ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το “Spirit in the Sky” απέκτησε βίντεο κλιπ!

Οι KEiiNO είναι το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι τους «Spirit in the Sky» με το οποίο αναδείχτηκαν νικητές στην 59 έκδοση του Melodi Grand Prix.

Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού της Eurovision στο Youtube το επίσημο βίντεο κλιπ του «Spirit in the Sky» το οποίο μας μεταφέρει με ένα μαγικό τρόπο το νόημα του τραγουδιού. Τα τρία μέλη του συγκροτήματος, η Alexandra Rotan, ο Fred Buljo και ο Tom Hugo μετενσαρκώνονται στα προσωπικά τους πνεύματα ζώων και ταξιδεύουν σε τρία παράλληλα σύμπαντα πάντως υπό το υπέροχο φως από το Βόρειο Σέλας συνδέοντας διαφορετικές ιστορίες σε μια.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν δεκατέσσερις εξαντλητικές ώρες καθώς ο σκηνοθέτης Martin Sofiendal ήθελε να αποδώσει στο βίντεο κλιπ όσο το δυνατόν πιο πιστά την αισθητική που αποπνέει το ίδιο το τραγούδι (όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι  KEiiNO είναι μια μίξη διάφορων στυλ), πάντα πασπαλισμένο με κάμποση δόση Eurovision.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

 

Πως σας φαίνεται η αισθητική προσέγγιση του κομματιού μέσω του βίντεο κλιπ;

Περιμένατε κάτι διαφορετικό; Πείτε μας στα σχόλια!

Υπενθυμίζουμε ότι η Νορβηγία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) και θα εμφανισθεί στην δέκατη πέμπτη θέση.

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στον διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

[Φωτογραφία: Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο cringe music video για φέτος.
    Τι να πρωτοσχολιασω; Τις περούκες; Τις μάσκες; Τον χορευτή με τα ράστα η τα πράσινα φώτα που παραπέμπουν σε βόρειο σέλας ( γιατί είναι και Νορβηγία μη ξεχνιόμαστε!).
    Το τραγούδι το βρίσκω στα όρια του αχταρμα και υπερβολικά eurovisionποιημενο( μου θυμίζει λίγο το περυσινο της Φινλανδίας). Το βίντεο κλιπ όμως είναι ο ορισμός του αχταρμα! Πιστεύω πως η Νορβηγία θα ναι η αγαπημένη των φανς που εν τέλει θα μείνει εκτός τελικού η στη καλύτερη bottom 5.

  2. Kαι εκεί που έλεγες το τραγουδάκι δεν μπορούσε να γίνει πιο γελοίο από ότι ήταν. Μπορούσε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ