[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Δείτε την εμφάνιση της Katerine Duska στο Eurovision In Concert 2019!

Το “Eurovision In Concert”, ένα από τα μεγαλύτερα events που αφορούν στον διαγωνισμό της Eurovision, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, με τα μάτια όλων των fans, από όλες τις χώρες, να είναι στραμμένα στο Άμστερνταμ, όπου διεξάγεται η εκδήλωση. 

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό, η δική μας Katerine Duska, μόλις πραγματοποίησε τη δική της προγραμματισμένη εμφάνιση στη σκηνή του AFAS Live Arena, κερδίζοντας το θερμότερο μέχρι στιγμής χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους της βραδιάς. Πρόκειται για την πρώτη ζωντανή ερμηνεία της στο “Better Love”, τραγούδι με το οποίο θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία η ίδια και η ομάδα της στο Τελ Αβίβ τον Μάη, και έτσι πολλοί – Έλληνες και μη – ήταν αυτοί που περίμεναν την συγκεκριμένη εμφάνισή της.

Ακριβώς όπως το περίμεναν οι πιστοί της ακόλουθοι, η Katerine έδωσε μία πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία στο απαιτητικό φωνητικά κομμάτι της, δείχνοντας έτσι τη σιγουριά που η ίδια νιώθει για τις δυνατότητές της επί σκηνής.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε την εμφάνισή της στο Eurovision in Concert 2019, μέσα από το video που εξασφάλισε αποκλειστικά η ομάδα του OGAE Greece, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

https://www.facebook.com/ogaegreece/videos/268034097414885/

Πως σας φάνηκε η εμφάνιση της εκπροσώπου μας; 

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook αλλά και στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε περισσότερα videos από το φετινό Eurovision in Concert! 

180 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η σκηνικη παρουσια ειναι εξαιρετικη, και φυσικα αν οι κριτες ψηφισουν αμεροληπτα, τοτε ανετα θα φερουμε μια θεση στην πρωτη 5αδα.

  2. Την ηξερα και την ακουγα πριν απο τη Eurovision, εχω πει σε live που εκανε με τον Leon Of Athens και ειχα πολυ υψηλοτερες προσδοκιες. Που το ειδατε το συγκλονιστηκο live? Στο live που την ειχα ακουσει εγω ηταν καταπληκτικη και δεν υπερβαλω. Το live στο EIC δεν ηταν καθολου καλο ας το παραδεχτουμε. Σιγουρα θα αρχισουμε να πεφτουμε και στα στοιχηματα και πολυ λογικο. Επισης, πιστευα οτι η Ελλαδα θα κερδιζε στον ημιτελικο της αλλα δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο. Θα περασουμε τελικο, αλλα αν πει ετσι το κομματι δεν μας βλεπω 10αδα. Κριμα γιατι φετος το τραγουδι μας ηταν για μεγαλα πραγματα και μου αρεσει πολυ πραγματικα…

  3. Είχε πει πριν λίγες μέρες ότι είναι άρρωστη
    Μακάρι να ισχύει διότι δεν ήταν τόσο καλή όσο περιμέναμε
    Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί

  4. Καποιος απο τον OGAE θα μας πει πως ακουγοταν live? Ηταν καλη?Ο ηχος μεσω του βιντεο δεν ειναι καθολου καλος,ας μας πει καποιος που ειναι μεσα

  5. Αν δεν ηταν αρρωστη, θα εχουμε μεγαλο προβλημα και φετος. Μονο που αυτη τη χρονια, δεν ημασταν καθολου προετοιμασμενοι για μια πιθανοτατα φωνητικα μετρια εμφανιση, εκει πονταρουμε τα παντα…

  6. Ρε παιδιά…καταρχάς τραγουδάτε από πάνω της και δεν ακούγεται η Κατερίνα στο βίντεο…Είδα το livestream στο Facebook από άλλη σελίδα και ήταν πολύ κακό από άποψη φωνητικών το τραγούδι. Σαν να είχε κλείσει ο λαιμός της,όσο για τη νότα στο τέλος της γέφυρας… απογοητευση. Μαλλον φταίει το άγχος αλλά και πάλι όλοι οι άλλοι μέχρι την Κατερίνα είχαν χάλια τραγούδι και καλά φωνητικά και η Κατερίνα το ανάποδο.Εχω δει live της και είναι εξαιρετική,τι έγινε σήμερα; Ελπίζω να βελτιωθεί στο επόμενο promo.??

  7. Παιδιά σίγουρα παίζει και η ποιότητα του βίντεο ρόλο αλλά και πάλι
    Δεν ήταν ούτε καλή η φωνή της αλλά ούτε χάλια
    Σίγουρα θα τραγουδήσει καλύτερα στην Γιουροβίζιον
    Και εγώ πιστεύω ότι θα πέσουμε στα στοιχήματα αλλά δεν έχει καμία σημασία

  8. Για πρώτο λάιβ σε ένα τόσο απαιτητικό κομμάτι ( από όσο μπορέσαμε να ακούσουμε δηλαδή από τις φωνές του κοινού) μου άρεσε αρκετά! Σαφώς και έχει περιθώρια βελτίωσης και δε νομίζω ότι ακούσαμε ούτε το 80% των φωνητικών της δυνατοτήτων ( δε χρειαζόταν άλλωστε να δώσει το 100%). Η χροιά της φωνής της πάντως ξεχωρίζει και το θετικό είναι ότι φαίνεται πολύ άνετη επι σκηνής! Μπράβο και σε εκείνη και στην ομάδα του ogae σαφώς που μας κρατάτε ενήμερους!
    Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος! Καλή επιτυχία Κατερίνα μας!!!

  9. Τα φωνητικα είναι εξαιρετικά, η ποιοτητα του ήχου δεν ειναι η καλύτερη, συν το γεγονός οτι στο Τελ Αβίβ θα είναι εντελώς διαφορετικός ο ήχος και θα ακούγεται ΜΟΝΟ το τραγουδι και οχι τα παράσιτα απο τους γυρω. Αν τραγουδαει έτσι άρρωστη φαντάζομαι τι παπάδες θα κανει όταν γίνει καλά.

    • Μήπως να σταματήσει επιτέλους αυτή η παπάτζα με τους Έλληνες τραγουδιστές που όλως τυχαίως συνεχώς “αρρωσταίνουν” όταν πάνε στη Eurovision?

      • Δεν μ αρεσε οτι άκουσα και ότι είδα.Δεν γνωριζω αν η Ντουσκα ήταν αρρωστη αλλα μπορει όντως η κοπελλα να είναι.Αν αυτό συνέβαινε σε κάποια έκπρόσωπο μιας αλλης χώρας και μου άρεσε το τραγουδι τους σαφώς και θ απογοητεύομουν αν άκουγα αυτή τη φωνή αλλα και αν έβλεπα αυτή την ενδυματολογική επιλογή.Μετα απο αυτό δεν θα το έψαχνα να το ακούσω ξανά.Αν μου άλλαζε τη γνωμη τη βραδια του ημιτελικού ίσως θα έμπαινα στον κόπο να ψηφίσω όμως δυστυχώς ήδη θα είχε διαμορφωθει μια αρνητική εντύπωση και μάλλον η ψηφος θα πήγαινε σε κάποιο αλλο τραγούδι που δεν με απογοητευσε.
        Μακάρι να τα πάει καλύτερα στις επομενες εμφανίσεις της η Κατερινα ,να φορέσει κάτι καλύτερο και να γίνει καλά.

    • “Μακάρι” λόγω ασθένειας να μην πήγε καλά. Παρακολουθώ από το youtube live που μεταδίδεται και τα σχόλια δεν ήταν καθόλου καλά.

  10. Μακάρι να δουλέψει πιο πολύ και να ακούγεται καλύτερα στο Τελ Αβίβ… Ίσως αν μπουν τα κανονικά φωνητικά και αν έχουμε καλύτερο ήχο, να βγει καλύτερο αποτέλεσμα…

  11. Πολύ αδύναμη ήταν φωνητικά βλέπω να ζήσουμε εποχές Τερζή και utopian land

    • Ήταν αυτό που υποψιαζόμουν εξαρχής ακούγοντας το τραγούδι , ότι στο studio έχουν “πειράξει” τη χροιά της φωνής της Κατερίνας ώστε να ταιριάζει σε ένα είδος τραγουδιού (mainstream pop) που δεν είναι το στυλ της. Στο live φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει και το όλο αποτέλεσμα φαίνεται αταίριαστο.

  12. Καλό θα ήταν οι καλλιτέχνες να μην πηγαίνουν σε τέτοια πανηγυράκια, οπου το κοινό δεν τους σέβεται και κάνει φασαρία! !! ! Επίσης, λίγο χάλια να είσαι φωνητικά, αμέσως θα σε υποτιμήσουν κλπ…Με λίγα λόγια έξυπνοι αυτοί που δεν πήγαν! !!

  13. Δυστυχώς η Κατερίνα ήταν κάκιστη live. Ίσως ήταν λάθος ο τόνος, ίσως το ότι εκτός studio η φωνή της ακούγεται πολύ τραχιά, αλλά αυτό που άκουσα δεν έχει σχέση με το τραγούδι που ήξερα. Κρίμα, και πάλι τα ίδια.

  14. Λοιπόν παιδιά…. Πηγαίνετε στο youtube…. Μεταδίδεται live αυτή τη στιγμή.. Ζητήστε eurovision in concert. Eγώ εκεί άκουσα την Κατερίνα και δυστυχώς δεν ήταν καλή. Πολύ αγχωμένη και οι νότες δεν της βγαίνανε. Επίσης ενδυματολογικά χάλια…. Κρίμα… Πιστεύω μετά απ’ αυτήν την εμφάνιση θα πέσουμε στα στοιχήματα.

  15. Παιδιά ήταν άρρωστη και μπράβο της που πήγε και τραγούδησε άρρωστη!! Μέχρι την Μαδρίτη θα έχει αναρρώσει πλήρως!!

  16. Το χάλια που το ακούσατε όλοι εσείς οι ειδικοί, απορώ ειλικρινά. Μόνο ο τραγικά παράφωνος στο κοινό ακούγεται σε πρώτο πλάνο και κάπου στο βάθος η φωνή της Κατερίνας. Απομονώστε λίγο τη φωνή της και μετά σχολιάστε…μου βγάλατε και συμπέρασμα για τη φωνή της και για το αν θα περάσουμε τελικό ή όχι.

  17. Παιδια επειδη το ειδα αρχικα live και τωρα απο το συγκεκριμενο βιντεο εχω να πω οτι στην αρχη νομιζα οτι ακουσα παραφωνιες και απογοητευτηκα αλλα τελικα μια χαρα το ειπε!! Σκεφτειτε οτι ηταν κακη η ακουστικη και επισης περπατουσε αρκετα και εχανε ανασες! Περιμενω επισημο βιντεο με καλο ηχο για να βγαλω συμπερασματα!!

  18. Το τόσο χάλια που το είδατε δεν ξέρω… εκτός αν είστε όλοι ειδικοί και μπορείτε να κρίνετε με τόση ευκολία. Όπως και να έχει η χροιά της ξεχωρίζει από την στιγμή που ανοίγει το στόμα της και αυτό είναι κάτι που έχουν πει όλοι όσο την άκουσαν για πρώτη φορά. Επίσης σας είπε κανείς ότι θα πάει και θα δώσει το 100 % των φωνητικών της; Είναι ένα απλό pre party και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλάψει τον λαιμό/φωνή της για να μην στεναχωρηθούν μερικοί φανς 3 βδομάδες πριν την πρώτη πρόβα.

    • Tα pre party είναι για το promotion των τραγουδιών, όχι για να περάσουν οι τραγουδιστές ευχάριστα ένα Σαββατόβραδο. Αν είναι να γίνει δυσφήμιση του τραγουδιού, κάθεσαι σπίτι σου καλύτερα.

      • Μια χαρά promotion κάνει… 1) θα δώσει ένα κάρο συνεντεύξεις, 2) το λαιβ της δεν είναι δια δυσφήμηση, δεν σας αρέσει οκει, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο. 3) Ποιος από όλους όσους τραγούδησαν σε εντυπωσίασε ας πούμε; Πάνω από τους μισούς με 100% των φωνητικών τους δεν φτάνουν ότι έκανε η Κατερίνα που από ότι λένε τα παιδιά από πάνω ήταν και άρρωστη.

      • Η πλειοψηφία των υπόλοιπων τραγουδιστών ήταν από πολύ καλοί έως εξαιρετικοί. Οι Πολωνές και η Αυστραλέζα άψογες. Γι αυτούς δεν ήταν κακός ο ήχος;
        Ας πούμε λοιπόν ότι η Κατερίνα ήταν άρρωστη και ας περιμένουμε. Αλλά αυτό που έχει προκαλέσει η εμφάνισή της σίγουρα δεν θα βοηθήσει. Και ούτε ξέρει κανένας εκεί έξω αν ήταν άρρωστη, και ούτε νοιάζεται κιόλας.

    • Μάλλον βλέπεις φαντάσματα γιατί αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλύτερο από την studio version που λες και ούτε καν έχει την ίδια δυσκολία με το better love στις ανάλλαγές της φωνής. Καλές είναι κοπέλες αλλά σιγά που σε ενθουσίασαν πια και τόσο και έτρεξες αμέσως να συγκρίνεις.

      • Για πήγαινε τραγούδα εσύ τετραφωνία να μας πεις πόσο εύκολο ήταν… Εξαιρετικές ήταν live. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ.

    • lol αυτες τραγουδανε μια νοτα τεσσερις μαζι!! καμια συγκριση, βαλε μια Νεβενα αν θελεις να εισαι κακεντρεχης… αν και δικαιη συγκριση μονο με το τραγουδι της Αρμενιας γινεται, που εχει και εκεινο φαλτσετο, και εκεινη δεν ακουστηκε τελεια αποψε.

  19. Το better love είναι ένα τραγούδι που πρέπει να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου
    Δεν πιστεύω η Κατερίνα να ήθελε να τραγουδήσει τέρμα τέλεια σε ένα pre party
    Είμαι σίγουρος ότι ούτε στις πρόβες θα δώσει το 100%
    Στα live θα δώσει τα πάντα

  20. Παιδια το πραγμα εχει ετσι: Ληψη απο κινητο,κακιστος ηχος,να ουρλιαζουν οι αλλοι,η Κατερινα αρρωστη,πιθανως να μην θελει να ζορισει την φωνη της και φυσικα ισως ειχε και καποιο αγχος…ελεος το κανατε πια λες και δεν μπορουσε να τραγουδησει!Επισης προς λυπη ολων των κακιασμενων δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη πτωση στα στοιχηματα-σταθερη ειναι!Ολα καλα!Μπραβο στην Κατερινα!Οποιος αμφισβητει την φωνη της τοτε θελει ωριλα!

  21. Δεν ήταν καθόλου καλή παιδιά. Ας μη προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να απογοητευόμαστε κιόλας, υπάρχει χρόνος, άρα και ελπίδα βελτίωσης.
    Ας επικεντρωθούμε στα θετικά που είναι ότι εξοικειώνεται με την σκηνή κ το κοινό της Γιουροβίζιον κ ότι το Feedback θα τη βοηθήσει.

  22. Παιδια βασικα πιστευω οτι παιζει να ηταν αρρωστη επειδη στην συνεντευξη των wiwibloggs αυτος της ζητησε να τραγουδισει κατι και η κατερινα ειπαι οτι δεν μπορει επειδη ειναι αρρωστη… επισης στο συγκρινεται το live του making of του τραγουδιου που ηταν και αυτο live με αυτο… Τελος δεν το ειπε out of tune και το κοινο απο κατω μας μπερδεβε αλλα ακουγοταν πολυ κουρασμενη…

  23. Για να λέμε αλήθειες:
    1)Φωνητικά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε..
    2)Θεωρώ θετικό όμως οτι θα πάει και στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο κυρίως για να είναι οκ με τον κόσμο μέχρι να έρθει η στιγμή που θα πάει στο Τελ Αβιβ..
    3) ας μην ξεκινήσουμε την γκρίνια-κακίες και την αγχώσουμε..μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας με όμορφο τρόπο
    4)Τα παιδιά του Ogae που είναι εκεί ας τς πούνε όμορφα αλλά ειλικρινά πως δεν ήταν τόσο καλή για να μάθουν γιατί και να μας πούν
    5)1000 φορές να φτάσουμε στα στοιχήματα 20οι..και να πάμε εκεί,να σκίσει..και να πάμε ψηλά

    • Να της πουν να αλλάξει και τα ρούχα της. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Αρχίζω και προβληματίζομαι για το τι θα δούμε και στο Ισραήλ.

  24. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη απο αυτό το χαλι! Τραγουδάμε και οι παράφωνοι από κάτω και είναι βαβούρα σκέτη!
    Η Κατερίνα έχει μια πολύ καλή φωνή έτσι και αλλιώς και απο αυτό το βίντεο δεν μπορείς σε καμία τον περιπτώσεων να αξιολογήσεις την εμφάνιση της! ! Είναι χάλια όλος ο ήχος γενικότερα! Φασαρία και βαβούρα! Για αυτό ας είμαστε πιο συγκρατημένοι…
    Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλύτερη live, και να μην έχουμε μια περίπτωση οπως του Βελγίου πέρσι, που η Sennek ήταν κακή στα live της και τελικά αποκλείστηκε! Δεν λέω οτι θα αποκλειστούμε ,γιατί πιστεύω πάρα πολύ την Κατερίνα και το τραγούδι μας, την στηρίζω και υποστηρίζω και θέλω να λάμψει, αλλά θέλει προσοχή!

    Πάντως αυτό εδω το βίντεο…είναι οριακά άθλιο και απογοητευτικό γιατί την διασύρει! Την αλήθεια θα την πω…

    • Δεν μπορει να αποδοθει το στουντιο live με τιποτα….δυστυχως. Καταστροφικη εμφανιση, αν δεν φαλτσαρει στο Ισραηλ μπορει και να περασουμε τελικο. Δυσκολα τετοια φωνητικα το ειδαμε και περυσι. Σαφως και εχει φωνη αλλα δεν εχει εμπειρια για απαιτησεις υψηλου επιπεδου. Κριμα γιατι το τραγουδι ειχε προδιαγραφες τοπ 3

  25. lol αυτες τραγουδανε μια νοτα τεσσερις μαζι!! καμια συγκριση, βαλε μια Νεβενα αν θελεις να εισαι κακεντρεχης… αν και δικαιη συγκριση μονο με το τραγουδι της Αρμενιας γινεται, που εχει και εκεινο φαλτσετο, και εκεινη δεν ακουστηκε τελεια αποψε.

  26. πολλές χώρες ακούστηκαν χάλια live. το καλό είναι ότι παίρνουν feedback και ετοιμαζονται καλυτερα. Μια χαρα θα ειναι τον Μαιο αλλα σας παρακαλω σταματηστε με 5αδες και πρωτιες κάποιοι, ας το απολαύσουμε ο,τι ερθει, περσι πολλοι φανς μιλουσαν για πρωτια της ελλαδας, δλδ ελεος!! ας ηρεμησουμε, τα πραγματα ειναι δυσκολα καθε χρονο.

  27. Κλασσικοί ελληναρες πάντα έχουν άποψη για όλα, ξαφνικά μου γίνατε όλοι γνώστες μουσικής και μπορείτε να κρίνετε και να μιλάτε για ποιότητα φωνής και μουσικής από ένα ερασιτεχνικό βίντεο με κάκιστο ήχο…έλα λίγο να χαλαρώσουμε , αμέσως να φέρουμε την καταστροφή ξερόλεεεεςςςςς

  28. Το λάιβ ήταν χάλια….ας το δούμε αντικείμενικα, δεν ήταν καθόλου ανάλογο των δυνατοτήτων της.
    Εγώ προσωπικά ξέρω ότι η φωνή της είναι εξαιρετικη οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε σήμερα. Αλλιωσε αρκετές νότες και πολλές κοβοντουσαν σαν να είχε κλειστό λαιμό. Η κορώνα βγήκε μισή. Και μετά την κορώνα πήγαν όλα χάλια…
    Ίσως φταίει το άγχος και ο πολύς κόσμος…θα “ξετριψει” πάντως και στα υπόλοιπα λάιβ.
    Θα υπάρξει πτώση στα στοιχήματα αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτή η εικόνα δεν ήταν αντιπροσωπευτική.
    -Θεωρω πάντως πολύ θετικό τον ενθουσιασμό του κοινού πριν και μετά το λάιβ

  29. Σιγά μην τα δώσει όλα από τώρα η Κατερίνα. Όποιος την έχει ακούσει ζωντανά ξέρει τι φωνάρα έχει και σε πιο δύσκολα κομμάτια από αυτό. Μια λάιβ εμφάνιση σε ένα πάρτυ είναι που κυρίως πάνε για την επαφή με τον κόσμο, τις συνεντεύξεις κτλ. Ο ήχος και οι συνθήκες όπως πάντα χάλια όποτε κανείς δεν κρίνει από αυτές τις εμφανίσεις. Στις πρόβες θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.

    • Το θέμα δεν είναι μόνο να έχει κάποιος καλή φωνή, αλλά να του ταιριάζει και το τραγούδι. Και ο καλύτερος τραγουδιστής χαντακώνεται σε κάτι που δεν είναι το στυλ του.

  30. Παιδιά ήταν πραγματικά άρρωστη ήταν λες και δεν φορούσε να βγει η φωνάρα της στα αλλά θα είναι καλύτερη

  31. Ρε παιδιά μια χαρά το ειπαι η κοπέλα το χαλί που το ακούσατε;;;απλά ο ήχος είναι χάλια από το κινητό και το κοινό που φωνάζει,εγώ την βρήκα μια χαρά η φωνή της ξεχωρίζει

  32. Δυστυχως απογοητευτηκα παρα πολυ γιατι για μια ακομη φορα ειχα μεγαλες προσδοκιες και διαψευστηκα.Αυτο που με φοβιζει ειναι πως δεν καταλαβε η ιδια πως δεν ηταν καλη.
    Επισης το ρουχο,το μαλλι και το μακιγιαζ δεν ηταν καλο επισης.
    Ας ευχηθουμε τα καλυτερα,τι να πω

  33. Για ακουστε αυτο το αποσπασμα απο τη Live ερμηνεια της Κατερινας ,εχει πολυ λιγοτερο θορυβο απο το κοινο και ηδη ακουγεται πολυ καλυτερα…ει ναι αγχωμενη και αρρωστη αλλα η ηχητικη ειναι κακιστη γενικα!Ακουστε το εδω https://www.youtube.com/watch?v=bkujjMMn5aI

    • Για όλους του υπόλοιπους που ήταν έως και εξαιρετικοί δεν ήταν χάλια ο ήχος, μόνο για του Έλληνες είναι πάντα; Σταματήστε να βαυκαλίζεστε.

      • Ρίξε μια ματιά στα σχόλια του κόσμου..Κράζουν τους πάντες εκτός από Σαν Μαρίνο,Νορβηγία,Ολλανδία
        Άκουσες την Sbruk??,τον Ελβετό;;μάλλον η ξινίλα σ είναι μόνο για την Ελλαδα..

      • Δεν κράζουν όλους τους υπόλοιπους και δεν με νοιάζει η γνώμη κάθε κακομοίρας που μερακλώνει με τον Serhat. Ξέρω τι ακούω.

    • χαχαχα! Ελα ντε, σωστή παρατήρηση! Ειναι που είμαστε όλοι της Σορβωνης, και αφήσαμε τα ρούχα…
      Χάλια αυτή η μπέρτα και το στενό από μέσα! Δεν την κολάκευε τίποτε απόψε! Ούτε ως στιλιστική εμφάνιση ουτε ως live πέρασε. Ευχομαι και ελπίζω να μας κατάπληξη στο μέλλον! ι

    • Με αυτήν την μπέρτα θα μπορούσε να συμμετάσχει στο σποτάκι του Κωνσταντίνου Κατακουζινού για το Βυζάν…

  34. Η άποψη μου είναι ότι όντως το λαιβ ήταν κακό. Παρ’όλα αυτά πιστευω οτι φταίει το ότι ήταν άρρωστη και αγχωμένη. Επειδή η ίδια εγραψε το κομμάτι δεν νομίζω ότι θα εβαζε ψιλες νοτες που δεν μπορει να υποστηρίξε, αν όντως δεν μπορούσε. Οπότε πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή το σημερινό. Πάμε για το επόμενο λαιβ. Καλή συνέχεια Κατερίνα!!!!

  35. Ακουστε την κι εδω https://www.youtube.com/watch?v=AtD3qcILbSc με απολυτη ησυχια απο το κοινο χωρις κραυγες και με καλυτερη ηχητικη….επαναλαμβανω ηταν αρρωστη και ειχε πολυ αγχος ειναι βεβαιο,αλλα οχι και να λεμε οτι ηταν χαλια,μια χαρα ηταν

    • Kαλέ μου άνθρωπε, είναι από την αρχή έως το τέλος εκτός τόνου και η δε φωνή δεν βγαίνει. Μπορεί να είναι άρρωστη, μπορεί οτιδήποτε, αλλά πάντως ακούμε άλλο τραγούδι από αυτό που ξέραμε. Εν τω μεταξύ έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι και τα μαζικά φωνητικά μπορούν να αποδοθούν ζωντανά.

  36. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς να ξέρω ότι είχε πει κάτι τέτοιο, απο τα voicecracks και το high note που κόπηκε κατευθείαν το μυαλό μου πήγε σε κρύωμα, είναι και χάλια ο ήχος, σαφώς και η ισοστάθμισει μουσικής και μικροφώνου δν έχει ρεθμιστεί σωστα μόνο με ένα sound check λογικό μ φαίνεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Γιατι δεν είναι λογικό και δυνατόν να ακούγεται τόσο φοβερά στο live απο τα studio sessions και ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα να έγινε άφωνη.

  37. Κατά τη γνώμη μου, το κομμάτι είχε πρόβλημα κυρίως στα φωνητικά κάτι στο οποίο ποντάρουμε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Κατερίνα δεν ερμήνευσε σωστά το κομμάτι. Ιδιαίτερα στην ψηλή νότα τα έδωσε όλα και ο το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπέστατο. Όποιος θέλει να ακούσει το live χωρίς τις φωνές του κόσμου ας πατήσει εδώ:

  38. Διάβαζα τα σχολια γιατί ήμουν για τσιπουρα στο βολο και δεν έβαζα ήχο…με τρομάξετε!!!!…κοιτάξτε για πρώτο live που στη τελική δεν βαθμολογουμαστε μια χαρα το είπε…εδώ ρε παιδιά δεν ακούγεται η μουσική εσείς θελατε να κάνει και κορόνες? Hallooooo ….έλα το ηθικό ανανεωμένο μια χαρα ήταν!!! Οι άλλες συμμετοχές δηλαδή κάναν παπάδες?

    • Γιατί δηλαδή έπρεπε να μας πεις ότι ήσουν για τσιπουροκαταστάσεις στο Βόλο; Για να ζηλέψουμε; Μπα δε ζηλεύω καθόλου.. ?

  39. Ας μην υπάρχει πανικός, εκνευρισμός, υστερία κλπ. Η απόδοση της με δεδομένο το γεγονός ότι είναι άρρωστη ήταν παρα πολύ καλή! Και βέβαια θα ακούσουμε άλλες δυο φορές live το τραγούδι! Σαφώς και θα είναι εξαιρετική!!! Και εν τέλει θεωρώ πως και που ασχολούμαστε με τα στοιχήματα δε βγάζει πουθενά! Δεν έχουν ακουστεί όλα τα τραγούδια ζωντανά και δεν έχουν ξεκινήσει οι πρόβες! Άλλωστε εκείνες τις βραδιές δεν θα παρακολουθήσουν μόνο οι euroφανς τον διαγωνισμό αλλά και εκατομμύρια θεατών που θα δουν για πρώτη φορά ΤΟΤΕ το τραγούδι! Δεν νομίζω να γινεται κι επίτηδες η οποια αναποδιά (αν υπάρχει)!!!

    Και επαναλαμβάνει πως το τραγούδι αποδόθηκε ΟΣΟ καλύτερα ΓΙΝΟΤΑΝ!!!

    • Από που προκύπτει αυτό το «γεγονός» ότι ήταν άρρωστη; Σας έστειλε χαρτί γιατρού ή μήπως οι επαγγελματίες δεν μπορούν να τραγουδήσουν όταν είναι άρρωστοι;

      Βαριέμαι πια που κάνουμε το άσπρο-μαύρο με τη συγκεκριμένη συμμετοχή από την πρώτη στιγμή.

  40. https://youtu.be/bkujjMMn5aI
    Ακούστε λίγο κι εδώ….θαρρο ο ήχος πολύ καλύτερος…του κερατα δηλαδή αν ο ήχος της διοργάνωσης ακούγεται χάλια…μη με συνεχίζεται ήπια και τσίπουρα

  41. Πάντως για άλλη μια φορά ο Duncan επιβεβαίωσε γιατί είναι το μεγάλο φαβορί! !!Απλά εξαιρετικός! !! Θα το σηκώσει και θα το αξίζει! !! ! Απο την άλλη ο Ελβετός απλά τραγικός! !!

    • Για να μήν πούμε καί για την Nevena από την Σερβία,η οποία ήταν συγκλονιστική!!
      Λατρεύω την φετινή συμμετοχή μας καί πιστεύω ΠΟΛΥ στην δυναμική της Κατερίνας,η οποία σαφώς καί δικαιούται να έχει μία κακή στιγμή,δέν μπορεί,όμως,κανείς να παραγνωρίσει πως οι άλλοι καλλιτέχνες,οι οποίοι τραγούδησαν χθές live- πλήν του Ελβετού που επίσης δέν ήταν τόσο δυνατός χθές φωνητικά-ερμήνευσαν εξαιρετικά τα τραγούδια τους χωρίς να επηρεάζονται από τον κόσμο,το άγχος,τα φώτα κλπ άλλωστε για αυτό προετοιμάζονται πυρετωδώς τόσο καιρό και φυσικά καί κάθε live έχει τη σημασία του καί μετρά στη συνείδηση του κοινού,που σπεύδει απο ενδιαφέρον και αγάπη για τα τραγούδια καί τους ίδιους τους καλλιτέχνες να τους παρακολουθήσει απο κοντά.Όπως καί να’χει πάντως εύχομαι και εξακολουθώ να πιστεύω πως στην Μαδρίτη αλλά κυρίως στον ημιτελικό η Κατερίνα θα δείξει σε όλους αυτό,που ήδη έχει δεξει με την πορεία της ως τώρα σε άλλα live concerts,πως είναι μία εξαιρετική ερμηνεύτρια.

  42. Θερμή παράκληση προς όλους να σταματήσει η φήμη πως είναι αρρωστη..τι είναι αυτό το πράγμα με εσάς ρε παιδιά;:μπαίνω να δω το βίντεο στο YT με την εμφάνιση της και από κάτω 100+ σχόλια Ελλήνων να λένε ότι είναι άρρωστη …η κοπέλα θα δει τα σχόλια ότι είναι αρρωστη(δεν είναι) και θα απογοητευτεί..την εμφάνιση της την βρίσκω μέτρια προς καλή (οκ έχασε την ψηλή νότα )…μην ξεχνάμε ότι δεν υπήρχαν φωνητικά ..για όσους θυμούνται περυσι το Βέλγιο στα pre-parties ήταν πολυ χειρότερο και όμως στη Eurovision ήταν μια χαρα
    1.Το ρούχο της προσωπικά μ αρέσει πολυ
    2.Το βίντεο στο οποίο λέει ότι είναι αρρωστη έχει γυριστεί πριν από 8-10 μέρες !!

  43. Παιδια χαλαρωστε. Θα αναφερω κατι που μου μετεφεραν και μουσικοι. Αμθρωποι που πραγματικα ξερουν και δεν εχουν διαθεση για να σταξουν χολη. Γιατι οι μισοι απο σω χθες αναφερατε λογια λατρειας και σημερα αγγιζουν τα ορια του μισους ακομα και για την επιλογη της ντουσκα. Δεν ειναι καθολου τυχαιο που δυο απο τις χειροτερες χωρες που ακουστηκαν σημερα ειναι η ελλαδα και η ισλανδια. Τα τραγουδια τους απαιτουν βαθυα φωνη με χαμηλες νοτες που σε βιμτεο οππιασδηποτε μορφης λαιβ μπορει να παρερμηνευτουν. Οι χαμηλες φωνες σε βιντεο αποκτουν πολυ χαμηλη ενταση γεγονος π κανει ακομα και διακοπες. Εννοω σαν να τρεμοπαιζει η φωνη. Χρειαζεται αρκετα καθαρο ηχο ο οποιος μπορει να αποδοθει μονο με μικροφωνα που καλυπτουν ολο το φασμα. Και ακομα και αν τα μικροφωνα ειναι οκ ενα βιντεο π τραβαει καποιος τυχαιος ειναι λογικο να κανει διαφορες παρερμηνειες. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ηταν τελεια φωνητικα αλλα οι χαμηλες παρεσλρμηνευονται στο επακρο (οπως ελλαδα και ισλανδια) απο βιντεο τυχαια η τελος παντων ποιοτητας μη eurovision (δλδ τελειας). Χαλαρωστε και. Παραμεινετε πιστοι στις πεποιθησεις σας για την ελληνικη συμμετοχη φετος. Πανε για κατι καλο κατι δυνατο και οσο και αν ευελπιστουν καποιοι να μη τα καταφερνουμε φετος ειναι μια δυνατη χρονια για μας. Θα το δειτε οτι φωνητικα δεν ακουσατε τπτ ακομα απο αυτο π εχει πραγματικααα να δωσει κλη κατερινα.

    • Μόνο που το Βατερλό της Ισλανδίας χθες ήταν στην ψηλή φωνή του ρεφραίν που ήταν σε όλο το τραγούδι αδύναμη και εκτός τόνου.

    • Αυτο που λες για την ισλανδια το ακουσα και εγω γιατι στα λαιβ ο ξανθος ηταν αψεγαδιαστος και χτες πραγματικα ακουστηκε ασχημα τη να πω μακαρι να ειναι αυτο

      • Ποτέ ο τραγουδιστής με το μαλλί της Καίτης Φίνου δεν ήταν καλός. Από τον εθνικό τους τελικό φάνηκε ότι είναι αδύναμος φωνητικά.

    • Φίλε δεν αντιλέγω σε αυτά που λες ωστόσο το πρόβλημα στην Ισλανδία δεν ήταν αυτός που έλεγε το κουπλε αλλά ο άλλος που τραγούδαγε τις ψηλές νότες (που εν τέλη δεν ήταν και τόσο κακός όσο φάνηκε στην αρχη). Αντίθετα και η τραγουδίστρια της Αλβανίας έχει μια βαθειά φωνή αλλά ακούγεται εξαιρετική σε όλα τα βίντεο

  44. Ρε παιδια το ειχε πει αλλωστε νομιζω για το κρυωμα, οπως ειπα και σε αλλο σχολιο μου, αλλα μια εβδομαδα πριν σε συνεντευξη της. Για να επιβεβαιωθουμε, μπορειτε να την ρωτησετε απο τα social media της, να μας λυθει η απορια. Γιατι αυτη η ερμηνεια, δεν μπορει να εξηγηθει με την λογικη. Σιγουρα κατι συνεβη…

  45. 1ον η Κατερινα ηταν αρρωστη. Κι εγω μονο που την ακουγα πονουσε ο λαιμος μου απο το ποσο προσπαθουσε να βγαλει τις νοτες ενω δε μπορουσε.
    2ον, η Κατερινα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ λαιβ τραγουδιστρια, απλα ακουστε το fire away, somebody και slow λαιβ, ειναι ΘΕΑ η κοπελα (επισης ακουστε το κλιπακι απο την μερα που ηχογραφουσε το better love)
    3ον, μη μου το παιζεται ολοι ειδικοι ενω το μονο που ακουτε ειναι το “ξημερωματα” του Αργυρου.
    4ον, εσεις που δινεται αρνητικο feedback ησασταν απο τους πρωτους που βριζατε την Κατερινα. Αφου δεν την θελετε τοσο πολυ, γιατι ερχεστε και βγαζετε την ξυνιλα σας εδω; κατι πιο ενδιαφερον να κανετε με την ζωη σας δεν εχετε ε; Λυπαμαι.

  46. Και πέρυσι τα ίδια λέγαν για την Νέττα στα πάρτυ. Για να μην πω για την Blance. Η μία κέρδισε και ήταν άψογη φωνητικά σε σχέση με αυτό που ακούγαμε στα παρτυ και η άλλη τόσο μπορούσε αυτό ήταν οι δυνατότητες της και ήταν 5αδα.

    Δεν θέλω να δικαιολογήσω τίποτα και όντως γίνεται κατάχρηση της διακαιολογίας “είναι άρρωστος” όλα αυτά τα χρόνια που κουράζει, αλλά πρώτον ξέραμε από πριν ότι είναι άρρωστη, δεύτερον εγώ προσωπικά την έχω ακούσει λάιβ και είναι φωνάρα και τρίτον όντως ακούγεται άρρωστη όπως ακούγεται κάποιος που τραγουδάει άρρωστος και όχι όπως κάποιος που απλά τραγουδάει κακά, φάλτσα κτλ. Έτσι κι αλλιώς κοντός ψαλμός αλληλούια. Εδώ θα είμαστε και στα επόμενα λάιβ.

  47. 1) Η κοπέλα προφανώς και είναι άρρωστη. Εκτός κι αν θεωρείτε ότι τα live της που κυκλοφορούν στο yt και έχει ανεβάσει στο instagram είναι παραποιημενα και τελικά είναι άφωνη και η όλη παραγωγή ήταν fake.
    2) Σε κάθε περίπτωση, σε τέτοιες εκδηλώσεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν δίνεις τα ρέστα σου φωνητικά, αφενός γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις, αφετέρου γιατί μπορεί να κρύβεις άσσους, τους οποίους δεν θες να αποκαλύψεις. Η κοπέλα πήγε για δημόσιες σχέσεις και όχι για να κάνει πρόβα.
    3) Μια χαρά τη βλέπω να κινείται στη σκηνή, παρά τα όσα διατεινονταν πολλοί εδώ μέσα περί απειριας.
    4) Το ενδυματολογικο που σχολιαστηκε, το βρίσκω πολύ “ποπ” για το γούστο μου, θεωρώ ωστόσο πως το φόρεσε για να είναι κάτι απλό, που να ταιριάζει σ’ αυτή την περίσταση. Θεωρώ αυτονόητο πως δεν θα φορέσει κάτι αντίστοιχο στην επίσημη παρουσίαση.
    5) Ας πάει η κοπέλα με το καλό στο Τελ Αβιβ, να κάνει τις πρόβες της, να μην είναι καλή και μετά βγάζετε όσο θέλετε το μέτρο, για να μετρήσετε την έκταση και την ποιότητα της φωνής της. Έλεος δηλ κάπου, που γίναμε όλοι μουσικοί και καθηγητές φωνητικης.Με το να κράζετε τόσο εύκολα, δείχνετε μόνο κακία, σορυ κιολας.

  48. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει… Την άκουσα σε πολλά βίντεο και στο κάθε ένα ακούγεται διαφορετική, αλλά σε όλα η φωνή της είναι κλεισμένη. Σε κάποια ακούγεται καλύτερα και σε κάποια χειρότερα, σε κάποια η φωνή της είναι λιγότερο κλεισμένη και σε κάποια περισσότερο.
    Όταν την άκουσα πρώτη φορά, μου ακούγονταν άρρωστη και μετά διάβασα από κάποιους ότι είναι πράγματι άρρωστη. Σε συνέντευξή της όμως, η φωνή της μου φάνηκε κανονική.
    Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένος και θα περιμένω την εμφάνισή της στη Μαδρίτη.

  49. Όταν βάζεις μια άγνωστη κοπελίτσα με… φοβία του κόσμου και απειρία επί της σκηνής (προφανέστατα) να τραγουδήσει live στο μεγαλύτερο σόου του κόσμου …αυτό είναι το αποτέλεσμα! Άλλο ο χώρος μπουάτ με 30-50 άτομα κοινό, άλλο οι χιλιάδες από κάτω και το τηλεοπτικό live. Το κορίτσι εντελώς άπειρο στην αρένα …για σφαγή! Κρίμα. (Σχετικά και με το φόρεμα …no comment). Amateur presentation 1000% Υ.Γ. Αν δεν το έχεις με την άνεση με το κοινό και -κυρίως- με την κάμερα (βλέπε Σάκης, Καλομοίρα, Άννα, Έλενα …άστο κουκλίτσα μου!!!!)

  50. Δυστυχώς (και το λέω με λύπη) ΔΕΝ ήταν καθόλου κρυωμένη η Κατερίνα. Μια χαρά ήταν και χωρίς κανένα κρύωμα ή ίωση. Δυστυχώς για την άθλια ερμηνεία και συνολικότερη εμφάνισή της, φταίει το στρες και η απειρία της θελω να πιστεύω και όχι η έλλειψη ταλέντου. Γι’αυτό φωνάζουμε προς την ΕΡΤ ότι χρειάζονται έμπειροι καλλιτέχνες με καλή φωνή και πετυχημένοι στην Ελλάδα, πριν αποφασίσουμε αναθέσεις για να μας εκπροσωπήσουν σε τόσο μεγάλα μουσικά και τηλεοπτικά γεγονότα. Εδώ η απόδειξη (λινκ) ότι η Κατερίνα είναι μια χαρά στην υγεία της και ότι η φωνή της δεν είχε κανένα κρύωμα όταν τραγούδαγε πριν λίγες ώρες στο Άμστερνταμ: https://youtu.be/ORtneYch-QM

    Το πρόβλημα που δεν τραγούδησε καλά, το εντοπίζω και στο τραγούδι που δεν της ταιριάζει. Της Κατερίνας δεν της ταιριάζουν αυτές οι γκράντε και anthemic μπαλάντες. Αυτές ταιριάζουν σε φωνάρες με τεράστιο όγκο φωνής και δυνατότητα ΚΑΙ στις ψηλές όπως πχ η Γκαγκάρινα του 2015. Η Κατερίνα είναι καλή για πιο χαλαρά τραγουδάκια indie pop μέτριων ή νορμάλ απαιτήσεων. Εύχομαι να βελτιωθεί. Το εύχομαι ολόψυχα.

    ΥΓ: μην ξανακούσω δικαιολογία από του χρόνου για να μη γίνει εθνικός τελικός για την επιλογή μας. Ανάθεση μόνο σε καλλιτέχνες με αποδεδειγμένη πορεία όπως Μέλισσες και πιο πάνω. Επιτέλους επιστροφή στον ανοιχτό τελικό. Έχει καταντήσει κουραστικό η κάθε κυβέρνηση να κάνει αναθέσεις με αμφίβολα κριτήρια.

    • Όχι η κάθε κυβέρνησης, μία κυβέρνηση έκανε απευθείας ανάθεση συνεχώς σε ανθρώπους που τρώνε τα μούτρα τους live.

      Kατά τα άλλα το είπα και εγώ, ωραίο το τραγούδι, ενδιαφέρουσα η τραγουδίστρια, αλλά ασύνδετα αυτά τα δύο.

      • Και η αλλη κυβερνηση εκλεισε τελειως το καναλι. Οτι τι;;;
        Σταματηστε επιτελους τα πολιτικα. Ελεος!!!
        Συμφωνω ομως για εθνικο τελικο καθε χρονο.

      • Δεν έκλεισε “το κανάλι”, έκλεισε ένα κανάλι με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση και άνοιξε ένα άλλο με το μισό κόστος.
        Λυπάμαι, αλλά το θέμα Eurovision είναι και πολιτικό. Πάντα ήταν. Δεν είναι τυχαίο ότι όπως τη δεκαετία του ’80, έτσι και τα τελευταία 4 χρόνια, η Ελλάδα έχει τις χειρότερες επιδόσεις της στον διαγωνισμό λόγω ανθρώπων που έχουν στρατηγική ιδεολογική αντίθεση με το θεσμό. Εκεί είναι η βασική αιτία που προβλήματος, ότι και να λέμε για τις μετέπειτα στρεβλώσεις που ακολουθούν.

      • Αν το μπατζετ ειναι 1000 ευρω θα συμφωνισω.
        Αν ο εθνικος τελικος ειναι οπως ολων των αλλων χωρων, μια χαρα τηλεθεαση θα εχει.

    • Φίλε δεν έχουμε Φεβρουάριο, έχουμε φύγει από αυτά τα ανούσια comments πέρι απειρίας και αφωνίας εδώ και 2 μήνες, προχώρα.

  51. Παιδιά ηρεμηστε η Κατερίνα ηταν άρρωστη και για αυτό δεν τραγούδησε καλά.Την επόμενη φορά στην Ισπανία θα είναι καλύτερα και θα τραγουδήσει επίσης καλυτερα .Εξάλλου οι πρόβες θα είναι σημαντικές όχι αυτά τα πάρτυ γιατί παει στα πάρτυ για να προωθήσει την χώρα μας.Μην ανυσηχητε !!

  52. Δεν τραγούδησε καλά,αλλά περιμένετε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο live και στις πρόβες της…Πρέπει να το βελτιώσουν πολύ φωνητικά…Και ας πούμε ότι δε τραγουδήσει και τόσο καλά στη Eurovision αλλά με μια δημιουργική και έξυπνη χορογραφία σύν την αγάπη του κοινού για το τραγούδι θα πάει καλά στη βαθμολογία και θα πάρει μια καλή θέση…Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

  53. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένατε αλλά ήταν καλή. Τραγούδησε τυπικά και ήταν τυπική η ερμηνεία. Και αυτό είναι αρκετό για τώρα. Προφανώς και δεν αρκεί για το live αλλά νομίζω ότι είναι σκόπιμο. Εμένα πιο μακριά μου ακούγεται ο Σεργκέι από τη studio version του παρα η Κατερίνα. Επίσης τι ότι σε μερικούς ακούστηκαν καλές οι πολωνεζες με την άθλια καρτουνιστικη τετραφωνια, μόνο και μόνο επειδή έτσι ακούγονται και στο στούντιο, με ξεπερνά. Για τώρα είναι οκ τα πράγματα.

  54. Παιδιά για να λυθούν οι απορίες για το αν ήταν άρρωστη! Ρώτησα τον ogae για να καταλάβω τι συμβαίνει τους το επιβεβαίωσε προχθές στο ταξίδι για το Άμστερνταμ μου είπαν επί λέξη ότι ήταν χάλια το κορίτσι γι αυτό ας σταματήσουν τα δεν ήταν άρρωστη γιατί είναι χάλια και ένας ηλίθιος μπορεί να καταλάβει από τα βίντεο ότι δεν είναι καλά

    • Milto,σου το ειπαν δλδ απο το ογκαε οτι τους ειπε η Κατερινα προχθες οτι ειναι χαλια αρρωστη?100%?Μακαρι να ειναι ετσι!

  55. δεν ήταν καλή…. οπως και πολλοι άλλοι ομως… και ο ελβετος χαλια ηταν αλλα από αυτόν το περιμέναμε και δεν στηριζεται στη φωνη του….. ειναι ενα χορευτικο τραγουδι…. αντιθετα ο ολλανδος ηταν εξαιρετικος…. Αυτο ειναι και το προβλημα… το δικο μας τραγουδι και η παρουσια μας γενικοτερα στηριζεται στη φωνη…. ολοι απο τη φωνη της Κατερινας ενθουσιαστηκαν και ολοι αυτο περιμενουν….
    Δεν ξερω τι εφταιξε… ελπιζω να ηταν μια κακη μερα ….Πανω από ολα ομως ελπιζω φετος η Κατερινα να μην το παιξει Τερζη (τα ξερω ολα, μην αγχωνεστε βρε κουτά) ….να ακουσει….να διαβασει τα σχολια…εστω και τα πικροχολα…και να διορθωσει…. εχει φωνη…. μπορει να βρει τις ακρες της….. Εγω θα της ευχηθω καλη συνεχεια και θα τα καταφερει

  56. Καθόλου καλή δυστυχώς…
    Μα πού βλέπεται εκεί στον ogae εσείς την συγκλονιστική ερμηνεία? έλεος!
    Καταλαβαίνω ότι πρέπει να λέτε καλά λόγια για την εκπρόσωπο μας αλλά όχι σε πράγματα που βγάζουν μάτι… μάλλον αυτί…
    Ας ελπίσουμε να διορθωθεί μέχρι τον ημιτελικό της Eurovision…
    Α ρε Κατερίνα… 🙁

  57. Ρε παιδιά εκεί στον ogae. Είστε οι μόνοι που είσασταν εκεί και μιλήσατε μαζί της. Γιατι αφήνετε και λέγονται τόσα και τόσα και δεν παίρνετε θέση; Γιατί δεν μας λέτε κι εμάς τι γίνεται; Υπήρχε κάποιο θεμα; Ήταν αγχωμενη; Γιατί έχω δει τόσα live της, μαζί κι αυτό στο studio που ήταν καταπληκτική στη τελευταία νότα και δεν μπορω να εξηγήσω χθες γιατι ήταν τόσο κακή. Ενημερώστε μας σας παρακαλώ.

    • Γιατί δεν έχουν να σου πουν κάτι…
      Αυτοί την βλέπουν “συγκλονιστική” και “σίγουρη για τις δυνατότητες της”
      Τι να σου πουν?

      • Αν είναι έτσι τότε να μας πουν παιδιά ξέρετε κατι; Ούτε άρρωστη ήταν, ούτε αγχωμένη ούτε τίποτα. Αυτή είναι η φωνή της, αυτό μπορεί να κάνει η κοπέλα και τέλος. Να το πάρουμε απόφαση και να σταματήσουν πια να λένε όλοι ήταν άρρωστη κλπ γιατί χειρότερο κακό κάνουμε στην αποστολή μας έτσι. Απλά δεν καταλαβαίνω μετά από τέτοιο χαμό που έχει γίνει από χθες, γιατι κάνεις του ogae δεν βγαίνει να πει κάτι. Αυτό.

    • Συμφωνώ ..κάποιος που ήταν εκει από τον ογκαε να ενημερώσει υπεύθυνα για το τι συνέβη (χωρίς να πιστεύω ότι η Κατερίνα ήταν χάλια ,θεωρώ την εμφάνιση της αξιοπρεπέστατη).

  58. Βρε Μάριε ή αλλιώς thunder and lighting μας έπεισες οτι ειναι χάλια, μην απαντας σε κάθε σχολιο και με διαφορετικά ονοματα κανε κατι αλλο

    • Α, όλα κι όλα, είναι ο παντογνώστης/παντεπόπτης των πάντων, μετά το Θεό, ή μήπως πάνω απ’αυτον; Πάντως πέρα από την πλάκα αυτά τα άτομα που έχουν το ταλέντο ενίοτε να σου φέρνουν το αίμα στο κεφάλι, φρονώ πως επιζητούν απεγνωσμένα είτε προσοχή/αποδοχή είτε επιβράβευση/επιβεβαίωση. Είναι δύσκολο και λεπτό όλο αυτό. Πρέπει να συγκρατουμαστε, να αποφεύγουμε συγκρούσεις και διαπληκτισμούς και το λέω εγώ που έχω πέσει σ’αυτη τη λούμπα πολλές φορές.

  59. Εγώ μια χαρά την άκουσα. Τα περί άρρωστης κλ κλπ δε τα σχολιάζω τα θεωρω βλακειες όπως κάθε χρονο.
    Απλά με τα ουρλιαχτά του άλλου που να την ακουσεις απο το βιντεο; Καλά έκανε ο άνθρωπος δικαιωμά του απλά εαν ο OGAE τον έστειλε έπρεπε να του πουν και να του κόψει οτι εισαι παράφωνος συγκρατήσου

    Τεσπα όλα θα κριθούν στη σκηνή της eurovision και πω θα το πει. άλλωστε όλοι οι reactros (νέο όρο αυτός) αυτο επισημαίνουν. Τη σκηνική παρουσία και μην γίνουν τα περσινά τραγικά λάθη

    ΥΓ δε τη ξερω τη κοπέλα αλλα ευχομαι να μην το πάιζει επιπεδου στην δοργάνωση και τέτοιες αηδιες.

  60. Αν δεν τραγουδήσει σωστά και άψογα δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Θα γίνει ότι και πέρσι. Και να περάσει θα βρίσκεται μετά τη 19 θέση στο τελικό. Οκ σήμερα ήταν άρρωστη. Για να δούμε αν θα είναι και στη Μαδρίτη. Έχω μεγάλη περιέργεια. Και μερικοί να σταματήσουν να κράζουν με το παραμικρό και άλλοι να δεχτούν οτι δε τραγούδησε σωστά και να αφήσουν τις δικαιολογίες για τη ποιότητα του βίντεο και των μικροφώνων(θεέ μου τι άλλο θα ακούσω) και επιτέλους σταματήστε αυτό με την Κύπρο την Ολλανδία και την Ιταλία. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από εμάς όσο και αν σας πονάει.

  61. Πάντως λυπάμαι που το λέω αλλά μετά την χθεσινή της εμφάνιση οι ξένοι την έριξαν πολύ γιατί περίμεναν πολλά περισσότερα πόσο μάλλον οι Έλληνες. Ελπίζω αυτό που ακούσαμε να ήταν όπως λένε όλοι λόγω του ότι ήταν άρρωστη και στο επόμενο promo event να είναι όπως στο στούντιο. και στα στοιχήματα ήδη έχουμε πέσει δυστυχώς.

  62. Μετά τους κλαυθμούς και οδυρμούς πολλών και βλέποντας αρκετά βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση της Κατερίνας έχω να πω τα εξής.

    1ον. Πράγματι σε κανένα βίντεο δεν ακούστηκε όπως θα πρεπε.
    2ον. Σίγουρα δεν ήταν σωστός ο ήχος που έβγαινε στον χώρο. Και δεν ήταν μόνο η φωνή της Κατερίνας που δεν είχε σωστό ήχο. π.χ τα ηχογραφημένα φωνητικά του τραγουδιού σχεδόν δεν ακούγονταν, ειδικά στο τέλος του τραγουδιού.
    3ον. Όσοι “ανησυχούν” κάποιοι ότι τον Μάϊο δεν θα είναι καλή και θα αποκλειστούμε (πραγματικά γελάω), έχω να τους πω κάντε λίγο υπομονή… και θα την απολαύσετε όπως πρέπει.
    4ον. Όσοι βιάζονται να την πουν άφωνη έχω να τους πω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πάρτι που θα το ερμηνεύσει live. Σ’ αυτά μπορεί να γίνει το “θαύμα” και να γίνει… καλλίφωνη!
    5ον. Επίσης όσοι “ειδήμονες” βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για την τύχη της συμμετοχής μας μετά το live, έχω να πω ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό για την άποψη του κοινού που παρακολουθεί ό,τι αφορα τον διαγωνισμό και φυσικά ούτε στα στοιχήματα πέσαμε, ούτε τίποτα…
    Η καταστροφή υπάρχει ΜΟΝΟ στο κεφάλι μερικών-μερικών…

  63. Μήπως της έριξαν τσιμέντο στον καφέ; Ακούγεται λες και στούμπωσε.

    Κρίμα βρε παιδιά, είχα την εντύπωση ότι φέτος στείλαμε τραγουδίστρια με μεγάλες φωνητικές ικανότητες. Η περίφημη κορώνα προς το τέλος μου θύμισε τον ήχο που έκανε το καζανάκι μου όταν είχε χαλάσει. Τι να πω, τουλάχιστον φέτος είμαστε προετοιμασμένοι… Ελπίζω σε ένα θαύμα.

    Κάθε χρόνο οι δέκα πληγές του Φαραώ πλήττουν την ελληνική αποστολή…. φαρυγγίτιδες, λαρυγγίτιδες, κακό μάτι, σαμποτάζ, προβλήματα με το τελωνείο (εντός Ε.Ε.!!!)…

  64. Εγώ ενα θα πω! αυτό το απαράδεκτο βίντεο που έχετε ανεβάσει έχει εκθεσει και την Κατερίνα και την Ελληνική αποστολή σχεδόν σε όλους τους φαν! αναπαράγεται από πολλά site και είναι λάθος διότι υπάρχουν πολλά περισσότερα βίντεο στα οποία ο ήχος ακούγεται καλύτερος! Επειδή έχετε μεγάλη δύναμη σαν site, θα περίμενα να έχετε δημοσιεύσει και κάτι άλλο! Το σχόλιό μου είναι εντελώς καλοπροαίρετο και ελπίζω να του δώσετε σημασία!

  65. Αν και έιμαι απογοητευμένος απο τη παρουσίαση τουλάχιστον σε περίπτωση που όντως τραγουδίσει έτσι και στο Τελ Αβίβ δεν θα πέσουμε απο τα σύννεφα όπως πέρσι. Σχετικά με τις αντιδράσεις εδώ, ναι οκ υπάρχουν μερικές υπερβολές αλλά γενικά σχολιάζουμε το κάθε στάδιο της διαδικάσιας. Όταν μάθαμε το τραγούδι σχολιάσαμε το τραγούδι, τώρα που είχαμε το πρώτο live σχολιάζουμε το πρωτο live μέχρι το επόμενο. Διαφωνώ με όσους λένε να περιμένουμε μέχρι το Μαιο κτλ γιατί έιμαστε οι περισσότεροι εδώ φαν του διαγωνισμού οχι μόνο για 2-3 ώρες στο τελικό.

    P.S 1 – τι άθλιο ρούχο, καλύερα να φόραγε αυτά τα σακάκια που φοράει σε συντεύξεις
    P.S 2 – Ο βρετάνος νομίζω θα τα πάει καλυτερα απο οτι περιμένουμε

  66. Εν συντομία:
    1. Η άγνωστη κοπελίτσα δεν έχει τραγουδίσει ποτέ ζωντάνα σε παραπάνω κόσμο από 30-40 άτομα (χώρους μπουάτ) και ΠΕΡΑΝ του comfort zone του βίντεο, youtube κλπ.
    2. Προφανώς και ΔΕΝ μπορεί να τραγουδίσει σωστά… κάνοντας την παραμικρή κίνηση, πέραν του να χαιδεύει μόνο το μικρόφωνο (μέχρι κ η άφωνη Φουρέιρα τα καταφέρνει να ακούγεται Κάλλας).
    3. Αμφιβάλλω εάν αισθάνεται άνετη να κάνει eye contact με την κάμερα… χωρίς να ΤΡΕΜΟΥΝ τα γόνατά (και η φωνή) της – πόσο μάλλον να ξέρει ότι την παρακολουθούν μύρρια ( Έλενα, Σάκη, Καλομοίρα λέιπετε).
    4. Το τραγούδι (studio ήχος) έχει εξαιρετική επαγγελματική επεξεργασία … κάτι που προφανως ΔΕΝ έχει live η τραγουδίστρια.

    Εν κατακλείδι, ΕΧΕΙ φωνή, μάλλον ΔΕΝ έχει τίποτα άλλο για την σκηνή EUROVISION.

    Υ.Γ. Οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν όταν στην πρώτη της συνεύντευξη στη παρουσίαση του τραγουδιού… ενα φοβισμένο και ντροπαλό κοριτσάκη απάντησε ότι νιώθει “τρομοκρατημένη” που θα πάει Eurovision. Point taken!

  67. Θα έλεγα να μην μας πιάνει πανικός. ΕΥΤΥΧΩΣ που στην eurovision δεν ψηφίζουν μόνο οι φανς και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Κράζουμε τις ψηφοφορίες των επιτροπων και στην ψηφοφορία των σωματείων απο τον OGAE μια από τα ίδια απο τους φαν .. αηδία καταντάει…

  68. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

  69. γράψτε γράψτε ότι σας κάνει να νοιώσετε το διχασμό και να το μεταφέρεται ώστε να διαβάσουν οι γιουροφανς των άλλων χωρών και να αρχίσουν να επιρεαζουν την φετινή παρουσία μας στην σκηνή της Γιουροβίζιον. Μπράβο θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πρώτο ημιτελικό. είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση εχτές. καλή επιτυχία Κατερίνα καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Ελλάδα ????????????????

  70. Ετσι χαιδευε ο OGAE και περσι την Τερζη ακομη και μετα τις αθλιες προβες και ειδαμε τα χαιρια
    Εθνικον το αληθες που ελεγε κι ο Σολωμος

  71. Καλησπέρα. Επειδή έχω αδερφό μουσικό όταν είναι άρρωστος στα live όντως αλλάζει η φωνή του κ δυσκολεύεται στις ψηλές αλλά όχι τόσο χάλια. Ίσως βέβαια η κοπέλα είχε πολύ κλεισμένη φωνή οπότε μπορεί κ γιαυτό να βγήκε έτσι. Πάντως η Τάμτα στο live που άκουσα ήταν άψογη κ δεν το περίμενα , την είχα για άφωνη

  72. Πραγματικά, έτσι και πάει καλά η κοπέλα στο Τελ Αβιβ (που το λογικό αυτό είναι αν κρίνω απ’ όσα λαιβ της υπάρχουν στο διαδίκτυο) πόσο θα γελάω με την κωλοτούμπα ορισμένων που μετά θα την αποθεώνουν..

  73. προσωπικά δν μ α ρεσε ευθυς εξαρχης τοσο το κομμάτι της ντουσκα οσο και η σκανδαλωδης απευθειας ανάθεση!ακουγοντας την λαιβ ερμηνεια της απογοητευτηκα ακόμη περισσοτερο,..αν δν αλλάξει κάτι θα παμε για τον 3ο πανηγυρικο απκλεισμό μας!

  74. https://www.youtube.com/watch?v=fGeuml3z8gk

    review της συναυλίας από τους wiwi, κάπου στο 12ο λεπτό μιλάει για την Κατερίνα και 1) επιβεβαιώνει ότι και αυτοί μάθανε ότι είναι άρρωστη και ότι φαινόταν αυτό γιατί η φωνή της δεν ακουγότανε όπως πάντα, 2) Ακόμα και ο ίδιος αν και είπε ότι δεν ήταν ότι καλύτερο δεν έβγαλε το φτυάρι να θάψει και είπε ότι σε ορισμένα σημεία δεν τα πήγε καλά (αν θυμάστε πέρσι στην Γιάννα δεν είχαν χαριστεί καθόλου και έλεγαν ότι δεν θα περνούσε στον τελικό οπότε γιατί να το έκαναν φέτος) 3) Μιλάει συνεχώς για την προσωπικότητα και την ΣΚΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της που είναι πολύ καλή και κερδίζει τους πάντες αμέσως… όχι γιατί μερικοί ακόμα και σήμερα βλέπουν φαντάσματα για απειρία και ότι θα μας κάνει ρεζίλι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

  75. Το οτι η κ Ντουσκα εχει παρα πολυ υψηλες φωνητικες δυνατοτητες νομιζω δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις και τρανταχτο παραδειγμα ειναι οι live version των slow, somebody και fire away. Προφανως και σε ενα live που γινεται μονο για την παρουσιαση των συμμετοχων χωρις ιδιαιτερη ακουστικη στον χωρο δεν θα ακουγεται αψογη. Και προφανως υπαρχει και το αγχος στην μεση και σε αυτο οφειλονται και οι μετριες χαμηλες νοτες. Τις ψηλες μια χαρα τις επιασε δεν βρισκω κατι παραφωνο περα απο μικρα λαθακια που λογικο το βρισκω κιολας, εφοσον η κοπελα εχει δηλωσει οτι ειναι αρρωστη. Η φωνη για να στρωσει μετα απο ιωση θελει αρκετο καιρο ειδικα οταν την καταπονεις με προβες. Ας μην την κλαιμε απο τωρα την συμμετοχη μας εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας. Και στην τελικη μας περασουν δεν μας περασουν στον τελικο ειναι γνωστο τοις πασι οτι ουτε ευρωπαια κατσαριδα δεν μας παει. Ας παρουσιαστει κατι αξιοπρεπες και ας το θαψουν, καλη καρδια! Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια!

  76. Παιδια για να τελειωνουμε!Η Κατερινα ειναι αρρωστη!Η ιδια πριν απο λιγο ποσταρε φωτογραφιες απο το χθεσινο event στον λογαριασμο της στο instagram και η ιδια απο κατω γραφει οτι ακομα παλευει με ενα κρυωμα οποτε δεν υπαρχει θεμα!Μπραβο της που τραγουδησε και για αρρωστη ηταν τελεια!Τελειωσε το θεμα,φτανει με τις κακοηθειες!

  77. Για οποιους λενε οτι δεν ηταν αρρωστη εκανε η ιδια post στο instagram και το ξεκαθαρισε….

  78. η φωνη της δεν ακουγεται ομορφα. το ντυσιμο της καθολου καλο. επιπλεον καρφωμενη με τα ποδια στη σκηνη δεν εκανε ουτε ενα βημα. ετσι θα βγει και στην eurovision? με την μπερτα του ζορο και δεν θα κανει ουτε ενα βημα? δυσκολα τα πραγματα…

    • Τι εννοείς δεν εκανε ουτε ένα βήμα προφανώς άλλη εμφάνιση θα είδες εσύ γιατί τη σκηνή την έφαγε όλο πάνω κάτω ήταν!!! Το μονο που με χάλασε στην εμφάνιση και θα συμφωνήσω μαζί σου ήταν η μπερτα!

  79. θελω επισης να αναφερω οτι εχει καταντησει γραφικο καθε χρονο η ελλαδα να λεει οτι ειναι αρρωστοι οι τραγουδιστες και οτι μας σαμποταρουνε οι κακοι ηχοληπτες και σκηνοθετες της eurovision.

    • Θέλω επίσης να αναφέρω ότι η Κατερίνα έχει πει η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram ότι είναι άρρωστη, οπότε μη μας πρήζεις και εσύ..

  80. Τι λυσσα εχετε παθει ορισμενοι!
    Ειναι αρρωστη η Κατερινα….Δεν ειναι αρρωστη η Κατερινα…Παιρνει αντιβιωση;….Βηχει;…Εχει λαρρυγγιτιδα;……Μιλαει κανονικα, πως ειναι δυνατον να ειναι τοτε αρρωστη;……
    Παψτε επιτελους!!!
    Γινατε καποιοι παθολογοι και ΩΡΛ.
    Ποσο χρονων ειστε; 12;;;;;;

    • Γινατε ορισμενοι κριτες των παντων….
      Εκει τσιτονομαι, που εχετε αποψη για τα παντα λολ….
      Δεν σας αρεσουν τα μαλλια της…
      Το χρωμα των μαλλιων….
      Το μακιγιαζ της….
      Η μπερτα….
      Στεκεται…ενω δε στεκοταν. Οτι να ναι…
      Φανταζομαι θα εχετε αποψη και για το χρωμα των νυχιων της….
      Ε ρε και να σας εβλεπα πως ειστε και τι φορατε εσεις αυτη την ωρα…..ξερολλες…ολοι πια ειμαστε καλογουστοι, εκτος την Κατερινα.
      Η Κατερινα εχει ιδιαιτερο στυλ. Ετσι ντυνεται. Δεν το εχετε καταλαβει; Τι περιμενετε να δειτε στον ημιτελικο; Την Καλομοιρα;
      Ε, τοτε θα μεινετε με την ορεξη.
      Να μαθετε να αποδεχεστε το διαφορετικο ορισμενοι. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Ευτυχως. Παψτε τη γκρινια. Η ζωη θελει καλοπεραση.
      Ας απολαυσουμε τη γιουροβιζιον με χαρα και χιουμορ.

  81. Αν πάρουμε το ενδεχόμενο ότι ήταν όντως άρρωστη, γιατί δεν ακύρωσε την εμφάνισή της και επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι της με τις ακόλουθες συνέπειες;
    Καταρχάς πήγε εκεί για να προωθήσει τη συμμετοχή μας και όχι για να δώσει απλά το παρών. Δε γνώριζε η ίδια ότι δεν είσαι σε θέση να ερμηνεύσει σωστά το κομμάτι της; Είναι άραγε η ίδια ικανοποιημένη απο τη χθεσινή της εμφάνιση;
    Ο παράγοντας “αγχος” που ανέφεραν κάποιοι είναι ανεπίτρεπτος για μια επαγγελματία ειδικά όταν τραγουδάει σε ένα πάρτυ. Τι θα πει είχε άγχος; Στον ημιτελικό & στον τελικό τι θα κάνει δηλαδή;
    Όταν είχε ανακοινωθεί το ονομά της ήμουν από τους πρώτους που προβληματίστηκα. Έμεινα όμως με το στόμα ανοιχτό όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι. Χθες το βράδυ όμως απογοητεύτηκα από αυτό που άκουσα.
    Και ας σταματήσει αυτή η γελοιότητα να προσπαθούμε να βρούμε φτηνές δικαιολογίες κάθε φορά που το αποτέλεσμα είναι χάλια. Τη μια κρατάει δυνάμεις, την άλλη δεν τα έδωσε όλα, την παράλλη δεν είχε καλό ήχο στα ακουστικά του κλπ. Μέχρι και η Δάφνη Μπόκοτα στο βιβλίο της έμεινε με την απορία πως είναι δυνατόν μόνο οι δικοί μας τραγουδιστές να αρρωσταίνουν και να κλείνει η φωνή τους. Και αν θέλετε να κάνουμε λίγο ιστορία, επιστρέφοντας στο παρελθόν θα δούμε πως Έλληνες καλλιτέχνες με υψηλές φωνητικές ικανότητες ήταν απλά διεκπεραιωτικοί στις ερμηνείες τους (πχ η Μαντώ ασχολιόταν συνέχεια με τα μαλλιά της, η Μαρία Έλενα έκοβε τη μακριά νότα πάντα στη μέση, η Άννα Βίσση γκάριζε).

    • Αυτό με την ιστορία πάλι τι ήταν; Το ήθελες ή σου ξέφυγε; Διεκπεραιωτική η Βίσση; Που, ειρησθω εν παρόδω, ήταν κι αυτή άρρωστη τη βραδιά του τελικού. Και αυτή και η Κυριάκου ερμηνευτικά τα δωσαν όλα και είχαν και το συναίσθημα που έπρεπε. Ποια νότα έκοβε στη μέση; Τρέλανέ μας. Η δε Μαντώ το ότι κολλούσε το τσουλούφι της στο λίπ γκλος ? και το παραμέριζε δε σημαίνει ότι δε χτύπησε ολοσωστα νότες και κορώνες.

      • Μην παραμυθιαζόμαστε και μεταξύ μας τώρα! Ναι, ειπώθηκε μετά ότι ήταν & αυτή άρρωστη. Aς φρόντιζε σαν σωστή επαγγελματίας να είχε λύσει λοιπές λαρυγγίτιδες και φαρυγγίτιδες. Είχε πάρει βέβαια σβάρνα για 2 μήνες όλη την Ευρώπη, δεν τραγουδησε πουθενά ζωντανά παρά μόνο playback, στις τεχνικές πρόβες ζήτημα να είπε μια φορά ολόκληρο το τραγούδι, μέχρι τελευταία στιγμή κάναν αλλαγές στη σκηνική παρουσία και ψαχνόντουσαν αν θα μπουν ή όχι φωνητικά, στα στοιχήματα πέφταμε συνέχεια, στον τελικό ήταν απλά λίγη για τη Βίσση που ξέραμε. Η φωνή της ήταν πολύ θαμπή. Στη γέφυρα απέφυγε να τραβήξει τις νότες & άρχισε να γκαρίζει οταν έπεσε στα γόνατα. Η φωνή της καθάρισε στην τελευταία κορώνα, αλλά το τραγούδι είχε δυστυχώς πια τελειώσει. Η ίδια δικαιολογηθηκε ένα χρόνο αργότερα ότι η χάλια ερμηνεία της οφειλόταν σε κάλο στις φωνητικές τις χορδές, τον οποίο κάλο πήγε στις ΗΠΑ να αφαιρέσει.
        Για την Κυριάκου δες την ερμηνεια της στον ελληνικο τελικό και στα διάφορα πάρτυ που παρεβρέθηκε και σύγκρινέ της μ αυτές του ημιτελικού και τελικού για να δεις ποια νότα έκοβε στη μέση.
        Τσουλουφι που φτάνει μέχρι το στόμα δεν έχω δεί, πάντως η Μαντώ ήταν πολύ νευρική και, όχι δεν ήταν τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι. Δεν είπα ότι φάλτσαρε, αλλα θα μπορούσε να το είχε σκίσει το κομμάτι. Δες την ερμηνεία της στον εθνικο τελικο και σύγκρινε.

    • Κατ΄αρχας και τραγουδιστες άλλων χωρών έχου κρυώσει και δν πήγαν καλα π.χ. Elhaida Dani 2015 η κοπέλα έχει φωνάρα και λόγω κρυώματος το τραγούδησε μέτρια. Επιπλέον το είχε πεί ότι ήταν άρρωστη πριν κάποιες μέρες και το ανέφερε και σήμερα στο ινστα, άλλωστε με λίγη παρατηρητικότητα το κατλαβαίνεις και απο το λάιβ ότι υπήρχε ζήτημα και προσπαθούσε αλλά ηταν κρυωμένη..,γιατι στα λαιβ του studio session που είχε βγει στο insta της ήταν απλα φοβερή, δεν είναι εφικτό μέσα σε λίγες μέρες ξαφνικά να έγινε άφωνη.
      Όσον αφορά στο γεγονός ότι δέν ακύρωσε το λάιβ ισως πίστευε ότι θα ήταν καλά μεχρι τότε αλλα το βασικό είναι ότι είναι επαγγελματίας, θα ήταν αντιεπαγγελματικό να πεί τελυταία στιγμη συγγνωμη έχω το λαιμό μου. Είναι κομμάτι ενός σόου που συμμετέχουν τόσες χώρες και απλά θα σημιουργούσε πολή κακή εικόνα μία τέτοια κίνηση της τελευταίας στιγμης. Αλλα ακόμα και αυτό να σuυνέβαινε όλοι οι κακεντρεχείς θα έβγαιναν πάλι και θα έκραζαν ότι φοβάται, ότι είναι άφωνη ότι δεν είναι επαγγελματίας και ότι οι επαγγελματίες τραγουδάνε και όταν είναι χάλια κτλ΄.
      Προτίμησε να βγεί να προσπαθίσει και να δείξει επαγγελματισμό και απλά θα δείξει ολες τις ικανόητές της σε επόμενη φάση…άλλωστε δν κρινόμαστε στα pre parties!!

  82. Ξεκόλληστε μερικοί. Δεν είναι δυνατόν σ’ όλα τα live να είναι άψογη και ξαφνικά ν’ ακούμε κάποια άλλη. Εδώ κάτι παίζει. Μπορεί όπως είπε η Κατερίνα να είναι όντως άρρωστη, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι και γίνεται κάτι αλλο, έχει πολύ χρόνο να βελτιωθεί. Την κόβω για άτομο που δεν επαναπαύεται και είμαι σίγουρη ότι θα το δουλέψει πολύ. Έχει ακόμα πολύ χρόνο μπροστά της. Δεν είναι όπως με την Τερζή που μας ήρθε ξαφνικά απο εκει που δεν το περιμεναμε και τρέχαμε και δεν φτάναμε. Είμαι σίγουρη ότι ήδη στο επόμενο live θα έχει βελτιωθεί.

    • Το διαβάζω συχνα πυκνα και αναρωτιέμαιγιατί σας ήρθε ξαφνικό της Τερζη .Θα μου πεις’περσινα ξινά σταφύλια” αλλα πότε ειχε φωνή και σας ήρθε κεραμίδα το live της περσυ?

  83. Παιδιά εφόσον η ίδια το ανακοίνωσε ότι δεν ήταν καλά και εφόσον το επιβεβαίωσε ο ogae Greece σε εμένα τον ίδιο τι το ψάχνουμε? Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι δε θα χτυπήσει την ψηλή νότα ή δε θα ερμηνεύσει σωστά το τραγούδι? Μόνο αν ήταν άρρωστη δε θα το ελεγε όπως πρέπει και αυτό δυστυχώς έγινε τωρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τι θα γίνει στη Μαδρίτη!

  84. Άσχετα πως θα πάει αυτά ειναι τα λάθη της προχειρότητας και να που η τύχη δεν εινια πάντα με το μέρος σου και εξηγούμαι

    Γιατί έπρεπε το πρώτο live να είναι τώρα στο in concert;;; Πότε βγήκε το τραγούδι παιδιά;;; Άργησε και της ήρθε και το κρύωμα όπως λέει. Καντεμιά; όχι απλά είναι ανεπίτρεπτο το πρώτο live να μην το κάνεις στη χώρα σου και μάλιστα αργοπορημένα.
    Εάν ήταν άρρωστη δε πας να συγκριθείς με τους άλλους ανταγωνιστές σου. Εμένα πάντως, όσο μας άφησε ο “καλλίφωνος” που τη συνόδευε, καλή μου φάνηκε και για άρρωστη που δεν το αμφισβητώ άρα θα τα πάει καλά. Δε τη φοβάμαι σαν την Τερζή γιατί και την κορώνα της την έβγαλε. απλά για μένα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει βγάλει live ακόμη και μέσα από youtubeΚαναλο αλλά live. τώρα όλοι θα τη συγκρίνουν με αυτό.
    Ωστόσο το παιδάκι του wiwi δεν την έκραξε και ειπε ηταν άρρωστη δεν μπορούμε να κρίνουμε
    Εμφανισιακά δεν είπε κανείς να βγει σαν την ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ή την Φουρέιρα οι οποίες χτυπιόντουσαν στη σκηνή (ειδικά η 2η) και έβγαλαν άνετα τα τραγούδια τους να μην τα ξεχνάμε και αυτά σε αντίθεση με την Τερζή που ήταν αλλού για αλλού.
    Εύχομαι να έχει στυλίστα και να μην αρκεστεί στο γούστο της και στα περί επιπέδου. Πάντως πόδι έδειξε παρά το επίπεδο.
    Και για τα περί επιπέδου με την Παπαρίζου, Ρουβά, Καλομοίρα, Αλκαίο κλπ βλέπαμε την Ελλάδα ψηλά.. δε σας χάλαγε… ξαφνικά ανακαλύψατε το επίπεδο μέσα από την Ντούσκα. Αυτά δε μπορώ τα υποκριτικά

    • Φυσικα και εδειξε ποδι, δεν ειπαμε οτι ειναι του κατοιχητικου. Ειπαμε απλα οτι εχει ιδιαιτερο γουστο.
      Ενας στυλιστας προσπαθει να αναδειξει τα θετικα στοιχεια του πελατη, παντα ομως προσαρμοσμενα στο υφος του. Ολες οι αποστολες εχουν στυλιστα. Προφανως δεν τα γνωριζεις αυτα, οποτε οκ.
      Εσυ προφανως αναφερομενος στο επιπεδο, φανταζεσαι μια γυναικα με φορεμα απο το λαιμο μεχρι τους αστραγαλους, με αξυριστα ποδια και μουσι λολ. Οχι, μη φοβασαι, δε θα βγει ετσι. Αλλο καταλαβες λολ

      • Εσυ κατάλαβες άλλο αγαπητέ μου! Αρκετά με την υποκρισία κάποιων που το παίζουν έντεχνοι
        Επίσης αυτό αε πείραξε εσένα και όχι ότι ως συνήθως αργήσαμε να κάνουμε live εμφάνιση

  85. Οταν διορθωθουν τα vocals reports με εμφαση στιs ψηλεs νοτεs θα ειναι πολυ καλυτερη ακουστικα αν και η εμφανιση τηs θα την χαρακτηριζα πολυ καλη!!

  86. Αν και άρρωστη καλά έκανε και πήγε! Δεν πειράζει…

    Απλά στο μόνο που διαφωνώ με την ΕΡΤ (οτι τάχα θέλει την νίκη κτλ) είναι στο ότι σε τόσες εκπομπές που έχει και τόσα κανάλια (πλέον 4!!!) δεν βρέθηκε μία εκπομπή να εμφανιστεί η κοπέλα να τραγουδήσει ζωντανά και με καλό ήχο τόσο καιρό? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ “ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟΥ”?? Κάνε μία καλή εμφάνιση σε στούντιο με ζωντανή την ερμηνεία… απλα πραγματάκια… ανέβασε την στο ΥΤ… τελικά θέληση να υπάρχει και πολλά γίνονται πιο άπλα και εύκολα… ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…. δεν είναι τόσο δύσκολα μερικά να τα σκεφτεί κάποιος…. Όπως και το 2001 μετά τον τραγικό τηλεοπτικά και ηχητικά διαγωνισμό, αμέσως μεσώ napster (τι θυμήθηκα τώρα) είχε κυκλοφορήσει η Studio version του Die For You…. για ευνοήτους λογούς….

    Αν και το ξαναγράφω, πολέμιος της ΕΡΤ κτλ…, έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι με πολλές δυνατότητες και μία τραγουδίστρια που θέλω να πιστεύω ότι ΜΠΟΡΕΙ. Στο κάτω κάτω Υπομονή σε όλους μας, μιας και θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις (όχι στην ΕΡΤ… δεν έχουν χρόνο, είπαμε την υποχρέωση την έβγαλαν για φέτος) και το βασικό οι πρόβες τον Μαιο… τι στο κάλο…σε όλες άρρωστη θα είναι? Δε γίνεται……..

    Πάντως για άρρωστη καλά το πε!

  87. Υποθέτω ότι το φλοράλ ντιβανοσκέπασμα το έριξε επάνω της γιατί είχε ρίγος. Χμμ… ίσως η κοπέλα να ήταν πραγματικά άρρωστη… διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ή ποιός την ανάγκασε να μετατρέψει ένα δαμάσκο σε μπέρτα.
    Να συμπληρώσω ότι αγριεύτηκα με τις κινήσεις των χεριών.
    Τι να πω, αν δεν είναι κρύωμα θα είναι μάτι.

  88. αυτο που δεν εχετε καταλαβει ορισμενοι ειναι οτι η κοπελα δεν εχει καμια εμπειρια μπροστα στα πληθη του μεγεθους της eurovision. δεν δικαιολογειται να λετε οτι ειχε αγχος στο παρτυ. στον ημιτελικο τι θα κανει θα λιποθυμησει μολις βγει στη σκηνη; το δε κρυωμα και η αρρωστια εχει καταντησει ψωμοτυρι για την ελληνικη αποστολη παντα. μια ζωη οι κακοι δαιμονες κυνηγανε την ελλαδα. παραδεχτειτε οτι η κοπελα σε λαιβ δεν στεκεται και ειναι καλη μονο σε μπουατ 20 ατομων και σε στουντιο εκδοχες τραγουδιων. εσεις που λετε οτι την ακουτε λαιβ και ειναι καλη ποτε μωρε την ακουσατε λαιβ;;;;;;; στον καναδα;;;;; σε ποια μεγαλη σκηνη εμφανιστηκε ή σε ποιο μεγαλο μουσικο γεγονος τραγουδησε λαιβ και εχετε κριτηριο;; πρωτη φορα τωρα την ειδαμε να τραγουδαει λαιβ κ δυστυχως δεν ηταν καλη. ποτε πριν δεν την ξεραμε σαν ονομα και σαν τραγουδιστρια. ελαχιστοι ηταν οι φαν της. φαινεται και απ τα dislikes που εχει λαβει η εμφανιση της στο παρτυ οτι δεν αρεσει φωνητικα. για αλλη μια φορα θα παθουμε οτι παθαμε με την τερζη. που μεχρι να την δουμε λαιβ λεγαμε υμνος θα νικησει κ οταν πατησε το ποδι της στην αρενα η καταστροφη. τοσο φωνητικα οσο και εμφανισιακα. να κατσει να δουλεψει γιατι εκτος τους αγχους εχω την εντυπωση οτι μεχρι να μαθει να στεκεται τηλεοπτικα υπο τις οδηγιες του σκηνοθετη της βραδιας, θα τους βγει το λαδι των διοργανωτων. δε θα ξερει καν να κοιταει τις καμερες και τα λαμπακια που αναβουνε. οταν δεν εχεις εμπειρια αυτα ειναι δεδομενα… τελος, μην μπαινετε με τα προφιλ σας και γραφετε σε ολα τα βιντεο οτι ειναι αρρωστη γιατι το κανετε χειροτερο.

  89. Έχω μια γειτόνισσα, την κυρία Ρίτσα που ο γιος της τα έχει με μια κοπέλα που ο ξάδερφος της τα έχει με μια λουλουδού πολύ γνωστού νυχτερινού κέντρου.
    Η λουλουδού είπε στον ξάδερφο της κοπέλας του γιού της κυρίας Ρίτσας ότι όταν ένας τραγουδιστής είναι άρρωστος δεν τραγουδάει καλά.

    Το επιβεβαίωσε και η κυρία Ρίτσα, η Κατερίνα ήταν άρρωστη!

  90. Ήθελα να ξερα, δε ντρέπεστε ορισμένοι? Νταξει, το ξέρουμε ότι σας έκατσε άσχημα η απευθείας ανάθεση (αν ήταν βέβαια για καμιά ημιγυμνη μπουζουκτσου δεν θα επληττε τόσο τα δημοκρατικά σας φρονηματα), ότι δεν γουστάρετε που στέλνουμε κάτι ποιοτικό και διαφορετικό φέτος από τα γνωστά φτηνοτραγουδα της συμφοράς που στελναμε σταθερά αλλά κρατήστε ένα επίπεδο και μια στοιχειώδη ευγένεια.. Μου γίνατε όλοι μουσικολογοι, όλοι μανατζερ, όλοι image makers και κρίνετε αβερτα..Τόση είναι δε η ανάγκη να σταξετε χολή που θυμηθηκατε μέχρι και την τραγική Μποκοτα (που φυσικά όταν πηγαινε τα ταξιδακια της με τις αποστολές και πέρναγε καλά, δεν τα λεγε αυτά) Η κοπέλα είπε ότι ήταν άρρωστη, το επιβεβαιωσε και ο ogae. Αν δεν έχετε πρόβλημα αντιληπτικοτητας, προφανώς έχετε θέμα κακιας. Και όχι, μια χαρά έκανε και πήγε γιατί και επαγγελματικό δεν θα ήταν να ακυρωθεί τελευταία στιγμή τη συμμετοχή, και θα αρχιζαν αμέσως οι φήμες ότι φοβάται (με πρωτεργατες όλους τους Έλληνες “καλοθελητες”) και γιατί πολύ απλά είχε την ευκαιρία να προωθήσει στα μέσα τη συμμετοχή. Στη τελική, αν ήταν άφωνη, δεν θα έκλεινε καμία συμμετοχή εξαρχής. Να το κάνει για ποιον λόγο? Για να εκτεθεί? Όχι, η κοπέλα είναι αξιοπρεπεστατη και έχει επίπεδο, εν αντιθεσει με το κυρίαρχο κλίμα στα σχόλια.

  91. Άρρωστη ή μη είναι εκτός τόνου. Θα μπορούσε να ήταν εντός και να το τραγουδήσει απλά αξιοπρεπώς (πράγμα που είναι το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε μπας και περάσουμε απλά στον τελικό).

    Το τραγούδι είναι καλό, το κλιπ επίσης, η φωνή έχει μοναδική χροιά, αλλά μιλάμε πάλι για απευθείας ανάθεση σε άπειρο καλλιτέχνη και υποστήριξη μηδενική. Το τραγούδι αυτό δεν μπορεί να το αποδώσει live._ Τι να κάνω τα άλλα video και τα άλλα live. Εδώ μιλάμε για το live του συγκεκριμένου τραγουδιού που φάνηκε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν το έχει, αλλά απέχει πάρα πολύ από το απλά ”αξιοπρεπές”. Πόσα περιθώρια βελτίωσης μπορεί να έχει σε μια διαδικασία απαιτητική που θα κάνει κουράσει την φωνή της (πρόβες+live επιτροπών+live televoting….σχεδόν 20 εκτελέσεις αν περάσει τελικό). Η ξεφτίλα τύπου Τερζή είναι πλησιέστερα.

    Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να κρυφτεί. Η Μαδρίτη είναι κοντά και το πιθανότερο είναι μια επανάληψη ίσως λιγότερο άθλια, πράγμα που θα μας φέρει αντιμέτωπους με το φάσμα της αποτυχίας και εκτός τελικού.

    • 1) Είσαι μουσικός?
      2) Σταματηστε ρε παιδιά με τη καραμέλα του φτασμενου καλλιτέχνη. Και η Παπαριζου 5 χρόνια καριέρα είχε όταν της έκαναν απευθείας ανάθεση. Και η Φουρειρα καινούργια είναι σχετικά.. Σιγά μην πάει κάποιος με καριέρα 30 χρόνων στη Γιουροβιζιον. Να τη βάλει σε κίνδυνο για ποιο λόγο? Αυτό τι σημαίνει? Ότι δεν θα πρέπει να γίνονται απευθείας αναθεσεις?
      3) Αυτό που προεξοφλειτε πριν δείτε καν τη δεύτερη εμφάνισή της, με ξεπερνάει. Κι ύστερα λέμε γιατί δεν μας στηριζουν οι ξένοι.. Μέχρι και από το wiwiblogs την υποστηριξαν (εξαιρετικά σπάνιο για ελληνική συμμετοχή) και εσείς κραζετε. Λυπηρο τουλάχιστον.

  92. Η απευθείας ανάθεση είναι σκάνδαλο anyway. Μετά τα περυσινά θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον λίγο ψύλλιασμα φέτος. Η Φουρέϊρα ήταν μπαρουτοκαπνισμένη από live για αυτό και σάρωσε. Η Παπαρίζου ναι μεν ήταν άπειρη…αλλά ήταν η Παπαρίζου.

    Θεωρώ δεδομένο ότι όλα τα live της θα είναι από χάλια έως αξιοπρεπώς χάλια, απλά γιατί ήταν τόσο κακή εμφάνιση η προχθεσινή που τα όποια περιθώρια βελτίωσης είναι στενότατα.

    Συγγνώμη δεν ζήτησε, αλλά έλεγε on camer αερολογίες περί club stage…ότι το χάρηκε και κουραφέξαλα. Είναι εμφανές ότι δεν το έχει οπότε ας ετοιμαζόμαστε για αποκλεισμό.

    • Φιλέ από όσα comments έχω δει εσύ παίζει να έχεις το τερματίσει περισσότερο από όλους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ