρο γιατι δε δικαιολογειται.

  7. Αυτή η κοπέλα είναι πολύ έξυπνη και χειρίζεται άψογα τα θέματα που προκύπτουν από τη Γιουροβίζιον. Και το τραγούδι της πολύ μπροστά και η ίδια πολύ πιο μπροστά από τον διαγωνισμό τον ίδιο. Τη συμπαθώ.

  8. Δηλώσεις άλα ντάλα…που δείχνουν άγνοια (?), αφέλεια (?) και έρχεται ο αποκλεισμός μαζί ξεφτιλίκι γιατί θα γίνουμε ρόμπα σε 200 μύρια θεατές.

    • Ξεφτιλικι γινεσαι με αυτα που γραφεις εσυ εδω μεσα. Οι εξηγησεις που δινει ο καθε ανθρωπος ειναι αυτες που νοιωθει και οχι αυτες που γουσταρες εσυ να ακουσεις. Παιδια εχετε προβλημα εδω μεσα. Αν εσεις αγαπατε το διαγωνισμο και τον στηριζετε οπως λετε καλα θα κανετε να σηκωθειτε να φυγετε απο δω μεσα. Η στηριξη σας ειναι για τα πανηγυρια. Οπως και οι μισοι απο δω. Αναλογα με τα στοιχηματα παει και η ψυχολογια σαςςςςςςς ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. βουρλα. ΗΜΑΡΤΟΝ

  9. Απαράδεκτες δηλώσεις, θα έπρεπε να δικαιολογήσει με κάποιον τρόπο το προχτεσινό Βατερλώ. Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι άρρωστη και στην Μαδρίτη.

    • Γιατι μωρη? Σου χρωσταει να σου δωσει τις εξηγησεις ακριβως οπως τις θες εσυ? Οσοι χειριζονται καλα τα ελληνικα καταλαβαινουν ακριβως τι θελει να πει. Ειμαστε με τα καλα μας εδω μεσα? ακου εκει βατερλω. βατερλω ειναι το κεφαλι σου. Αν ειναι δυνατον πια κομπλεξαρες!!!

    • Απαραδεκτη εισαι εσυ κι ολοι οσοι μιλατε χωρις να ξερετε. Κι αν έχεις πρόβλημα αντίληψης δεν σου φταίει η Ντουσκα. Δηλαδή τι άλλο ήθελες να σου πει; Είπε η κοπέλα ήταν άρρωστη. Αμάν πια με την χολή σας.

    • Όταν η μισή Ευρώπη παραδέχεται ότι η κοπέλα ακουγεται άρρωστη και οι ίδιοι Έλληνες προσπαθούν να βγάλουν κακια σε οτιδήποτε κάποιο θέμα υπάρχει.

  10. Για ολους εσας που και καλα ειστε φαν του διαγωνισμου και κραζετε ΑΣΥΣΤΟΛΑ χωρις ιχνος αποδειξεων και χωρις ΙΧΝΟΣ επιχειρηματων. οτι αρρωστησε οτι δεν επρεπε να αρρωστησει ΣΡΥ Κ ΟΛΑΣ ΠΟΥ αρρωστησε η κοπελα εεε. που θελατε να απαντησει για αυτο να σας πει ειχα μυξουλα και ιγμορια.. που περιμενετε συγκεκριμενη απαντηση οπως ακριβως την θελετε εσεις. κομπλεξικοι και αντιφανς καθε χρονο. Η ψυχολογια σας παει με τα στοιχηματα. Οταν πρασινο αγαπατε οταν κοκκινο μισειτε. Για σας λπν εχω να πω οτι ο διαγωνισμος δε σας θελει και μπορειτε να αποχωρησετε!!! Ας ημουν στον ογκαε και θα σας ειχα βαλει στη θεση σας. Ημαρτον…

    Υ.Γ. Απο εναν αγανακτισμενο φαν που αγαπαει το διαγωνισμο μουσικης. Για ολους αυτους που προσπαθουν με οτι εχουν να δωσουν. και οχι οτι θελει προσωπικα ο καθενας να δει!

  11. Εγώ θεωρώ πως αν ήταν άφωνη/άτονη ή οπως αλλιως την αποκαλειτε εδω μεσα, θα φοβόταν να εμφανιστει σε τοσα concerts πριν τον ημιτελικο οπου τραγουδαει και Live, καλη ώρα σαν την Demy και την Γιαννα Τερζη, που δεν τις ειχαμε ακουσει πουθενα αλλου περαν της πρόβας να ερμηνευουν το τραγουδι τους live και από το πόσο άφωνες ηταν ξεράσαμε.
    Εγω πιστευω στη φωνη της.

  12. και εννοείται οτι προσπαθεί να δικαιολογηθεί..καημο το εχω ενας καλλιτεχνης να βγει κ να πεί την ωμή αληθεια…αδιαφορο τραγουδι κακή εκτέλεση….

  13. Αφου ταξιδεψατε μαζι μηπως να της λεγατε πως οι τοξικοι γιουροφανς, Ελληνες και ξενοι, θα πεσουν τη φανε αν δεν ακουστει οπως στο στουντιο… Σε συνεντευξη πριν τη συναυλια η ιδια ειπε πως θα κανει μια freestyle εμφανιση, ελληνιστι οπως νιωθει, οπως της βγει και οπως εχει μαθει εδω και χρονια απο τη δουλεια της. Καθολου μεμπτο, σε προχειρη συναυλια πηγε. Αν ο ηχος μικροφωνου/μουσικης παραγωγης ηταν σωστα ισορροπημενος, η αν ειχε κομματι που τα φωνητικα τραγουδανε μαζι ολο το τραγουδι, μισο πλει μπακ δηλαδη οπως ειχαν πολλοι αλλοι, δε θα αφηνε την ιδια εντυπωση. Απλα η Eurovision ειναι αλλο πραγμα, ειδικα τα τελευταια χρονια, σκληρος διαγωνισμος που διαρκει μηνες. Και καλο τραγουδι να εχεις τυχον λαθη σε δημοσιες σχεσεις, λαιβ εμφανισεις, σκηνικη παρουσια και οι γιουροφανς σε διαγραφουν πριν ακομη τον ημιτελικο. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις οπως η Blanche. Τελοσπαντων, επιβαλλεται και μπορει να βελτιωσει καποια σημεια γιατι ναι μεν εχει τις φωνητικες δυνατοτητες αλλα καθε τραγουδι ειναι σχολειο, μακαρι η κριτικη να αποδειχθει εποικοδομητικη.

  14. Στο επόμενο λάιβ που θα είναι εξαιρετική να δω αν θα ξανασχολιάσετε εσείς που κράζετε…Η κοπέλα προσπάθησε να ελαφρύνει τη κατάσταση όσο μπορούσε με τις δηλώσεις της.Καμία άγνοια και καμία ανευθυνότητα δεν διακρίνω στα λόγια της . Έχει στεναχωρηθεί και διαβάζει τα πάντα απ’ αυτά που γράφονται και φαίνεται.Αν κάποιος την ακολουθεί στα social media θα το καταλάβαινε αμέσως.Την βγάλατε και εκτός τελικού ,φέρατε και τη καταστροφή πάλι οι καλοθελητες , για ένα λάιβ που φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά.Κατερινα σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος.Κλεισε στόματα στις 20 του μήνα.Οσο για τους από πάνω… τι να πω,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πόλεμο στην ελληνική συμμετοχή.Κομματοσκυλα είστε και σας φταίει η ΕΡΤ του Τσίπρα ή Κύπριοι που το έχουν πιστέψει πως η Τάμτα θα κερδίσει;Ή μήπως φανατικοί του Sergey ( για όποιον κατάλαβε);

    • Συγγνώμη αλλά έχεις δει σχόλια από Κύπριους που να δισφιμιζουν την Ελληνική συμμετοχή σε κυπριακό η ελληνικό σάιτ?Δεν νομίζω. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τίποτε αρνητικό να γράφετε από Κυπριους για την Ελληνική συμμετοχή. Το μόνο που είδα είναι την υπεράσπισή της Κυπριακής συμμετοχής από σχόλια ζήλειας από Ελλαδίτες. Σ’ όλα τα ξένα σάιτς οι Κύπριοι υποστηρίζουν την Ελληνική συμμετοχή, γι’αυτό να προσέχουμε τι γράφουμε…

      • Προφανώς και βλέπω τα σχόλια κάποιων Κυπριων φανατικών στο YouTube σε όλα τα βίντεο της Κατερίνας συνοδευόμενα από το “της Κύπρου είναι καλύτερο”.Πήγαινε και διάβασε τα σχόλια στα 2 βίντεο του τραγουδιού αλλά και στα βίντεο από το live της Κατερίνας. Οι ίδιοι ξανά και ξανά με πολλαπλά προφίλ να δυσφημίζουν την ελληνική συμμετοχή με κάθε τρόπο και να προμοταρουν τη Κυπριακή.Σαφώς και δεν απευθύνομαι στους Κύπριους αλλά στους Κύπριους που προκαλούν με αυτές τους τις δηλώσεις. Μην θιγεσαι αν δεν ανήκεις σε αυτούς δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο μου.

  15. Λοιπόν τα σχόλια μερικών πραγματικά τα αγνοώ γιατί απλά είναι ηλίθια και χωρίς βάση!!! Η Katerine έκανε απλά χιούμορ και παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση της δεν ήταν η καλύτερη μετα την Μαδρίτη όμως εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γράφετε!!!!

  16. Μαλλον δεν της ειπαν πως οι τοξικοι γιουροφανς, Ελληνες και ξενοι, θα πεσουν τη φανε αν δεν ακουστει οπως στο στουντιο… Πριν τη συναυλια η ιδια ειπε πως θα κανει μια freestyle εμφανιση, ελληνιστι οπως νιωθει, οπως της βγει και οπως εχει μαθει εδω και χρονια απο τη δουλεια της. Δυστυχως η Eurovision ειναι αλλο πραγμα, ειδικα τα τελευταια χρονια, διαγωνισμος που διαρκει μηνες γιατι πρεπει να χτισεις και διατηρησεις hype, εκτος αν εισαι Σουηδια. Και καλο τραγουδι να εχεις τυχον λαθη σε δημοσιες σχεσεις, λαιβ εμφανισεις, σκηνικη παρουσια και οι γιουροφανς σε διαγραφουν πριν ακομη τον ημιτελικο. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις οπως η Blanche. Παντως επιβαλλεται και μπορει να βελτιωσει καποια σημεια γιατι ναι μεν εχει τις φωνητικες δυνατοτητες αλλα καθε τραγουδι ειναι σχολειο. Μακαρι η κριτικη να αποδειχθει εποικοδομητικη.

  17. Ξεφτιλίκι γράφει ο ένας, Βατερλώ η άλλη και κάποιου ανάμεσα πετιέται και ο «δεν το’χει κι ούτε θα το’χει». Κλασικοί νεοέλληνες που έμαθαν από μουσική στα μπουζούκια πετώντας γαρύφαλλο, που πάθαινουν ολικό vertigo στο ξωπίσθιο της πίστας κι έρχονται εδώ να κρίνουν την Duska. Λογικό, δεν ακούνε συχνά κάτι διαφορετικό από το ώπα και όταν το ακούνε πρέπει να το αποστομώσουν. Απορώ εσείς εκεί που ανεβάζετε τα άρθρα θα πάρετε καμιά στιγμή θέση ή τη βρίσκετε με τόσα ανόητα σχόλια; Να’ναι καλά τα views…

    • Κλασσικοί νεοέλληνες που αποθεώνουν ό,τι δεν είναι μπουζούκι και γαρύφαλλο αλλά είναι σε “διεθνή” (…) πρότυπα ή παρουσιάζεται με κουλτουριάρικο περιτύλιγμα, ακόμη και αν η φωνή βγαίνει με το ζόρι και είναι εκτός τόνου. Ακόμη και τα “έριξα ένα τραπεζομάντηλο στην πλάτη” και “κουνάω τα χέρια μου σαν την τροχομονό Βαρβάρα” τα θεωρεί τέχνη και άποψη.

  18. Αθάνατοι ελληνάρες. Όταν όλα πάνε καλά αποθεώνουν, όταν κάτι πάει στραβά κράζουν. Έτσι και τώρα. Από τότε που ανακοινώθηκε το όνομα της έχουμε το εξής…Κράξιμο, αποθέωση, κράξιμο και μετά αν δείτε ότι όντως λέει αλήθεια και βγάλει άψογα το κομμάτι πάλι αποθέωση. Κούρασατε. Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί που απλά στηρίζουν ότι και να γίνεται, αγαπάνε τον διαγωνισμό και το βλέπουν και διασκεδάσουν. Είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν. Κατερίνα μου πάμε δυνατά κι ότι καταφέρουμε. Οι υπόλοιποι ξυδακι.

  19. Τα σχόλια ορισμένων είναι έως και εμετικά…
    Ας την ακούσουμε και στη Μαδρίτη και κυρίως στις πρόβες στο Τελ Αβίβ και μετά βγάζετε το φτυαρακι σας. Για όνομα δηλαδή….

  20. @Otis

    Μάλλον εσύ εκπέμπεις μίσος σε όποιον έχει διαφορετική άποψη και μάλλον εσύ πρέπει να κοιταχτείς. Κατά τα άλλα είμαστε ελληναράδες που μάθαμε μουσική στα μπουζούκια (sic). Δεν είδα κανέναν να κράζει όσους υποστηρίζουν το τραγούδι. Εσύ γιατί το κάνεις ?

    Το τραγούδι είναι σούπερ, το κλιπ επίσης και η φωνή στούντιο. Το LIVE όμως ήταν οικτρό και έχοντας υπόψη τα περσινά κάποιοι εκφράσαμε την άποψή μας ότι έρχεται νέο φιάσκο. Δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα μάτια και αυτιά έχουμε και προχτές υποφέρανε και μάλιστα εις διπλούν γιατί είχαμε ελπίδες με αυτή την παρουσία για κάτι καλό μέσα στην πρώτη δεκάδα.

    Κοντός ψαλμός αλληλούια. Η Μαδρίτη είναι κοντά. Επανάληψη του χτεσινού σημαίνει (τουλάχιστον για εμένα) και πιθανός αποκλεισμός. Μια καλή εμφάνιση αντιθέτως θα αναπτερώσεις τις ελπίδες και θα κάνει το χθεσινό να ξεχαστεί.

    Πολύ απλά τα πράγματα και “γεμάτα επιχειρημάτων” κε ξερόλα.

  21. Eilikrina auto tha einai to teleutaio mou sxoleio edw mesa, was exw barethei kapoious, katakrinetai me ageneia oti de sas aresei, o Ogae kapote eitane diaforetikos, twra exw tin entupwsi oti polla 15xrona exoune mpei mesa kai grafoune akribos opws skeftontai(diladi aerologies) Imarton….

  22. Θα μπορούσε κάλλιστα για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που΄έχει δημιουργηθεί να εμφανιστεί σε μία από τις τόσες εκπομπές της ΕΡΤ (ή έστω στο ραδιόφωνο) και να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι της, έστω σε acoustic version όπως έχει κάνει ο Ολλανδός ως τώρα. Ή ας ανεβάσει ένα βιντεάκι από τις πρόβες που κάνει.

    • οχι αγαπητε. κλεισμενη σε ενα στουντιο με 2 παρουσιαστες δεν θα δειξει τι μπορει να κανει. μονο μπροστα σε πληθος θα δειξει τι ειναι. σε 200 εκατομ θα βγει την βραδια του ημιτελικου οχι σε ενα στουντιο της ερτ με 2 συριζαιους δημοσιογραφους. πρεπει να μαθει να τραγουδα υπο το αγχος και τα ματια 200 εκατομ τηλεθεατων

      • Νομίζω πως πλέον είναι πολύ αργά για αυτό. Εδώ δυσκολεύεται και αγχώνεται να τραγουδήσει σε 2 χιλιάδες και αυτό γιατί δεν είναι μαθημένη ούτε σε πολυπληθείς συναυλίες, ούτε να τραγουδά σε κοινό σε καθημερινή βάση για ώρες ( ώστε να αποκτήσει μεταδοτικότητα, αυτοπεποίθηση, άνεση, έλεγχο της φωνής), ούτε έχει συμμετάσχει σε μουσικά events τα οποία τα καλύπτονται τηλεοπτικά ( πως θα βγει να τραγουδήσει στην σκηνή της Γιουροβίζιον που θα μεταδίδεται τηλεοπτικά και θα πρέπει να δουλέψει με σκηνοθέτες και cameramen ενώ δεν έχεi μαθει να εμφανίζεται σε μικρότερα μουσικά events). Όλοι θυμόμαστε πέρσι την Γιάννα που ήταν χαμένη στο διάστημα καθώς δεν ήταν μαθημένη ούτε να τραγουδάει ζωντανά σε κοινό, ούτε σε προγράμματα που μεταδίδονται ζωντανά.Όλα αυτά ( μεταδοτικότητα, άνεση στην σκηνή, έλεγχος φωνής), αποκτούνται με χρόνια εκπαίδευσης, και με καθημερινά lives σε σκηνή μπροστά σε κοινό όχι σε 1 μήνα με 1 live κάθε 10 μέρες και πρόβες σε ένα στούντιο…

    • αυτα επρεπε να τα εχει κανει ηδη η ΕΡΤ… δεν φταιει η Κατερινα γι αυτο! Αλλα μηπως εχει καναλια η ΕΡΤ?? Ειναι λιγα….μονο 4!!!

      Εγω παλι πονταρω ΜΟΝΟ στην Κατερινα! Δε νομιζω να ειναι αυτο που ακουσαμε…. οποτε ας περιμενουμε ΟΛΟΙ (και οι υπερβολικοι φανατικοι που κανουν σαν υστερικοι εδω μεσα….)

    • Δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα ας εχουμε υπομονη. Η αληθεια ειναι οτι και εγω γεμισα με ανασφαλεια πλεον.

      Και ναι, η ΕΡΤ χωρις ημιτελικους καταστρεφει τα ατομα αυτα. Καλυτερα αν καποιος δεν μπορει να τραγουδησει να μην τον κανει ξεφτιλα διεθνως. (απο την μια)

      (απο την αλλη) Ελατε τωρα ρε παιδια…αυτη η κοπελα ειλικρινα πιστευετε οτι δεν μπορει να τραγουδησει; Στα πειρσσοτερα βιντεο που εχω δει ειναι καλλιτεχναρα. Πραγματικα υπαρχει περιπτωση να ειχε κακη στιγμη με κρυωμα. Στην τελικη την επιλογη της την υπογραφει ο Παπαδημητριου. Πιστευετε πως και αυτος ειναι χαζος;

      Τι να πω; Ειλικρινα ευχομαι να ειναι τοσο καλη οσο δειχνει στα βιντεο. Θα ειναι πραγματικα η μεγαλη της ευκαιρια να κανει μια αξιολογη καριερα εξω απο το Ελλαδιστανοχωριο, που αν μεινει εδω το εχω πολυ πιθανο να καταληξει να τραγουδαει σε συναυλιες του ΚΚΕ με ολα τα τελειωμενα ποιοτικα μιζεορτραγουδα που τα ακους και κλαις καθως αναπολεις χαμενο σου βρακι, σε κατι βραχια, μετα απο ενα εφηβικο παρτυ με ουζα

  23. Εντάξει; Ηρεμήσαμε τώρα; Όλα στο Τελ Αβίβ θα κριθούν και όχι σε έναν χώρο που παραπέμπει σε συναυλία με ένα μάτσο φάνς που πηγαίνουν εκεί για χαβαλέ και να περάσουν καλά… Κατερίνα ήμαστε μαζί σου και άσε τους άλλους να λένε…

  24. Η απόλυτη κατάντια του πληκτρολογίου…
    Ό,τι είχαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την δεκαετία του 2000 (Σταρ κ αντίστοιχου επιπέδου δημοσιογραφία), μεταφέρθηκε ως νοοτροπία εδώ. Ο απόλυτος κανιβαλισμός και χυδαιότητα στη συμπεριφορά. Δε λέω να μην υπάρξει κριτική αλλά υπάρχουν τρόποι και τρόποι. Αντιθέτως εσείς συνεχίζετε να βγάζετε τα απωθημένα σας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αμφιβάλλω αν θα υπάρχει έστω κι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης που θα επιθυμεί να μας εκπροσωπήσει στη eurovision. Εύγε αήθεις!

  25. Μερικοί θέλετε να τοιχοκολλήσει γραπτή βεβαίωση από 3 διαφορετικά νοσοκομεία ότι όντως ήταν άρρωστη και να βγει με μια σακούλα στο κεφάλι γεμάτη ντροπή να πει “Συγγνώμη, είμαι για τα μπάζα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τραγούδησα έτσι σε ένα τόσο σημαντικό event και ρεζίλεψα έτσι το έθνος μας. Μετά από αυτή την ανεπανάληπτη αποτυχία αποσύρομαι από τον διαγωνισμό και μετακομίζω στο Μεξικό με το όνομα Πεπίτο ο ακαταμάχητος”

    Οι μόνο που μας ρεζιλεύετε είστε εσείς που δεν μπορείτε να χαρείτε αυτό τον διαγωνισμό παρά μόνο όταν τα στοιχήματα μας βγάζουν πρώτους και αυτοαποκαλείστε και φανς…

  26. Χάχα είναι πραγματικά τραγικό κάθε δεύτερο σχόλιο είναι κράξιμο με απλά ένα διαφορετικό κοινό όνομα διαφορετικό …. Βάζω στοίχημα είναι το ίδιο άτομο με διαφορετικό όνομα κάθε φορά και μόνο σκοπό να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα λέγοντας ανυπόστατες και αβάσιμες εικασίες … Ειλικρινά ποσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος

  27. Κατά κοινή ομολογία πλέον και της ίδιας η εμφάνισή της δεν ήταν καλή. Με μία τέτοια εμφάνιση στη Γιουροβίζιον του 2019 δεν περνάς τελικό. Βέβαια, δεν μπορώ να διαβάζω δηλώσεις του τύπου όλοι τα πήγαν καλά κι εμείς πατώσαμε. Αυτό είναι αστείο και όσοι ξένοι (και μη) το υποστηρίζουν έχω άλλα κολλήματα και κόμπλεξ. Διάβασα μέχρι και συγκρίσεις της ερμηνείας της Ελλάδας με τις φωνές της σχολικής χορωδίας της Πολωνίας και τα νιαουρίσματα της Ισλανδίας. Έχουμε το δυσκολότερο ερμηνευτικά τραγούδι (δυσκολότερο και από αυτό της Ολλανδίας με διαφορά. Σημειωτέον το ρεφραίν (που για μένα εκεί υπήρχε το πρόβλημα) το τραγούδησε χωρίς φωνητικά (ήταν τελείως χαμηλωμένος ο ήχος) και σε ένα τέτοιο τραγούδι αυτό κάνει αρνητικά τη διαφορά. (Θα αφήσω κρυολογήματα στην άκρη γιατί αυτό μπορεί να συμβεί και στο Τελ Αβίβ- είναι θέμα γκαντεμιάς). ΆΡα, καλή η κριτική, αλλά να γίνεται με λογικά μέτρα και σταθμά. Μη μου μετρατε τη μία νότα που ξέφυγε σε μία τραγουδίστρια που απλώνεται ερμηνευτικά σε πόσες οκτάβες με ερμηνείες που τις βγάζω κι εγώ τραγουδώντας στο ντους.
    Πέραν τούτου όμως ας μην ξεχνάμε ότι το τραγούδι μας είναι από τα ελάχιστα άρτια συνθετικά κομμάτια φέτος που μυρίζουν επαγγελματισμό και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το περσινό τραγούδι (γιατί εκεί στρέφονται οι συγκρίσεις) ήταν πιασάρικο (κυρίως για εμάς), εντυπωσιακό στην ενορχήστρωση και εξωτικό αλλά δεν ήταν άρτιο συνθετικά, όλα κι όλα. Οπότε μη συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα.
    Στο διά ταύτα: σιγουρα πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στη φωνή της γιατί σε αυτήν στηρίζεται το τραγούδι , και στο στήσιμο δευτερευόντως.Η Ελλάδα ρισκάρει, τα παίζει ΄όλα για όλα στο ζήτημα της φωνής, τόσο που αν της βγει θα παίξουμε πολύ ψηλά κι αν όχι θα αποκλειστούμε. Προσωπικά προτιμώ μια τέτοια στάση παρά μετριότητες με ασφαλή ερμηνευτικά κομμάτια. Η κοπέλα προσωπικότητα έχει- χροιά στη φωνή έχει, δουλευταρού είναι, τραγούδι έχει. Ψυχραιμία λοιπόν και όχι πανικός.

  28. Όποιος νομίζει ότι οι χώρες – τραγουδιστές που την εκπροσωπούν, που δεν πάνε καλά στον βαθμολογικό πίνακα του διαγωνισμού ή αποκλείονται στα ημιτελικά, σημαίνει ότι ξεφτιλίζουν τους πολίτες της όποιας χώρας, προτείνω να αλλάξουν (και γρήγορα μάλιστα) ενδιαφέροντα.
    Όταν δηλαδή έχουμε πάει χάλια (είτε σαν παρουσίασή, είτε φωνητικά, είτε…) ή έχουμε αποκλειστεί, εσείς αισθάνεστε ξεφτιλισμένοι; Χωρίς ίχνος ειρωνείας νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά παιδιά. Τουλάχιστον προστατέψετε τον εαυτό σας και μην παρακολουθείτε τον διαγωνισμό και ό.τι άλλο περιλαμβάνει αυτός… Φιλικά το λέω.
    Άλλο στεναχωριέμαι που πιθανόν να έχω μεγάλες προσδοκίες και δεν γίνονται πράξη για οποιονδήποτε λόγο κι άλλο να αισθάνεσαι ότι σου χουν κάνει κακό επειδή ένα τραγούδι ή ένας τραγουδιστής δεν πήγε καλά σε ένα live.

    Όσο για την Κατερίνα αυτό που έχω να πω είναι ότι παρότι δεν το ερμήνευε όπως θα ήθελε και εκείνη, έχω την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά και θα κλείσει πολλά στόματα. Βέβαια και άψογη να είναι κάποιοι μπορεί να θιχτούν επειδή δεν τους αρέσει αυτό που φοράει ή το μακιγιάζ ή η σκηνική παρουσίαση ή κάποια δήλωση, κ.τ.λ…. Δόξα το Θεό η Eurovision έχει όλο το πακέτο και όλοι οι “καλοπροαίρετοι” μπορούν να “πιαστούν” από κάπου… 🙂

    Κατερίνα καλή επιτυχία!!!

  29. Ας είμαστε αντικειμενικοί, η κοπέλα δεν έχει καμία εμπειρία και αυτό φάνηκε. Όλοι οι τραγουδιστές κρυολογούν και έχουν προβλήματα με το λαιμό τους αλλά δεν έχουν τέτοια μεγάλη απόκλειση στη φωνητική τους απόδοση, τουλάχιστον όσοι είναι έμπειροι.
    Η κοπελίτσα έχει εμπειρία μόνο από στούντιο και ημιερασιτεχνικές εμφανίσεις σε μικρούς χώρους.
    Και δεν είναι μόνο το πρόβλημα με το φωνή αλλά και με τη σκηνική της παρουσία η οποία ήταν αμήχανη.
    Ελπίζω του χρόνου στην Ολλανδία να έχουμε μια καλύτερη εκπροσώπηση.

  30. κυρια ντουσκα καθε σας εμφανιση πρεπει να την κανετε σαν να ειναι η μια και μοναδικη. μεσω των παρτυ που πατε διαμορφωνονται στοιχηματα και αποψεις οπαδων που θα ψηφισουνε στον ημιτελικο και τελικο. καμια δικαιολογια δε χωραει. ουτε περι ατυχης στιγμης ουτε περι αρρωστιας. δηλαδη στον ημιτελικο τι θα πειτε αχ μου ξεφυγε το φαλτσετο αχ με ματιασε ο κακος κοσμος;;; εντελως ερασιτεχνικη αντιμετωπιση απ τη μερια της ντουσκα. αν και στις 20 απριλη εχει αναλογη εμφανιση με αυτη στο προηγουμενο παρτυ ουτε τελικο δεν θα περασουμε και φετος. οσο για το επιπεδο τι να σας πω. σορβοννη και ανω.. οταν χοροπηδαγατε με τον αγαθωνα και την παπαριζου και τον αλκαιο το επιπεδο που το ειχατε;;;;;;; eurovision πατε . eurovision και επιπεδο δε πανε μαζι. ενα σοου τηλεοπτικο ειναι που θελει χαρα οχι κλαψες και ποιοτητα.

  31. Αιντε ρε κατακαημενοι, που θα σας ξεφτιλισει η Ντουσκα και δε νιωθατε ξεφτιλα με τις μπούρδες που στελναμε κατά καιρούς.. πηγαίνετε στα μπουζουκια σας και όταν η κοπέλα με το καλό σκίσει, αμολατε και για τα λαγουμια σας. Τραγικοι καφροι Νεοελληνες.

  32. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε τραγικοί. Τουλάχιστον. Εγώ την είδα σε συνέντευξη λίγες μέρες πριν σε πολύ γνωστό φαν με κανάλι στο you tube και φαινόταν εξόφθαλμα ότι η κοπέλα ήταν άρρωστη. Έλεος με όλους εσάς που δεν δίνετε το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να αρρωστήσει. Πραγματικά τα σχόλια σας αγγίζουν τα όρια του απάνθρωπου. Ναι, ήταν κρυομένη, ναι, ήταν εξόφθαλμο, ναι, έχει το δικαίωμα. Στηρίζουμε κατερίνα κόντρα σε όλους εσάς τα αρπακτικά! Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο αλλά όποιοςενοχλείται από το σχόλιο μου ξυδάκι! Και επειδή δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά και επειδή τα αρπακτικά έτσι λειτουργούν πάντα, θα πέσετε να φάτε κι εμένα, δε θα απαντηθεί απολύτως κανένα σχόλιο οποιουδήποτε. Να είσαι γερή κατερινάρα δείξε τουςτί αξίζεις!

  33. Πάντως άρρωστη-ξε-άρρωστη, και με ορισμένες αρνητικές απόψεις γενικώς για το live της, πάλι στην πρώτη θεση ανέβηκε στον ημιτελικό μας στα στοιχήματα, ρίχνοντας την Κύπρο στην 2η θεση! Και παραμένει σταθερή στην τελική 10δα!

    Oι fans έχουν αγαπήσει το τραγούδι μας, τη φωνή της, και δεν πτοούνται! Οτι και να λέμε εμείς…

    • Πες τα χρυσοστομε!Την εφαγαν την κοπελα!!!!Ασε που βλεπω πολλη ζηλια απο Κυπρο…..κριμα….

  34. Καλό θα ήταν εάν γίνεται να είχε ρήτρα γ μελών στο site o OGAE και να γράφουν μόνο τα μέλη και να φαίνεται το έτος εγγραφής διότι κάθε χρόνο εμφανίζονται διάφοροι που εξαφανίζονται μετά όταν ο τραγουδιστής που στηρίζουν τελειώνει
    Που είστε εσείς οι φαν του «διαγωνισμού « αλλά επι της ουσίας της Τερζη ;
    Επίσης ούτε μπορώ να ακούω καταστροφολογίες αλλά ούτε και επαίνους κλπ
    Δυστηχως η κριτική σε όλους μας όταν ασκείται και επι προσωπικού μας πονάει αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην Κατερίνα και στην κάθε Κατερίνα
    Την κορώνα την έβγαλε παρά το ότι ήταν άρρωστη και ελπίζω να πάει καλά
    Και παιδιά πρέπει να το δεχτούμε ότι ήταν άρρωστη εάν λέει ψέματα αυτή θα εκτεθεί όπως η Τερζη πιυ τελικά δεν το είχε και όλο ήταν με τα μηχανήματα Υπομονή
    Από την άλλη όμως θεωρώ λάθος ότι περίμενε να κάνει live τόσο αργά και αναφέρω ότι μπορούσε να κάνει ένα live πιο νωρίς. Είδατε πως της έκατσε με την αρρώστια;
    Επίσης για να είμαστε ειλικρινείς και με τους εαυτού μας όταν θα πάει στο Τελ Αβινιόν και 40 πυρετό να χει παίρνεις ένα σωρό χάπια και ενέσεις να ανοίξει η φωνή και να πέσει ο πυρετός και η Έλενα νομίζω το 2001 χτυπήθηκε στην κορτιζόνη αν θυμάμαι καλά
    Ας της δώσουμε το χρόνο και μην είμαστε. τόσο σκληροί
    Τα επίπεδα κλπ που αναφέρουν κάποιοι και το ποσό μπροστά είναι από το διαγωνισμό τα αφήνω ασχολίαστα και εύχομαι την ψηλομυτιά που βγάζουν οι ακόλουθοι εδώ μέσα να μην την έχει η ίδια γιατί και καλά να το πει αν πάει να το παίξει επιπέδου θα φάει Χ Ρωτήστε την Βοσου που το παιζε ντίβα τι πήρε
    Άντε ξεκαβαληστε κάποιοι και κάποιες Αν είναι τόσο επίπεδου και μπροστά από το διαγωνισμό ας μην πηαγαινε Εκεί που φτύνουμε δεν πάμε . Άντε γιατί φάω τρελαθούμε στο τέλος

  35. Θα συμφωνήσω πάντως με όσους λένε οτι το ξεκατίνιασμα που πέφτει εδω ξεπέρασε αυτα που γινόταν επί Ρακιντζή που τρέχαν στα πανελ με τα φουστάνια (θυμαμαι την MLV) και γινόταν ο κακός χαμός.

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ.

  36. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αρρωστήσει έστω και μία φορά. Δώστε της και μια δεύτερη ευκαιρία (τραγουδάει ξανά 19 Απριλίου στην Μαδρίτη) και αν δεν είναι κρυωμένη και έχει ξανά αυτή την μέτρια εμφάνιση τότε κρίνετε την όπως θέλετε. Και για όσους λέγατε ότι θα πέσουμε στα στοιχήματα να ξέρετε είμαστε ακόμα στην όγδοη θέση. Τέτοια θέση δεν είχε η Ελλάδα στα στοιχήματα από το 2011.

  37. προσωπικά ειμαι λάτρης της ποπ μουσικής και απεχθάνομαι τα μπουζουκια κ τα λουλουδια αλλα η φετινη μας συμμετοχη απλα δν μαρεσει!ουτε το τραγουδι ουτε η ερμηνεια με τους λαρυγγισμους ουτε τπτ δν μπορω να καταλάβω γιατι δν πρεπει να πω την αποψη μου και να κατσω να το βουλώσω…μηπως θελετε ολη μερα να λιβανιζουμε μια αδιαφορη συμμετοχή?επισης βλεπω κόσμο να βγαζει κακία και να δεχεται διαδικτυακο bullying οταν λεει οτι το τραγούδι μας δν ειναι καλό..λιγος σεβασμος στην διαφορετικη γνώμη δν εβλαψε ποτε κ κανέναν…..παρακολουθω την γιουροβιζον απο το 1993 κ τετοια αφδιαφορη αισθηση για ελληνικη συμμετοχη ειχα να νιωσω απ οτο 98 και την “κρυφη ευασθησια” κ αλλες φορες συμμετοχες δν ηταν του γουστου μου αλλα καταλάβαινα τι τους εβρισκαν…φετος απλά εξακολουθω να απορώ!

    • Είσαι λάτρης της ποπ αλλά βρίσκεις αδιάφορη την φετινή μας συμμετοχή ενώ έβρισκες ενδιαφέρουσα πχ αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου? Τι ποπ ακριβώς ακούς? (δεν το λέω ειρωνικά, είναι ειλικρινής η απορία μου) Επίσης, δεν είπε κανένας να μην πείτε την άποψή σας. Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για άποψη αλλά για ένα καταφανες κράξιμο. Θεωρίες συνωμοσίας για το ότι δεν ήταν άρρωστη, ξεκατινιασμα για το ρούχο, μέχρι και η Μποκοτα και το κατινοβιβλιο της επιστρατευτηκε για το κραξιμο! Δηλ έλεος κάπου.. Δώστε έστω μια δεύτερη ευκαιρία.. Άλλο κριτική, άλλο χολή. Μη μπλεκουμε ανομοια πράγματα! Αν δεν είχε φωνή, δεν θα έκλεινε τις εμφανίσεις αλλά θα την ακούγαμε για πρώτη φορά στον ημιτελικό, όπως συνέβη με την Τερζη περσι. Τόσο απλό.

  38. Παραδέχτηκε πως δέν ήταν μία απο τις καλές στιγμές της και αυτό για μένα είναι εκτιμητέο σε αντίθεση με άλλους ερμηνευτές που μιλούσαν κυρίως και πρώτα απ’ολα για κακό φωτισμό,λάθη των διοργανωτών αλλά σχεδόν πουθενά για την δική τους κάκιστη ερμηνεία.Από την άλλη βέβαια καλοπροαίρετα πάντα καί όλοι εμείς εδώ έχουμε πιστεύω δικαίωμα να κρίνουμε-όχι να κατακρίνουμε-να κρίνουμε,όμως,επισημαίνοντας τα στοιχεία, που δέν μας αρέσουν τόσο ή μας στεναχωρούν σχετικά με την πορεία του κάθε εκπροσώπου της Χώρας μας στον διαγωνισμό.Όπως και να΄χει πάντως,Κυριακή κοντή γιορτή,το επόμενο live είναι κοντά και εκεί εύχομαι ειλικρινά η Κατερίνα να αποδείξει την ερμηνευτική της δεινότητα,προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να είναι σε μία πολύ καλή θέση αρκεί στις πρόβες(γιατι κακά τα ψέμματα κατά την άποψή μου όπως διαπιστώνουμε τα τελευταία χρόνια με την κοινοποίηση videos μέσω κινητών από θεατές που τις παρακολουθούν απο κοντά, αυτές διαμορφώνουν κλίμα,επηρεάζουν τους fans,εκεί κερδίζονται ή όχι οι πρώτες εντυπώσεις και όχι απλά στο jury show ή στον ημιτελικό)να είναι όσο καλή ελπίζει καί η ίδια καί εμείς.

  39. Μπράβο της!
    Είπε την αλήθεια (“δεν ήταν καλή εμφάνιση μου”) και ξεκαθάρισε ότι θα σκίσει στο Τελ Αβίβ,εκεί που πρέπει.
    Μια από τις πιο συγκροτημένες και γειωμενες εκπρόσωπους μας. Αληθινή επαγγελματίας.

    Υ.Γ. Πολλοί ,κυρίως ξένοι, λένε ότι έχουν καημό να δουν τη χώρα τους να κερδίζει το διαγωνισμό. Εγώ πάλι,το έχω καημό να δω τους Έλληνες φαν στα σχόλια να στηρίζουν την εκπροσώπό τους και να μη βγάζουν κακία. Αυτά

  40. ‘Ετσι μπράβο γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Είχα να δω τόσα μαζεμένα σχόλια κακίας από πριν να δημοσιευτεί το τραγούδι. Κάτι ότι το τραγούδι είναι πολύ καλύτερο από ότι πολλοί πίστευαν, κάτι τα θετικά σχόλια Ελλήνων και ξένων, κάτι η δεκάδα στα στοιχήματα, δεν έβρισκαν κάτι να πιαστούν οι υποτιθέμενοι φανς του θέσμου για να πετάξουν το φαρμάκι τους. Ε με την πρώτη ευκαιρία ξετρύπωσαν. Αρνητικά σχόλια για την Τάμτα και την Κύπρο όπως και για τον Κοντόπουλο με τον Φωκά, τον Έλληνα συνθέτη της Μολδαβίας, τον συνθέτη του Replay, και φυσικά την ΕΡΤ είχα διαβάσει πολλά. Μετά οι ίδιοι φανς λένε μα γιατί απαξιώνεται η Γιουροβίζιον, γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, γιατί οι δισκογραφικές αδιαφορούν για τον θεσμό, γιατί δεν γίνονται ημιτελικοί και τελικοί. Γιατί τους περιμένετε όλους με το δίκανο να τους δικάσετε από την πρώτη στιγμή, σε κάθε ανακοίνωση, συνέντευξη, εμφάνιση, πρόβα, λάιβ, φωτογραφία, ποστάρισμα στα σόσιαλ για μήνες καθημερινά μέχρι τον τελικό. Αν ήμουν η Ντούσκα ή η κάθε Ντούσκα κάθε χρόνο και διάβαζα όλα αυτά δεν ξέρω πως θα ένιωθα. Και δεν της αξίζει όπως και σε κανέναν που μας εκπροσωπεί σε έναν θεσμό που αγαπάμε και θα έπρεπε να είμαστε υποστηρικτικοί τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό. Μετά υπάρχει χρόνος και βάση για δίκες.

    Υ.Γ Δεν μιλάω για όσους απλά δεν τους αρέσει το τραγούδι, η Ντούσκα, το λάιβ της στο Άμστερνταμ και θέτουν σε μια βάση την άποψη τους αλλά σε όσους ισοπεδώνουν τα πάντα και βγάζουν υπέρμετρη κακία που πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω.

  41. Παλικάρια, κοινώς Πασιονάριες της Eurovision, μάθετε ότι το να εκφέρει κάποιος γνώμη και να σχολιάσει κάτι αρνητικά (δηλ.να μην του αρέσει αυτό που βλέπει ή/και ακούει), τουτέστιν να προβληματιστεί, δε συνεπάγεται με κράξιμο. Απεναντίας, κράξιμο είναι αυτό που κάνετε όλοι εσείς οταν σας πιάνει υστερία γιατί διαφωνείτε με την άποψη του άλλου.
    Πέρσι, σχέδον 2 βδομάδες πριν τις τεχνικές πρόβες, και ενώ υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από την ελληνική συμμετοχή γιατί δεν είχε ακουστεί ακόμα ζωντανά, βγάζει η Τερζη ένα βιντεάκι φορωντας γυαλιά και κουκούλα και με ύφος “που-να-σου-εξηγώ-τώρα-πόσο-ψαγμένη-είμαι” και τρα-λα-λα μαζι με τα φωνητικα κάνουμε την προβα μας σα να παμε εκδρομούλα. Και ενώ μίλησα για καραγκιοζιλίκια, πεσαν οι γνωστές Πασιονάριες να με φάνε ότι είμαι χωριάτης Ελληνάρας και δεν είχα ιδέα ποσο προχώ είναι η Γιάννα μας γιατι είχε μάθει σε άλλον αέρα, τον αμερικάνικο, μέχρι που είδαν όλοι στο τελος τα χαΐρια της και άλλαξαν τροπάριο.
    Αν είναι να μας φάει η αγωνία και να περιμένουμε μέχρι τη σκηνή του Τελ Αβίβ αν θα ερμηνεύσει η Ντούσκα σωστά το κομμάτι…..χαιρετήματα!

    p.s. Daphne Bokota sends her greetings to spyros83

    • Θα φανεί στα υπόλοιπα live απλά πώς γίνεται κάθε χρόνο άρρωστες όλες. Πάντως η χαμηλού επιπέδου Φουρέιρα,Καλομοίρα** μια χαρά τα είπαν τα τραγούδια τους. ΑΑΑΑ ακόμη και η χαμηλότατου” επιπέδου Στικούδη ερμήνευσε πολύ καλά την Κονσίτα LIVE

      ** Η οποία (Καλομοίρα) έκανε το καλύτερο pr ever για Ελλάδα

    • Αν συγκρίσεις την Τερζη με την Ντουσκα, ξανασκεψου το, κάτι δεν κάνεις καλά ? Όσο για τη Δάφνη, της στέλνω και εγώ τους χαιρετισμούς μου να της πεις, για να χαρεί που εκτός από σένα, τη θυμαται και άλλος (δυστυχώς τα γραφικά σχόλια της “κοκκινος συναγερμός Έλληνες!” για το κομμάτι της Xandee το 2004 και το επικό “τι πήρε όλο το στάδιο” για την Μαντω το 2003 αποτυπωνουν όλο το μεγαλείο των μεταδοσεων και της αντικειμενικοτητας που τη χαρακτήριζε) Φιλακια πασιοναρια της Δάφνης. Θα τα πούμε στον τελικό.

      • Αν συγκρίσω; Εσύ αυτό κατάλαβες, ότι συγκρίνω την Τερζή με τη Ντούσκα;
        Η Xandee το 2004 ήταν όντως πρώτη στα στοιχήματα για τη νίκη τότε, άσχετα αν πάτωσε. Με τους Αντικ είχε πει “θα το πάρουμε το στάδιο”, όχι με τη Μαντώ. Τό θέμα δεν είναι όμως οι ατάκες της Μπόκοτας, αλλά το μένος που έβγαλες γι αυτήν επειδή αναφέρθηκα στο βιβλίο της, που η ίδια γράφει για το φαινόμενο των δικών μας καλλιτεχνών να αρρωσταίνουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

  42. Αν είχαμε το δικαίωμα να ψηφίσουμε στην Εurovision την δική μας συμμετοχή, θα σερνόμασταν πάντα στον πάτο της ψηφοφορίας.
    Αυτοί είμαστε!

    Δείτε τώρα το reaction video για την εμφάνιση της Κατερίνας, που ανέβασε κάποιος φίλος τoυ διαγωνισμού:
    https://youtu.be/AHWSOCiJYWs
    Αυτός θα ψηφίσει, όχι οι κομπλεξικοί εδώ μέσα.

  43. Αραγε συμβαινει και στις αλλες χωρες αυτο το ξεκατινιασμα; Θα ηθελα πραγματικα να μαθω. Σαν να εισεβαλαν στα σχολια τρολ, ψυχασθενεις και πενταχρονα και ιδου το αποτελεσμα. Την κοβω για εξυπνη την Ντουσκα, δε νομιζω να την επηρεαζουν τα χαζα που ακουει, αντιθετως φανηκε πως κατανοει τα προβληματα και την εποικοδομητικη κριτικη, κι αυτο την τιμα. Ολα τα υπολοιπα ας λεγονται για να δωσουν καποιο νοημα στην θλιβερη ζωη ορισμενων ατομων. Προσωπικα περιμενω τις επομενες εμφανισεις της, και ειδικα αυτην στον διαγωνισμο για να βγαλω συμπερασμα. Κι αφου τελειωσουν ολα, θα κρινω και θα γινει γενικοτερα ενας απολογισμος για το μελλον των συμμετοχων μας. Αλλα θα το ξαναπω, ο,τι ευχαριστει τον καθεναν. Μιζερια; Δωστε κι αλλη μιζερια 🙂

    • +1
      Χρησιμοποίησες ακριβώς τις λέξεις που μου ήρθαν και μένα στο μυαλό “εισέβαλαν ξαφνικά τρολ ψυχασθενείς και 5χρονα” αν και τα μισά nickname παίζει να είναι ο ιδιος και μας βγάζουν εμάς “χάπατα” ρομαντικούς ως και κολλημένους ενώ τα δικά τους σχόλια είναι εκφρασμενα με άπειρη εμπάθεια, εμμονή και μιζερια κι οτι τους κάνουμε, λέει, bullying, όταν αυτοί είναι που κάνουν το comment section αφόρητο με την αγένεια και τον κομπλεξισμο τους.
      Σοβαρά τώρα πρέπει κάτι να γίνει στον ιστότοπο αυτό, εκεί στη διαχείριση..
      Υ.Γ. ένας πραγματικός φαν σπάνια θα βγάλει τέτοια στοιχεία και συνήθως εκφράζεται όμορφα, τώρα οι συνήθεις ύποπτοι κι αν ακόμα χρησιμοποιούν εξεζητημένο λεξιλόγιο και προβάλλουν ψευτοεπιχειρήματα φαίνονται ότι δεν έχουν έρθει να εκφράσουν την αντίθετή τους άποψη καλοπροαίρετα.

  44. Τα πράγματα είναι απλά. Αν επαναληφθεί και στην Μαδρίτη η κακή εμφάνιση τότε δεν θα μιλάμε για συμπτώσεις (καθότι το επαναλαμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση) και κρυώματα. Αν αντιθέτως το live είναι καλό θα σβύσει από την μνήμη το Άμστερνταμ. Τόσο απλά.

    Όσον αφορά τις πασιονάριες και τους πασιονάριους που εύχονται τα χειρότερα σε όσους τολμούν να πούν ότι υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας (ουστ ρε, μπουζουκόβιου, πεντάχρονα, δεκαπεντάχρονα, τρολλ, κομπλεξικοί, σχιζοφρενείς κ.λ.π.) με την ύψιστη Φαρισαϊκή δικαιολογία ότι ”υπερασπίζονται” την συμμετοχή της χώρας…θα έλεγα ότι δεν επιδεικνύουν a better love…αλλά a better hate.

    Ο καθένας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να κράξει ή να μην κράξει, να πει καλά λόγια, καλύτερα ή χειρότερα. Μπορεί να τα τεκμηριώσει ή να μην τα τεκμηριώσει εξ’ ου και το νόημα του διαλόγου. Αντιθέτως οι σαππόρτερς επιλέγουν τους αφορισμούς και την πυρά της ιεράς εξέτασης με πασπάλισμα περί εγκάθετων, σαμποτέρς, μίζερων σχιζοφρενών…που σκανδαλίζουν την αγνότητά τους…για τον θεσμό (όχι την Τρόϊκα).

    Δεν νομίζω ότι κάποιος ξυπνάει και λέει αααα….θα βγάλω ”χολή” για την/τον εκάστοτε εκπρόσωπο γιατί έτσι ξύπνησα στραβά. Αν υπάρχουν πατήματα (και μετά την αποκαρδιωτική χτεσινή εμφάνιση σίγουρα υπάρχουν) προφανώς θα υπάρξει λόγος και αντίλογος.

    Κανένας από αυτούς που ”κράζουν” δεν έβρισε κανέναν απολύτως…από αυτούς που ”υποστηρίζουν”. Αντιθέτως οι δεύτεροι στόλισαν και στολίζουν με τα χίλια μύρια όσα τους πρώτους. Αναρωτιέμαι ποιός είναι ο κομπλεξικός και ποιός ο φανατικός.

    Φιλάκια σε όλες και όλους

    • Καλημέρα και φιλάκια πολλά

      Η κάθε σου παράγραφος ωστόσο εκθέτει και ένα διαφορετικό λόγω που σε ακυρώνει. Ας ξεκινήσουμε από τον ορισμό του διαλόγου, του σωστού διαλόγου. Ξέρεις τι σημαίνει διάλογος? ο σωστός διάλογος δεν είναι η γραμμούλα πουυ βάζαμε στο δημοτικό για να δηλώσουμε ότι ο ένας μιλάει μετά τον άλλο. Ο διάλογος παλίκαρε σημαίνει εκφέρω γνώμη και παραθέτω επιχειρήματα. Αν είναι δυνατόν εν έτη 2019 να μη χρειάζεται κάποιος να τεκμηριώσει το ΞΕΦΤΙΛΑ που γράφει ότι θα γίνει ξεφτίλα από κάποιον άνθρωπο που δεν τραγουδησε όπως θα θελέ κάποιος άλλος. Είσαι με τα καλά σου? Γράφεις πχ για έναν άνθρωπο ότι θα σε κάνει ξεφτίλα σε όλη την Ευρώπη και δε θα τεκμηριώσεις το γιατί με επιχειρήματα? Επιπλέον βασιζόμενος σε αυτό το δεν κράζουν και δεν βρίζουν μόνο ένας τυφλός δε θα το έβλεπε οπότε αυτό είναι κ το επιχειρημά μου για το γεγονός ότι απαρνήσαι ότι κράζουν. ότι είσαι τυφλός. Φίλε άκου λίγο. Το τι ο καθένας θεωρεί κράξιμο και πως το εκλαμβάνει δεν είναι στη δική σου σφαίρα υποκειμενικότητας για να το κρίνεις. Οποιαδήποτε λέξη προκαλεί αρνητισμό και αρνητικά συναισθήματα θεωρείται βρισιμο η κράξιμο. Αυτή η ελευθερία λόγου που πρεσβευεις ειναι για τα πανυγήρια. Από πότε το να λες αχρηστη την άλλη και οτι θα σε κάνει ξεφτίλα δεν προσδίδει ανητικό χαρακτήρα? Αν η Ντούσκα διαβάζει αυτά που γράφουν εδώ μέσα (που τα διαβάζει) θεωρείς ότι δεν την μειώνουν? Για ξαναδιαβασέ τα. Αντιθέτως η φωνή της και η μια κορόνα της που δε βγήκε, αν ειμαστε με τα καλά μας, δεν εισβάλει στη ζωη κανενος, Επειδή υπάρχουν ανθρωποι εδω μέσα που η ψυχολογία της ζωής τους κρίνεται από το πως θα είναι η χώρα στα στοιχηματα της eurovision μη τα παρουσιάζεις σα φυσικό επακόλουθο. γιατί το get a life κάτι τέτοιο ασπάζεται!!!
      Επιπλέον, το πόσο δικαίωμα έχει ο άλλος να κράξει μόνο εσύ το θεωρείς αναπόσπαστο δικαίωμα της ανθρωπότητας. Με αυτή τη λογική ας εξισώσουμε τη λεκτική βία με την σωματική να αρχίσω και εγω να σκάω μάπες. όσο για το αν ξυπνάνε με όρεξη για κράξιμο, ο ogae μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι οι πιο αρνητικές εκφράσεις που λέγονται και οι πιο επιθετικές είναι πρωινές ώρες. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ? λεω εγω τώρα με τεκμηρίωση. Ξυπνάει ο άλλος δευτέρα τσιτα τα νεύρα και είναι η Ντούσκα υποχρεωμένη να της χρεώσει την ξεφτίλα της ζωής του επειδη γι αυτόν η eurovision είναι πιο σημαντική και από τη δουλειά του που δε θέλει να πάει δευτεριάτικα.

      Οι πασιονάριοι φίλτατε είναι αυτοί που αγαπάνε κάτι. Αυτοί που στηρίζουν κάτι. Εσυ μιλας για οπαδούς. Οι οπαδοί υπάρχουν ακόμα και στη eurovision και είναι αυτοί που έχουν διαρκώς επιθετική και εχθρική στάση χωρίς επιχειρήματα. Έχουμε και οι fans οπαδούς και καλό είναι να μείνουν έξω απο το γήπεδο γιατι καταστρέφουν τον ίδιο τον ΜΟΥΣΙΚΟ διαγωνισμό αργά αργά και στο τέλος κανένας αξιόλογος που ζητάαατε τόοοοσοι και κατηγορείτε την ΕΡΤ δεν θα θέλει να ασχοληθεί αν τον κρίνετε από μια ΚΟΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΆΒΕΤΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ. Ακόμα και αν η ΕΡΤ πρότεινει κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρια θα λεει σιγά μη πάω να και να χαλάχω τη καριέρα μου επειδή αν αναπνεύσω 5 φορές και όχι 6 θα με πουν άχρηστη/ο.

      Οπότε φίλε costas μετά από ΟΛΑΑΑ αυτά που είπαμε … εφόσον έχω το δικαίωμα να μιλάω όπως θέλω και για καλύτερα και για χειρότερα(η δική σου πλευρά) με πληθώραααα επιχειρημάτων (δική μου πλευρά).
      Κάλυψα και τις 2 πλευρές λοιπόν, και τους δυό μας, και μπορώ με βάση τα παραπάνω επιχειρήματα μου να σε αποκαλέσω το ελάχιστοοοο ΒΟΥΡΛΟ!!!
      KISSES

      • Συμφωνώ με τον 10:13 ας το πει και στην Μαδριτη μετρια δεν πειραζει δεν χρειάζεται να μας αποδείξει ότι έχει φωνή, το έχουμε δει. Αρκεί όμως να πάει στο Τελ Αβιβ και να το σπάσει το κομμάτι. Παιδιά ψυχραιμία , ξέρει τι κάνει η γυναίκα και φαίνεται ότι είναι επαγγελματίας. Όχι σαν το περσινο με τη Τερζη να κάνει δηλώσεις για το τι θα κανει στο τελικό !! Για γελια όμως! !!

      • Το να αποκαλείς τον άλλο βουρλο επειδή έγραψε ότι έγραψε σε κάνει καλύτερο ;
        Μόνο και μόνο με τον τελευταίο χαράκτηρισμο σου αυτοαναιρείσαι
        Η μια πλευρά κατηγορεί την άλλη για χαμηλό επίπεδο χρησιμοποιώντας προσβολές
        ΥΓ Ελπίζω η Ντουσκα να μην τα διαβάζει φίλε μου αυτά εδώ και οι κοντινοί της ελπίζω να τους κόψει να μην της ζαλίζουν τον έρωτα να μην πω τιποτα άλλο για το αν σήμερα 10 μεηλ είναι κατά και άλλα 15 υπέρ
        Κυριακή κοντή γιορτή
        Περισυ την Τερζη την υποστήριζα ως το τέλος αν και φαινόταν που πήγαινε το πράγμα από τις πρόβες μέχρι που ήρθε ο ημιτελικός ζωντανά
        Όποτε όλοι εσείς που είστε εναντίον και καλά κάνετε ρε παιδιά απλά περιμένετε γιατί όντως άνθρωπος είναι και αυτή
        Θα κάνει και αλλά λαιβ αλλά όλα θα φανούν στο τελ Αβιβ
        Φανταστείτε μα είναι ατα promo τέλεια και στον διαγωνισμό να πάνε όλα στραβά

        Φίλε costas είνα δικαίωμα του καθενός να λέει την άποψη του ακόμη και αρνητική αλλά όχι να βρίζει και ακόμη και αν όντως αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο καλή (θεωρώ ότι είναι καλή και θα πάμε καλά) τότε κράξτε την γιατί θα είναι απαράδεκτο να βγάζει τραγούδια με μηχανήματα και στα λαιβ να μην μπορείς να το τραγουδήσεις όπως περισυ η Τερζη

    • Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, εξ ου κι αυτά που λες είναι αντιφατικα. Όπου υπάρχει διάλογος δεν υπάρχει κράξιμο. Προϋποθεση ενός γονιμου διαλόγου δεν είναι η καλή προαιρεση και όχι η προσπάθεια να ειρωνευτεις και να μειωσεις κάποιον. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα στην αντίθετη άποψη, αρκεί να μην θιγει κανέναν, ο οποίος στη τελική προσπαθεί. Τη δε ευγένεια μου, την διατηρώ γι’ αυτούς που είναι πραγματικά ευγενεις και δεν γουσταρουν για τον χ λόγο να θαψουν μια κοπελα που κάνει το καλύτερο που μπορεί. Άλλο λοιπόν να πει κάποιος “δεν ήταν πολύ επιτυχημένη εμφάνιση, είχε προβλήματα, ας δούμε πως θα πάει και στη Μαδρίτη”, αλλο το “τα λεγα εγώ για το άφωνο βύσμα που του έδωσαν χαριστικα τη θέση και θα μας αποκλεισει”. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, λυπάμαι, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.

  45. Παιδιά και στη Μαδρίτη ας τραγουδήσει χαλια…σκοπός είναι το κομμάτι να το απογειώσει τις δύο επίμαχες βραδιές….Τώρα το πει δε το πει καλά οι μόνοι που ασχολούνται είναι οι γιουροφαν τις δύο βραδιές του Μαΐου βλέπουν εκατομμύρια κόσμος…το ότι έχει Φωνάρα και ταλέντο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς από ένα κακό live και μιλάμε για μια κοπέλα που στο YouTube τα περισσότερα κομμάτια της είναι live …ας χαλαρώσουμε κι ας στείλουμε θετική ενέργεια στην Κατερίνα μας να βγει Queen στη σκηνή γιατί το χει το πακέτο…θετική ενέργεια στην Κατερίνα μας

  46. Μόλις έμαθα σήμερα δύο σημαντικά πράγματα:
    1. ότι οποιαδήποτε λέξη προκαλεί αρνητισμό (πχ όχι, δεν, μην, ούτε, καθόλου κλπ) και αρνητικά συναισθήματα (πχ έχει ξινή γεύση) θεωρείται βρίσιμο ή κράξιμο. Δηλ. το παρακάτω σχόλιο είναι τίγκα στο βρίσιμο και στο κράξιμο: “Δε μου άρεσε καθόλου η ερμηνεία της Κατερίνας Ντούσκα στο Αμστερνταμ. Η φωνή της ακουγόταν τραχιά και ήταν συνέχεια εκτός τόνου. ”
    2. δεν ανήκει στη σφαίρα υποκειμενικότητας κάποιου ατόμου να κρίνει τι εστί κράξιμο, τουτέστιν η ατάκα «είσαι βούρλο» αποτελεί καλολογικό στοιχείο.
    Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος και για μερικούς επιστροφή στο σχολείο.

    • Τώρα πραγματικά θες να μας πείσεις ότι κάνετε σχόλια του τύπου ” δε μου άρεσε καθόλου η ερμηνεία της Κατερίνα Ντούσκα στο ‘Άμστερνταμ” ; Αν ήταν έτσι τα σχόλια δεν θα έλεγε κανείς τίποτα… Τα σχόλια που μας ενοχλούν είναι αυτά που λένε ¨ξεφτίλα”, ” άφωνη” , “ατάλαντη”, ” θα γίνουμε ρόμπες” κτλ… Δεν είναι δυνατόν για μια πιο κακή εμφάνιση να βγάζετε τέτοιο μίσος και να θέλετε να μας πείσετε ότι οι κακοί της υπόθεσης είμαστε εμείς που σας την λέμε. Η λογική πραγματικά έχει πάει περίπατο. Μετά θέλετε και διάσημα ονόματα μας εκπροσωπήσουν… Γιατί να το κάνουν αυτό; Για να ακούνε τον κάθε ένα να τους κράζει και να τους προσβάλει;

      • Λες να μην ξέρω τι ακριβώς έγραψα και πως το έγραψα;
        Ξαναδιάβασε λοιπόν όλα τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο και θα δεις ότι περισσότερη φασαρία κάνετε εσείς απ΄αυτούς που κατηγορείτε ότι κραζουν και βρίζουν.
        Ende!

    • Αγαπητέ ABC, καλό θα ήταν να αφήσεις τις εξυπνάδες.
      1) Το ότι δεν βρίζεις, δεν σημαίνει ότι δεν κράζεις. Εδώ σχολίασαν το φόρεμα σαν τις τελευταίες κατίνες της γειτονιάς, κράξανε τη κοπέλα για τη φωνή λες και είναι καμία άφωνη (μην τη συγκρίνω με κάποιες άλλες που έχουμε στείλει ή έχει στείλει η Κύπρος, που και στα χειρότερα της η Ντούσκα είναι πολύ καλύτερή της), αναλωθήκαν σε σενάρια για το αν είναι άρρωστη ή όχι…Μόνο πιστοποιητικό γιατρού δεν ζήτησαν για να πειστούν. Μήπως να της κάνουν και τεστ αλήθειας; Η κοπέλα είχε μια άσχημη στιγμή, Τέλος. Δεν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; Ας την ξανακούσουμε και βλέπουμε στην τελική. Περιμένουμε να μας ψηφισουν οι ξένοι όταν εμείς οι ίδιοι ψαχνουμε να θάψουμε την συμμετοχή μας;
      2) Εσύ ανέφερες την Τερζή, όχι εγώ.
      3) Θεωρώ αηθες να βγαίνεις να κράζεις σε βιβλίο κάποιους καλλιτέχνες (τους οποίους εσύ είχες φροντίσει “να βγάλεις λάδι”) μόνο και μόνο για να πουλήσεις παραπάνω. Αν είχε το σθένος, ας έβγαινε να τα πει τότε που καλοπερνούσε, όχι τώρα που δεν την θυμάται κανείς. Επίσης, δεν είπα πως δεν ήταν φαβορί η Xandee. Τεράστιο φαβορί ήταν, παντού πρώτη, έσκιζε. Το ότι ήταν πρώτη όμως και ανταγωνιζόταν στα ίσα τον Ρουβά , δεν δικαιολογεί φαιδρές δηλώσεις στα όρια της πολεμικής ιαχής “κόκκινος συναγερμός Έλληνες!” Είναι γελοιότητα, δεν το καταλαβαίνεις; Για την Μαντώ μπορεί να έχεις δίκιο, νομίζω είχε πει “μπράβο, μπράβο χειροκρότημα..” (και την κατάληξη την ξέρουμε) Και πάλι όμως, νιώθεις πως σε τιμά να υπερασπίζεσαι τη Μπόκοτα και να μιλας για πασιονάριες; Δε νομίζω.
      4) Της Μπόκοτα. Όχι της Μπόκοτα(ς) Οπότε ναι, έχεις δίκιο, η επιστροφή στο σχολείο είναι επιβεβλημένη (το νου σου πάντως. Αν θιχτείς με όσα είπα, θα αντιφάσκεις. Δεν σε έκραξα. Έχω απλά “αντίθετη γνώμη” εφοσον δεν έβρισα )

      • Ναι, τα επώνυμα δεν κλίνονται. Χαίρομαι που ένα λάθος εκ παραδρομής σου προκάλεσε απίστευτη ηδονή.

  47. Αγαπητέ ABC, καλό θα ήταν να αφήσεις τις εξυπνάδες.
    1) Το ότι δεν βρίζεις, δεν σημαίνει ότι δεν κράζεις. Εδώ σχολίασαν το φόρεμα σαν τις τελευταίες κατίνες της γειτονιάς, κράξανε τη κοπέλα για τη φωνή λες και είναι καμία άφωνη (μην τη συγκρίνω με κάποιες άλλες που έχουμε στείλει ή έχει στείλει η Κύπρος, που και στα χειρότερα της η Ντούσκα είναι πολύ καλύτερή της), αναλωθήκαν σε σενάρια για το αν είναι άρρωστη ή όχι…Μόνο πιστοποιητικό γιατρού δεν ζήτησαν για να πειστούν. Μήπως να της κάνουν και τεστ αλήθειας; Η κοπέλα είχε μια άσχημη στιγμή, Τέλος. Δεν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; Ας την ξανακούσουμε και βλέπουμε στην τελική. Περιμένουμε να μας ψηφισουν οι ξένοι όταν εμείς οι ίδιοι ψαχνουμε να θάψουμε την συμμετοχή μας;
    2) Εσύ ανέφερες την Τερζή, όχι εγώ.
    3) Θεωρώ αηθες να βγαίνεις να κράζεις σε βιβλίο κάποιους καλλιτέχνες (τους οποίους εσύ είχες φροντίσει “να βγάλεις λάδι”) μόνο και μόνο για να πουλήσεις παραπάνω. Αν είχε το σθένος, ας έβγαινε να τα πει τότε που καλοπερνούσε, όχι τώρα που δεν την θυμάται κανείς. Επίσης, δεν είπα πως δεν ήταν φαβορί η Xandee. Τεράστιο φαβορί ήταν, παντού πρώτη, έσκιζε. Το ότι ήταν πρώτη όμως και ανταγωνιζόταν στα ίσα τον Ρουβά , δεν δικαιολογεί φαιδρές δηλώσεις στα όρια της πολεμικής ιαχής “κόκκινος συναγερμός Έλληνες!” Είναι γελοιότητα, δεν το καταλαβαίνεις; Για την Μαντώ μπορεί να έχεις δίκιο, νομίζω είχε πει “μπράβο, μπράβο χειροκρότημα..” (και την κατάληξη την ξέρουμε) Και πάλι όμως, νιώθεις πως σε τιμά να υπερασπίζεσαι τη Μπόκοτα και να μιλας για πασιονάριες; Δε νομίζω.
    4) Της Μπόκοτα. Όχι της Μπόκοτα(ς) Οπότε ναι, έχεις δίκιο, η επιστροφή στο σχολείο είναι επιβεβλημένη (το νου σου πάντως. Αν θιχτείς με όσα είπα, θα αντιφάσκεις. Δεν σε έκραξα. Έχω απλά “αντίθετη γνώμη” εφοσον δεν έβρισα )

  48. https://www.youtube.com/watch?v=pX3cRhoNC38
    2:37 μιλά για την εμφάνιση στο Τελ Αβιβ. Θέλουν κάτι σαν το βιντεοκλιπ.. αν τους βγει θα ναι καλό. Το μόνο που δεν θα ήθελα είναι τα τούλια.

    YΓ Οι ξένοι είναι καλοί μαζί της πάντως!!!!!

  49. Στο παρακάτω βίντεο από την σημερινή πρόβα που ανέβασε στο instagram story της η Ερασμία Μαρκίδη, ακούγεται αρκετά καλή φωνητικά η Ντούσκα. Μακάρι να μπορέσει να το πει έτσι και στη Μαδρίτη.
    https://streamable.com/s5vj7

    • Όντως ακούγεται τέλεια παιδιά η κοπέλα είχε μια κακή στιγμή και μπορούν όλοι να διακρίνουν από αυτό το βίντεο ότι η κοπέλα οχι απλά τραγουδάει αλλά μαγεύει!

    • Όντως ακούγετε καλή, αλλά και πάλι ο ήχος από το κινητό δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος.
      Πάντως εγώ είμαι σίγουρος για μια πολύ καλή εμφάνιση και θέση φέτος της χώρας μας! Τόσο ερμηνευτικά όσο και σκηνικά έχω αρκετά μεγάλες προσδοκίες από τη φετινή μας ομάδα!

    • Επίσης αν προσέξετε, οι κοπέλες που θα κάνουν τα φωνητικά έχουν χειλόφωνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι κρυμμένες αλλά θα έχουν ενεργό ρόλο επάνω στην σκηνή.

  50. Panos Σ ευχαριστω για το βίντεο…φωνάρα!!! Έκανε η κοπελα μια κακη εμφάνιση live και αμέσως βγήκαν να τη φάνε οι σκυλες της λύσσας …?.
    Μάθετε ρε να εμψυχώνεται τη Χώρα σας …τα γαλανόλευκα εκπροσωπεί η κοπέλα…τη μου βγήκατε όλοι κριτές κι εμείς ξέρουμε να κάνουμε κριτική αλλά πάνω απ όλα να είμαστε άνθρωποι έχει πει τόσα live τραγούδια στο YouTube κι αμέσως τη βγάλατε άχρηστη…Έλεος!!! Δώστε θετική ενέργεια και αφήστε τις εξυπνάδες κάντε κριτική στο τέλος του αποτελέσματος …αλλα που να σκεφτείτε εσείς οι αλάνθαστοι ….σορυ αν κάνω ορθογραφικά αλλά πήγα αλλά τελείωσα τεχνικό λύκειο, επειδή λίγο πιο πάνω κάπου κάτι αναφέρθηκε στα ορθογραφικά κι αφού είστε σωστοί στην Ελληνική ας την αγαπατε μωρέ τη ρημάδα και λίγο…!!!

  51. συγγνωμη βρε παιδια σε αυτο το στυλ τραγουδι της ελλαδας περιμενε να εχει χορογραφια;;;;;;; να χορεψει ποιος;;;; η ντουσκα;;;;;; ενα δυο χερακια κ βηματα θα κανει η κοπελα. ελεος. οσο για τα φωνητικα τι θα κανουνε χορευτικο;;;; σε τετοιο τραγουδι;;;; απλα θα πανε να στησουνε την σκαλωσια στη σκηνη, θα τρωνε σταφιλια και θα περιφερονται νοχελικα. ελεος. τι περιμενετε να δειτε;;;;; χαμηλωστε προσδοκιες γιατι τα ιδια λεγατε και περυσι για την τερζη οτι θα βγει και θα μαγεψει. αυτα τα τραγουδια τυπου τερζη και ντουσκα ειναι καλα μονο αν υπαρχει χοντρο χρημα για τηλεοπτικη σκηνοθεσια ακριβη και τρικ. δυστυχως η ελλαδα δεν εχει. οποτε θα βγει θα πει το τραγουδι σα το κλιπ και τελος. ευχομαι μονο μην βγει με τα τουλια γιατι θα γινει ρεζιλι. προβες επισημα σοβαρα εχει ξεκινησει;;;; η εχει παρει σβαρνα το εξωτερικο και θα ερθει μια βδομαδα πριν τον ημιτελικο για προβα;;;;

    • Το Link που έχει παραθέσει λίγο πιο πάνω ο χρήστης @panos το είδες; Μάλλον όχι, γιατί αν το έβλεπες θα καταλάβαινες ότι ήταν από την πρόβα.
      Όσο για το τι θα δούμε, δεν ξέρω πόσο καιρό παρακολουθείς τον διαγωνισμό (μάλλον όχι πολύ) αλλά δεν χρειάζεται να κάνει τούμπες ο τραγουδιστής επι σκηνής για να εντυπωσιάσει ή να έχει κάποια κατασκευη – σκηνικό.

      • σοβαρολογεις;;;;;;; δε χρειαζεται σκηνικη παρουσια και τρικ στην eurovision?? η φουρειρα περυσι με το που εκανε προβα και ειδανε τι κανει στη σκηνη πηγε 1η στα στοιχηματα και 2η στην τελικη καταταξη του διαγωνισμου. τι εναλλακτικες εχει η ντουσκα να παρουσιασει κατι τοσο δυνατο τηλεοπτικα; τι την περασες ρωσια με λεφτα και σκηνοθεσια πανακριβη;;;; δε θα σου πιασω το χερι ποσο καιρο βλεπω eurovision και δε σου πεφτει κ λογος. οσο για τις προβες ναι σκιζεται στο χορυτικο η ντουσκα. μαθετε να δεχοαστε την αρνητικη κριτικη και αφηστε στην στενομυαλια στην ακρη. αυτη μας εφαγε και εχουμε καταντησει η χειροτερη χωρα στο θεσμο τα τελευταια χρονια. παμε σα φτωχοι συγγενεις με κοπελιτσες που δεν εχουνε καμια οντοτητα και φανηκε κ απ το πρωτο λαιβ της ντουσκα τι οντοτητα καλλιτεχνικη εχει. βλαχομπαροκ μπερτα με πεδιλο τιγρε και μαυρο καλσον. ουαουυυυυυ !

      • @ανδρεας
        Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα.

        1ον. Δεν σε ρώτησα πόσο καιρό βλέπεις τον διαγωνισμό και φυσικά δεν ήθελα κάποια απάντηση επ αυτού. Εγώ έβγαλα αυτό το συμπέρασμα κρίνοντας απ’ αυτά που είπες και φρόντισες να μου το επιβεβαιώσεις πως είχα δίκιο, από την απάντησή σου. Θα σου θυμίσω μόνο τους νικητές του 2016 & 2017. Για να μην σου πω την συμμετοχή του 2017 του Βελγίου. Και πολλα -πολλά – πολλά άλλα. Που είναι τα τρικ και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αυτά τα τραγούδια που κερδισαν τον διαγωνισμό ή τερμάτισαν στην πρώτη 5αδα;;;; Αν ασχοληθείς έστω και στο ελάχιστο θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ πάνε καλά ΜΟΝΟ τα τραγούδια που έχουν τρικ ή εντυπωσιακά χορευτικά…

        2ον. Αναρωτήθηκες αν έχει ξεκινήσει πρόβες και σου απάντησα να δεις το link από την πρόβα που κάνει. Που ακριβώς υπάρχει η στενομυαλιά σ’ αυτό;;;

        3ον. Όταν λες ότι πάμε στην Eurovision “με κοπελιτσες που δεν εχουνε καμια οντοτητα…” αυτό εσύ το λες αρνητική κριτική ή μήπως είναι επίθεση κατα μέτωπο;
        Το να μη σου αρέσει κάτι που είδες ή άκουσες, ασφφαλώς και είναι αποδεκτό. Το να κρίνεις όμως το ΠΙΘΑΝΟ τελικό αποτέλεσμα που θα ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ, (όπως και εσύ) και να το κατακρίνεις κιόλας χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα τι θα συμβεί, ε…, αυτό λέγεται εμπάθεια και όχι αρνητική κριτική.
        Λες ότι χρειάζονται λεφτά για να εντυπωσιαστεί το κοινό. Ρίξε μια ματιά στις συμμετοχές που σου είπα παραπάνω και πες μου που στο καλό είδες ότι οι χώρες αυτές δώσανε πολλά χρήματα και είχαν αποδοχή;

        Τέλος θα σου θυμίσω ότι το βίντεο κλιπ της φετινής συμμετοχής μας δεν στοίχισε πολλά, προκάλεσε όμως το ενδιαφέρον και απέσπασε πολλοί καλές κριτικές, εντός και εκτός της χώρας, λόγο της αισθητικής του!
        Όσο για την καλλιτεχνική οντότητα της Ντούσκα για να την κρίνεις από ένα και μόνο live (το οποίο όντως δεν ήταν και το καλύτερο) δείχνει πόσο “ανοιχτόμυαλος” και κυρίως καλοπροαίρετος είσαι. Αν θες να κρίνεις την καλλιτεχνική αξία ενος τραγουδιστή φρόντισε να μάθεις κάτι παραπάνω από… ένα live κι ύστερα μπορείς να κρίνεις όσο αυστηρά θες.

    • Άμα κρατήσουν την αισθητική του βίντεο κλιπ σίγουρα θα υπάρχει τούλι γιατί το 50 τις εκατό της αισθητικής αυτής εκεί παραπέμπει. (Τούλια, φορέματα, μακιγιάζ σε λευκούς τόνους, μισό βαμμένα χείλη με κόκκινο κραγιόν)… Είναι μια αισθητική που μπορεί να δείχνει ωραία σε ένα ένα πίνακα σε μια φωτογραφία, η σε μια ταινία εποχής όχι όμως για την σκηνή της Γιουροβίζιον και γενικά όχι για μουσικές σκηνές (εκτός αν μιλάμε για όπερα η μιούζικαλ) γιατί θα φαίνεται γραφικό και κιτς . Μόνο με αρκετά προσεγμένη τηλεοπτική σκηνοθεσία μπορεί να περάσει,με πολύ καλά visuals,με πλάνα που θα σου δίνουν την εντύπωση ότι παρακολουθείς βίντεο κλιπ και όχι σκηνή με κόσμο από κάτω, κάτι το οποίο θέλει πολύ έμπειρο σκηνοθέτη(που δεν τον έχουμε) και πολλά λεφτά .. Ούτε η σκαλωσιά κολλάει σε σκηνή με οθόνες LED στο πάτωμα,στο background, και πολλά τρίγωνα που θα αναβοσβήνουν και θα δημιουργούν άλλους σχηματισμούς. Θα κολλούσε περισυ που δεν υπήρχαν οθόνες, που όλοι έφερναν κατασκευές, έπαιζαν με τους φωτισμούς και τα εφέ που ήταν εμφανή μόνο στην τηλεόραση. Καλύτερα να βγει μόνη με ένα κομψό φόρεμα σε στενή γραμμή και απλώς να υπάρχουν εναλλαγές των χρωμάτων στις led οθόνες και κάποια visuals που να ταιριάζουν με τα χρώματα (άντε να βγάλουν και τα φωνητικά on stage κοντά στο τέλος να την συνοδεύσουν στο τελευταίο ρεφρέν.. ότιδηποτε άλλο θα φανεί κιτς.

  52. ABC όχι μεγαλύτερη ηδονή πάντως από αυτή που νιωσατε όλοι εσείς που κραξατε με πάθος τη Ντουσκα. Αλλά βέβαια.. μια λάθος εμφάνιση της κοπέλας μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε τα απωθημενα μας. Τα δικα σας λάθη μόνο μην σας τονίζουν..

  53. Παιδιά ηρεμήστε λίγο Το καταλαβαίνω μετά τα περσινά χάλια να υπάρχει εκνευρισμός με το παραμικρό
    Επι της ουσίας αν ξανάζησουμε στιγμές Τερζη δε θα ξέρουν που θα κρυφτούν στην ΕΡΤ από το κράξιμο που θα πέσει γιατί περιμένουν στη γωνία όλοι.
    Θέλω όμως να πιστεύω ότι δε θα γίνει αυτό όποτε Υπομονή
    Περιμένετε τις επίσημες πρόβες εκεί θα λυθούν όλα
    Ως προς το στήσιμο όντως δε χρειάζομαι χορευτικά ούτε σταφύλια όμως
    Μακάρι τη σκαλωσιά που κορόιδευα και γω στην αρχή να την στήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να καταπλήξει
    Το τραγούδι προσφέρει πολλά επι σκηνής όπως και το πέτσινο το οποίο κατακρεουργήθηκε τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά
    Δε σημαίνει ότι τα ίδια θα έχουμε
    Πάντως και γω πέριμενω να δω τις πρόβες
    Άντε να δούμε

  54. Παιδακια ηρεμηστε…. πραγματικα ηρεμιστε και δειτε αυτό το βιντεο από το Αμστερνταμ. εχει κ λιγα σχολια από κατω τα οποια (και ας ειναι λιγα) οοοολα ειναι θετικα και γραφουν οτι αδικειται απο τις κριτικες και οντως εχουν δικιο γιατι ο ηχος ειναι πολυ καθαρος και ακουγεται πολυ πολυ καλη με 2 μικρα λαθακια μονο θα ελεγα. Καταγραφουν οτι ολα τα αλλα βιντεο την αδικουν παιδια και εγω μεταξυ μας το πιστευω μετα απο αυτο το βιντεο. Το βιντεο δεν εχει πολλα views. δεν ειναι απο αυτα που διαφημιστηκαν μετα το Αμστερνταμ αλλα αξιζει και ειναι στο χερι μας να το δουν κ αλλοι.

    Επιπλεον ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τους επικριτες οτι και ανετη ειναι στη σκηνη (που θεωρουν οτι χωρις πειρα δεν μπορει μια σκηνη πολλων θεατων) αλλα και οτι εχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΓΧΟΣ!!! δειτε το και το πως εκφραζεται το ποσο ανετη ειναι αλλα και το ποσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ!! ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=KceywFZbK50

    • Όντως, σε αυτό το βίντεο όλα δείχνουν να πηγαίνουν μια χαρά με την Κατερίνα. Φωνητικά είναι πολύ καλή, είναι άνετη στη σκηνή και ας ήταν άρρωστη. Σε τέτοιου είδους events, τα πρόχειρα βιντεάκια του κόσμου συνήθως αδικούν τους καλλιτέχνες και αυτό έγινε αρχικά με την Κατερίνα. Νομίζω πρέπει να το δουν όλοι αυτό το βίντεο. Προσωπικά, της έχω εμπιστοσύνη, γιατί την έχω δει live, όπως έχω εμπιστοσύνη και σε όλη την ομάδα που εργάζεται για την εμφάνιση στη σκηνή, καθώς τυχαίνει να γνωρίζω ένα-δυο άτομα της ομάδας και ξέρω την αισθητική τους. Αρκεί, όπως λέει και η Ντούσκα, “να μας βγούν όλα όπως θέλουμε”..

    • Το είδα κι εγω και πήγα να σχολιάσω Εχθές στο YouTube ότι όντως η ίδια εμφάνιση ακούγεται πολύ καλύτερα αλλά λεω θα πέσουν οι σκάλες της λύσσας να με φάνε…

  55. Αδυνατούν κάποιοι να μάθουν τόσο από τα λάθη του παρελθόντος και κάνουν κρεμαστάρια με απόδοση 1000% ότι κινείται σε αέρα, γη και θάλασσα και φανατίζονται άνευ λόγου.

    Κοίτα αυτό κοίτα και από εδώ, εδώ ακούγεται καλύτερα, εδώ άριστα, εδώ βέλτιστα υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολλών. Τέτοια τρυκς με βιντεάκια των 10 sec έκανε πέρυσι και η ”ντίβα” με το μπλε χέρι. Στεναχωρήθηκαν οι ξένοι που βλέπανε τον αποκλεισμό και εμείς…χτυπάγαμε παραληρηματικά κόκκινο μην βλέποντας πέρα από την μύτη μας.

    Ξεκινάμε από λάθος αφετηρία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεις την άκρη (αλλά αυτό θα γίνει 1 στις 100 και όχι 99 στις 100). Έχουμε και λέμε…

    Aπευθείας ανάθεση (ειδικά από ένα υπερκρατικό ”κανάλι” τύπου ΕΡΤ) σημαίνει και περιορισμένες πιθανότητες, εφόσον αποκλείεις ουσιαστικά να δει το γκελ του τραγουδιού τόσο στην λογική του televoting όσο και μιας επιτροπής (λογικά καταρτισμένης και όχι χύμα) μέσω μιας διαδικασίας ημιτελικών-τελικών. Άλλο η κατανομή του κοινού ή των ”ειδικών” και άλλο η ”αισθητική” (λέμε) τώρα 1-2 ”υπευθύνων”. Χαμηλό μπάτζετ σημαίνει και ”πάμε εκδρομή” και όχι για διάκριση. Αναθέσεις σε παντελώς άγνωστους ημιεπαγγελματίες ή καλλιτέχνες που θέλουν να ”φανούν” μέσω του διαγωνισμού σημαίνει και μικρότερη πιθανότητα διάκρισης. A priori αυτά…άρα ξεκινήσαμε με τις χειρότερες των προϋποθέσεων.

    Παρόλα αυτά, βγήκε ένα καλό (όπως και πέρυσι) αιθερικό τραγούδι, αρκετά ”καινοτόμο” με ”universal appeal”, ένα διαφορετικής αισθητικής clip αρκετά ποιοτικό και μια φωνή μοναδική μεταξύ Lennox και Winehouse το οποίο πάει καλά στο pr-διαδικτύου (σε σχόλια -γιατί τα views είναι μέτρια- και reactions διαφόρων μανιταριών που ξεπετάχτηκαν τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο…που πλέον παίζουν καθοριστικό ρόλο δίκην opinion leaders-influencers-predictors).

    Θα όφειλε να ξέρει η ”ομάδα” πέριξ του τραγουδιού ότι πλέον το παιχνίδι όλο κρίνεται κατά το ήμιση και βάλε ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ, στο ”hype” fake ή όντως αληθινό που χτίζουν influencers-eurofans…και κατ’ επέκταση οι μπουκς. Είναι αηδία να ξέρεις ας πούμε την δεκάδα ή τα 2-3 μεγάλα και σίγουρα φαβορί (9 στις 10) από πριν…αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουτέστιν αν θέλεις διάκριση ή είσαι προσεκτικός στην παραμικρή λεπτομέρεια και εδώ η διαφορά επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής αντιμετώπισης…η σιωπάς όπως η Φουρέϊρα και πας και ανατρέπεις το σύμπαν λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό (με την σπαθάρα σου).

    Επειδή όμως αυτό γίνεται μία στις 100 και δεν στηριζόμαστε σε σούπερ χορογραφίες-σκηνοθεσίες (μιας και πήραμε το ρίσκο να στηριχτούμε σε ποιοτικά-υψηλών απαιτήσεων φωνητικά) θα πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ πάνω στα φωνητικά.

    Αντ’ αυτού έρχεται η καθαρά αφελής-ερασιτεχνική αντιμετώπιση που όλοι ακούσαμε πριν από λίγες μέρες + clip πως γυρίστηκε…η κορώνα και μας έρχεται στο μυαλό το περυσινό χουνέρι. Πολύ λογικό να υπάρχει απογοήτευση, ξύνισμα ακόμα και ”αγανάκτηση”. Κοινώς βγήκε μπροστά το ”που πας ρε Καραμήτρο”.

    Αυτό είναι όλο και οι περισσότεροι που βγάζουν ”ξυνίλα” το κάνουν δίκην ”εκκωφαντικής καμπάνας” επειδή ακριβώς βλέπουν την δυνατότητα διάκρισης και θέλουν να χτυπήσουν καμπάνες μπας και ακούσει και φιλοτιμηθεί κάποιος και όχι επειδή δεν θέλουν να υποστηρίξουν την χώρα, την ΕΡΤ ή δεν ξέρω και εγώ τι.

    Τι είναι προτιμότερο ? Τα γραφικά ”θεάρα μου…τι φωνάρα που έχεις ακόμα και άρρωστη”…ή τα ”κάτσε δούλεψε το κερατό μου μέσα” ? Κατ’ εμέ δεν τίθεται θέμα μεταξύ ονειροβασίας στα σύννεφα και απότομου τσακίσματος…και της πιθανότητας βελτίωσης (της 2ης περίπτωσης).

    Είναι δεδομένο ότι το ρίσκο είναι μεγάλο, όπως και το ότι υπάρχουν αμφιβολίες από πάρα πολλούς για το πόσο μπορεί να αποδοθεί το τραγούδι όπως στο studio …διότι αυτός είναι ο σκοπός και όχι άλλος (πράγμα που φαίνεται και στα στοιχήματα…που ναι μεν διατηρούμε την 8η θέση λόγω αδυναμίας των άλλων να αναρριχηθούν, αλλά πέσαμε από το 14-17 απόδοση στο 17-36).

    Περιθώρια σφικτά, άγνωστη η διάθεση για δουλειά, άγνωστο το αν όντως υπήρχε πρόβλημα λόγω αρρώστειας της Κατερίνας και λίγο πάμε στο άγνωστο με όπλο την ελπίδα.

    Αν η εμφάνιση επαναληφθεί στην Μαδρίτη…τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν βελτιωθεί, αναλόγως της βελτίωσης θα μειώσει τα αρνητικά σχόλια ή θα τα διαγράψει τελείως.

    Και αν γίνει το δεύτερο ο δρόμος είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ…γιατί θα πρέπει να υποστηριχθούν όλα…χορογραφία, σκηνική παρουσία, φώτα, σκηνοθεσία…διπλά φωνητικά, pr με γραμματείς και φαρισαίους…ένα κάρο πράγματα.

    Ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος…καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα. Όταν το αποτέλεσμα είναι καλό…η κακοπροαίρετη κριτική χάνεται μόνη της, εφόσον απλά δεν μπορεί να σταθεί (και δεν της δίνει και κανείς σημασία)._

    Καλή επιτυχία ευχόμαστε όλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κρατάμε το στόμα μας κλειστό να βλέπουμε ότι πάμε προς τον γκρημνόν…

    Καλημέρα

    • είσαι αυτός που έλαβε την απάντηση μου λίγο πιο πάνω… με τη λέξη βούρλο δεν καλύφθηκες οπότε ξαναέγραψες για να σε πω και βλήμα!!! Δεν υπάρχεις φίλες… οι λέξεις έχουν στερέψει για να σε περιγράψουν!!! Δεν έχουμε άλλες στο ελληνικό λεξιλόγιο για να σε περιγράψουν!!! Και μόνο ότι ακολουθείς το ίδιο μοτίβο με το παραπάνω (τεράστιο επικριτικό κείμενο – έκθεση, χωρίς ίχνος επιχειρημάτων) δηλώνει ότι είσαι βυθισμένος στη κακία σου και απορροφημένος σε αυτή όσο δε πάει. Όταν θα γράψεις και τρίτο παρόμοιο κείμενο πλέον θα μαστε σίγουροι ότι δεν είσαι βυθισμένος μόνο στη κακία για τη eurovision και τους πραγματικούς της fans αλλά βυθισμένος στη κακία για τη ζωή σου γενικότερα!!! shut

    • Μερικοί ασχολείστε υπερβολικά με το τελικό αποτέλεσμα και χάνεται την ουσία.Ναι είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά είναι και μια γιορτή. Δεν διασκεδάζετε με το να κοιτάτε κάθε λεπτομέρεια .Ποιο το νόημα να παρακολουθείς ένα σόου αν δεν διασκεδάζεις; Η κοπέλα μπορεί να μην ήταν πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά έχει αυτό που ζητάει αυτός ο διαγωνισμός, δηλαδή το “star’s quality” που σίγουρα δεν το έχουν οι περισσότεροι “διάσημοι” της ελληνικής μουσικής σκηνής.Δεν θα τη κρεμάσουμε κιόλας για ένα μέτριο live. Σιγουρα δεν ήταν ιδανικό το γεγονός πως ήταν το πρώτο live του τραγουδιού. Ειναι εμφανές πως ήταν σχεδιασμένο να γίνει στο pre-party ,ώστε να κάνει πάταγο,αλλά δεν έκατσε ,για τους λόγους που και η ίδια ανέφερε. Δεν φάνηκε να ευησυχαστηκε η κοπέλα.Ουτε από τις δηλώσεις της ,ούτε από τις πρόβες που κάνει και ακούγεται τέλεια όπως είδαμε παραπάνω.Η ΕΡΤ είναι το πρόβλημα των περισσότερων σας και είναι λογικό με τις επιλογές που έχει κάνει.Η φετινή ομάδα όμως και το μπάτζετ είναι πολύ διαφορετικα.Αφηστε τους ανθρώπους να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν. Όσο για τον εθνικό τελικό,πότε και μην διοργανωθεί.Οπως είπε και ο Παπαδημητρίου δεν θα κληθούν οι καλλιτέχνες που εκείνοι αναμένουν προς το παρόν σε ένα τέτοιο διαγωνισμό.Εσεις δηλαδή θεωρείτε πως θα έρθουν οι Μέλισσες και η Μποφίλιου να πάνε Γιουροβίζιον μετά από τα χάλια των τελευταίων 6 χρόνων τουλάχιστον κι εσάς με το δίκανο από κάτω έτοιμοι να κρίνετε σαν άλλοι δικαστές Dredd;Όχι ,θα έρθουν killer bees,wannabe μπάντες,wannabe τραγουδιστές και εμείς “ίσως’ και το τονίζω,”ίσως” διαλέξουμε το λιγότερο χειρότερο. Μέχρι να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κλίμα για την Γιουροβίζιον στην Ελλάδα , εθνικό τελικό μην ονειρεύεστε γιατί θα είναι όλεθρος. Αυτα από μένα.Καλημερα!

    • Α, ως “εκκωφαντικη καμπάνα” ακούστηκαν αυτές οι χοντραδες και οι κατινιες? Κοίτα να δεις που αυτά λένε και τ’ αφεντικά στους υπαλλήλους: “σε κάνω σκουπίδι για να’σαι καλός στη δουλειά σου” Λες και αν πεις πχ “το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό και πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθείς” δεν θα το πιασει το υπονοουμενο η Ντουσκα και η ομάδα της.. Πρέπει να ειπωθεί το “η άφωνη, που έριξε ό, τι βρήκε πάνω της αλλά καλά κάνει γιατί είναι βύσμα και την καλύπτουν” Τώρα σοβαρά τα λέτε αυτά? Άλλο η ευγενική παραινεση, άλλο το κράξιμο και μάλιστα αποκλειοντας εκ των προτέρων ότι μπορεί να ήταν όντως αρρωστη.. Αυτό είναι κακία, όχι ενδιαφέρον για την εθνική συμμετοχή.

    • Απορώ γιατί μερικοί γράφουν κατεβατά ολόκληρα για να μας δείξουν πόσο (κρυφο)haters είναι..

  56. Για μένα την κύρια ευθύνη την έχει η ΕΡΤ. Δεν νοείται να κάνεις εσωτερική επιλογή και η επιτροπή ειδικών που συστήθηκε γι’αυτον και μονο τον σκοπό να μην αξιολογεί τον καλλιτέχνη βάσει της live ερμηνείας του επιλεγμένου τραγουδιού. Live κύρια φωνή και φωνητικά και εφόσον είναι άψογα τότε και μόνο τότε δίνεις το πράσινο φως.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ