ΚΥΠΡΟΣ: Με τέσσερις άνδρες χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019 η Τάμτα!

Εντατικές πρόβες για την εμφάνιση επί σκηνής της Eurovision έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες η Τάμτα, έχοντας φυσικά στο πλευρό της, τη χορογράφο και την υπεύθυνη της επιμέλειας της σκηνικής της εμφάνισης στον διαγωνισμό Sacha Jean Baptiste.

Η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22 Μαρτίου προκειμένου να ξεκινήσουν να υλοποιούνται όλα όσα έχουν σχεδιάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την παρουσία του “Replay” στη σκηνή του Expo Tel Aviv, τον προσεχή Μάιο. Στην ομάδα, έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings που εργάζεται και διαπρέπει στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Η Jennings θα είναι υπεύθυνη για τις πρόβες της Τάμτα και της υπόλοιπης ομάδας στην Αθήνα για όσο καιρό δεν θα μπορεί να βρίσκεται εδώ η Sacha – της οποίας το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο.

Σήμερα (27 Μαρτίου 2019), με μία ανάρτηση στο Facebook, η ομάδα της Κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2019, ανακοίνωσε επισήμως, πως στη σκηνή του Expo Tel Aviv η εκπρόσωπος της χώρας, Τάμτα, θα πλαισιωθεί από τέσσερις άνδρες χορευτές. Η ανάρτηση περιείχε και τα ονόματα αυτών, τα οποία είναι: Lamin, Kenny, Niklas και Benjamin. Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικούς χορευτές από την Σουηδία, με επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω χώρο και φυσικά συνεργάτες της Sacha Jean Baptiste.

Η Κύπρος έχει στόχο ακόμη μία καλή διάκριση στον διαγωνισμό φέτος, η οποία θα ακολουθήσει την εξαιρετικά σημαντική 2η θέση στον διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς. Υπενθυμίζουμε, ότι το νησί της Αφροδίτης, διαγωνίζεται φέτος στον Πρώτο Ημιτελικό (μαζί με την Ελλάδα) στις 14 Μαΐου 2019, ενώ θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή: CYBC Eurovision | Facebook 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, τη θυμόμαστε την Chali από την περσινή πολύ καλή (#νοτ) δουλειά που έκανε με την Τερζή..Ο ένας από τους χορευτές νομίζω ήταν στην συμμετοχή της Σουηδίας το 2017.

  2. Ααα μαλιστα!!!Υπεροχα νεα αλλα βεβαρυμενο λογο της ελβετικης συμμετοχης και του luca hanni??

    • Ναι του luca που όλο το παίζει χαμογελαστός και γλυκούλης μήπως και πάρει καμία ψήφο από 14 χρονιές .

  3. Καλή επιτυχία στη Κύπρο και μακάρι να τα πάει καλά. Αλλά πόσο εκνευριστικό είναι όταν τα πάντα είναι outsourced. Αντιλαμβάνομαι οτι ίσως ειναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν Σουηδούς χορευτές αλλα σίγουρα υπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες και Κυπριοι. Και αυτο το σχόλιο πάει γενικά σε όλες τις χώρες. Αντε χαλάλι οι χώρες να παίρνουν τραγούδια απο συνθέτες άλλων χωρών κτλ. αλλά πόση εργολαβία πια. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι καθε ομάδα αντιπροσωπεύει μια χώρα on paper κατα τα άλλα ο διαγωνισμός θα μπορούσε να λέγεται Europe’s X factor ή Singer 2019 (όπως στη Κίνα).

  4. Mε το που μπηκε η chalie στο team της Κυπρου αρχισε να πεφτει στα στοιχηματα(Λογικο!!!)

    • Επειδή προφανώς είσαι ανίδεος και μόνο κακίες ξέρεις να γράφεις … φιλαράκο η Chali απλά coaching θα κάνει στην Τάμτα στην Αθήνα επειδή έφυγε η Sacha μέχρι να πάει η Τάμτα Σουηδία ! Το ίδιο έγινε και πέρσι με ΦΟυρέιρα !

    • Επίσης δεν πέφτει η Κύπρος η Ισλανδία ανεβαίνει και σιγά πήγε από έκτη έβδομη σιγά το πράγμα. Οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά οπότε και ελάχιστα άτομα να στοιχηματίσουν ένα αμελητέο πόσο αμέσως έχουμε διακυμάνσεις στα στοιχήματα. Επίσης η chali δεν θα αναλάβει ούτε την χορογραφία ούτε σκηνική επιμέλεια απλώς κάποιος πρέπει να επιβλέπει την χορογραφία όταν η Σάσα θα είναι απούσα

  5. Οι χορευτές ενός σέξι εμπορικού και χορευτικού τραγουδιού όφειλαν να είναι τουλάχιστον εμφανίσιμοι. Αυτούς πώς τους επέλεξαν? Όσο για την “Χάλι”, άσε μην αναπολούμε την Τερζή… χα χα χα

  6. Αυτο το σκηνικο το εχουμε βαρεθει,μετα την παπαριζου μπορει να το εχουμε δει ενα εκατομμύριο φορες.

  7. Εντωμεταξύ η Sacha επιμελήθηκε και τις συμμετοχές της Αρμενίας κ της Γεωργίας το 2016, την χρόνια π ο Ελβετός φετινός εκπρόσωπος ήταν στην επιτροπή της χώρας του, και για μαντέψτε.. τις έβαλε στις θέσεις 25 κ 26 αντίστοιχα! Τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης!! Μάλλον είδαν από την Ελβετία ποσό πολύ εκτίμησε την δουλειά της κ για αυτό την κάλεσαν να επιμεληθεί κ την δίκη τ σκηνική παρουσία….

  8. Έπρεπε μέχρι και οι χορευτές να είναι Σουηδοί; Πραγματικά υπάρχει κάποιος Κύπριος στην ομάδα; Δεν είναι κακό να δουλεύουν άτομα και από άλλες χώρες αλλά αυτό καταλήγει πάλι μια Σουηδική συμμετοχή κάτω από το όνομα της Κύπρου.

  9. Συγνώμη που θα φανώ κακός, αλλά από τη στιγμή που εκπροσωπεί την Κύπρο, γιατί δεν πάνε στην Κύπρο να κάνουν τις πρόβες και τις κάνουν στην Αθήνα; Δεν έχει η Κύπρος studios; Το ότι η βάση της Tamta είναι η Αθήνα δεν έχει να λέει. Είναι σα να λειτουργεί ως δανειζόμενη συμμετοχή, με λίγα λόγια εκπροσωπεί μόνο το όνομα της χώρας, άντε και το προσωπικό της κοινό…

    • Μα δανειζόμενη συμμετοχή είναι! !! ! Βασικά υπάρχει κάτι που να θυμίζει ότι η συμμετοχή είναι από την Κύπρο? ??

  10. Καλα ρε παιδια την Chali?Ελεος,την καταστρεψατε την Ταμτα!Μια το μετριο τραγουδι μια η Chali!Απο το κακο στο χειροτερο παει η Κυπρος φετος…κριμα,καλη επιτυχια οπως και να’χει!

    • Καλά και πέρυσι ήταν η Chali με την Φουρέιρα στις πρόβες, δεν είδα να την κατέστρεψε. Το ότι δεν έκανε σωστή παρουσίαση στο Ελληνικό τραγούδι που ήταν μπαλάντα δεν σημαίνει κάτι μιας και η συγκεκριμένη ασχολείται με χορευτικά τραγούδια κατά κύριο λόγο.

  11. Ευτυχώς δεν κατέληξαν σε 4 γυναίκες γιατι θα υπήρχε ακόμα ένας λόγος να συγκριθεί με το περυσινο fuego. Ούτε το 2-2 θα μου άρεσε οπότε καλύτερα που επέλεξαν 4 άνδρες…
    Βέβαια θεωρώ ότι τόσο το ρικ όσο και η Τάμτα βιάστηκαν για αυτή την συμμετοχή. Δε στέλνεις δεύτερη χρονιά σερί τον ίδιο σύνθετη την ίδια χορογράφο παρόμοιο τραγούδι και γυναίκα τραγουδίστρια. Ας επέλεγαν άλλον σύνθετη η έστω άντρα ερμηνευτή η συγκρότημα. Σε συνδυασμό με τις συγκρίσεις που ήδη γίνονται με το fuego( και γνωρίζοντας ότι η Τάμτα δεν είναι Φουρέιρα στο θέμα του), την ύπαρξη άλλων δύο παρεμφερών τραγουδιών ( Μάλτα Ελβετία) και με το ότι κατά πάσα πιθανότητα η Μάλτα θα στηριχθεί περισσότερο από τις επιτροπές ενώ η Ελβετία περισσότερο από το κοινό θεωρώ πως η Κύπρος θα δυσκολευτεί να μπει στη 5αδα πόσο μάλλον να επαναλάβει αποτέλεσμα ανάλογο με το περυσινο. Νομίζω μια θέση μεταξύ 6ης-10ης είναι εφικτή και πιο ρεαλιστική. Όπως και να’χει καλή επιτυχία στη Κύπρο μας και στη συμπαθεστατη Τάμτα αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ’ονομα τους.

  12. Πέρσι η Σουηδία έδωσε στην Κύπρο:12 η επιτροπή και 5 το κοινό.

    Φέτος με Σουηδούς χορευτές πάλι 12αρι βλέπω.

  13. Η Chalie για να λέμε και τα πράγματα με τ όνομά τους είναι στο στοιχείο της…ξέρει πολύ καλά να δουλέψει με ένα υλικό όπως η Ταμτα και με το αντίστοιχο concept…Πέρσι οταν ανακοινώθηκε το όνομά της είχα εξ’ αρχής πει ότι δεν ήταν κατάλληλη να επιμεληθεί το τραγούδι της Τερζη…δεν είχε τις προσλαμβανουσες για να αποδώσει το κομμάτι σκηνικά και στην αισθητική και στο περιεχόμενο…δεν θα υπήρξε εκ των πραγμάτων σύνδεση και λόγω καταγωγής και λόγω ύφους…ήταν αναμενόμενο να το αντιμετωπίσει ως κάτι ατμοσφαιρικό πάρα την ουσία που έπρεπε το κομμάτι να αποδώσει σκηνικά…Δεν ξέρω το Καρμα της Τερζη ποιος το έχει επιμεληθεί χορογραφικα ή αισθητικά αλλά είναι κλάσης ανώτερο. Χρειαζόταν Έλληνας τηκεσκηνοθετης και χορογράφος να κάνει τη σχετική προσέγγιση. Αυτά…Θεωρώ παντως είναι στα νερά της και θα τα πάει καλά γιατί είναι ταλαντουχο άτομο.

  14. Για οσουσ κράζεται χωρις να γνωρίζεται…… η CHALi είχαι αναλλέβει και το 2018 την προετοιμασία της Φουρέιρα!!!! Αληθεία πιστεύεται ότι έκαψε την φουρειρα; Πραγματικά έχετε κουράσει μερικοί…..

  15. Από το κακό στο χειρότερο;;; Πρώτη φορά μετά από την Ευρυδίκη το 2007 η Κύπρος τέτοια εποχή βρίσκεται τόσο ψηλά στα στοιχηματα. Αν είναι κακό το να σε δίνουν στην δεκάδα τότε τι να πω…. Επίσης το λέει μέσα στο άρθρο πως η Chali απλά θα είναι υπεύθυνη για τις πρόβες π γίνονται εδώ όχι για το στήσιμο στη σκηνη.Αλλα ακόμη κ κακή να είναι η σκηνική παρουσία σίγουρα περνάει στον τελικό, αφού είναι στον πιο αδύναμο ημιτελικό κ έτσι κ αλλιώς είναι ένα πιο mainstream τραγούδι που μπορεί να αγγίξει το μεγαλύτερο μέρος του κοινου

  16. Παιδιά αραξτε δεν θα επιμεληθεί η chali ούτε την χορογραφία ούτε την σκηνική επιμέλεια απλώς θέλουν κάποιον να είναι υπεύθυνος και να επιβλέπει όσο δεν μπορεί να είναι παρούσα η Σάσα(δεν μπορεί να είναι στην Ελλάδα συνέχεια για να επιβλέπει την χορογραφία). Και η χορογραφία και η σκηνική επιμέλεια θα είναι της Σάσα και φυσικά θα είναι σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με την κυπριακή συμμετοχή. Ολα θα βαίνουν καλώς σύμφωνα και αποκλειστικά και μόνο με τις οδηγίες της…

  17. Γίνεται τίποτα στη Κύπρο ή μας κάνουν πλάκα? Ο συνθέτης Έλλην που μένει Σουηδία, η χορογράφος από Σουηδία, οι χορευτές από Σουηδία, η τραγουδίστρια κάνει πρόβες Αθήνα. Αν συνεχίσουν έτσι η EBU μπορεί να ξεχαστεί και αντί για Cyprus να δούμε κανένα Sweden δίπλα από τη κυπριακή σημαία!

  18. Chali όπως Χάλι.Όσο για Σουηδούς κλπ αφού πρέπει να στηριχθεί απο το μπλογκ δε γινεται κάτι άλλο συν τοις άλλοις η χορογράφος ειναι Σουηδή. Δε ξέρω ο Φωκάς αν βάζει Έλληνες αλλά θα έπρεπε. Εμπόριο ειναι η Eurovision και η Σουηδία έχει μπει για τα καλά. Είτε μας αρέσει όμως είτε όχι οι Σουηδοί έχουν καταφέρει να επιβληθούν στην ESC. Θυμάστε το χιουμουριστική σκηνή που έλεγαν ότι δε φημίζοταν για τιποτε οι Σουηδοί και δεν είχαν τι να δείξουν στην EOK = EE και μέσω της ESC έγιναν γνωστοι κλπ κλπ;;;; Σε όλα υπάρχει αλήθεια
    Chali ξέρεις εσύ;;; Ούτε βοηθό δεν την πάιρνεις αλλά πέφτει μάσα στην EUROVISION
    Προσωπικά μετά τα περσινά χάλια που έκανε την Τερζή να φαντάζει με το μπλε γκρι χέρι σαν γκρεμλιν απορώ πως την έβαλαν…

    Εάν είμαστε ολίγον προληπτικοί κακός οιωνός.

    • Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν φταίνε οι Σουηδοι!!! Αν δεν κάνω λάθος η Κύπρος είναι αυτή που ζήτησε όλο αυτό το πακέτο! !! Το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει πάντα σε καλό και αυτό για εκείνους που απόρησαν το γιατί η Κύπρος έπεσε στα στοιχήματα. ..

    • Ο Φωκάς δεν νομίζω να κάνει το ίδιο πέρυσι στο Αζερμπαιτζάν είχε επιλέξει ακόμα και Πορτογάλο και όχι Έλληνα. Και φέτος τόσο στην Ισπανία όσο και στη Ρωσία έχουν χορευτές από τις ίδιες τις χώρες. Χωρίς αυτό να είναι κακό γιατί μπορεί να επιλέγει αξιοκρατικά και όχι με βάση φιλικά αισθήματα.

  19. Ξαναζεσταμένο φαγητό! !! ! Ακόμη και οι χορευτές Σουηδοι είναι! !! ! Και πιστεύω ότι γενικά η παρουσία της Σασα έχει γίνει λίγο προβλέψιμη και κουραστική! !!Δεύτερο Αζερμπαϊτζάν κατάντησε η Κύπρος. ..

    • Ακριβως οπως τα λες φτανει πια….απολυτως προβλεψιμα ολα…..copy paste συμμετοχες…..θα τολμησω να πω πως δεν τη βλεπω καλα την Κυπρο φετος…….και δεν τιμαει το Ρικ που πραγματικα ειναι μια ελληνοσουηδικη συμμετοχη με την σημαια της Κυπρου…..καθολυ ωραιο…τιποτα το κυπριακο

  20. Σχόλια τύπου δεν την βλέπω καλά την Κύπρο φέτος ειλικρινά δεν μπορώ να τα καταλάβω.. δλδ πιστεύεις πως η Κύπρος υπάρχει πιθανότητα να μην προκριθεί στον τελικό;;; Έχετε ακούσει τα υπόλοιπα τραγούδια το α’ ημιτελικού;;; Η Κύπρος είναι μια χώρα χωρίς συμμάχους π έχουν άλλες χώρες κ τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές προσπάθειες θα να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Και πιστεύω πως θα τα καταφέρει κ φέτος να περάσει κ γτ όχι να πάρει κ μια θέση στην 10αδα

  21. εγω πάλι ακομη νοσταλγώ την γιουροβιζιον της δεκαετιας του 90 που μεγάλωνα!ακουγες τοτε ελληνικά,ισραηλινα,σουηδικά,κροατικά κτλ κτλ εβλεπες χορευτες να εκπροσωπουν την χωρα τους….αυταά τα ολίγα απο εναν παλιό ρομαντικό φάν των παλιων διαγωνισμών…φετος τοσο η συμμετοχη της ελλάδας οσο και της κυπρου δν μου προξενεί το παραμικρό ενδιαφέρον!καλη επιτυχια βεβαιως θα ευχηθώ αλλά δν περιμένω κ πολλά!

    • Η συμμετοχή της Ελλάδας μόνο ως προς την γλώσσα διαφέρει. Από την τραγουδίστρια μέχρι τον τελευταίο βοηθό είναι Έλληνες.

  22. Αφηστε τις κακιες επιτέλους,υπαρχει κάποιος νομος που λεει οτι η ομάδα της καθε χώρας πρεπει να ειναι και απο την εκάστοτε χωρα??ο νικ μαριανος θα χορογραφησει το σαν μαρινο αλλα οι προβες θα γινουν εδω,υπαρχει πρόβλημα?η ταμτα θα κανει προβες εδω καθώς εδω τη βολεύει οπως και εδω γυρισε το βίντεο κλιπ,η ντουσκα πηγε και ηχογραφησε το τραγουδι της εκτος ελλαδος,πειραζει??ο κοντοπουλος εγραψε γοαια ρωσια οπως καθε χρόνο,πειραζει?ο φωκας θα αναλαβει καποια χωρα,πειραζει?Γενικα παλι υπαρχει γκρινια και συζήτηση απο τη συμμετοχη της Κύπρου,δεν πηρατε το μαθημα σας απο περυσι,η κυπρος θα παει πολυ καλα και οφειλουμε να στηριζουμε και τις 2 συμμετοχές,απλα φετος το επιπεδο ειναι πιο υψηλο οποτς η ταμτα πρεπει να παλέψει.Θα σαρωσει ειμαι σίγουρος οπως και εμεις θα μπουμε επιτέλους 10αδα κυριως λογω επιτροπών!!καλη επιτυχία μετραμε αντίστροφα.

    • Δεν είναι θέμα νόμου απλά μερικοί απο εμάς λέμε οτι αν όλες οι χώρες άρχιζαν να κάνουν τελείως outsource όλη την ομάδα τότε γιατί να είναι διαγωνισμός χωρών. Φυσικά και πολλές ομάδες θα χρησιμοποιήσουν σε κάποιες θέσεις ξένους, και θα κάνουν πρόβες όπου βολεύει αλλά η Κύπρος το τερμάτισε φέτος. Μακάρι να νικήσουν αλλά νομίζω οτι άλλη χάρη θα είχε αν η ομάδα ήταν λίγο λιγότερο “δανεική”.

    • Οπότε για ποιο λόγο κραζετε κάθε χρόνο την Σουηδία και υποστηρίζετε την συμμετοχή της Κύπρου? ?? ? Υπάρχει κάποια διαφορά? ??

  23. Για οσους λενε οτι η Κυπρος δεν χρησιμοποια παιδια δικα της, σας θυμιζω τη συμμετοχη του Λουκα Γιωρκα για την Ελλαδα και της Αννας Βισση.

  24. Εμένα αυτό που με χαροποιεί ιδιαιτέρως είναι το boy to boy representation στο βίντεο κλίπ της ταμτα..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ