OGAE INTERNATIONAL POLL 2019: H βαθμολογία του OGAE Armenia!

Την αυλαία του OGAE International Poll 2019 ανοίγει ο OGAE Armenia, παραδίδοντας σήμερα δημόσια τη δεκάδα του με βάση τη ψηφοφορία 34 μελών του.

34 μέλη του Αρμενικού σωματείου συμμετείχαν στη διαδικασία, με τη τελική δεκάδα να έχει ως εξής:

  • 1 βαθμός:  Βέλγιο
  • 2 βαθμοί: Γαλλία
  • 3 βαθμοί: Μάλτα
  • 4 βαθμοί: Σουηδία
  • 5 βαθμοί: Ελλάδα
  • 6 βαθμοί: Ρωσία
  • 7 βαθμοί: Κύπρος
  • 8 βαθμοί: Ελβετία
  • 10 βαθμοί: Ιταλία
  • 12 βαθμοί: Ολλανδία

Η Ολλανδία, η οποία αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, είναι αυτή που λαμβάνει το πρώτο “12άρι” στο Poll του 2019.

Μετά τη βαθμολογία του πρώτου εκ των 44 σωματείων που ψηφίζουν φέτος στον OGAE International Poll η κατάταξη διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Ολλανδία 12 βαθμοί
  2. Ιταλία 10 βαθμοί
  3. Ελβετία 8 βαθμοί
  4. Κύπρος 7 βαθμοί
  5. Ρωσία 6 βαθμοί
  6. Ελλάδα 5 βαθμοί
  7. Σουηδία 4 βαθμοί
  8. Μάλτα 3 βαθμοί
  9. Γαλλία 2 βαθμοί
  10. Βέλγιο 1 βαθμός

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece καθώς ακολουθεί η βαθμολογία του OGAE Albania! 

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλή αρχή μπράβο.Νομιζω ότι αν πήρε η Ρωσία από την Αρμενία μόνο 6 άσχημα τα πράγματα.

  2. Καλή αρχή!
    Περίμενα κάτι καλύτερο από Αρμενία βέβαια, πάντως το τοπ10 τους είναι πάνω κάτω ίδιο με την στοιχημάτων.
    Ισλανδία 0..; Well..

  3. Αν και είναι αρχή ακόμα νομίζω οτι Κύπρος και Ελβετία θα έχουν στο τέλος μεγαλύτερη απόσταση στη βαθμολογία η οποία θα εξαρτηθεί φυσικά απο τη σκηνική παρουσία. Με άλλα λόγια, ναι θα μοιραστούν/ κόψουν ψήφους η μία απο την άλλη χώρα αλλα όχι της τάξεως 50-50, αλλα περί 60-40% υπέρ της μιας η της άλλης (κυριως televoting)

  4. Aντε καλη μας αρχη!
    Περιμενα εκει γυρω 5 με 7 Ελλαδα και 7 με 9 Κυπρο! Θα βρεθουμε οπως και περσι στην 10δα τoυ OGAE, Ελλαδα και Κυπρο!

    Καλη μας επιτυχια!

  5. Ευχαριστούμε την Αρμενία, αλλά η ψηφοι της ήταν τόσο προβλέψιμες που βαρέθηκα ήδη.

  6. Ανακοινώθηκε η αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας!! Οι παρουσιαστές μετά τις ψήφους των κριτικών επιτροπών δε θα ανακοινώνουν τις λιγότερες ψήφους που πήρε μια χώρα αλλά θα ξεκινούν από την 26η θέση των κριτικών επιτροπών και θα λένε τις ψήφους σε αντίστροφη σειρά έτσι θα γνωρίζουμε την ακριβή κατάταξη του κοινού μετά το πέρας του διαγωνισμού!! Αν με ρωτάτε προτιμώ το περσινό σύστημα!

    • Αν ισχύει αυτό τότε λογικά στις ψήφους του κοινού οι χώρες θα είναι ακίνητες ως προς τη βαθμολογία, δεν θα ανεβαίνουν στο πίνακα ανάλογα με το βαθμό που έχουν πάρει γιατι έτσι θα δημιουργηθεί μπέρδεμα.

      Δεν βρίσκω νόημα σε αυτή την αλλαγή!

    • Δηλαδή θα γίνει αντίστροφα και θα λένε αναλυτικά τις ψήφους του κοινού αντί των επιτροπών;

  7. 6 μόνο για τη Ρωσία και μάλιστα στο ogae poll; Μπορεί και να μη προκριθεί καν έτσι πως πάει και θα γελάσουμε πάρα πολύ

  8. Για να δούμε η Ολλανδία με πόση διαφορά πόντων από την δεύτερη χώρα θα κερδίσει το συγκεκριμένο poll? Νομίζω όμως ότι τον Μαϊο δεν θα καταφέρει να κερδίσει…

    Για κάποιο λόγο θεωρώ σχεδόν σίγουρη την νίκη μία εκ των 2. Ρωσίας ή Ιταλίας. Το ότι δεν πλασάρονται ως τα μεγάλα φαβορί αυτές οι χώρες, μόνο καλό μπορεί να τους κάνει. Ειδικά φέτος που από μουσικής πλευράς δεν είναι και η καλύτερη των τελευταίων ετων… Άρα θεωρώ ότι αν μία από τις 2 χώρες που προανέφερα έχουν ένα πολύ καλό στήσιμο επι σκηνής (αλλά και εκτόπισμα των τραγουδιστών πάνω σ’ αυτή) έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη!

    Ελλάδα και Κύπρος νομίζω ότι εύκολα θα μπουν στο top 10 στις ψηφοφορίες των μελών των Ogae. Μία από τις 2 όμως πιστεύω δεν θα είναι καν στην δεκάδα τον Μαϊο.

    • Από μουσικής απόψεως αντικειμενικά τα καλύτερα τραγούδια είναι της Ολλανδίας και της Ελβετίας που άνετα θα μπορούσαν να νικήσουν ή να πάρουν υψηλή θέση σε κάποια άλλη χρονιά με υψηλό επίπεδο. Θα συμφωνήσω όμως για την Ιταλία, θεωρώ ότι μπορεί να νικήσει!

    • Συμφωνώ σε όλα. Απλά απο το Σαν Ρέμο δεν νομίζω ο Ιταλός να έχει αυτό το εκτόπισμα που χρειάζεται. Λογικά θα βασιστεί στα LED screens και θα προβάλει εικόνες απο τη παιδική ηλικια κτλ αλλα συγκριτικά με το Sergey νομίζω υστερεί.

    • Δεύτερο φαβορί είναι η Ρωσία! !! ! Πόσο πιο μεγάλο θα έπρεπε να είναι? ?? ? Επίσης, η Ρωσία πριν βγουν τα τραγούδια ήταν το πρώτο φαβορί!!! ! Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, απογοήτευσε και έπεσε στη δεύτερη θέση (πρώτη σφαλιάρα)…Πλέον το κοινό θα έχει περισσότερες απαιτήσεις και αν δεν τις ικανοποιήσει τότε ούτε με αίτηση δεν θα κερδίσει! !!

  9. Αρκετά προβλέψιμη ψηφοφορία. Ευχαριστούμε πάντως για το 5αρι και το 7αρι αν και μικρή σημασία έχει αφού πέρυσι τερματίσαμε 8η θέση και εν τέλει μείναμε εκτός τελικου.
    Με κλειστά τα μάτια τη νίκη θα τη πάρει η Ολλανδία στη ψηφοφορία των σωματείων ( και πολύ πιθανό και τον Μάη, πάρτι θα κάνουν στη ebu αν νικήσει η Ολλανδία, όχι ότι δε το αξίζει βέβαια καθώς το κομμάτι είναι πολύ καλό). Άλλες χώρες που θα συμπληρώσουν τη δεκάδα των ogae πιστεύω θα είναι ( με τυχαία σειρά): Ελβετία Μάλτα Ιταλία Κύπρος Ελλάδα Ισλανδία Αζερμπαϊτζάν Ρωσία Νορβηγία.( Κοντά στη δεκάδα θα ναι οι: Αρμενία, Σουηδία, Πορτογαλία)
    Από αυτές που θα μπουν στη δεκάδα των σωματείων νομίζω ότι είτε η Νορβηγία είτε η Μάλτα θα μείνουν στον δεύτερο- πολύ δυνατό- ημιτελικό. Ίσως να’ναι η Νορβηγία η φετινή Ελλάδα (τελείως διαισθητικά).

  10. Καλη αρχή για την Ελλάδα, σουπερ για την Ολλανδία που όντως αποδεικνύεται μεγάλο φαβορί. Αν και εγώ περίμενα κάτι καλύτερο απο την Αρμενία ίσως ενα 10 αλλα σαν χώρα στον τελικό ( θεου θελοντος) πιστεύω θα μας στηρίξει πολυ.

  11. Αν ισχύει αυτό που ανέφερε ο Miltos είναι βλακεία Ασε που έτσι καλύπτουν τις διάφορες των επιτροπών γιατί εκτός από τους φαν κανείς δεν ασχολείται μετά τι ψήφισαν επιτροπές και κοινό
    Μεγάλη βλακεία μη πω το χαρακτηρίσω αλλιώς

    • Ακριβώς γι’αυτό το λόγο το κάνουνε. Να μην φανούν τα περσινά ρεζιλικια με τη Σουηδία 2η στις επιτροπές και Τρίτη απ’το τέλος στο κοινό. Τώρα απλά θα της ανακοινώνουν με τη σειρά (από το τέλος) και θα λένε έναν αριθμό βαθμών κ άντε να κατάλαβεισ εσύ σε ποια θέση αντιστοιχεί αυτό στο κοινό

  12. Καλή αρχή απο την Αρμενία! Αν και περίμενα κάτι παραπάνω απο αυτήν αλλά στο τελικό πιστεύω θα μας στηρίξει και θα μας δώσει μεγάλη βαθμολογία θέλω να πιστεύω. Δεν εκπλησομαι με το 12 αρι στην Ολλανδία είναι τραγουδάρα και μεγάλο φαβορί για μένα. Θα ήθελα πάντως πρώτη την Ντουσκα και δεύτερο τον Duncan.

  13. Καθίστε να ακούσουμε τη Ντουσκα live…διαβάζω τα σχόλια σας…ρε guys πιστεψτετο Η Ελλαδάρα θα πάει ψηλά φέτος…της Ελβετίας που είναι καλό το τραγούδι? Κακη απομίμηση του despacito είναι…Ολλανδία και Ελλάδα φέτος τα καλύτερα τραγούδια μόνο που πιστεύω πιο πολύ στη Ντουσκα γιατί έχει Φωνάρα η κοπέλα.

  14. Ψήφοι από Αλβανία:
    1 point to North Macedonia
    2 points to Greece
    3 points to Azerbaijan
    4 points to Belgium
    5 points to Slovenia
    6 points to Cyprus
    7 points to Portugal
    8 points to Switzerland
    10 points to Italy
    12 points to the Netherlands

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ