ΚΥΠΡΟΣ: Η Τάμτα ερμηνεύει live την acoustic version του “Replay”!

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό διεξήχθη το φετινό “EBU News Assembly“, η συνέλευση διευθυντών, δημοσιογράφων και συντακτών της EBU. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να συζητηθούν όλα τα θέματα σχετικά με τον οργανισμό.

Το παρόν στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε και η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου Τάμτα, την οποία οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά live σε μία Acoustic Version του “Replay“!

Ακούστε την Τάμτα live στο παρακάτω video που δημοσίευσε το CyBC: Eurovision Cyprus!

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/videos/405951776854931/

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος εμφανίζεται πρώτη στον Α’ Ημιτελικό στις 14 Μαϊου.

Πως σας φαίνεται η acoustic version του Replay;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Κυπριακής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: CyBC]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφηστε την Κυπρο και πιαστε την Ελλαδα που μολις περασε την Κυπρο στα στοιχηματα!Ερχονται σπουδαια πραγματα για την Κατερινα και την Ελλαδα!!!

    • Και η Κύπρος, Ελλάδα είναι….
      Δεν σας καταλαβαίνω πραγματικά που κάνετε έτσι…..

  2. Η Κατερίνα μόλις πέρασε την Ταμτα και βρίσκεται στην 7η θέση των στοιχημάτων! Κρίμα που είναι η Κύπρος αλλά…

  3. Ποια στοιχήματα βλέπετε ακριβώς εσεις;
    Η ΚΥΠΡΟΣ είναι στη 7η θέση και η ΕΛΛΑΔΑ στη 8η!

  4. Και όπως ανέβηκε πάνω από την Κύπρο έτσι κατέβηκε ?? Το θέμα είναι ότι κ οι δυο χώρες θα είμαστε στον τελικό κ έχουμε πολλές πιθανότητες να βρεθούμε ξανά μαζί στη δεκάδα για πρώτη φορά μετά το 2004

    • Μα γιατί δε καταλαβαίνω δεν ασχολειστε παραπάνω με την Ελλάδα αλλά μόνο με την Κύπρο γιατί η Ελλάδα θέλει στήριξη για να παει καλά στην Eurovision για αυτό πρεπει να στηρίζεται παραπάνω την Ελλάδα

      • Αγαπητέ φίλε μας σε ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σου και κυρίως που είσαι ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής μας! Ως site έχουμε στηρίξει με όλη τη δύναμή μας τη χώρα μας, ακόμα και από τότε που υπήρξαν οι πρώτες πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή, και τη στηρίζουμε συνεχώς και ενθέρμως, κάτι για το οποίο έχουμε δεχθεί και κριτική! Το αντίθετο που μας αναφέρεις μας εκπλήσσει! Στηρίζουμε πάντα την ελληνική συμμετοχή, κάθε χρόνο, όπως και τη συμμετοχή της Κύπρου μας.Και όταν υπάρχουν ειδήσεις είτε για Ελλάδα είτε για Κύπρο τις γράφουμε προς ενημέρωσή σας. Μπορείς εύκολα να ανατρέξεις στα προηγούμενα άρθρα μας και θα το διαπιστώσεις. Σε ευχαριστούμε και πάλι που επιλέγεις το site μας για την ενημέρωσή σου και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική. Καλημέρα!

    • Αγαπητε μου ο καθενας την χωρα του υποστηριζει,καλως η κακως η Ελλαδα και η Κυπρος ειναι διαφορετικες χωρες και επομενως ανταγωνιστριες στην γιουροβιζιον…εγω ως Ελληνας την Ελλαδα υποστηριζω και σαφως η Ελλαδα θελω να κερδισει και να ειναι και πανω απο την Κυπρο…δεν νομιζω να ειναι παραλογο…ο καθενας για την χωρα του!

      • @Gus Δυστυχώς είσαι ανιστορητος.. μάθε ιστορία της Κύπρου και να μου πεις μετά αν είναι διαφορετικές χώρες η οχι.. δεν σημαίνει επειδή η Κυπρος είναι ανεξάρτητη είναι άλλη χώρα.. Η Κυπρος είναι κατι σαν τη Κρήτη… που η Κρήτη είχε καλύτερη τύχη από τη Κύπρο!
        Εγώ υποστηρίζω και τις δύο συμμετοχές.. θελω και η Κατερίνα και η Ταμτα να τα πάνε καλά!
        Αν και ειναι ασχετο με το διαγωνισμο το σχολιο μου.. ηθελα να το πω.. γιατι ως Ελληνας της Κυπρου με προσβαλες!
        Καληνύχτα!

      • Ειναι ατοπο να με αποκαλεις ανιστορητο καθως κανεις δεν αναφερθηκε σε ιστορικα γεγονοτα……ουτε κανεις αμφισβητησε την ελληνικοτητα της Κυπρου η την ελληνικοτητα την δικη σου…κανεις δεν σε προσεβαλλε…..τωρα εαν εσυ εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι τοτε αυτο ειναι αλλο θεμα….καλως η κακως ειναι δυο διαφορετικες χωρες……επομενως αν με βαλεις να πω εννοειται θα υποστηριζω την Ελλαδα και εαν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ειναι πανω απο την Κυπρο τοτε ας ειναι!Κανεις λαθος….η Κυπρος δεν ειναι Κρητη…η Κρητη ανηκει στην Ελλαδα εδω και 100 και πλεον χρονια…ειναι Ελλαδα..η Κυπρος ειναι αλλο κρατος….να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες….κανεις δεν σε προσεβαλλε ουτε ειπε οτι δεν εισαι Ελληνας….μακαρι να πανε καλα και οι δυο συμμετοχες αλλα σαφως με ενδιαφερει να παει πρωτιστως καλα η ελληνικη συμμετοχη και οχι η κυπριακη!Ελεος δεν θα φοβηθουμε να στηριξουμε την χωρα μας!

      • Klouto Grijullo Anaconda
        Κι εμενα ως ελληνα που εχω γεννηθει Αθηνα με προσβαλε. Δυστυχως υπαρχει ελλειψη παιδειας στη Ελλαδα, οπως και στη Κυπρο, αλλα περισσεια εξυπναδας. Ειναι ιδιο του λαου μας.
        Gus
        Φυσικα και ειμαστε 2 διαφορετικα κρατη τα τελευταια λιγα χρονια. Αλλα ειμαστε ενας λαος με τους κυπριους αδερφους μας, με κοινη γλωσσα, γραφη, σημαια, κουλτουρα, DNA. Ξεκολλα και ψηφισε οτι θελεις.

  5. Πόσος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών εδώ μέσα; Δέκα χρονών;
    Τι πάει να πει “στηρίξετε την Ελλάδα, η Κατερίνα θέλει στήριξη;” Έχετε επίγνωση ότι διαβάζετε ελληνικό σάιτ; Ποιοι άλλοι διαβάζουν ελληνικό σάιτ; Πόσους άλλους ελληνόφωνους λαούς ξέρετε πλην των Κυπρίων; Νομίζετε μπαίνουν εδώ μέσα σκανδιναβοί και Ρώσοι, να μάθουν τα νέα της Ντούσκα και θα επηρεαστούν υπέρ της Ελλάδας; Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα διαβάζουμε! Επίσης, θεωρείτε ότι τα σάιτ επηρεάζουν την κρίση του κόσμου; Εσείς ψηφίζετε στον διαγωνισμό βάσει του τι διαβάζετε στα άλλα σάιτ; Και το διακύβευμα είναι η Τάμτα; Η Τάμτα θα σας στερήσει το τρόπαιο; Χαχαχαχα! Όσο για το “η Ελλάδα και η Κύπρος είναι ανταγωνίστριες ως δυο διαφορετικές χώρες”, πόσο βλαχο-80ς!

    • Καλά άραξε λίγο εσύ προχωρημένε και παρωχημένε. Όταν ο κόσμος μιλάει για στήριξη εννοεί στήριξη εκ των έσω και όχι ότι περιμένει να μπαίνουν ξένοι στο site. Την εξυπνάδα την έχεις έτοιμη να την πετάξεις. Ακόμα και Έλληνες του εξωτερικού να μπαίνουν στο site, είναι αίσθημα ανάτασης το να ζητάς στήριξη μέσα στην ίδια τη χώρα. Να το στηρίζει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Μη ξεχνάς ότι η Έλενα αν δεν ήταν οι Έλληνες του εξωτερικού θα έβλεπε με τα κιάλια την Νίκη. Συνήθως οι ξένοι στηρίζουν περισσότερο τη συμμετοχή μας απ ότι εμείς οι ίδιοι οπότε το να καλεί ο κόσμος σε περισσότερη στήριξη είναι απολύτως λογικό. Άντε εδώ μέσα με το κάθε έξυπνο πικραμένο. Αν δεν ξέρεις το νόημα των social media, όπου επικρατεί το – τα λέμε στη νύφη να τα ακούει η πεθερά, μάλλον εσύ είσαι βλαχομουρμούρα!

      • Δε νομίζω η νίκη της Παπαριζου να οφείλεται στους Έλληνες του εξωτερικού, δεν είναι τόσο πολλοί στην Ευρώπη για να διαμορφώνουν νικητήριο αποτέλεσμα. Αντε το 8 της Γερμανίας να γίνει δέκα με την μαζική ψήφο των Ελλήνων που ζουν εκεί, το μηδέν δεν θα γίνει 12. Αν ήταν αλήθεια αυτό που υποστηρίζεις κάθε χρόνο θα είχαμε υψηλές θέσεις λόγο των Ελλήνων που ζουν έξω οι οποίοι θα ψήφιζαν με το συναίσθημα κ όχι με το αν είναι αρεστό το τραγούδι. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Υγ από την Αυστραλία των 500 χιλ Ελλήνων πόσους βαθμούς έχουμε πάρει τα 3 τελευταία χρόνια;;;

      • ναι γιατί εσύ είδες πολλές χώρες που δεν είχαμε πολλούς Έλληνες να μας ψηφίζουν. Ή είδες πολλές μη γειτονικές χώρες επίσης το 2005 να μας δίνουν. Τίποτα δε με διαψεύδει. Απολύτως τίποτα. και ακριβως αυτό λέω. ΟΙ Έλληνες του εξωτερικού μας ψηφίζουν (μπαίνουν στη διαδικασία να ψηφίσουν) αν τους αρέσει το τραγούδι και κυρίως αν υπάρχει συσπείρωση. Εσύ τι νομίζεις ότι ασχολούνται με τη eurovision και περιμένουν πως και πως να τη δουν και να ψηφίζουν Ελλάδα? χαχαχαχ ούτε καν. αλλά αν τύχει και μπει κάποιος Έλληνας του εξωτερικού εδώ θα ήταν καλό να δει συσπείρωση από εμάς και κουβέντα στη κουβέντα στόμα με στόμα μια χαρά θα συσπειρωθούν και αυτοί να μας στηρίξουν. Αλλά αν βλέπουν εσένα η κάποιον άλλον να λέει άσχημα λόγια που ζεις εδω η προτιμάς άλλο καλλιτέχνη από την Ελληνική συμμετοχή τότε γιατί να το κάνει ο Έλληνας του εξωτερικού.

        Υ.Γ. Καταπληκτική η Παπαρίζου αλλά με τον ανταγωνισμό που είχε στο τελικό, με τους π΄ντους που έλαβε.. ε δε νομίζωω μετά από τόσα χρόνια να αμφισβητεί κανείς τη ΔΥΝΑΜΗ που της έδωσαν τότε οι Έλληνες του εξωτερικού. Ήμαρτον!!! Μη ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε!!!

      • Όλα Αυτά που λες είναι δική σου εκτίμηση, για μένα είναι απλά μαθηματικά, όσο και να συσπειρωθουν πχ οι 800 Χιλ Έλληνες της Γερμανίας μπορούν να δωσουν το 12 όταν ο γενικός πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 70 εκ;; Φυσικά θα είναι ένα plus στην γενική βαθμολογία αλλά το να λες ότι αν δεν ήταν οι Έλληνες του εξωτερικού ή Ελλάδα το 2005 θα έβλεπε την νίκη με κιάλια είναι εκτός τόπου κ χρόνου. Οι συμμαχίες με τις γείτονες είναι άλλο θέμα που αφορά όλες τις χώρες…

      • Οπως και δικη σου ειναι αυτη η γνωμη. Ηλπιζε εσυ οτι και χωρις τους ελληνες του εξωτερικου θα κερδιζε η Παπαριζου. Βαλε 12 Γερμανια 12 βελγιο 12 αγγλια 12 κυπρο και δες οτι ηδη θα χαμε χασει χωρις αυτα. Εσυ νομιζεις οτι στη eurovision ψηφιζουν ολοι οι Γερμανοι πχ. 70 εκατ. Οτι να ναι. Αν ψηφιζουν οι 10.000 και πολλα λεω και ψηφισουν οι ελληνες μαζικα επειδη ηταν φαβορι η Ελενα και δωσουν 5000 ψηφους να το το 12αρι. Μη λεμε οτι θελουμε. Λιγοι ψηφιζουν σε καθε χωρα οποτε τα εθνικα γκρουπ που μενουν σε διαφορες χωρες υπερτερουν οταν ερχεται η ωρα να στηριξουν τις χωρες τους. Και μαθηματικα να το δεις οπως λες. Ηλπιζε εσυ το αντιθετο.

      • “Να το στηρίζει ο κόσμος και να το αγαπήσει” με το ζόρι δεν γίνεται. Αν μιλήσει στον κόσμο ένα τραγούδι θα μιλήσει από μόνο του, δεν περιμένει να το προωθήσει μία ιστοσελίδα. Επίσης παραβλέπω τα “παρωχημένε” και τα “βλαχομουρμούρα” καθότι έπεσα στο δεκάχρονο. Και εννοείται ότι η Παπαρίζου δεν κέρδισε εξ αιτίας της συσπείρωσης των Ελλήνων του εξωτερικού γιατί αν αυτό ίσχυε θα κέρδιζαν και η Βίσση και ο Ρουβάς που χαίρουν μεγαλύτερων φαν κλαμπ από την Παπαρίζου. Άντε εδώ μέσα με τον κάθε έξυπνο πικραμένο, για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια σου.

      • Απέδειξε μου με επίσημα στοιχεία πόσο ακριβώς ήταν ο αριθμός αυτών που ψήφισαν, για να μπορέσεις να στηρίξεις ότι αυτά που λες είναι πραγματικότητα κ όχι δικές σου εικασίες.

      • Η Παπαρίζου κέρδισε ξεκάθαρα γιατί η ελληνική συμμετοχή εκείνη την χρονιά ήταν η πιο άρτια δομημένη (σκηνικά, τραγούδι, ερμηνεία), φυσικά υπήρχε και μια στήριξη από Σουηδία και είχε πέσει αρκετό χρήμα για την όλη προετοιμασία, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου κακό. Καλά η αιτιολόγηση ότι τάχα μου αν δεν δουν οι Έλληνες του εξωτερικού συσπείρωση σε ελληνικά σαιτς δεν θα μας ψηφίσουν, ασχολιαστο. Αν τους αρέσει αυτό που θα δουν το βράδυ του τελικού η του ημιτελικού μπορεί να το ψηφίσουν, αν όχι δεν θα το ψηφίσουν… Δηλαδή ο άλλος θα αποφασίσει ότι ένα κομμάτι δεν του αρέσει επειδή θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ, δηλαδή δεν έχει προσωπικό γούστο…

  6. Η Ντουσκα θα σκίσει τον Μαιο και να μου το θυμάστε. Πάμε για μεγάλα πράγματα. Η acoustic version καλύτερη. Φωναρα σε καμία περίπτωση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ