ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ: Ακούστε live το “Truth” με τον Chingiz Mustafayev!

Όλες οι αποστολές βρίσκονται σε εγρήγορση και οι προετοιμασίες, 10 ημερές πριν ξεκινήσουν τα promo parties, καλά κρατούν. Χτες, δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο από τις πρόβες του Chingiz Mustafayev, εκπροσώπου του Αζερμπαϊτζάν. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον Chingiz να ερμηνεύει το τραγούδι του “Truth” υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Άλεξ Παναγή.

https://www.facebook.com/OgaeAzerbaijan/videos/792464744452287/

 

Πως σας φαίνεται η πρώτη live ερμηνεία του Chingiz Mustafayev; Θα καταφέρει να επαναφέρει το Αζερμπαϊτζάν σε τροχιά τελικού μετά τον περσινό αποκλεισμό του;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAEGreece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2019.

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσπαθεί.Οχι πως είναι εύκολο τραγούδι,αλλά παλεύει να μείνει στο ρυθμό καθώς τραγουδάει όλο το ρεφρέν με ψεύτικες. Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα.Ας κάνουν τα μαγικά τους τα φωνητικά στην Eurovision αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι κακό.Κριμα γιατί το τραγούδι ήταν radio friendly και θα πήγαινε καλά στον διαγωνισμό.

  2. κλασσικη λυση σε εναν αφωνο τραγουδιστη…να τραγουδα με ψευτικες για να μην ακουγονται τα φαλτσα.
    Κανονικα δεν αξιζει τον τελικο αλλα το επιπεδο φετος ειναι πολυ χαμηλο οποτε ισως τα καταφερει.
    {Κατι αντιστοιχο με την περσινη κορωνα της Τερζη}

  3. Υπεροχη φωνη!!!
    Μεγαλο σεβασμο στον Αλεξ Παναγη που εκανε ισως την καλυτερη εκτελεση τραγουδιου στην ελληνικn στη γιουροβιζιον, εκπροσωπώντας την Κυπρο με το *Στη Φωτια* το 1995. Respect!!!!!!!!!

  4. Το τραγούδι αυτο το ακους studio version και σ’αρέσει οσο το ντεσπασιτο ξερω γω… Αλλα η Eurovision ειναι live και όπως ηταν αναμενόμενο δε το υποστηρίζει καλα… Επόμενως υπάρχει πιθανότητα να μείνει και εκτος τελικού.. Θυμηθείτε Σερβία και Σκόπια 2017..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ