ΣΕΡΒΙΑ: Ακούστε τη τελική version του “Kruna”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ, νικήτρια του εθνικού τελικού της Σερβίας “Beovizija 2019” αναδείχθηκε η Nevena Božović με το τραγούδι «Kruna» (Κορώνα), η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ. Η Nevena εκπροσωπεί τη χώρα της για τρίτη φορά σε διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καθώς συμμετείχε στη Junior Eurovision το 2007 και στη συνέχεια έλαβε μέρος στη Eurovision 2013 ως μέλος του συγκροτήματος Moje 3.

Σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη version της Σερβικής συμμετοχής και είναι αυτή που θα ακουστεί και στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο. Η νέα version του “Kruna” περιλαμβάνει ορισμένες μικρές αλλαγές, όπως στη σύνθεση και την παραγωγή. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η ενίσχυση των εγχόρδων στη μουσική του τραγουδιού. 

Ακούστε τη νέα version του “Kruna” στο παρακάτω βίντεο:

Η Σερβία θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Α’ Ημιτελικού στις 14 Μαϊου.

Πως σας φαίνεται η τελική version της συμμετοχής της Σερβίας; Πως πιστεύετε ότι θα τα πάει στον Α’ Ημιτελικό;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Σερβικής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: ESCXTRA / Φωτογραφία: YouTube]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αυτη ειναι μια ποιοτική ευπρεπης μπαλάντα μακρια απο ψευτολαρυγγισμούς κ δηθενιά!καλη επιτυχια σερβία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ