Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2019!

H Αρμενία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Srbuk και το τραγούδι «Walking Out», σε σύνθεση των Lost Capital και tokionine και στίχους του Garik Papoyan.

Η Srbuk Sargsyan γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1994 στη πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γιερεβάν. Σπούδασε μουσική στο Komitas State Conservatory of Yerevan μαθαίνοντας να παίζει qanun. Το 2010, έλαβε μέρος στο Αρμενικό “The X Factor” τερματίζοντας στη 2η θέση! Δύο χρόνια αργότερα, δημιούργησε τη δική της μπάντα, με όνομα Allusion. Το 2014 συνεργάστηκε με τον Garik Papoyan στο κομμάτι “Boat”, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της Ρωσικής ταινίας “Лёгок на поми́не”. To 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο solo single της “Yete Karogh Es” ενώ το 2018 συμμετείχε στον 8ο κύκλο του “The Voice Ukraine” τερματίζοντας 4η.

Τον Νοέμβριο του 2018, η Αρμενική τηλεόραση ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ως εκπρόσωπο της Αρμενίας.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) Lusine Grigoryan | (2) Lusine Grigoryan

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρμενία… Μια από τις αγαπημένες μου χώρες στο διαγωνισμό! Για άλλη μια χρονιά στέλνει ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι που συνδυάζει τη σύγχρονη μουσική με παραδοσιακους ήχους ( lovewave δεν είναι) αλλά είναι αρκετά καλό. Ανυπομονώ να δω πως θα το στήσουν σκηνικά. Η Αρμενία βρίσκεται 6η στη γενική μου κατάταξη σταθερά!
    Αγαπημένες συμμετοχες:όλες( πλην του 2011 και 2013). Αλλά ξεχωρίζω του 2008/2014/2016
    Πρόβλεψη: σίγουρα θα προκριθεί ( 5η-8η στον ημιτελικό) και στο τελικό νομίζω θα παιχτεί μεταξύ 11ης-15ης θέσης. Καλή επιτυχία!

  2. Τι έγινε σήμερα Thunder δεν μπήκες να σχολιάσεις κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε .Μήπως δαγκωσες την γλωσσα σου και έπαθες δηλητηριαση ;

  3. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε εκεί στον ogae σας εχω πει χίλιες φορές ότι έχω αποκτήσει έναν κακής ποιότητας δίχως ίχνος χιούμορ κλονο και εσείς με γράφετε κανονικα

    • Φίλε μου, δεν μπορούμε να αναλάβουμε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ή να κάνουμε τον αστυνομικό σε καθέναν και τι όνομα χρησιμοποιεί. Θα σε παρακαλέσω να εκφράζεσαι κι εσύ πιο σεμνά και ό,τι σε απασχολεί να το ζητάς έτσι όπως πρέπει. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, και εφόσον εντοπίσουμε το ίδιο φαινόμενο, θα του γίνει η ανάλογη σύσταση -όση μπορεί να γίνει σε έναν άνθρωπο που είναι ενήλικας και έχει την ευθύνη των πράξεών του. Ευχαριστούμε!

  4. Μου αρεσει πολυ σαν κομματι. Αλλά θέλει καλή σκηνική παρουσια για να αναδειχθεί, ελπίζω να τα καταφέρουν. Ειναι σε δυσκολο ημιτελικό αλλά πιστεύω πως εν τέλει θα τα καταφέρει.
    Καλή επιτυχία Αρμενία!

  5. 3/41 από εμένα. Υπέροχη και δυναμική συμμετοχή! Αν το αποδώσει live θα βγει δεκάδα θεωρώ

  6. Ομολογω οτι η Αρμενια και η Ουκρανια γενικα σαν χωρες μου προκαλουν εναν εκνευρισμο, γιατι τις θεωρω υπερεκτιμημενες. Το δε Quele Quele που εχει γινει υμνος εγω το θεωρω τρασια του αισχιστου ειδους. Ωστοσο, αυτο το φετινο μου αρεσει πολυ. Κριμα που οταν στελνει πανω απο το μεσο ορο δεν πηγαινει καλα, ενω αν στειλει καρακατσουλιο μπαινει δεκαδα. Απο τα πολυ ωραια φετος.

    • Συμφωνώ. Η Αρμενία είναι λίγο σαν την Ελλάδα όπου όταν στέλνουμε κούνημα (Σαρμπέλ, Καλομοίρα, Ελευθερίου) πάμε καλά όσο και τrash να είναι ένα τραγούδι ενώ με πιο “ποιοτικά” τραγούδια οχι τόσο. Βέβαια νομίζω οτι γενικά στους θεατές αρέσουν τα τραγούδια με κούνημα και ακόμα δεν έχουν κουράσει βλέπε Fuego πέρσι ή πιθανώς Ελβετία φέτος. Απλά η Ελλάδα και Αρμενία (Τουρκία παλιότερα) στέλνουν τέτοια ακούσματα πιο συχνά λόγω κουλτούρας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ