Σταθερά ανοδικά λίγο πριν το πρώτο Live της Katerine Duska!

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι πρώτες πρόβες για τις συμμετοχές της φετινής Eurovision στη σκηνή του Τελ Αβίβ και οι καλλιτέχνες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης! Ήδη οι διοργανωτές προχωρούν τα γυρίσματα των εισαγωγικών καρτ ποστάλ για κάθε συμμετοχή, ενώ ξεκίνησαν και οι ετοιμασίες για τη διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής της Eurovision στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος Katerine Duska, όπως σας ενημερώσαμε εδώ, ήδη μαγνητοσκόπησε στο Ισραήλ την καρτ ποσταλ της συμμετοχής μας “Better Love”, και συνεχίζει τις προετοιμασίες της για την σκηνική παρουσίαση. Όλο αυτό το διάστημα το “Better Love” γνωρίζει μια σημαντική αποδοχή από το ευρωπαϊκό κοινό, καθώς το επίσημο video clip του τραγουδιού ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube στο κανάλι της Katerine Duska και τα 815.000 views στο επίσημο κανάλι της Eurovision, ενώ έχει δεχθεί θετικές αντιδράσεις και σχόλια!

Εντυπωσιακό, επίσης, υπήρξε το γεγονός της ανταπόκρισης που είχε ένα video από το making of του τραγουδιού στο Λονδίνο, όπου η Κατερίνα εμφανίζεται να τραγουδάει live στο studio το “Better Love” εντυπωσιάζοντας με τη φωνή της, αλλά και την “κορώνα” με την οποία κλείνει το συγκεκριμένο video! Αμέσως μετά την κυκλοφορία του οι αποδόσεις στα στοιχήματα για την ελληνική συμμετοχή είχαν πτωτική πορεία, ακόμα και σήμερα, με αποτέλεσμα αμέσως να κερδίσει 3 θέσεις στην κατάταξη των στοιχημάτων και να βρίσκεται σταθερά στην 8η θέση με ανοδικές τάσεις στην πρόβλεψη για το νικητή, ενώ είναι επίσης σταθερά στις πρώτες θέσεις ως φαβορί για πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό στον τελικό.

https://www.facebook.com/katerineduska/videos/259909524897747/?v=259909524897747

Μετά τα ταξίδια της Katerine Duska σε Ρουμανία και Λονδίνο για την προώθηση του “Better Love”, όλοι, πλέον, αναμένουν την πρώτη live εκτέλεση του τραγουδιού μας που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 6 Απριλίου κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου pre-eurovision event, του Eurovision in Concert 2019, στο Άμστερνταμ. Η ίδια η Κατερίνα με ένα video μήνυμά της δηλώνει την παρουσία της στο event το οποίο μας καλεί να παρακολουθήσουμε… Και ο OGAE Greece θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταδώσει απευθείας την εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου! Στο Eurovision in Concert έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής 27 εκπρόσωποι χωρών της Eurovision 2019.

https://www.facebook.com/EurovisionInConcert/videos/2236145703301318/

Είναι φανερό ότι βασικό όπλο της ελληνικής συμμετοχής είναι η μοναδική φωνή της Katerine Duska, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει πιστεύει ότι και η σκηνική παρουσίαση του “Better Love” θα είναι μια έκπληξη για όλους μας! Και αυτό που γνωρίζουν πάνω απ’όλα στην Ελληνική Αποστολή είναι ότι, παρά την αισιοδοξία, όλα κρίνονται στη σκηνή της Eurovision…

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Ελληνικής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα ιδια λεγατε και περυσι για την Γιαννουλα με το ονειρο μου και αποκλειστηκε.. κρατηστε μικρο καλαθι γιατι μονο οταν γινουνε οι προβες θα εχουμε πραγματικη εικονα.. μην ξεχνατε οτι περυσι η Φουρειρα εφτασε στην eurovision ουσα τελευταια στα στοιχηματα και μολις εκανε την προβα πηγε στη 1η θεση.. γι αυτο μην λετε μεγαλες κουβενετες.. ολα θα δειξουνε μετα την πρωτη προβα.

    • Το ότι για την ώρα όλα βαίνουν καλώς, από σχόλια και αντιδράσεις φαν μέχρι την 10καδα των στοιχημάτων, δεν πρέπει να λέγονται; Υπάρχει κάτι στο παραπάνω άρθρο που ήταν υπερβολικό ή ψευδές;
      Εννοείται ότι μετά την πρώτη πρόβα θα “δείξει” αν θα περιμένουμε κατι καλό ή όχι, αλλά μεγάλες κουβέντες δεν έχουν γραφτεί παραπάνω. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει αυτό καταγράφει το άρθρο. Φυσικά και αφού όλα δείχνουν καλά (μέχρι τώρα) είναι φυσικό να υπάρχουν προσδοκίες. Ενοχλείσαι απ’ αυτό; Δεν νομίζω ότι θα πρεπε…

    • Φετος ομως υπαρχουν 2 διαφορες.
      Πρωτον η Κατερινα αποδεδειγμενα μπορει να τραγουδησει.
      Δευτερον ο ημιτελικος ειναι πολυ πιο ευκολος απο το περσυνο.

    • Πέρυσι η Γιαννούλα απέφευγε σαν τον διάολο το λιβάνι τις live εμφανίσεις με αποτέλεσμα ένα ωραιότατο τραγούδι να το χαντακώσει επί σκηνής. Καμμία σχέση με την φωνή και το τσαγανό της Ντούσκα. Και μή μου πεις για ΕΡΤ και πράσιν’ άλογα. Αμα πίστευε στον εαυτό της θ’ ασκούσε βέτο στην μπλε μούτζα και θα κατάπινε την σκηνή. Αυτά……

  2. Πληροφορίες για την σκηνική παρουσία ότι θα έχει στοιχεία ρομαντισμού και η εμφάνιση θα είναι επίσης ισχύουν?

  3. να μπειτε να δειτε την live ερμηνεια της ταμτα σημερα ειναι απλα μοναδικη. σαν αγγελος η φωνη της! ταμτα για την νικη φετος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ