EUROVISION 2019: Οι 41 συμμετοχές του διαγωνισμού – όλα όσα χρειάζεστε να μάθετε!

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την Eurovision 2019 και οι 41 χώρες που θα λάβουν μέρος, έχουν ήδη παρουσιάσει τις συμμετοχές, που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του μεγάλου νικητή, ο OGAE Greece, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, δημιούργησε την σελίδα συμμετοχών (Eurovision 2019).

Στην σελίδα μας αυτή, θα βρείτε πληροφορίες για τις συμμετοχές  των χωρών που θα διαγωνιστούν, μπορείτε να διαβάσετε τα βιογραφικά των καλλιτεχνών, να δείτε τα επίσημα βίντεο των τραγουδιών, να διαβάσετε τους στίχους αυτών σε original μορφή, αλλά και σε ελληνική μετάφραση.  Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πότε και που θα πραγματοποιηθούν τα διάφορα event, που θα  λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της Eurovision 2019.

Η σελίδα Eurovision 2019, είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας της ομάδας του OGAE Greece και δημιουργήθηκε με στόχο να σας παρέχει όσο το δυνατόν συγκεντρωμένες, χρήσιμες πληροφορίες για τον φετινό διαγωνισμό.

Τη σελίδα Eurovision 2019 μπορείτε να δείτε με τους παρακάτω τρόπους :

• από το κεντρικό μενού  EUROVISION / EUROVISION 2019 / ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2019

• από το  κεντρικό μας banner (αν έχετε εφαρμογή αφαίρεσης διαφημίσεων δεν εμφανίζεται)

• σε αυτό το link.

Eurovision 2019:

  • A’ ημιτελικός: 14 Μαΐου 2019
  • Β’ ημιτελικός: 16 Μαΐου 2019
  • Μεγάλος Τελικός: 18 Μαΐου 2019

Από την ομάδα του OGAE Greece… Dare to Dream!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Ιερουσαλήμ, και όχι το Τελ Αβίβ! Ας διορθωθεί επιτέλους!!!

  2. Η ρωσια σιγά σιγά πέφτει απο τα στοιχήματα …καιρός ήταν ! Η Ισλανδία είναι ψηλά χωρίς λόγο αλλα θα φροντίσουν οι Ισραηλινοί να πέσει, αν και τόσο χάλι που είναι μετά την πρώτη πρόβα ίσως και την υπολογίζουμε εκτός τελικού!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ