Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Katerine Duska και το τραγούδι «Better Love», σε σύνθεση των Katerine Duska, Leon of Athens, David Sneddon και στίχους των Katerine Duska και David Sneddon.

H Katerine Duska, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Montreal του Καναδά, είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός του indie pop ρεπερτορίου. Έχει σπουδάσει κλασσική κιθάρα στη Μουσική Ακαδημία ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με τη σύνθεση όντας φοιτήτρια Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήταν το single “One in a million” που κυκλοφόρησε το 2014 από την Minos EMI / Universal για να ακολουθήσει ένα χρόνο μετά (2015) ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος με γενικό τίτλο “Embodiment”. Το 2018, το single της “Fire Away” επιλέχθηκε για την επίσημη διαφημιστική εκστρατεία στις τηλεοράσεις από την εταιρία “Nescafe Canada”.

Μεταξύ των συνεργασιών της, συναντάμε σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου όπως αυτό της LP, των Kadebostany, του Tom Baxter, του Oddisee, της Yasmine Hamdan. Τον Σεπτέμβριο του 2018, εμφανίστηκε στον Κήπο του Μεγάρου πλάι στον Σουηδό τραγουδοποιό και τραγουδιστή Albin Lee Meldau. Τον Φεβρουάριο του 2019, η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της – ως εκπρόσωπο της Ελλάδας – στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το single της “Better Love” – το οποίο αποτελεί την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό αλλά και προπομπό του 2ου ολοκληρωμένου δίσκου της – προέρχεται από μία συνεργασία της ίδιας με τους Leon of Athens και David Sneddon.

Πηγές Φωτογραφίας: (1) ΕΡΤ|(2) Efi Goussi

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περιμένω σχόλιο από thunder and lightning and its getting exciting τον αγαπημένο μου κλονο . Πες μας λίγο πόσο άθλια είναι η Κατερίνα και πόσο τέλειο τραγούδι έχει ο sergey. Κλάψε λίγο . Πρέπει να πονέσες πολύ το 2016 χαχαχαχα . Μήπως είσαι κανένας συγγενής του Τσακνή η του τσιπρα . Κλάψ κλαψ κλάψ. Και όταν θες να τρολλαρεις μάθε να τρολλαρεις εγώ ποτέ δεν ειπα ότι η Ρωσία έχει το καλύτερο τραγούδι μόνο αν παρουσιάσει κάτι πολύ εξωπραγματικό σκηνικά θα κερδίσει.

    • Χαχαχα τι φάση με εσένα πραγματικά ,από εκεί που αναρωτιομουν αν τα ενοεις αυτα γράφεις η αν εισαι τρολ τώρα εκτός από αυτά αναρωτιέμαι αν μπαίνει και άλλος με το όνομα σου όπως λες η αν το κάνεις εσύ ο ιδιος για να κάνεις μεγαλύτερο τρολ!!!

      • Άλλος μπαίνει . Προφανώς κάποιος μεγάλος φαν των utopian land , maria elena kiriakou ,Γιάννα Τερζή . Τι να κάνω είναι άδικη η ζωή γι’αυτον που τέτοια αριστουργήματα δεν τερμάτισανε τοπ 5 . Είχα καιρό να μπω και είπε να αντιγράψει το όνομα μου . Προσπαθεί να λέει ότι λέω αλλά με τρόπο υπερβολικό για να γίνω όσο περισσότερο αντιπαθής στο site λες και είχα μια σκασιλα χαχα . Αστον να κλάψει λίγο ακόμα . Θα του περάσει χαχαχα.

  2. Μετά από κάποια ακούσματα το αγάπησα! Επαγγελματική παραγωγή τραγουδιού, που θα μπορούσε να σταθεί και εκτός συνόρων, πολύ ιδιαίτερη φωνή και χροιά της Κατερίνας. Φέτος συμμετέχουμε με κάτι τελείως διαφορετικό, που θα χτυπούσε άνετα ΤΟΡ-3, αν πήγαινε με χώρα-υπερδύναμη του διαγωνισμού. Ευεπλιστώ να δουλέψει σκληρά η ομάδα των κοριτσιών, για να το σκίσουν το κομμάτι φωνητικά. Σκηνικά θα ήθελα να μεταφέρουν επιτυχώς την artistic αισθητική του video clip, που προς τα εκεί προσανατολίζονται όπως άκουσα σε δηλώσεις της Ντούσκα. Αν όλα πάνε καλά, το βλέπω να επιστρέφουμε σε (περασμένες) εποχές ΤΟΡ-10, αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός… 7/41. Καλή μας επιτυχία!

  3. Η φετινή μας συμμετοχή είναι σταθερά στη πρώτη τριάδα της κατάταξης μου. Μετά από τα περυσινα που ενώ είχαμε ένα πολύ καλό τραγούδι η ΕΡΤ αδιαφόρησε δεν είχα υψηλές προσδοκίες για φέτος. Σταδιακά όμως αυτό ανετράπη μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Ντουσκα και φυσικά του τραγουδιού. Για την ώρα όλα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξος αλλά προσπαθώ να κρατήσω μικρό καλάθι μέχρι τις πρόβες… Το “better love” είναι άρτιο ως προς όλα του. Σύγχρονο κομμάτι, radio friendly και εύπεπτο μουσικά από το πρώτο άκουσμα! Η χροιά της φωνής της Κατερίνας είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει και φυσικά η αισθητική του( αναμένω κάτι ανάλογο επί σκηνής). Σε κάθε περίπτωση ξεφεύγει από τα τετριμμένα που στέλνει η Ελλάδα ( συρτάκι μπουζούκι) χωρίς όμως να θεωρείται σαχλοποπ( βλ. This is love). Για την ώρα μόνο μπράβο έχω να πω!
    Αγαπημένες συμμετοχες μας τα τελευταία χρόνια: 2011/2013/2018
    Πρόβλεψη: σίγουρα στο τελικό(τοπ3 στον ημιτελικό) και στο τελικό αν έχει στηθεί σωστά σκηνικά και αποδοθεί όπως πρέπει φωνητικά νομίζω θα διεκδικήσει μια πάρα πολύ υψηλή θέση!
    Όπως και να χει καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Κατερίνα!!

    • Συγνώμη αλλά η μετάφραση είναι λίγο ανακριβής. I won’t fight this burning feeling inside προφανώς μεταφράζεται ως: δεν θα καταπολεμήσω αυτό το καιόμενο συναίσθημα μέσα μου. Το ίδιο και με το yearning feeling. Η γνώμη μου

      • Έχεις δίκιο, συνονόματε, αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να σχολιάσω κι εγώ. Χρειάζονται μερικές διορθώσεις στη μετάφραση, όπως αυτή που ανέφερες. Άραγε από ποιον προέρχεται αυτή η μετάφραση; Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες άραγε πώς ακριβώς το μεταφράζουν στα ελληνικά; Έχει ρωτήσει κανείς την Κατερίνα ή τον Leon;

  4. Αυτό που μ αρέσει σε αυτό το τραγούδι είναι ότι εχει ποιοτητα από την μουσική μέχρι τον στοίχο και ολοκληρωνεται όμορφα όλο με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της Κατερίνας ,
    έχει νόημα και είναι ξεκαθαρο το μήνυμα του ,δεν λέει μπούρδες που δεν βγάζουν νόημα με μια απλά πιασάρικη μουσική.
    Συμφωνώ ότι αν εκπροσωπούσε άλλη χώρα θα ήταν πολύ ψηλά η ακόμα θα νικούσε!!

  5. Συμμετοχή με ποιότητα! Υπέροχο άκουσμα και εξαιρετική αισθητική. Είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει ελληνική συμμετοχή! Στη κατάταξή μου είναι 3η.

  6. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για τους στίχους αλλά το I can’t fight this burning feeling inside δε μεταφράζεται έτσι.

  7. Δυτικοπρεπής στροφή μπας και τσιμπήσουμε κάτι από επιτροπές αυτή τη φορά. Το τραγούδι είναι αρκετά “safe” (ό,τι ακριβώς έχουν δασκαλευτεί να ψηφίζουν οι επιτροπές αν μάλιστα εκπροσωπούσε Σουηδία, Αυστραλία ή Αυστρία θα ήμουν περισσότερο σίγουρος για την εύνοιά τους). Θα το προτιμούσα ωστόσο με λιγότερο “θαμπή” ενορχήστρωση και πιο ποιητικούς στίχους (οι συγκεκριμένοι είναι αρκετά απλοϊκοί ίσως και ένα τσακ χιπστερικοί για το δικό μου γούστο). Λατρεύω τη χροιά της φωνής της και την αισθητική του βίντεο κλιπ! Για εναλλακτική πρόταση από την ΕΡΤ, την βρίσκω παραπάνω από επαρκή και γενικώς είμαι υπέρ εσωτερικών αναθέσεων για τα δεδομένα της χώρας μας, αν και θα υποστήριζα περισσότερο ένα τραγούδι που θα τολμούσε να πάρει κάποιο μεγαλύτερο καλλιτεχνικό ρίσκο.
    Και για να κλείσω, θεωρώ τα σχόλια για το πρώτο live της Κατερίνας κανιβαλιστικώς ακραία και σε μεγάλο βαθμό άδικα. Αναφορικά με την πρόβλεψη μου, θα τολμήσω να πω πως με καλό live οι επιτροπές θα μας βάλουν δεκάδα, αν παρουσιαστεί κάτι μέτριο το ταβάνι είναι η 17η θέση στον τελικό όπως ο Waylon πέρσι.

    Από μένα 7/10
    Καλή επιτυχία!

  8. Επειδή δεν σου αρέσει η Ντούσκα δεν σημαίνει ότι είναι άθλιο. Αυτό δεν είναι γνώμη είναι καθαρά μίσος χωρίς επιχειρήματα.

  9. Το μόνο που θα πω είναι πως εύχομαι να έχουμε και καλή σκηνική παρουσία και ελπίζω φέτος-μετά από χρόνια- να βρεθούμε σε μια καλή θέση στον τελικό.
    Καλή επιτυχία Κατερίνα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!!

  10. Όταν το άκουσα την πρώτη φορά, δεν μου έλεγε τίποτα. Μπορώ να πω ούτε τη δεύτερη, ούτε και την τρίτη. Χρειάστηκε να το ακούσω αρκετές φορές για να αρχίσει να μου αρέσει. Και πλέον μου αρέσει πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουμε στείλει στον διαγωνισμό. Η φωνή της φυσικά είναι πολύ καλή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε και μία καλή θέση. Το αξίζει!
    Κάθε χρόνο εδώ μέσα γίνεται της τρελής. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα κράζουν το τραγούδι μας και κάποιοι άλλοι που θα το αποθεώνουν. Αμφότεροι, δεν μπορούν να αποδεχτούν τις απόψεις των άλλων και δεν μπορούν να εκφραστούν χωρίς να προσβάλλουν και να μειώνουν τους πάντες και τα πάντα.
    Έτσι λοιπόν και φέτος, οι ίδιες γκρίνιες και οι ίδιες υστερίες. Ήταν ή δεν ήταν κρυωμένη, μπορεί ή δεν μπορεί να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε κόσμο, είναι ή δεν είναι έμπειρη, σωστά ή λάθος την επέλεξε η ΕΡΤ… Δεν την καταλαβαίνω τόση φασαρία. Όλα θα φανούν και στη Μαδρίτη, αλλά κυρίως όλα θα φανούν στο Τελ Αβίβ, στις πρόβες και στον ημιτελικό. Και ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Η αξία του τραγουδιού ή της Κατερίνας Ντούσκα, δεν μπορεί να καθοριστεί από μία ή δύο εμφανίσεις. Και η Eurovision είναι απλά ένας διαγωνισμός. Δεν καθορίζει την αξία των χωρών.
    Από άλλες συμμετοχές, έχω ξεχωρίσει τις: Νορβηγία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Τσεχία, Ισπανία και Ιταλία. Ειδικά η τελευταία μου αρέσει πολύ και θα ήθελα επιτέλους να κερδίσει κάποια χρονιά, γιατί σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει πολύ καλά τραγούδια και η EBU της έχει στερήσει πολλές φορές τη νίκη.

  11. Ας πω δυο πραγματα: Η φετινη προσπαθεια της ΕΡΤ ειναι η πιο σοβαρη και επαγγελματικη εδω και παααααρα πολλα χρονια!Το τραγουδι ειναι ενα πααααρα πολυ καλο τραγουδι που εαν εκπροσωπουσε αλλη χωρα θα ηταν ηδη φαβορι για νικη.Μοντερνο-προσεγμενο και επιπεδου πραγματικα υψηλου!Δεν τον μπερδευεις με κανενα αλλο!Η Κατερινα ειναι μια πολυ μεγαλη φωνη!Ειναι χαρισματικη και αν και δεν ηταν ποτε φιρμα ωστοσο χειριζεται τους παντες και τα παντα με εναν τροπο που αν δεν το γνωριζες θα ελεγες πως ειναι χρονια διασημη και ονομα περικυκλωμενο απο τα media!Εαν το τραγουδι στηθει καλα τοτε θεωρω το top 10 ευκολο!Μπραβο γιατι επρεπε καποια στιγμη να ξεβλαχεψουμε και να παψουν τα αθλια τσιφτετελοτουρκοποπ τα οποια πηγαιναν απατα κιολας…..Ειμαι επισης περηφανος που η Κατερινα ειναι Ελληνιδα αλλα και που ο συνθετης ειναι Ελληνας.Η Ελλαδα δεν ”αγορασε”μια συμμετοχη οπως εκανε η Κυπρος.Χαιρομαι που φαινεται ενα συγχρονο και δυτικο προσωπο της χωρας.Μπραβο και για το ΤΕΛΕΙΟ βιντεο κλιπ!Φετος η χρονια ειναι οροσημο!Η Κατερινα εχει δυσκολο εργο γιατι καλειται να βγαλει την Ελλαδα απο την μιζερια χρονων στην γιουροβιζιον και θεωρω πως η συμμετοχη αυτη σηματοδοτει μια νεα εποχη για την Ελλαδα που θα στελνει ποιοτικες συμμετοχες ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ!Το τραγουδι της Ελλαδα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αυτο της πιθανως νικητριας Ολλανδιας και μη σας πω οτι το better love ειναι καλυτερο αν και δεν θα κερδισει.Σκεφτειτε ομως πως εαν η ΕΡΤ συνεχισει ετσι με τετοιες επιλογες τοτε να ειμαστε σιγουροι οτι η Ελλαδα μεσα στα επομενα λιγα χρονια θα κερδισει,θα ειναι ζητημα συγκυριων και θα συμβει γιατι τραγουδια οπως το better love και ερμηνευτες οπως η Ντουσκα τους σεβεσαι και στο τελος νικανε!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

  12. Δεν ξέρω πως θα τα πάει στον διαγωνισμό και για να είμαι ειλικρινής αδιαφορώ. Έχω δει εξαιρετικούς καλλιτέχνες με υπέροχα τραγούδια να μένουν στους ημιτελικούς ή να καταλαμβάνουν χαμηλές θέσεις στους τελικούς και σάχλες να κερδίζουν ή να πλασάρονται 10αδα. Η γνώμη μου δεν άλλαξε γι αυτές τις συμμετοχές ούτε επηρεάστηκα θετικά για συμμετοχές που δεν μου άρεσαν και τερμάτισαν ψηλά. Η Ελλάδα φέτος ξεφεύγει από τα δεδομένα της. Στέλνει κάτι διεθνές και ως άκουσμα και ως καλλιτέχνη, με άψογη αισθητική και σημερινό ήχο. Προς έκπληξη πολλών Ευρωπαίων δείχνει η Ελλάδα ότι δεν παράγει μουσικά μόνο έθνικ μπουζουκοπόπ, και φτηνά ποπάκια αλλά και άλλα είδη.

    Την θεωρώ, μια από τις αρτιότερες αισθητικά και καλλιτεχνικά, σε όλα τα επίπεδα, συμμετοχές μας, μετά από πολλά χρόνια. Ό,τι και να γίνει η Ελλάδα ήδη έχει βγει κερδισμένη φέτος. Τα αποτελέσματα και οι θέσεις είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

    Καλή επιτυχία στην Κατερίνα, τους συνθέτες, τους στιχουργούς, χορογράφους, σκηνοθέτες, φωνητικά, χορευτές και όλους τους καλλιτεχνικά εμπλεκόμενους.

    Στο νούμερο 2 φέτος στο τοπ μου μετά την εκπληκτική Ολλανδία του παντελώς άγνωστου και με μηδενική καριέρα στην Ολλάνδία πρώην παίκτη talent show που βγήκε 7ος, σαν αυτούς δηλαδή των δικών μας talent show που δεν θυμάσαι ούτε καν τον 2ο αν όχι τον πρώτο, με απευθείας ανάθεση και με ένα τραγούδι που αν πήγαινε με την Ελλάδα πολλοί θα το χαρακτήριζαν βαρετό, ύπνος, αδιάφορο, παλιακό και σίγουρα όχι μπουζουκοπόπ που πρέπει πάντα να στέλνουμε και σίγουρα όχι μ’ αυτόν που δεν τον ξέρει η μάνα του. Και το οποίο είναι πρώτο στα στοιχήματα και το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

  13. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στην φετινή συμμετοχή μας είναι ότι πολλοί αναφέρουν ότι τους αρέσει μετά από μερικά ακούσματα και όχι με την πρώτη ακρόαση.

    Κάτι τέτοιο δεν είναι καλό γιατί η πλειοψηφία των ψηφοφόρων θα το ακούσει μόνο 1-2 φορές σε ημιτελικό και τελικό.

    • Ακριβώς κάπου εκεί για μένα έγκειται ίσως το μόνο πρόβλημα της συμμετοχής μας. Ενώ είναι ένα άρτιο τραγούδι, πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι αρκετά memorable για τον μέσο viewer που θα πρωτακούσει τα κομμάτια εκείνη την εβδομάδα. Δεν έχει “αυτό το κάτι” που νοιώθεις σε άλλα τραγούδια-ανεξαρτήτως είδους- που λες “φωνάζει νικητής” (Φέτος αυτό το winning vibe το έχω νοιώσει μόνο στη συμμετοχή της Ολλανδίας)! Επιπλέον, η φωνή της Κατερίνας αν και προσωπικά μου αρέσει, θεωρώ ότι σε κάποιους μπορεί να ακουστεί υπερβολικά “Ιδιαίτερη” και ίσως κάπως “τραχιά”. Εάν τραγουδούσε ‘ίσως ένα black soul κομμάτι, η φωνή της μπορεί να το ανέβαζε σκάλες, στο better love, που είναι μία πιο λυρική ποπ μπαλάντα,, προσωπικά νοιώθω ότι του προσδίνει μια τραχύτητα. Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του πώς θα πάει, η πιο προσεγμένη συμμετοχή μας των τελευταίων 15 τουλάχιστον ετών

  14. αυτό που παρατηρώ, βλέποντας και τις ψήφους από τα σωματεία, που οκ δεν λένε και τίποτα, τα μέλη σωματείων ψηφίζουν με άλλα κριτήρια σε σχέση με το μέσο τηλεθεατή, είναι όμως ενδεικτικά, παρατηρώ ότι το τραγούδι μας δεν αρέσει όσο αναμέναμε.. το να μη σε ψηφίζει η βουλγαρία που τα τελευταία χρόνια έστελνε ακριβώς τέτοιες συμμετοχές, αυτού του ύφους, λέει πολλά. από την άλλη, οι αντιδράσεις απλών φανς είναι πιο ενθουσιώδεις, πραγματικά έχω μπερδευτεί.. ίσως δεν μας εμπιστεύονται, φοβούνται ότι θα τα κάνουμε πάλι θάλασσα όπως πέρσι, ίσως γι αυτό να είναι διστακτικοί και να θεωρούν ότι μια ψήφος τώρα, θα τους εκθέσει αργότερα. όπως και να έχει, αυτό το τραγούδι, μάλλον, θα πληρώσει τα λάθη της ερτ των προηγούμενων ετών και είναι κρίμα, γιατί αξίζει πολλά.. οκ, δεν έχει ελληνικό ύφος, ίσως αυτό να στεναχωρεί και τους ξένους φανς αλλά έλεος κάπου πια με τα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια κάπου και εμείς οι ίδιοι τα βαρεθήκαμε, κάπου ξέρουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, δεν είμαστε μόνο τσιφτετέλια και λίρες.. τα κάναμε την εποχή που είχαν πέραση, τα χαρήκαμε και εμείς και οι ξένοι αλλά κάπου ως εδώ. θα πρέπει κι αυτοί να δεχτούν ότι μια χώρα, κάθε χώρα, μπορεί και έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει και κάτι πιο ευρωπαϊκό δεν ξέρω που είναι το μεμπτό.. σάμπως και η τσεχία πέρσυ αλλά και φέτος παρουσίασε παραδοσιακό τραγούδι ή αυτή η χώρα δεν έχει παραδοσιακή μουσική.. και την έπιασα εντελώς τυχαία επειδή πέρυσι είχε και επιτυχία με τον αγαπημένο και ταλαντούχο μικολάς.. και τόσες άλλες χώρες, ακόμη και η κύπρος έχει στείλει τραγούδια ευρωπαικά ποιος θα ξεχάσει το 2003 στην κωνσταντινούπολη την υπέροχη λίσα άντρεας! δηλαδή μόνο εμείς τους χαλάμε τη σειρά, κάπου έχω βαρεθεί να το ακούω στα σχόλια τους εκεί έξω.. όπως και να έχει, το τραγούδι μας είναι καλλιτεχνικό, είναιποιοτικό, νομίζω πολλοί από εμάς, οι περισσότεροι είμαστε ευτυχείς με αυτήν την επιλογή, το αγαπάμε και νιώθουμε περήφανοι και το αποτέλεσμα ακόμη και να μην έρθει οκ δεν τρέχει και τίποτα.. εγώ ακόμη και τώρα είμαι ευτυχισμένος με το περσινό τραγούδι και ας μην πέρασε τελικό και ας έγιναν τρομερά λάθη στη σκηνή.. ακόμη νιώθω περήφανος γιαυτό το τραγούδι και χαίρομαι που οι ξένοι ακόμη το θυμούνται και θλίβονται που δεν τα κατάφερε. έτσι και με αυτό.. εγώ νιώθω όμορφα γι αυτή τη συμμετοχή και περήφανος και μέσα μου παρότι τα μηνύματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε οι πιο πολλοί, ακόμη πιστεύω απόλυτα ότι με σοβαρή δουλειά, με ένα καλό στήσιμο, ναι, θα σκίσει, ναι, έχει τις πιθανότητες του να διεκδικήσει την κορυφή! αν και θεωρώ πιο εύκολο να τα καταφέρει η ολλανδία, κυρίως λόγω στάτους χώρας.. καλή επιτυχία στα κορίτσια μας! εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά, εύχομαι και ελπίζω τα καλύτερα!!

    • Ούτε καν, μην περιμένεις να δεις τα περσινά γιατί πολύ απλά πέρσι δεν υπήρχαν led κλπ εγώ περιμένω να δω με τη λέξη “γραφικά” ολογραμματα και οπτικά εφέ πάντως δε πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός ότι θα παρουσιαστεί επισης κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο διαγωνισμό! (Ελπίζουμε)

  15. Φέτος ΔΕ θα πετάξουμε έξω μπούτι, ΔΕ θα δείξουμε στήθος και γενικότερα το προβλέψιμο sexy που συνηθίζαμε στο παρελθόν. STATEMENT κάνει φέτος η ΕΡΤ και ίσως να είναι αυτό που χρειαζόμασταν για να ξεκολλήσουμε απ τις χαμηλές θέσεις και να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές!

  16. ποιό είναι ακριβώς το στήθος και μπούτι aka προβλέψιμο sexy των προηγούμενων συμμετοχών ? γιατί θα τρελλαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε

    ψάχνω να βρω μπούτι και στήθος και δεν βρίσκω λέμε
    εκτός αν εννοείς μπούτι και στήθος…το αφροδισιακό (ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ με μπούτι άνευ στήθους)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ