Europarty: Απόψε το Amsterdam Calling 2019!

Μία μέρα έμεινε λίγο πριν το μεγαλύτερο Europarty της χρονιάς! Έτσι, ως είθισται ο OGAE Netherlands σε συνεργασία με το Outtv διοργανώνει ένα Eurovision Party, το ετήσιο Amsterdam Calling που θα λάβει μέρος στο Amsterdam Melkweg. Ωστόσο αύριο το πρώτο – και σημαντικότερο κατά πολλούς – promo event της χρονιάς, το Eurovision in Concert 2019 ετοιμάζεται να υποδεχτεί 28 από τους φετινούς 41 εκπροσώπους.

Amsterdam Calling 2019!

Η αποψινή βραδιά είναι ένας προοιωνός για το τι θα ακολουθήσει αύριο βράδυ. Οικοδέσποινα του αποψινού Europarty θα είναι η Marga Bult (Marcha)η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της το 1987 με το τραγούδι «Rechtop in de wind» και κατέλαβε τη θέση στον Τελικό με 83 βαθμούς!

Στο σημερινό Eurovision Party όπου «O OGAE Greece θα δώσει το παρών και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις» καλεσμένοι είναι οι παρακάτω.

  • Linda Martin (Νικήτρια της ESC 1992 – Ιρλανδία, Runner-up της ESC 1984 – Ιρλανδία)
  • Ronnie Tober (ESC 1968 – Ολλανδία)
  • Marga Bult (ESC 1987 – Ολλανδία)
  • Hera Björk (ESC 2010 – Ισλανδία)
  • Imri (ESC 2017 – Ισραήλ)
  • Ryan O’Shaugnessy (ESC 2018 – Ιρλανδία)
  • Eye Cue (ESC 2018 – Βόρεια Μακεδονία)
  • Surie (ESC 2018 – Ηνωμένο Βασίλειο)

Ωστόσο, όπως έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, μας επιφυλάσσουν μία… έκπληξη στην αποψινή βραδιά!

O OGAE Greece μαζί με την Katerine Duska λίγο πριν την αναχώρηση για Amsterdam!

To Eurovision in Concert, κλείνει φέτος 11 χρόνια διεξαγωγής και οφείλουμε να πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά του OGAE Oλλανδίας που δουλεύουν σκληρά για αυτό το άρτιο αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια. Excellent work guys! Well done OGAE Netherlands!

Το Amsterdam Calling 2019 ξεκινάει στις 22:00 η ώρα Ελλάδας! Enjoy the music!

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (εδώ) για να δείτε όλα τα νεότερα σχετικά με το αποψινό Europarty και στο site μας (www.ogaegreece.com) με πλήρη κάλυψη του αυριανού Eurovision in Concert.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

OGAE Greece Team


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατεβηκαμε επιδει τα νουμερακια διπλα ειχαν πολυ μικρη διαφορα με εμας και την κυπρο (αυτοι που ξερουν καταλαβαν).
    Μια ερωτιση ξερετε πως μπορουμε να μπουμε στο oddschecker? Μερικοι ελληνες εχω δει που μπορουν να μπαινουν.

  2. Ήδη λίγο πριν το πάρτι στο Άμστερνταμ, στα στοιχήματα γίνεται χαμός. Η Ρωσία που ήταν σαρωτικά πρώτη στα στοιχήματα ΠΡΙΝ αποκαλυφθεί το μούφα κομματάκι της, έπεσε τρίτη στα στοιχήματα ενώ η Ελλάδα που ήταν 20η στα στοιχήματα ΠΡΙΝ αποκαλυφθεί το τραγούδι, ανέβηκε λίγες θέσεις την προηγούμενη μέρα πριν βγει το κομμάτι μας και πλέον από σήμερα είναι έβδομη (7η) στα στοιχήματα. Η Κύπρος δυστυχώς εκτοπίστηκε 8η στα στοιχήματα. Φυσικά και τα στοιχήματα δεν είναι πανάκεια αλλά αν τα δεις σε γενικότερο πλαίσιο τότε καταλαβαίνεις τουλάχιστον ποια είναι τα τραγούδια που “τραβάνε” και ξεχωρίζουν. Και σίγουρα η πρωτιά της Ολλανδίας στα στοιχήματα είναι απόλυτα δικαιολογημένη στην παρούσα φάση, όπως άλλωστε και η ανοδική πορεία της Ελλάδας.

    Όσο για την Κύπρο, αν και επιθυμώ πιο πολύ από τον καθένα να κερδίσει επιτέλους το διαγωνισμό, θεωρώ ότι διάλεξαν λάθος τραγουδίστρια φέτος. Η Τάμτα είναι συμπαθέστατη αλλά πολύ ” μη μου άπτου”… Η Τάμτα είναι σε φάση ” αχ η μεσουλα μου είναι χάλια και δεν μπορώ να χορέψω, αχ το νυχακι μου έσπασε κτλ”. Η φουρειρα ήταν και είναι σκυλί ακούραστο (μεταφορικά μιλώντας) με φιλοδοξίες και γι’αυτό είναι εκεί που είναι. Ντέμες και ταμτες από την αλλη, ψάχνουν καμία Γιουροβίζιον να αναστήσουν την καριέρα τους.

    Υγ: Σε λίγες μέρες θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και στα στοιχήματα και γενικώς μιας και θα ακούσουμε λαηβ πολλούς εκπροσώπους στα pre parties.

    • Kαθ΄ότι δουλεύω σε στοιχηματική εταιρεία, ας μιλήσω λίγο για τα στοιχήματα. Εννοείται ότι οι αυξομειώσεις αποδόσεων δεν γίνονται λόγω ”πληροφορίας”, αλλά λόγω χρημάτων που παίζονται. Τι θέλω να πω. Στο τέλος του διαγωνισμού, το ιδανικό για μια εταιρεία είναι να είναι κερδισμένη ΌΤΙ αποτέλεσμα κι αν βγει. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αυτό ακριβώς προσπαθεί να πετύχει με τις αυξομειώσεις αποδόσεων. Όταν παίρνει χρήματα κάπου, είναι αναγκασμένη η εταιρεία να ρίξει την απόδοση, έτσι ώστε άλλοι χρήστες που θέλουν να ποντάρουν στη συνέχεια, είτε να ποντάρουν σε ένα σημείο με ελάχιστη αξία και υποβαθμισμένη απόδοση, είτε να μην ποντάρουν καθόλου. Στη πράξη και στην εταιρεία που δουλεύω, αυτή τη στιγμή έχουν παιχτεί συνολικά περίπου 70.000 ευρώ, το 24% των οποίων είναι πάνω στην Ολλανδία. Ακολουθεί η Ελβετία με 9%, η Γαλλία με 8%, και η Ρωσία με 4%. Η πεποίθηση του κόσμου για την Ολλανδία είναι τεράστια, αντίστοιχη των εποχών Emelie De Forest και Francesco Gabbani, φυσικά με τη διαφορά ότι στην Emelie η ροή χρημάτων συνεχίστηκε και μετά τις πρόβες, ενώ στον Francesco η ροή σταμάτησε απότομα. Μπορώ με ασφάλεια να πω ότι αν γινόταν σήμερα η Eurovision, η Ολλανδία δεν έχανε με τίποτα. Αλλά μέχρι να δούμε πρόβες και τελική σειρά στον τελικό, μην έχετε τίποτα δεδομένο. Θεωρώ προσωπικά ότι αν στον τελικό η Ολλανδία είναι πρώτο μισό, τότε θα έχει σχετικό πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε φαβορί στη διοργάνωση βάση πονταρισμάτων, και μάλιστα μεγάλο, αντίστοιχο με Loreen, Emelie, Francesco.

  3. Αν μπορεσετε να δωσετε πολλα συγχαρητηρια στη Surie για την υπεροχη εμφανιση της περυσι στον τελικο, οταν της πηρε το μικροφωνο εκεινος ο τυπος, αλλα εκεινη συνεχισε σα να μην ετρεχε τιποτα. Υπεροχη!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ