Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου στη Eurovision 2019!

Το Μαυροβούνιο θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τους D-Moll και το τραγούδι «Heaven», σε σύνθεση του Dejan Božović και στίχους του Adis Eminić.

Οι D-Moll είναι ένα συγκρότημα έξι μελών που αποτελείται από τους Tamara Vujačić, Mirela Ljumić, Željko Vukčević, Ivana Obradović, Emel Franca και Rizo Feratović.

Πρόκειται στην ουσία για έξι φοιτητές της μουσικής όπου γνωρίστηκαν στην ιδιωτική μουσική σχολή που διατηρεί ο Daniel Alibabic, ο οποίος είναι και μέντορας του συγκροτήματος. Ο Alibabic είχε εκπροσωπήσει τη Σερβία-Μαυροβούνιο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το 2005 ως μέλος του συγκροτήματος No Name!

Οι έξι φιλόδοξοι καλλιτέχνες εργάζονται επάνω στη μουσική και το τραγούδι έχοντας βάση τη πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Podgorica ωστόσο ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια βήματα στην δισκογραφία. Το τραγούδι τους «Heaven» το οποίο γράφτηκε από τους  Adis Eminić και Dejan Božović, αποτελεί το πρώτο τους τραγούδι ενώ με αυτό, οι D-Moll κατάφεραν να κερδίσουν τη πρώτη θέση στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2019!

Πρόσφατα, ανακοίνωσαν ότι πλέον το όνομα του συγκροτήματος θα γράφεται D Mol αντί για D-Moll όπως στην αρχή είχαν συστηθεί.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Isidora

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια από τις πιο αδιάφορες συμμετοχές για φέτος. Οι νεαροί του group φιλότιμοι δε λέω αλλά το τραγούδι είναι μέτριο προς κακό. Πήγαν λίγο να προσθέσουν έθνικ ήχο με το revamp αλλά μάλλον το έκαναν πιο μπερδεμένο μουσικά από πριν.
    Οι συμμετοχές που μου άρεσαν από το Μαυροβούνιο στο πρόσφατο παρελθόν ήταν εκείνες του 2014/2015, το 2016( που σε πολλούς δεν άρεσε) και φυσικά το αδικημένο igranka το 2013.
    Πρόβλεψη: bottom3 στον ημιτελικό.

    • Λατρεμενη συμμετοχη το Μαυροβούνιο του 2013 που αν θυμαμαι καλα το χαντάκωσαν οι επιτροπες.

    • Πολύ ωραία το είπε. Μάλλον από το άγχος και από την πίεση, δεν της βγήκε η φωνή πάνω στο stage

    • Παιδιά εδώ το τραγουδάει πολύ καλά γιατί δε χρειάζεται να το τραγουδήσει 5 τόνους πιο ψηλά που είναι η μουσική!!

  2. Από το δυναμικό ξεκίνημα του ημιτελικού με Κύπρο, στο Μαυροβούνιο… Νομίζω ίσως η πιο αδιάφορη συμμετοχή φέτος (μαζί με την Κροατία). Μουσικά ένας αχταρμάς, πριν ήταν πιο βαρετό αλλά δεν το βοήθησε ιδιαίτερα η προσθήκη ethnic στοιχείων. Μου φέρνει λίγο σε Utopian Land αυτός ο αχταρμάς, αλλά παραδέχομαι ότι αυτό είναι καλύτερο. Εντούτοις, προβλέπω τύχη Utopian Land. Αν η Ελλάδα δεν κατάφερε στο televoting το ’16 να ξεπερασει την 14η θεση, το Μαυροβούνιο δεν έχει καθόλου ελπίδες. Η θέση 2 δεν βοηθάει καθόλου, όπως και την Ελλάδα 2016, οπότε θα εκπλαγώ αν δω κάτι περισσότερο από την 15η θέση στον ημιτελικό
    Καλή τύχη Μαυροβούνιο! (θα την χρειαστείς)

  3. Εγω θα πω ότι αυτο το τραγούδι μου αρέσει, ανάλαφρο, καθαρόαιμο χαρουμενο τραγουδακι, αγνωόντας τα στοιχηματα εγω θα ελεγα πως θα κανει την ανατροπη και θα προκριθει!
    Καλη επιτυχια ευχομαι

  4. Με το revamp απεκτησε ενα ενδιαφερον αλλα χωρις να ειναι αρκετο να ξεφυγει απο την μετριοτητα
    Προβλεψη
    Ημιτελικος15-17

  5. Πολύ αδύναμη συμμετοχή φέτος για το συμπαθές Μαυροβούνιο, το οποίο πειραματίζεται συχνά. Not my cup of tea! Εμφανίζεται και δεύτερο, μετά από Κύπρο… Δεδομένος ο αποκλεισμός. 40/41

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ