ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ακούστε την audio version του «Like it»!

Στις 7 Μαρτίου, μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας «Nationalny Otbor» αναδείχθηκε η Zena η οποία με το τραγούδι «Like it» θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ! Το τραγούδι αποτελεί δημιουργία των Yulia Kireeva και Viktor Drobysh.

Ωστόσο, χτες δόθηκε στη δημοσιότητα η audio version της συμμετοχής. Το κρατικό κανάλι της Λευκορωσίας BTRC, είχε ανακοίνωσε για αυτή την επικείμενη κυκλοφορία, αναφέροντας ότι από εδώ και πέρα εστιάζουν στις τελικές πρόβες της εμφάνισης τους.

Ακούστε την audio version του «Like it»

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε ξανά την νικητήρια εμφάνιση της Zena στον εθνικό τελικό της 7ης Μαρτίου.

Η εκπρόσωπος της χώρας αποτελεί την 16η συμμετοχή της Λευκορωσίας στο θεσμό η οποία δεν έχει γευτεί τη γλύκα μιας νίκης ποτέ μέχρι στιγμής! Το καλύτερο της αποτέλεσμα ήρθε το 2007 από τον Dmitry Koldun, o οποίος με το τραγούδι ”Work your magic” κατετάγη 6ος με 145 βαθμούς! Επιπλέον, στις συνολικά 15 συμμετοχές της, μόνο 5 φορές κατάφερε να προκριθεί στον τελικό (2007, 2010, 2013, 2014, 2017).

Eurovision 2018 – Πορτογαλία

Ο Alekseev κέρδισε στον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας εκπροσωπώντας την στη Eurovision 2018 με το τραγούδι «Forever». Ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού κατετάγη 16ος με 65 βαθμούς στον Α’ ημιτελικό.

Για να δούμε…τι θα καταφέρει στο Τελ Αβίβ η διάδοχος του Alekseev;

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα καιρό να το πω. Είναι πάρα πολύ καλό τραγούδι και έχει εκπληκτική φωνή και κίνηση live. Πραγματικά δεν ξεχωρίζεις ποια είναι η live version και ποια η audio. Είναι ίσως το πιο underrated κομμάτι για φέτος.

  2. Δεν καταλάβαινω γιατί είναι τόσο χαμηλά στα στοιχήματα.
    Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο από όλα τα μέτρια ποπακια της χρονιάς.
    Είναι το πιο αυθεντικά σε σχέση με Μάλτα Ελβετία Κύπρο. Δεν το παίζει κάτι που δεν είναι. Τα Αλλά πολύ δηθενια, υπερβολικά υστερικά video clips κ νοοτροπία “κοιταχτε με!”.
    Μακάρι να τα πάει καλά.

  3. Ρε παιδια εμένα μου αρέσει γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι το βάζουν τόσο χαμηλά.. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ δεν θα είναι προτελευταίο στον ημιτελικό..

  4. Είναι καλούλι αυτό! Και να φανταστεί κανείς πως δεν είχα μπει καν στον κόπο να το ακούσω λόγω διαχρονικά κακών συμμετοχών της χώρας.

  5. Η πιτσιρίκα είναι καλή περφομερ,το χει, έχει πολύ ζωντάνια. 16 χρόνων και έχει τόση άνεση στην σκηνή. Δεν ξέρω αν το τραγούδι περάσει στον τελικό αλλά η ίδια θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ