Eurovision 2019: Εδώ θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι και fans!

Όσο πλησιάζουμε προς τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση θα ανακοινώνονται. Ένα σημαντικό μέρος αυτής είναι και ο χώρος (Press Center) που οι δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το μεγάλο αυτό μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως, και που θα φιλοξενηθούν και οι διαπιστευμένοι fans του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τα σχέδια των διοργανωτών, το Press Center που θα λειτουργήσει αυτές τις δύο εβδομάδες της διεξαγωγής της Eurovision 2019 (εβδομάδα προβών και εβδομάδα των shows) θα στεγαστεί στο Περίπτερο 11 του Εκθεσιακού Κέντρου Expo του Τελ Αβίβ. Το Περίπτερο 11 βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον κύριο χώρο, το Περίπτερο 2, στο οποίο θα διεξάγονται τα shows του διαγωνισμού.

Το Περίπτερο 11 βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Εκθεσιακού Κέντρου Expo και αποτελείται από 2 αίθουσες: την Αίθουσα Α και την Αίθουσα Β. Οι αίθουσες συνδέονται μέσω ενός περάσματος και διαθέτουν κατάλληλη υποδομή για να φιλοξενήσουν διάφορα είδη εκδηλώσεων. Το Περίπτερο 11 μπορεί να φιλοξενήσει 1.000-1.600 άτομα και έχει έκταση 2.330 τετραγωνικών μέτρων.

Το Press Center θα περιλαμβάνει τον καθιερωμένο χώρο εργασίας του Τύπου (Press Working Area), Cafe και Εστιατόριο για τους δημοσιογράφους, αίθουσα Press Conference, αίθουσες  Interview and Radio, αίθουσα Meet and Greet με τους καλλιτέχνες και τις εθνικές αποστολές, Lounge area, Γραφείο πληροφοριών και pigeon holes για τους δημοσιογράφους, Fan Area και Γραφείο Πληροφοριών για τους Fans, γκαρνταρόμπα, κ.α.

Περίπου 1.500 δημοσιογράφοι και διαπιστευμένοι fans αναμένεται να εργαστούν στο κέντρο τύπου κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι η Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στις 14 (Α’ Ημιτελικός), 16 (Β’ Ημιτελικός) και 18 Μαϊου (Τελικός).

Για όλα τα νέα της διοργάνωσης της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: ESCToday]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Διάβασα οτι μετά τη ψήφο των κριτικών επιτροπών αντι να μας λένε ποιός ηταν τελευταίος στο κοινό θα μας δίνουν τις ψήφους που εχει κάθε χώρα απο το τέλος προσς την αρχή. Έτσι πέρσι π.χ θα μαθαίναμε πόσους ψήφους είχε η Αυστρία στο τέλος,

  1. Επιτέλους στο press center θα πρέπει να επιτραπούν μόνο επαγγελματίες δημοσιογράφοι και όχι ο κάθε κακόμοιρος φαν που το παίζει δημοσιογράφος και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Έχει γίνει μεγάλη ζημιά στον διαγωνισμό από τις ασυναρτησίες και τις εμπάθειες που αναπαράγονται εκεί ειδικά κατά τις πρόβες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ