Ξεκίνησε το Promo Tour η Katerine Duska με πρώτο σταθμό τη Ρουμανία!

Η Katerine Duska, η εκπρόσωπός μας για φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, ξεκίνησε σήμερα το promo tour της ανά την Ευρώπη, προκειμένου να προωθήσει την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό “Better Love”. 

Πρώτος σταθμός του promo tour η Ρουμανία! Η καλλίφωνη εκπρόσωπός μας, συναντήθηκε στο Βουκουρέστι με την εκπρόσωπο της χώρας Ester Peony η οποία κλήθηκε να υποδεχθεί τη Katerine στη χώρα πριν από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Οι δυο τραγουδίστριες έκαναν μία βόλτα στο πάρκο και φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για τη συνάντησή τους μέσω ενός video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.facebook.com/eurovision.romania/videos/1289934317827552/

Η Ester καλώς όρισε την Katerine στο Βουκουρέστι λέγοντας πως η ίδια είναι τόσο χαρούμενη που την συναντά από κοντά ενώ την χαρακτήρισε ιδιαίτερα όμορφη και ταλαντούχα. Η Katerine από την άλλη, ευχαρίστησε την Ester για την υποδοχή εκφράζοντας το πόσο όμορφα νιώθει στη Ρουμανία ασχέτως αν βρίσκεται εκεί μόλις ελάχιστες ώρες. Ειδική μνεία έκανε στο λόγο της για την φιλοξενία που νιώθει να έχει ο λαός εκεί καθώς και για τα όμορφα μηνύματα που έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει από τους Ρουμάνους fans! Το video έκλεισε με τις δύο όμορφες τραγουδίστριες να τραγουδάνε τις συμμετοχές τους στον φετινό διαγωνισμό! Η έκπληξη ωστόσο ήταν, ότι η Ester ερμήνευσε το “Better Love” δίνοντας έτσι πάσα στην Katerine για να πει το “On a Sunday”!

Το πρόγραμμα της Katerine Duska στη Ρουμανία – όπου θα παραμείνει μέχρι και αύριο – περιλαμβάνει συναντήσει με την ομογένεια και μη καθώς και συνεντεύξεις σε διάφορα τοπικά μέσα. Για το βράδυ, έχει επίσης κανονισθεί συνέντευξή της στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ρουμανίας!

Επόμενος σταθμός… το Λονδίνο!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019, στον OGAE Greece! 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. LOL, η Κατερίνα απέφυγε να πει ‘πόσο καλό είναι το τραγούδι της Ρουμανίας’ και πολύ σωστά.

  2. BTW Μετά την κορώνα της Ντούσκα στο making of του better love ανεβήκαμε 8οι στα στοιχήματα!!!

  3. Όδοοι στα στοιχήματα κι ελπίζω ακόμα πιο ψηλά. Εννοειται δεν λενε και πολλα τα στπιχηματα, αλλά η ανοδική πορεία δείχνει ότι γίνεται σιγά σιγά αντιληπτό το ταλέντο κι ότι η ερμηνεία στο τέλος θα είναι, όπως είπε και κάποιος άλλος, συγκλονιστική. Καλή επιτυχία, ό,τι και να γίνει.

  4. Μετά από την πολύ σωστή εξωστρέφεια της ΕΡΤ φέτος (προμο για να τριφτει με κάμερες και κόσμο η Ντούσκα, πληροφορίες αισιόδοξες που διοχετεύονται για στήριξη της συμμετοχής και για καλή σκηνική παρουσίαση , δηλώσεις ότι η ΕΡΤ θέλει και την πρωτιά ακόμα κτλ), τρελή άνοδος στα στοιχήματα και σε κάποια γραφεία η απόδοσή μας έπεσε και στο 17.

  5. ΡΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ 7Η ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!

  6. Μήπως να στείλουμε την Κατερίνα να πει και το δικό τους; Την επισκίασε όσο δεν πάει ?

    • Xaxaxxa την επισκίασε λέει ο φίλος εδώ. Την κατατρόπωσε έπρεπε να πεις. Η υπερβολή στο μεγαλείο της. H Κατερίνα ντουσκα επισκίασε το μεγαθήριο της Ρουμανίας. Επόμενος στόχος να επισκιάσει τα μεγαθήρια που ακούνε στο όνομα του σαν Μαρίνο και του μοντενεγκρου lol

      • Ε, τι να κάνει μωρε η κακομοιρουλα η Ντουσκα.. τη βάζουνε με τα τσικο, μπας και φανεί ότι έχει φωνή.. Που να τη βάλουμε? Δίπλα στη φωναρα, την ανυπερβλητη φωνή, το μοναδικό και ανεπανάληπτο ταλέντο, τον ένα και μοναδικό Sergey? Που να φτουρησει δίπλα του με τη φωνουλα που έχει η καημένη… Ελπίζω να σε πληρώνουν για να τα λες αυτά που λες, πραγματικά!

  7. Ότι πανυγηριζετε επειδή είναι όγδοη στα στοιχήματα με ξεπερνάει. Σε εποχές 2004 με 2009 την όγδοη θέση την θεωρούσαμε αποτυχία. Δεν λέω καλή θέση είναι αλλα όχι και για να πανηγυρίσουμε. Δηλαδή άμα πάει πρώτη στα στοιχήματα λέμε τώρα τι θα κάνετε θα τα σπάσετε όλα ? Χαχα πανυγηρτζηδες .

    • ο μόνος πανΗγΥρτζης είσαι εσύ. Ανάλογος με τα τραγούδια που μας έφερναν καλές θέσεις. Και τώρα επέτρεψε μας να εκφραστουμε όπως επιθυμούμε αν δεν σε πειράζει.

    • Φιλε μου καλε,
      τι περιμενεις; Σεβασμο και αποδοση; Προκαλεις συνεχως. Το νικ νειμ σου ειναι απο ρωσικο τραγουδι, συγκρινεις τα παντα με το ρωσικο τραγουδι, εχεις μονο ασχημα λογια να πεις για την ελληνικη συμμετοχη, υπερασπιζεσαι το Σεργκει εως παρεξηγησεως, σα να τα εχετε ενα πραγμα, τι πορωση ειναι αυτη;
      Βρισκεσαι στον ελληνικο ογκαε, οχι στο ρωσικο. Ελευθερια γνωμης εχουμε φυσικα και μπορεις να πεις οτι θες. Ετσι που προκαλεις ομως, τι εντυπωση νομιζεις οτι δινεις και τι αντιμετωπιση περιμενεις να εχεις απο τους αλλους. Δε βοηθας το Σεργκει οταν επιμενεις τοσο πολυ, απλα εκνευριζεις με την επιμονη σου, ακομα και αυτους που τους αρεσει το τραγουδι. Σκεψου το λιγο.
      Φιλικα.

    • Thunder and lighting τι σημαινει σαν φράση; Αν την πήρες από το τραγούδι του idol σου, είναι thunder and lightning να ξέρεις, με n…
      Λεω εγώ τώρα…

  8. Δεν θα θελα να μαι στη θέση της Ester και να τραγουδαει δίπλα μου η φωναρα. Συμπαθής αλλά έφαγε τη σκόνη της. Αυτή η φωναρα είναι πιστεύω που θα την αναδείξει και το Μαιο.

  9. Για ακόμα μια φορά μπράβο στην Κατερίνα σαφώς αλλά και στην ΕΡΤ! Φέτος φαίνεται ( τουλάχιστον για την ώρα) ότι η νέα ομάδα “τρέχει” όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια το project της Eurovision!
    Αυτό αρχίζει να αποτυπώνεται με άνοδο στα στοιχήματα,η οποία κατά τη γνώμη μου θα συνεχιστεί ειδικά μετά τα pre parties και πόσο μάλλον αν η σκηνική παρουσία και το λάιβ στις πρόβες είναιι όπως πρέπει. Η Κατερίνα έχει άστρο και θα χαρακτήριζα ( ως ώρας) τη συμμετοχή μας ως το black horse για 5αδα η ακόμα και για τη νίκη. Καλή μας επιτυχία για ακόμα μια φορά!!!
    ΥΓ: ελπίζω η Ρουμανία να μας “φιλεψει”με κάτι καλό το Μάη
    ΥΓ2: ξεκάθαρα φωνητικά η Κατερίνα επισκίασε τη Ester.

  10. Να πω την αλήθεια η δήλωση της Ντούσκα ότι επι σκηνής θα υπάρχουν ευρήματα που δεν έχουν ξαναγίνει στον διαγωνισμό, με κάνουν να αισιοδοξώ ακόμα πιο πολύ. Μακάρι να είναι εναρμονισμένα με το ύφος του τραγουδιού και να εντυπωσιάσουν!
    Για να δούμε…

    • Χωρις να θελω να φανω κακος καθε χρονο τα ιδια ακουμε
      Αν και φετος βλεπω οτι ολα βαινουν καλως

  11. Πόσο μα πόσο πιο ωραίο ακούγεται το ρουμάνικο τραγούδι με την φωνή της Κατερίνας; Μια τέτοια πιο βαθιά φωνή χρειαζόταν το τραγούδι. Πραγματικά την έκανε σκόνη, η Έστερ φάνηκε τελείως αδύναμη φωνητικά δίπλα της.

  12. Thunder and lighting η συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη. Προσπαθησε να ηρεμησεις σε παρακαλω, τοσο πολυ σου αρεσει να σχηματιζουν οι αλλοι κακη εντυπωση για σενα;

  13. μα προωθηση σε τετοια αριστουργημα?αφου η πρωτη θεση ειναι στο τσεπακι μας!θα σαρωσει με το αδιαφορο σαχλοποπάκι της!

    • Xαλαρωσε φίλε, ούτε εμένα με τρελαίνει το τραγούδι μας μιας και γενικότερα αυτό το είδος αλλά σαχλοποπακι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Δηλαδή το “boom boom chaka chaka της Αρμενίας (που ευτυχώς αποκλείστηκε) τι είναι; Μη γελοιοποιείστε τόσο, κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα.
      Κι όσο σκέφτομαι ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να απαντάω σε ένα παιδί του γυμνασίου… Ρίγος

    • Προς @ogaegreece θα παρακαλούσα τις απαντήσεις του συγκεκριμένου να μην τις ανεβάζετε διότι μας κάνει συνέχεια να βγαίνουμε από τα ρούχα μας με τα λεγόμενά του και επίσης δε κάνει τίποτα άλλο από το να βγάζει τη χολή του!!!

      Ευχαριστώ πολύ!

  14. παντως αν αποκλειστουμε και φετος να ξερετε θα ειναι λογω της απευθειας αναθεσης σε τραγουδι…και τις 2 προηγουμενες που αποκλειστηκαμε ηταν οταν η ερτ εκανε απευθειας αναθεση σε τραγουδι

      • το 2005 εγινε αναθεση στην σουπερ σταρ της τοτε εποχης ελενα παπαριζου κ η οικονομικη κατασταση της χωρας ηταν σε αρκετα υψηλα επίπεδα..οποτε κ θελαμε την πρωτια κ μπορουσαμε!φέτος ουτε την θελουμε ουτε κ μπορουμε!

    • Φετος εχουμε πολυ ωραιο τραγουδι και φωναρα.Αν δεν τα σκατωσουν στην σκηνικη εμφανιση θα παει καλα.Περσυ ειχαμε παλι ωραιο τραγουδι αλλα μια μετριοτατη τραγουδιστρια χωρις γκελ που βγηκε μονη της πανω σε μια τεραστια σκηνη και κατεστρεψε το ιδιο το τραγουδι(αν το ειχε δωσει σε καποια αλλη με καλυτερη φωνη και εμφανιση θα πηγαινε καλυτερα).Τωρα αν αποκλειστουμε εγω νιωθω περηφανος για την συμμετοχη μας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ