ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Με σουηδική υπογραφή στο Τελ Αβίβ!

Η Tamara Todevska θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια Μακεδονία στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι Proud. Όπως έγινε γνωστό, τη σκηνοθεσία της εμφάνισής της θα αναλάβουν η Mari Forsman Ryberger και η Tine Matulessy.

Αμφότερες έχουν εμπειρία στον διαγωνισμό. Η πρώτη υπήρξε αρχηγός της σουηδικής αποστολής το 2016 και το 2017. Επιμελήθηκε, επίσης, τις εμφανίσεις των Sanna Nielsen, Robin Bengtsson και Frans. Η δεύτερη ήταν επικεφαλής των συμμετοχών της σκανδιναβικής χώρας στην Junior Eurovision. Ακόμη, συνεργάστηκε με τον ΤΕΟ για το τραγούδι Cheesecake (Λευκορωσία 2014).

https://www.facebook.com/tamaratodevska/photos/a.10151853847906113/10157033115446113/?type=3&theater

Η Βόρεια Μακεδονία διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, που θα γίνει στις 16 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ισχυει σε λιγο θα ονομαστει σε φεστιβαλ σουηδιας η eurovision!Αλλα.η αληθεια ειναι οτι το εχουν οι σουηδοι

  1. Αν σώσουν και το στίσουν κάπως έξυπνα και με κάποιο πιθανό εύρημα, φέτος θα περάσουν μετά από έξι χαμένες προσπάθειες!

    Θα λανσάρουν και το νέο τους όνομα με τον καλύτερο τρόπο στην Ευρώπη!
    Έχουν και προνομιακή θεση εμφάνισης στον ημιτελικό, θεωρώ οτ θα ι βρίσκονται οριακά στην 10η θεση στον ημιτελικό τους!

    Δεν ξέρω κατά πόσο οι Σουηδέζες μπορούν να κάνουν θαύματα με το τραγούδι πάνω στην σκηνή, άλλα οι Σκοπιανοι φέτος, καλά το οργάνωσαν!

  2. Καλή επιτυχία στη Βόρεια Μακεδονία!Φέτος , πρώτη φορά αντί για FYR MAKEDONIA θα λέει northmakedonia και η εκπρόσωπος της χώρας που θα δώσει τους βαθμούς δε θα πει: > αλλά η βόρεια μακεδονία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ