Με την Ελευθερία Ελευθερίου και το “Aphrodisiac” στην Eurovision 2012!

Και εγένετο… η 33η συμμετοχή της Ελλάδας στην ιστορία του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision! Ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού στην Eurovision 2012 ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με μεγάλη νικήτρια της βραδιάς την Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι “Aphrodisiac”.

Κατά την αποψινή δίωρη τηλεοπτική μετάδοση τέσσερα τραγούδια διεκδίκησαν το χρίσμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στο Μπακού, με την τελική ετυμηγορία να τάσσεται υπέρ του “Aphrodisiac”, με ερμηνεύτρια τη νεαρή Ελευθερία Ελευθερίου. Τη μουσική του τραγουδιού έχει συνθέσει ο Δημήτρης Στάσσος, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Mikaela Stenstrom και Dajana Loof.

Οι συμμετοχές που διαγωνίστηκαν στον αποψινό τελικό είναι οι εξής (σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισής τους):

1. “Baby I’m Yours” – Dora (Ηλίας Πανταζόπουλος/Franc, Νεκτάριος Τυράκης)

2. “Killer Bee” – Cassiopeia (Χρήστος Δάντης, Λεωνίδας Χατζάρας)

3. “No Parking” – Velvet Fire (George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας)

4. “Aphrodisiac” – Ελευθερία Ελευθερίου (Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenstrom/Dajana Loof).

Το φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show φιλοξενήθηκε στο –κατάμεστο από κόσμο- εμπορικό κέντρο River West Athens και παρουσιαστές του ήταν οι δημοσιογράφοι Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Φραντζεσκάκης. Η πενταμελής κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους: Μαρίνα Λαχανά, Ανδρέα Πυλαρινό, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Τάσο Τρύφωνος και Φωτεινή Γιαννουλάτου. 

Προσκεκλημένες της αποψινής βραδιάς ήταν τρεις εκπρόσωποι χωρών στην Eurovision 2012, οι οποίες παρουσίασαν τις συμμετοχές τους: η Ήβη Αδάμου από την Κύπρο, η Sofi Marinova από τη Βουλγαρία (ειδική προσκεκλημένη του OGAE Greece) και η Anggun από τη Γαλλία. Ειδική εμφάνιση πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2011, Λούκας Γιώρκας, ενώ η λίστα των guest stars ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Χρήστο Π. Επιπλέον, τις ευχές τους μέσω ειδικών video έστειλαν στους Έλληνες υποψήφιους και οι φετινοί εκπρόσωποι της Ιταλίας, της Ουκρανίας και της Σερβίας.

Η ψηφοφορία εξελίχθηκε ομαλά, με τα ποσοστά του televoting και των βαθμών της κριτικής επιτροπής να επηρεάζουν ισόποσα το τελικό αποτέλεσμα, με μερίδιο 50% έκαστος.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς υπήρξε -όπως είναι φυσικό- αυτή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, με το “Aphrodisiac” να επικρατεί των συνυποψήφιων συμμετοχών και να λαμβάνει το “εισιτήριο” για το Μπακού. Ακολούθησε η δεύτερη εμφάνιση επί σκηνής της νικητήριας συμμετοχής, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες διοργανώσεις.

Ο OGAE Greece έδωσε σύσσωμα δυναμικό παρών στον αποψινό τελικό, αφού πολλά ήταν τα μέλη μας που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, προκειμένου να στηρίξουν τα υποψήφια τραγούδια, αλλά και την ίδια τη διοργάνωση, στο σύνολό της. Η αντιπροσωπεία του Σωματείου συνεχάρη την ομάδα του νικητήριου τραγουδιού, μεταφέροντας τις ευχές όλων μας για μια επιτυχημένη εμφάνιση στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2012, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαϊου στο Αζερμπαϊτζάν.

Θανάσης Νάκος

 

143 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε βρε,πρωτοτυπησαμε παλι!Μου θυμισε Ιρλανδικο Τελικο!
    Τελος παντων,καλη επιτυχια στην Ελλαδα μας! 😀

  2. ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ !! ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΝΙΚΚΙ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ !! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ <3 !!!
    Προσωπικά το 1ο στο τοπ μου,και δεν το λέω επειδή είμαι Έλληνας,απλά είναι τέλειο !! <3

  3. To kalitero kerdise!Wraia skiniki parousia(na einai kaliteri omws sto Baku) kai vevaia na ti vgazei tragoudwntas kala….Gia mena ayto itan kai to mempto tis ypothesis,oti den tragoudisan zwdana.kat’ alla o ethnikos mas telikos itan kalos(sigoura kaliteros apo persi) kai me wraia katalixi…kali epitixia stin Eleytheria kai stin Ellada :DD

  4. ο καλυτερο κερδισε, απο αυτα που ειχαμε! Το playback αλλα και οι παρουσιαστες ΧΑΛΙΑ, για να δειτε γιατι ο κοσμος νευρειαζει με το δημοσιο… ηταν τοσο τεμπελα η μανταμ που δεν μπορεσε να μαθει δυο κουβεντες απεξω και διαβαζε συνεχεια απο τα χαρτια… ενταξει OGAE οχι και φαντασμαγορικο show… καλυτερα στο εμπορικο κεντρο απο τα τραπεζωματα και τα φαγοποτια του 2002-2009 για την καθε δηθεν τηλεπερσονα, αλλα ως παραγωγη ηταν ΧΑΛΙΑ… ειδικα το playback ΟΦΕΙΛΕΤΕ ως φιλοι της eurovision να το καταγγειλετε… δηλαδη η επιτροπη τι ψηφισε… το καλυτερο χορευτικο? Αν ειχαν αξιοπρεπεια θα ελεγαν οτι αποχωρουμε… τελος παντων! Παλι καλα που πηγε ενα χαρουμενο τραγουδακι και οχι αυτο της Dora που ηταν μονοτονο…

  5. Μου άρεσε περρισότερο το Baby I’m Yours αλλά δεν με χαλα και το Aphrodisiac!!Θα μπει σιγουρα στα Top 10!!!Καλή Επυτηχία απο Κύπρο!!!! 🙂

  6. Η 33 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ EUROVISION
    θα παρουμε 3χ2 τα λαλακια μας,σιγα μην ψηφισει η ευρωπη αυτη την παπαρα.
    κλοουν κλοουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν χαχαχαχαχαχα
    τετοιες στιγμες θα ζησουμε,
    πειτε απο τωρα αντιο στον τελικο…..
    οσο για την οργανωση της ερτ τι να πω?επιπεδο τηλεαστυ και κατω…..
    αισχος

  7. Η Ελλάδα πηγαίνει στο Μπακού με τη, βάσει συνθηκών, καλύτερη δυνατή επιλογή για φέτος (κατά τη γνώμη μου). Καλή δύναμη και κουράγιο στην Ελευθερία Ελευθερίου και είθε να είναι τυχερό το Aphrodisiac!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

  8. της αλλες συμετοχες των αλλων κρατων που τις εχει συγκεντρωμενες ο ogaee ψαχνω και δεν μπορω να της βρω .ξερει καποιος?

  9. Και εκεί που έλεγες ότι η χειρότερη διοργάνωση ελληνικού τελικού από την περσινή δεν θα μπορούσε να υπάρξει, η ΕΡΤ μας αφήνει ακόμα μια φορά άφωνους, συμπεριλαμβανόμενων και των τραγουδιών σήμερα βιώσαμε την απόλυτη ΠΑΡΑΚΜΗ, η μόνη που ξεχώρισε ήταν η Κοζάκου.

    • Φιλε F___ η Κοζακου ηταν τραγικη… αυτη κι΄αν ηταν… δεν ειχε μαθει ουτε μια προταση απεξω,.. και διαβαζε απο τα χαρτια…

      • Εδώ δεν είχαν σκηνικά και φώτα, όλη η δουλειά γινόταν με 3 κάμερες, οτοκιού θα είχαν.
        Μπροστά σ’ όλη την παρωδία, η Κοζάκου ήταν είδωλο.
        Ελπίζω οι γύφτοι της universal να γυρίσουν κανά βιντεοκλίπ της προκοπής, με την ελευθερίου λιγάκι ποιο “σεμνή”, γιατί σήμερα νόμιζε ότι γυριζε διαφήμιση για δονητές.

  10. Ηταν η μόνη λογική επιλογή!Δεν ντρέπονται να μας πασάρουν playback στον τελικό?Mετα απο αυτό,ποιον θα στέλναμε?Τους άλλους δεν τους εχει ακούσει ούτε η μάνα τους να τραγουδάνε live. Καλή επιτυχία! Κρατήστε τους χορευτές,αλλάξτε τη χωρογραφία!

  11. ο Τάσος Τρύφωνος είναι Κύπριος! Για ποιό λόγο συμμετείχε σε επιτροπή στον ελληνικό τελικό, όταν στον τελικό συμμετέχει μία συμπατριώτισσά του!!!!

    • με την ίδια λογικη που στον δικό τους εθνικό τελικό στην επιτροπή βρίσκονταν ο Καπουτζίδης και ο Καλλημέρης. Αμάν πιά με τις ηλιθιότητες για την Κύπρο!! Ελληνάρες όλοι εδω μέσα!!!

      • Ηλίθιος είσαι εσύ! Στον κυπριακό τελικό δεν διαγωνιζόταν κάποιος Ελλαδίτης για να τον υποστηρίξουν οι Ελλαδίτες Καπουτζίδης και Καλημέρης, αλλά που να καταλάβεις τη διαφορά!!!!

      • Οκ οκ!Τα ξέρουμε!!Ένας σε 6 μέλη,δηλαδή,και με καμία επιρροή στο κοινό χιλιάδων ατόμων που ψήφισαν και έβγαλαν το αφροντίσιακ με διαφορά-μεγάλη απ’ότι μαθαίνω-έκανε τη ”ζημιά” και προμοτάρισε το ανεξαρτήτου κρατιδίου Τσυπριωτόπουλο(Όχι Ελληνίδα!Χαλάει το πρεστίζ!!Βρε μπας κι είναι Τουρκάλα τελικά;).Να θυμίσω επίσης πως η λέξη ”Ελλαδίτης” είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω ακούσει ποτέ!Η σωστή λέξη είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ερίτιμοι φίλοι μου!Ούτε οι Τούρκοι έτσι(Τέτοιοι που μαστε καλά μας κάνουν κι αυτοί θα μου πείτε)Πείτε ένα γ..μένο Καλή Τύχη στην Ελλάδα.Απο μας περιμένει!Τζάμπα είναι.Στηρίξτε μία φορά τη συμμετοχή μας χωρίς πάρτες και γκρίνιες.Δεν είναι για την πάρτη σας το τραγούδι!Της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης!Και μην τολμήσει κανένας να πετάξει άλλες βλεκείες για Ελλάδα και Κύπρο!Γιατί ακούω πολλά απο πολλούς μέρες τώρα!ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!ΟΥΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ!Και όποιος δεν γουστάρει ας διαβάσει λίγη ιστορία επιτέλους!Λίγο σεβασμό παρακαλώ πριν αμολήσετε την αυτοσχέδια και ψάχνουμε για την προκύρηξη!
        Μετά τιμής…..

    • Καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα. Μονο και μόνο με τον τρόπο που μιλάς δείχνεις το επίπεδό σου. Σε ότι αφορά την eurovision η Ήβη δεν διαγωνιζόταν.. αλλα είμαι σίγουρος οτι δεν ζήτησαν τυχαία την γνώμη δύο Ελλήνων στην επιλογή τους! Εμένα τουλάχιστον μου δείχνει οτι οι άνθρωποι πραγματι σέβονται την γνώμη των ελλήνων και μας νιώθουν σαν αδέρφια τους. Δεν καταλαβαίνω τι έχετε με την Κύπρο πραγματικά. Δεν νομίζω να χαλασε κανενα η Παπαρίζου που είναι απο την Σουηδία. Βέβαια, εκείνη ήταν γνωστή και έφερε και πρωτιά.. ετσι σκέφτονται όμως οι ανόητοι ψευτοπατριώτες.

      • Η Παπαρίζου είναι ελληνίδα 100%, η οποία είναι ομογενής από τη Σουηδία, δεν είναι από την Σουηδία! Αλλά γιατί χάνω τα λόγια μου και τον χρόνο μου…..! Φωνή βοώντος….

  12. To playback πρέπει να γίνει θέμα από τον OGAE γιατί υποτιμά τη νουμοσύνη μας. Κατά τα άλλα δίκαια κέρδισε η Ελευθερία, ανάμεσα σε αυτά που είχαμε να επιλέξουμε. Δεύτερους θα έβγαζα τους Vevet Fire. Η χορογραφία θέλει αλλαγή, μια συρραφή χορογραφιών της Καλομοίρας, του Αλκαίου και της Παπαρίζου, ήταν.
    Καλοί οι παρουσιαστές, αδιάβαστη όμως η Κοζάκου και πολύ κακοντυμένη.

    Υ.Γ. Η Σόφη Μαρίνοβα και πάλι με έσκιαξε…

  13. Προσωπικα δε τρελαθηκα, αλλα ειναι καλουτσικο (σιγουρα θα παει καλα).
    Θα προτιμουσα killer bee για να ξεφυγουμε απο το ιδιο πραγμα που στελνουμε απο το 2001.

  14. α ξεχασα να πω
    1) ντροπη για το playback, ευχομαι η κοπελια να ξερει να τραγουδαει
    2) τραγικο make up, σαν μην πω τι
    3) το σημειο που λεει “oh oh oh oh oh” και βαζει στο στομα το οφωνο, δεν ξερω με παραπεμπει αλλου….

  15. Ντροπή κι αίσχος για το playback. Με χάλασε τόσο που αρνήθηκα να ψηφίσω. Αν ήταν διαγωνισμός χορευτικού – σκηνικής παρουσίας να έμπαινα στο κόπο.
    Καλή επιτυχία πάντως. Ελπίζω η παρουσία φωνητικά και χορευτικά να είναι καλή στο Μπακού ώστε να περάσουμε τελικό. Για βραβείο δεν το βλέπω αλλά ένα καλό πλασάρισμα θα με ικανοποιούσε

  16. Μπράβο στην Ελλάδα. Διάλεξε τραγουδάρα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Και το χορευτικό έτοιμο και πολύ καλό μάλιστα. Καλή επιτυχία και με σιγουριά στην δεκάδα!!! Αυτό όμως που με απογοήτευσε ήταν η παρουσία της Κύπρου όπως παρουσιάστηκε με το χορευτικό αυτή τη φορά. Το χορευτικό δεν συνάδει με το όλο ύφος του κομματιού. Τι δουλειά έχει η φρεσκάδα της Ήβης και του La la love, ή αν θέλετε η νεράιδα του παραμυθιού όπως παρουσιάστηκε, με τις 4 χορεύτριες καμπαρέ του μεσοπολέμου με το μαύρο καπελάκι στο πλάι και το τούλι, οι οποίες δεν ήταν καθόλου δυναμικές στην σκηνή. Χτυπάει πολύ άσχημα η χορογραφία και προδιαθέτει πολύ αρνητικά για ψήφο. Η όλη χορογραφία ήταν φτηνή και χάλια ενώ η Ηβη ήταν πολύ καλή. Θυμάμαι, λίγα λεπτά μετά την επιλογή του κομματιού της από το ΡΙΚ η Ήβη είπε: «Με ένα δυνατό χορευτικό το κομμάτι θα πάει περίφημα» Σύμφωνοι. Μόνο που δυναμικό χορευτικό δεν είδαμε. Το χορευτικό της Βουγιουκλάκη στην Καμπίρια είδαμε και πάνε και 30 χρόνια από τότε. Ας αλλάξει συνταγή γιατί κάτι δεν πάει καλά και θα λυπηθώ πολύ αν η Κύπρος μείνει πάλι στον ημιτελικό!!!

  17. Δεδομένων των συνθηκών η ιδέα να διεξαχθεί ο τελικός σε ένα εμπορικό κέντρο προσωπικά τη βρήκα ευρηματική γιατί μου έδωσε την εντύπωση μιας γιορτής. Η ιδέα ήταν απλή το σκηνικό λιτό (πιο λιτό δε γινόταν), ωστόσο δε μου φάνηκε μίζερο (όπως ο περσινός τελικός). Επίσης δεν ξέρω εάν τεχνικοί λόγοι απέτρεψαν την ζωντανή ερμηνεία των τραγουδιών αλλά το playback το θεωρώ ατόπημα σε ένα διαγωνισμό. Πες ότι επιλέγαμε το Killer Bee ή Baby i’m yours (που δεν έχουμε καμία γνώση των φωνητικών δυνατοτήτων των ερμηνευτών από παλιότερες εμφανίσεις). Ποιός θα μας εγγυόταν ότι οι ερμηνεύτριες δε θα κατέληγαν με τη γλώσσα απέξω να παλεύουν να πάρουν ανάσες μετά από λίγα δευτερόλεπτα χορογραφίας???
    Όσο για τη νικήτρια, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Πιστεύω (και ελπίζω και εύχομαι βέβαια) ότι το τραγούδι μας θα έχει απήχηση στους Ευρωπαϊους. Καλή επιτυχία στην Ελευθερία και καλή μας επιτυχία στο Μπακού!

  18. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ) ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ,ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ

  19. as min eimaste midenistes !!! exoume polu kalutero tragoudi apo polles xwres!! idi sta stoiximata anevikame stin 5i-6i thesi stis etaireies! den leei kati alla deixnei ti dunamiki tis xwras mas!!! Kali mas epituxia!!!

  20. K ekei pou i apogoiteusi eixe ftasei sta upsilotera posossta irthe i leutheria kai anoikse to mataki mas….epitelous!mia fora pou dialeksame to pio kalo!toulaxiston kseroume oti i eleftheria to exei sto live….kai itan kai polu omorfi simera…kamia sxesi me to videoclip to arxiko….kali epituxia…tragiki i emfanisi tis kuprou me tin ivi xalia vameni!ma kala pws tin ntusane kai tin vapsane etsi?18 xronwn koritsaki…as elpisoume na min paei me auto to xoreutiko sto Baku giati den tha dei teliko!

  21. nomizo oti kerdise to kalitero kai me diafora….se genikes grames oles oi parousies htan kales kai doulemenes alla pano se mia exedra xoris fota xoris tipota kai tous u2 na valeis tha dixnoun ftoxoi…..oi kazakou mia xara htan alla o telikos san diorganosi htan exsos……entelos omos esxe….ok den eimame na xodepsoun lefta as to kanane se studio toulaxiston…..to plano me tin parousiastria na milaei kai apo piso h katharistria na mazeuei ton kado ton skoupidion htan ola ta lefta …..poli gelio……telika poloi axristoi ekei stin ert……telos pantos kali epilogi as euxithoume na paei kala giati h eleutheriou htan poli kali kai stin skini sto mpaku sigoura tha dixnei poli kaliteri……

  22. Δυστυχώς η ανατροπή δεν έγινε.
    Ωστόσο ήταν το τραγούδι που παρουσιάστηκε καλύτερα απ όλα σ’ αυτό τον ανεκδιήγητο τελικό.
    Αν η κ. Κοζάκου είχε μάθει τα λόγια της απ’ έξω, θα ήταν ακόμη καλύτερη.
    Θα παρακαλέσω να κάνουμε μια προσπάθεια να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή χωρίς τις γνωστές μαλακίες. Δηλαδή μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να πηγαίνουμε σ ένα διαγωνισμό και να κράζουμε τόσο πολύ τη συμμετοχή μας. Οπότε, προσπαθήστε να μην είστε τόσο πικρόχολες bitches ορισμένοι και ορισμένες. Δε θα πάθετε τίποτα να πείτε ένα ”καλή επιτυχία ρε παλιο-Ελλάδα”
    Λοιπόν, καλή μας επιτυχία!! Μακάρι να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους το κορίτσι.

  23. Η 33 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ EUROVISION
    θα παρουμε 3χ2 τα λαλακια μας,σιγα μην ψηφισει η ευρωπη αυτη την παπαρα.
    κλοουν κλοουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν χαχαχαχαχαχα
    τετοιες στιγμες θα ζησουμε,
    πειτε απο τωρα αντιο στον τελικο…..
    οσο για την οργανωση της ερτ τι να πω?επιπεδο τηλεαστυ και κατω…..
    αισχος

    • Ελα βουλωσε το τωρα γιατι ξεπερασες τις 3 πιπ*ς σε 1 προταση.
      Κλασικα θα πω… τι ασχολεισαι αφου δεν σ αρεσε;
      Τι δινεις τοσο βαρυτητα σε ενα διαγωνισμο τραγουδιου,η ευρωπαιοι δεν περιμενουν αυτο για να μας θεωρησουν τριτοκοσμικους. Και στην τελικη τους γραφω κ εκει που δεν πιανει μελανι. Καντο κι εσυ αλλιως κατσε ν ασχολεισαι τι θα πει η καθε τριτοδευτερη νεοπλουτη χωρα της ευρωπης.

    • Παιδία μην τρελαίνεστε η χθεσινή βραδιά (σε σύγκριση με την περσινη αηδία) ήταν μια καλή διαφημιστική καμπάνια των προιόντων της δισκογραφικής εταιρίας. Έβαλε σε μια βιτρίνα ενός εμπορικού κέντρου 6 ρομποτάκια να πούνε τα τραγουδάκια της, έδωσε απο 520 € (όσο είναι ο κατωτατος μισθος) σε δυο παρουσιαστές να τα διαφημίσουν στον κόσμο, και έβαλε σε 6 καρέκλες (για μην πιαστει ο κώλος τους) 6 κριτές για να αποφασίσουνε πιο απο αυτά είναι το πιο καλά κουρδισμένο (αν έχει μπει καλό λάδι στις κλειδώσεις, αν κουνιέται καλά χωρίς να τρίζει, αν το ντύσανε όμορφα). Και στο τέλος αφού όλα πήγαν καλά μας ανακοίνωσε (πάντα κάτω απο τον έλεγχο της εταιρίας) οτι το προιόν που θα στήλει στο μακρινό Μπακού μετα απο την απόφαση κοινού !!!!!!και επιτροπής !!!!!!! είναι………. Το άλλο με τον Τοτό το έχετε ακούσει ;

  24. YPEROXI tromero xoreutiko 3erw pos auti tha boresi n stiri3i auto to tragoudi kai xoreutika kai fonitika poli kali simetoxi meta apo dio metria eos xalia komatia gia ellada klos telikos se sxesi m perisi… (ASXOLIASTON TO PLAY BAK) -.- 3enerosa. KALI EPITIXIA ELLADA PAME BAKU N TOUS DIXOUME POS KAI SE TETIES SINTHIKES ZOUME KAI PERNAME KALA AS 3ESIKOSOUME TO BAKU!! <3

  25. κλοουν κλοουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν χαχαχαχαχαχα
    τετοιες στιγμες θα ζησουμε,
    πειτε απο τωρα αντιο στον τελικο…..

  26. κλοουν κλοουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν χαχαχαχαχαχα
    τετοιες στιγμες θα ζησουμε,
    πειτε απο τωρα αντιο στον τελικο…..
    κλοουν κλοουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν χαχαχαχαχαχα
    τετοιες στιγμες θα ζησουμε,
    πειτε απο τωρα αντιο στον τελικο…..

  27. Ήταν η καλύτερη το άξιζε η κοπέλα! Αν και δεν την ακούσαμε Live (Ξέρουμε πως έχει καλή φωνή σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά που δεν τα έχουμε ακούσει πότε live) Με ξενέρωσε που τραγούδησαν όλοι playback αλλά τι περιμένεις… Μπράβο στην Ελευθερία! Άντε καλή μας επιτυχία στο Baku!!!

  28. Mία βραδιά συμπαθητική σε γενικές γραμμές με δύο πολύ καλούς παρουσιαστές, που αν μη τι άλλο, ήξεραν τί παρουσίαζαν, χωρίς σαρδάμ και περιττολογίες!
    Σε αντίθεση με πέρσι, όπου όλα ήταν μέσα στη μαυρίλα, φέτος όλα ήταν πιο λαμπερά και χαρούμενα, στο μέτρο του δυνατού, φυσικά!
    Αν και προσωπικά προτιμούσα το KLLER BEE, εύχομαι καλή επιτυχία στην 33η ελληνική συμμετοχή και να σηκώσει, στο μακρινό Μπακού,την ελληνική σημαία, όσο ψηλότερα μπορεί!!!

  29. Προς yorgos sk,v:
    ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ΦΙΛΑΡΑ! ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΛΟΟΥΝ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΑ ΧΑΛΑΡΑ!

  30. καλη επιτυχια στην καλητερη φετινη συμμετοχη στον ελληνικο τελικο.
    Η Ελεθερια ειναι ομολογουμενως κουκλα,εχει μουσικη παιδεια και πολυ καλη φωνη κι ας μη το εδειξε αποψε στο πλαιμπακ.
    Καλη η ιδεα με το mall και ας μην ειμαστε μιζεροι γιατι ανοητοι που θελουν απλα να κραζουν κραζανε και την Καλομοιρα οταν βγηκε νικητρια του ελληνικου τελικου και μετα την επιτυχια της τραγουδουν μεχρι και σημερα το secret combination.
    Δευτερον μια χαρα οι παρουσιαστες των 700 ευρω του μισθου της Ερτ ,με σωστα ελληνικα κι ας διαβαζε η κ. Κοζάκου απο το χαρτι .2-3 μερες ας ειχε να προετοιμαστει.Προτιμω αυτους απο κατι φωτηδες – μαριες και απο κατι αδελφες Μαγγιρα που επαιρναν απο 200.000 ευρω για μια παρουσιαση 3 ωρων που την πληρωνουμε εμεις οι Ελληνες φορολογουμενοι.
    Τριτον θετικο εχω να πω και για τους ρυθμους της εκπομπης που κρατησε χοντρικα 2 ωρες και δεν ηταν τραβηγμενο απο τα μαλλια 3-4 ωρες.
    Ακομη θυμαμαι ελληνικο τελικο eurovision με Νατασα Θεοδωριδου επι σκηνης να τραγουδαει ποτ πουρι επιτυχιων ασχετο εντελως απο το κλιμα της διοργανωσης .Μια χαρα βραδια για την ερτ φτηνα ,μαζεμενα και ταπεινα αλλα οχι κρυα και αγευστα στο παγωμενο στουντιο χωρις κοινο οπως ηταν περυσι !!!

  31. PAIDIA OLA KALA…….ALLA TO PLY BACK APARADEKTO………… AS ARXISEI NA TRAGOYDAEI H MANTAMITSA..KAI NA XWREVEI TAYTOXRONA…..THA THS PW EGW…….THA LAXANIAZEI OPWS ANEVAINOUME TA SKALIA 2-2……..MH GINOUME REZILH MONO…….AYTO EYXOAMAI……. KATA T ALLA……METRIA OLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……..STO KATW KATW O THESMOS EXEI SHMASIA ……MH TO VLEPOUME PATRIWTIKA …MOYSIKOS DIAGWNISMOS EINAI…….ALLA PLAY BACK R GAMW TO……KAMMIA ALLH XWRS DEN TO EXEI KANEI AYTO………….TI NA PW???????????????/

  32. to kalytero kerdise! kalh epityxia sthn eleftheria!
    exo mia aporia pantos…giati dn mporoyse k fetos na ginei enas telikos opos px to 2010? se studio men, alla me kosmo, fota..k oxi playback…

  33. oloi oi idiki tra 3ediplonoun to taledo stin katinia to ethimo mas e3alou paradosiaka krazoume tin simetoxi mas adi n to boulosoume kai n poume pali kala p pame kai pame kiolas me toso kalo komati 3ipnate gt dn pame kla…

  34. etsi mpravw to kalutero komati dialeksatai sigxareitiria stin Eleftheria kai fusika kai sta alla pedeia gt ta piganai katapluxtika olloi tous!!!!!!KALU EPITIXEIA STIN ELLADA!!!!!!!!!!!!

  35. Plaka kanoune nomizo oi tis ert, tha ithela na zitiso signomi apo ton ogae gia ena sxoleio mou se proigoumeno arthro, alla einai logiko, eisai ksenitemenos perimeneis pos kai pos na deis to elliniko teliko meneis ksipnios dioti douleuo kai nyxterinos kai telika i g@mi……i i ERT apofasizei oti de metadidei meso diadiktiou ton teliko kai zita pneumatika dikaiomata…….kai telikos malon oti kapoioi tous kraksane xontra bgalane ena link sto telos gia na mporesoume na doume tin anakoinosi tou apotelesmatos…..telos panton to tragoudi de mou leei tipota apolutos einai mia ksanamasimenei trofi i opoia polu pithanon na dosei alli mia eisodo sto teliko tis eurovision…tora pou merikoi tin eidate tin tragoudara tha ithela na ksera…oi diskofrafikes etairies stin ellada exoun apofasisei apo oti exo katalabei apo persi na kanoune oles tis nees kopeles, tous tairiazei i oxi, nees kalomoires kai paparizous, den eiparxei kamia empneusi kai i paramikri 8abetai apo kapoious …..pantos kali epitixeia stin eleutheria kai tis euxomai na kataferei na perasei sto teliko giati ean oxi mauro fidi pou tin efage ti kaimeni….
    KAI SYGNOMI GIA TA GREEKENGLISH ALLA DEN EXO ELLINIKO ALFABHTO

  36. νομιζω ο φιλος ntoulys με καλυψε..η βραδια δεν ηταν τραγικη..ειχε τουλαχιστον φως και χρωμα (σε αντιθεση με το περσινο μνημοσυνο) ειχε μια χαρα παρουσιαστες που δεν βγηκαν να απολογηθουν γιατι η ελλαδα παιρνει μερος ενω εχουμε κριση (σαν την ανεπαναλυπτη μαυροφορουσα λενα αρωνη) και προτιμω αυτους παρα τις αντιπαθητικες αδερφες μαγγιρα που για να στηριξουν με λυσσα την υποψηφιοτητα του μεγιστου ρουβα εθαβαν φανερα το απολυτο φαβορι τον ρυμπακ και στο τελος ξευτιλιστηκαν..και πηραν και τα πολλα πολλα χιλιαρικα..
    και οντως μου αρεσε που κρατησε η βραδια οσο επρεπε 1,5 ωρα χωρις περιττα..το μονο αρνητικο ηταν φυσικα το πλαιμπακ που με ξενερωσε και με εξοργησε..δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι εγινε ο τελικος σε εμπορικο κεντρο..

    απο κει και περα εντελως δικαιο το αποτελεσμα..ηταν η καλυτερη εμφανιση με διαφορα αναμεσα στους ερασιτεχνες..φανηκε η κοπελα οτι το δουλεψε το χορευτικο και εδειξε οτι ειναι επαγγελματιας..ελπιζω να το τραγουδησει καλα και live και να εχει υποστηριξη φωνητικα οπως η καλομοιρα γιατι εχει σημεια που χορευει πολυ..ειναι πανεμορφη σεξυ και ειμαι αισιοδοξος οτι θα τα παει καλα..
    καλη επιτυχια στην ελλαδα μας και σαυτη τη διοργανωση..

  37. όντως, κρίμα για τα πλέιμπακ, έπρεπε να τραγουδήσουν ζωντανά για να ξέρουμε πώς ειναι και οι φωνες τους… Τέλος πάντων, από την αρχή ήξερα ότι θα κέρδιζε το aphrodisiac με την Ελευθερία, γιατί είχε ξεχωρήσει. Καλή μας επιτυχία στη Γιουροβίζιον και με καλή θέση!

  38. Εγω ενα πραγμα βρηκα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ…το πλαι-μπακ…ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ αυτος δεν ηταν διαγωνισμος τραγουδιου αλλα κονσερβας καλυτερα να εκαναν αναθεση κατευθειαν στην Ελευθερια να τελειωνε η υποθεση(απο ολες τις αλλες αποψεις καλυτερα απο περσυ με την αχωνευτη ψευτοκουλτουριαρα).Οι παρουσιαστες αν και οχι τοσο εμπειροι μπροστα στην καμερα ηταν αξιοπρεπης.Ξερω αυριο θα πεσει πολυ θαψιμο για τον χωρο διεξαγωγης κ.τ.λ αλλα ευτυχως αυτοι που ειναι υπευθυνοι για ολα “αυτα” τα τελευταια 2 χρονια μαλλον θα παρουν ποδι σε κανενα μηνα…και ισως παρουν μαζι τους τους ολο το κομματικο στρατο που χρυσοπληρωνετε κανοντες τηλεθεασεις 3%!!!

  39. Pame me tin klasiki dokimasmeni suntagi tou 2008 kai tou 2005,wraio koritsi piasarikos ixos,sexy xorografia kai tsoup to top10……den aresoun stous ellines telika oi psagmenoi ixoi…i maza thelei dance ethnic laikopop…auta akoune apo oti fainetai oi ellines pou psifizoun…kali epituxia stin eleutheria..kai na ripsokinduneusw provlepsi…….top 5 me ligi tuxi..top 10 peripatos…..

  40. Eprepe n tragoudhsoun live..htan playback…an thimaste etsi efagan thn nikki perusi…an paei st baku k dn mporei n staurwsei nota it’s all your fall…

  41. Ερασιτεχνικός Τελικός από την ΕΡΤ, όπου παρά την καλή της πρόθεση, το εμπορικό κέντρο δεν νομίζω ότι ήταν ο κατάλληλος χώρος για έναν Τελικό, Το κοινό λιγοστό κ αυτό αποτελούμενο πλέον μόνο από τους φανατικούς γιουροφάν, σκηνικά φυσικά ανύπαρκτα, η σκηνή υποτυπώδης, κ στο βάθος του πλάνου διέκρινε κανείς επωνυμίες καταστημάτων, καθαριίστριες του εμπορικού, τους άντρες της ασφάλειας που μιλούσαν στο κινητό κτλ .. Η δε μετακίνηση των παρουσιαστών με τις κυλιόμενες κ των νικητών με ασανσέρ έμοιαζε σαν να βρισκόμαστε στο 2000 κ στο πρώτο σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα. όσο για την ”ερμηνεία” των τραγουδιών, η επιτροπή επί της ουσίας ψήφισε το ποια κουνιόταν καλύτερα, ή το ποια ακουγόταν καλύτερα στο playback, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τόσο της επιτροπής όσο και του ίδιου του κοινού… Το δε Aphrodisiac ως μονόφθαλμος στους τυφλούς, είχε μια συμπαθητική χορογραφία, χωρίς ωστόσο καμία πρωτοτυπία, μιας που παρέπεμπε σε διάφορες χορογραφίες των προηγούμενων ετών .. Επίσης στα χθεσινά παραλειπόμενα, τα προβλήματα στη σύνδεση στο internet κάτι που είχε ως αποτέλεσμα κανένας ξένος να μην έχει παρακολουθήσει τον Τελικό, -καλύτερα κιόλας εδώ που τα λέμε-. Του χρόνου η ΕΡΤ θα πρέπει για μία φορά επιτέλους να βάλει πολλούς υποψήφιους στον Τελικό, να βρει ένα καλό στούντιο που να μπορεί να υποστηρίξει οπτικά τον διαγωνισμό και να ανακοινώνει με κάθε λεπτομέρεια τα αποτελέσματα, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες χώρες..

  42. Θα ήθελα, όπως όλοι φαντάζομαι, να άκουγα live τα κομμάτια, για να μη μας έρθει καμμιά κεραμίδα απευθείας στο Μπακού, αλλά απ’ τη στιγμή που δεν σπαταλήθηκε ούτε τσακιστό Ευρώ, δε με χαλάει και αυτό που είδα, που ήταν μαζεμένο, σχετικά γρήγορο, με καλούς παρουσιαστές και δε θύμιζε σε τίποτα το περσινό μνημόσυνο, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε….
    Ήταν προφανές τί θα επέλεγε ο κόσμος, ας στηρίξουμε όλοι την Ελευθερία η οποία θα μας πάει χαλαρά στη δεκάδα, για 9η συνεχόμενη φορά! Καλή μας επιτυχία!

    • Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος εδώ μέσα! Ευτυχώς που υπήρξες και εσύ φίλε μου να πεις τί πραγματικά έγινε χθες γιατί με τους πανηγυρισμούς από τι μια και τα αναθέματα από την άλλη θα παραφρονήσουμε διαβάζοντας τα σχόλια! Καλή επιτυχία στην Ελευθερία, το τραγούδι είναι μετριότατο αλλά θα τα πάει περίφημα, όπως άλλα αναλόγου ύφους (Καλομοίρα Σαρμπέλ Αλκαίος). Προτιμούσα το No Parking των Velvet Fire, αλλά καταλαβαίνω ότι παραήταν πρωτοποριακό για τα ακούσματα του μέσου τηλεθεατή (έλληνα και ευρωπαίου). Καλό ταξίδι σε όσα μέλη μας θα πάνε να υποστηρίξουν την ελληνική συμμετοχή στο Αζερμπαϊτζάν.

  43. Δεν ηταν μονο η Ελευθερια απο Κυπρο και οι 2 κοπελες απο τις CASSIOPEIA κυπριες ειναι.Ο Τασος Τρυφωνος σας χαλασε?

  44. Ενα πράγμα μόνο θα πω: PLAYBACK! Αυτο τα λεει ολα κι οποίος κατάλαβε κατάλαβε ! Τέλος πάντων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! (αν και το βλέπω χλωμο)

  45. Το τραγούδι με έκανε να ανατριχιάσω με το ρεφραίν!Σκιζει κατά τη γνώμη μου!Και επιτέλους
    μου θυμίζει την υπέροχη Έλενα του 2005,η οποία ήταν απλά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η και
    πραγματικά ανταμείφθηκε για αυτό!Τώρα η Ελευθερία είναι μία κοπέλα με αρκετές δυνατότητες και πιστεύω ότι το τραγούδι θα έχει μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη μια και μοιάζει με το On the floor της JeyLo:δε νομίζετε;;΄Πιστεύω ότι θα μπόύμε στην τελική δεκάδα!Βέβαια δεν φτάνει πιστεύω ότι φτάνει την Έλενα Παπαρίζου στην όλη εμφάνιση!Πάντως πάνω από όλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!

  46. Μπράβο στην ΕΡΤ. Κατάφερε χθες να πατώσει την βραδιά. 11% έκανε, νούμερο εξωπραγματικό για ΕΤ1, συγχαρητήρια. Πόσο πιο κάτω;

  47. Re paidia as poume ena EPITIXIA re gamoto kai as min to pisteuoume 100% eidika gia osous stirizoun ton diagwnismo as stirixoun kai tin Elladara. Proswpika den to ithela alla tha to stirixw. Sigoura den to theoro aidia san alles simmetoxes mas. Alla olo to skiniko tis eleutherias teleio alla i apoliti antigrafi as kanei mia allagi gia na min pesoun kapoioi pikroxoloi kai to sxoliasoun poli arnitika. Auti einai i gnomi mou

  48. ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ PLAYBACK.ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ?ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΑΝΤΡΟΠΗ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΝΤΕ ΠΕΡΣΥ ΚΑΘΩΣ ΑΜΑ ΗΤΑΝ PLAYBACK ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ Η ΙΔΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΣΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΝΤΕ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΑΝΤΑ 4 ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΜΕ 1 ΓΚΟΜΕΝΑ) ΕΛΕΟΣ.ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΕ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ.ΘΕΛΩ ΙΣΙΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑ Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ(ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ HOUSE ΤΗΣ INNA Κ.Τ.Λ)ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η KATIE WOLF ΤΟΥ 2012.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ TOP 5 ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΧΘΕΣ.ΠΟΛΥ GOTHIC ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ(ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΕΟ?)
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PLAY BACK.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TELEVOTING ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?ΘΕΛΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ.ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑ?

  49. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.1
    Η Ελευθερία είναι φωνάρα και σίγουρα μπορεί να βγάλει το τραγουδάκι άνετα!!
    Εχθές ήταν η πιο επαγγελματική παρουσία και άξια κέρδισε!!Η εμφάνιση της ήταν εξαιρετική!!!!
    Πολλά μπράβο ελευθερία και θα μας κάνεις υπερήφανους στο Μπακού!!!!
    Goooo Greece!!!Gooo Eleftheria!!!!

  50. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ VELVET FIRE?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.ΕΙΔΙΚΑ Η MAY ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΚΟΥΣΜΑ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ “ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ” ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΤΟ VIDEO CLIP.ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΡΟΚ CATCHY ΚΟΜΜΑΤΙ. ΨΗΦΙΣΑ 2 SMS ΣΤΟ NO PARKING ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΑΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΤΟ NO PARKING ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΚΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΣ VELVET FIRE ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

  51. Καλή τύχη στην Ελευθερία και στο τραγούδι μας!! Μακράν ένα από τα καλύτερα φετινά τραγούδια της Eurovision… Στα πλην, που δεν το τραγούδησε ζωντανά, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες… Τώρα, για την διοργάνωση… River West; Καταρχάς, είναι στην μέση του πουθενά και η συγκοινωνία ανύπαρκτη… Το φαντασμαγορικό σόου και τον κόσμο, πού τον είδανε;; Αν ήθελαν κόσμο, ας το έκαναν Σάββατο και στο Mall στην Νερατζιώτισσα και δεν θα έπεφτε καρφίτσα!!! Άντε του χρόνου στον σταθμό μετρό στο Σύνταγμα, αλλά Σάββατο!!!

  52. εγω πιστευω πως η οργανωση οπως την ειδα απο την δικη μου την μερια ηταν μια χαρα ηταν τελειως προτοτηπο το να γινει ο εθνικος τελικος σε εμπορικο κεντρο οσο για το αποτελεσμα εμενα το τραγουδι μου αρεσει παρα πολυ το μονο που εχω να πω ειναι καλη επιτυχια και να στειλουμε ολοι μας την θετικη μας ενεργεια στο να παει καλα το τραγουδι

  53. Βάλτε σταρ! Χαχαχα έχει πολύ γέλιο!
    Η Ιωάννα Σουλιώτη και ο Δρακάκης μπορούν να μας κάνουν τη χάρη και να πάνε απλά να ψοφήσουν? Τι βρωμόξυλο που χρειάζεται στους δημοσιογραφίσκους του μεγαλύτερου κωλοκάναλου! Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει το ψωμάκι του, τι ρεζιλίκι, τι ντροπή..Ο Δρακάκης θα στηρίξει το τραγούδι λέει ο ελεϊνός!

  54. Ευτυχώς επιλέξαμε το καλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα 3…..Το playback απαράδεκτο…..Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να τραγουδήσει ωραία σε playback..Κατα τ’άλλα καλή μας επιτυχία!!!!

  55. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

  56. ΜΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΗΛΙΘΙΟΙ,ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ.4,5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ(3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ)ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΘΑΒΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΑ EUROVISION SITES? http://eurovisiontimes.wordpress.com/

  57. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ .ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ VELVET ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟ Ο Ο Ο ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ

  58. ομολογω πως φετος ο τελικος μας ηταν Ο ΤΕΛΕΙΟΣ πρωτοτυπησαμε βρε αδερφε…η καλυτερη ηταν και της αξιζε της ελευτηεριας η νικη καποιοι την κοροιδευαν επειδη και καλα εχει ψωνιστει…λογικο ειναι ειχε το πιο δυναμικο κομματι (και ωραιο)αντε λοιπον περιμενουμε με ανυπομονησια τον ημιτελικο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

  59. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ…ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?????ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΤΕ ΠΙΑ

  60. Ιρλανδικος Τελικος ως προς το αποτελεσμα που ηταν αναμενομενο!Οπως και με τους Jedward που τους ειχαμε σιγουρους!Για να μην εχουμε παρεξηγησεις…

  61. Καλά κάποιοι εδω μέσα κι εκτός δεν άλλαξαν δεκαετία ακόμα;Στο 2008 -2009 με τις Μαγγίρες και τις τουαλέτες έμειναν;Για Σουηδία μας πέρασανε ρε φίλε και Μελοντιφεστιβάλεν;Έλεος.Ένα τραγούδι βγάλαμε δεν κάναμε και τη γιουροβίζιον.Υπερπαραγωγή γκρίνια,απλότητα γκρίνια.Για χαλαρώστε λίγο!Όσο για τον τελικό και να μην περάσουμε ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!Δε θα πεθάνουμε κιόλας!Είναι το τραγούδι της χώρας μας και πρέπει να το στηρίξουμε όσο μπορούμε κι όχι να το θάβουμε πριν καν βγει.Σαν πολύ δεν τρελαίνεστε;Αυτό γούσταραν οι Έλληνες αυτό ψήφισαν!Άντε με τις κλαψο…μού…ρες σ’αυτή τη χώρα!

  62. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΤΙΣΙΑΚ……ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΡΕ..ΤΟΠ 10 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  63. Το “Aphrodisiac” (σ.σ.: αυτό υποστήριζα κι εγώ) είναι τόσο καλό όσο πρέπει για να είμαστε και φέτος στη δεκάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή από τις τέσσερις υποψηφιότητες. Εν ολίγοις, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος.

    Το μόνο που με κάνει να φοβάμαι, παρ’ όλα αυτά, είναι πως και η Κύπρος συμμετέχει μ’ ένα παρόμοιο τραγούδι και ίσως “αλληλοεξοντωθούν” η Ελευθερία με την Ήβη (σ.σ.: φέτος βρήκαμε να συμμετέχουμε κι οι δυο στον ίδιο ημιτελικό; 😛 ). Το βραβείο του διαγωνισμού, όμως, κατά την γνώμη μου, έχει πάει από τώρα στη Σουηδία.

    Όσο για την βραδιά, ήταν μία σχετικά καλή βραδιά, χωρίς να κουράσει σε διάρκεια και εκ διαμέτρου αντίθετη από την περσινή (σ.σ.: ευτυχώς). Οι παρουσιαστές ήταν ικανοποιητικοί, αν και ο Γ. Φραντζεσκάκης καλύτερα να τραγουδά παρά να κάνει χιούμορ! 😛

    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  64. Η βραδια στο συνολο της ηταν καλη.Ειχαμε ξενες συμμετοχες και γενικα ηταν πληρης.Οσο για την διοργανωση τι να καναμε κριση εχουμε.Να λετε ευτυχως που θα συμμετεχουμε.Με αυτο το τραγουδι πιστευω πως θα μπουμε στη 10αδα και αυτο μετραει.Τι να τα κανουμε τα φωτα και τα videowall αν δεν εχουμε ωραια τραγουδια?Καλη επιτυχια σε Ελλαδα και Κυπρο,στην Ελευθερια και την Ηβη!

  65. Eimoun sigouros 😀 …!!! Mexri na dw kai pws einai live kratousa kai ligo tis epifilaxeis mou gia na dw pws tha einai, alla telika eskise se olous tous tomeis…!!!

  66. Ενημερωτικά αναλυτικά οι ψήφοι!
    ΚΡΙΤΕΣ -ΚΟΙΝΟ
    1.Aphrodisiac 1.Aphrodisiac
    2.Baby I’m yours 2.Baby I’m Yours
    3.Killer Bee 3.No Parking
    4.No Parking 4.Killer Bee

  67. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη γκρίνια, αλλά και πέρυσι τα ίδια δεν κάναμε; Φέτος τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή και η Ελευθερία πήγε με το 50% όλων εμάς δίπλα της. Μου άρεσε και η παρουσίαση των Cassiopeia, Velvet Fire. Δεν μου άρεσε που ήταν playback και αυτό ήταν περισσότερο φανερό στην Ελευθερία από τους άλλους συνδιαγωνιζόμενους…. Επίσης δεν μου άρεσε η ενδυματολογική απόφαση της Ελευθερίας και κυρίως εκείνα τα λαχανί παπούτσια έβγαζαν μάτι! Λίγο δούλεμα στο χορευτικό και θα τα πάμε μια χαρά (αλήθεια πως τον λένε τον Eurovision χορευτή – με το μαύρο μπλουζάκι; Ελλάδα2010, Αρμενία2011, Ελλάδα2012??). Καλή μας επιτυχία, καλή δύναμη Ελευθερία και ότι καλύτερο. Εγώ βλέπω ψηλά την Νορβηγία και ελπίζω το καλύτερο για το λιαν εξαιρετικό κομμάτι της Ισλανδίας…

  68. poioi nomizoun oti einai autoi sto Star kai se ola ta kanalia pou sxoliazoun??? mas ta exete kanei @^%( palioasxetoi !!!! kathe xrono ta idia!!! oloi exoun apopsi gia ola, ELEOS !!! giati na trwgomaste me ta rouxa mas kathe xrono????? ok, egine o telikos mia xara (mporousan kapoia pragmata na ginoun kalutera alla ok ti na kanoume), vgike auto pou eprepe kai twra proexei douleia gia ena kalo apotelesma sto Baku!!! exoume mia kouklara me ena kalo tragoudi se sugkrisi me auta pou exoun steilei oi alles xwres kai ola kala!! gia poia suntrivi miloun sto STAR? epikoinwnoun me ton eksw kosmo???? idi to tragoudi sta stoiximata einai metaksu 6-8 thesis apo proxtes pou itan 12-14 !! min kataskeuazoume gegontota gia na dimiourgoume klima!!! as eimaste enwmenoi kai as euxithoume Kali epituxia stin Eleutheria kai Kali epituxia sti xwra mas!!! -exoume mia paradosi 8 xronwn na uperaspistoume!- Go Greece!

    • Το να σχολιασουμε την διοργανωση δεν ειναι κακο! Αποσο ειδα σχολιαζουν την διοργανωση! Η συμμετοχη μας ειναι μια χαρα! βεβαια τωρα παιζει στο Σταρ μηνυμα ποτ γραφει: Ποιοι μιλουν για συντριβη στο Μπακου” E… ειναι ξεφτιλες!!! Εδω η νικη ηταν καθαρη… 13.000 τηλεφωνα και sms η Ελευεθριου και 4.500 η Dora που ηρθε δευτερη!!

      • polla mporoume na poume gia tin diorganwsi alla den uparxei logos giati einai mizero!!! kathe xrono omws ta idia, dinoume lefta -giati dinoume lefta, allazoun rouxa-giati allazoun rouxa! mas efage auti i grinia !!!! kai to STAR to xava tou, leei mpourdes kai mila gia suntrives!!! i Ellada einai Ellada kai i xeiroteri thesi pou mporei na parei se teliko me 43 xwres na psifizoun einai i 14i, giati apla tha exoume panta 70-80 pts sto tsepaki mas eite emfanistei eite oxi to tragoudi sti skini!

  69. 1) Χώρος διεξαγωγης: Καλύτερα που έγινε στο εμπορικο κεντρο παρα σε κανενα μαυρο στουντιο της ΕΡΤ οπως περισυ! Ως ιδέα δεν ήταν κακη
    2) Παρουσίαση: Χάλια, χάλια! Έπρεπε να ειχαν και… κειμενα γιαυτα που ελεγαν? Ειδικα οι φακελοι με τα χαρτια ηταν ολα τα λεφτα… μας θύμισαν την Δαφνη Μποκοτα! Ενταξει δεν λεω να τα ξερουν απεξω, αλλα οχι να τα διαβαζουν εκεινη την ωρα χωρις να σηκωνουν κεφαλι… εχεις τις σημειωσεις σου για υπενθυμιση, κοιτας λιγο αλλα μετα κοιτας την καμερα!! Τα σχολια τους ηταν κακιστα! Οσο για το ντυσιμο… ασχολιαστο!!!
    3) Χρονος: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαμε εναν ελληνικο τελικο χωρις να ξαναδουμε για 10000 φορα τις προηγουμενες συμμετοχες μας!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ολοι οι προηγουμενοι τελικοι στηριζονταν σε αυτο!
    4) Εμφανιση τραγουδιων: Playback? Εκτος κι’ αν ειχαμε κανει αναθεση αλα Ρουβα και δεν το ξεραμε!! Επρεπε να ηταν live εστω η πρωτη φωνη
    5) Για τα υπολοιπα… ας τα αφησουμε, πχ το λαθςο βιντεο απο τις προβες… κ.α.
    ΤΩΡΑ για την Συμμετοχη μας θεωρω πως ειναι μια χαρα!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
    Ειδα στο ΑΛΦΑ που ο Βουτσινας ειπε πως η Ελευθεριου εχει Τουπε… αυτο δεν ειναι καλο…. εδω η Ελενα ηταν σχεδον σιγουρη οτι θα κερδισει και ηταν απλη με ολους και με καθολου ενδειξη βεντετισμου… επειδη και μενα μου το εβγαλε λιγο… χθες αυτο η Ελευθερια… ελπιζω να μην συνεχισει να το εχει!

  70. παντως εγω φοβαμαι πως δεν θα τα παμε καλα επειδη καθε χρονο ειμαστε τελευταιοι στα προγνωστικα αλλα παιρνουμε καλη θεση,ενω φετος ειμαστε πανω πανω και…κανεις δεν ξερει!!!!!

    Αστειευομαι!,το APHRODISIAC θα σκισει!

  71. το τι λενε καθε χρονο οι ξευτιλες του ΣΤΑΡ το ξερουμε..απορω γιατι τους δινουμε σημασια..οι κινδυνολογιες,αερολογιες και ειρωνιες των σκουπιδιων αυτων δεν θα πρεπε να λαμβανονται στα σοβαρα..εγω εχω σταματησει να τους βλεπω..λιγο παρακολουθησα τατιανα σημερα και μου ηρθε να ξερασω απ τις αηδιες και τις κακιες που ελεγαν τα παρασιτα εκει οποτε και το εκλεισα..
    αυτο πρεσβευει το σταρ..την αντιδραση..ριξτε τους ενα φασκελο και τελος..δεν θα ασχολουμαστε μαυτους..

  72. Ωραίο το τραγούδι! Το θέμα είναι πως και να νικήσουμε να δω ποίος θα είναι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ( σε κανα εμπορικό κέντρο θα τους βάλουμε τους συμμετέχοντες.. ) μακάρι να βγούμε δεύτεροι λοιπόν και ας νικήσει η λατρεμένη Κύπρος..!!

  73. Σαφως η μοναδικη επαγγελματικη παρουσιαση κομματιου χτες απο τα 4…ΑΛΛΑ…

    Στο live (αν οι χορευτες δεν τραγουδανε οπως ειδαμε χτες) πρεπει οι χορευτες να μεινουν 3 ωστε να δωθουν 2 θεσεις female backing vocals (Χαλκιτη κτλ). Αλλιως αυτα τα “oh oh oh OHHhhooHhhh” κτλ σε κακη ‘bare’ live εκδοση ειναι απο μονα τους ικανα να οδηγησουν μια συμμετοχη αυτου του στυλ μεχρι και στον αποκλεισμο ..Υπο φυσιολογικες συνθηκες παντως και αν αποδωθει φωνητικα σωστα, στον τελικο λογικα θα ερθει 4ο-6ο στο televoting και 10-12 στις επιτροπες οποτε θα παρει την καθιερωμενη για την Ελλαδα και αυτο το μοτιβο εθνικ-ποπ συμμετοχης 5-8η θεση…αυτα…

  74. Έβλεπα πριν το “a minute to win it” στο Mega. Ένα τέτοιο studio δεν μπορεί να βρει η ΕΡΤ να φιλοξενήσει τον ελληνικό τελικό να μην μας κράζει και η Ευρώπη?Ακόμη και η Σλοβενία,η Λετονία κ.α καλύτερους χώρους βρήκαν.Μετά από ΤΟΣΑ χρόνια που παίρνουν τα λεφτά μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ,δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν ένα studio της προκοπής; Κρατική τηλεόραση είναι! Έλεος!

    • Η ΕΡΤ αυτήν την στιγμή έχει έσοδα μεγαλύτερα από τα ιδιωτικά κανάλια. Η Eurovision έγινε όπως έγινε για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Για να μη μιλήσω για την καθαρά λαϊκίστικη μεταφορά του τελικού στην Ετ1 (που θα έκλεινε πριν λίγους μήνες!). Προσωπικά, θα προτιμούσα απευθείας ανάθεση, παρά αυτό το χάλι με τις καθαρίστριες και τους security για background.

  75. Δευτερη η Τουρκξια και τρίτη η Ελλάδα??? Καλά! Ψήφισαν προφανώς πολλοί Τούρκοι και Έλληνες!Δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο…

  76. de sas arese to eboriko e? more mavro studio kai to shake shake me mpoukalia 8elete pali. Alla gia na itan ipopsifios kanas Rouvas oloi 8a trexane kai 8a tous fenotane kai super alla tora me ta koritsakia pios na paei? O telikos san telikos mou arese poli kai poli xarika pou eida fans na pernane kala kai oxi kosmikous na tsibologane kai na pinoun tsabe! Ta vogueing ellements na vgoun mono apo to Aphrodisiac giati kala einai ektelesmena alla me ti diplopenia de kolaei!

  77. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΨΩΝΙΣΤΙΚΕ” ΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΩΝΗ(1 ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΩΡΙΝ) ΚΑΙ ΦΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ?ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ?ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΑ 45 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ 🙁

  78. Προς ellas-eurovision:
    Νομίζω ότι έχεις δίκιο και άδικο ταυτόχρονα φίλε μου. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στις ταυτότητες που εκδίδει η Κυπριακή Δημοκρατία, η εθνικότητα είναι ελληνική και η υπηκοότητα κυπριακή, συνεπώς και οι δύο όροι (Έλληνας, Κύπριος) είναι σωστοί.

    • Έχεις απόλυτο δίκιο!!Όντως,έτσι γίνεται.Απλά μερικοί λένε οτι Κύπρος και Ελλάδα καμία σχέση και οτι τί δουλειά έχει μία Κύπρια να εκπροσωπεί την Ελλάδα και με πειράζει πολύ αυτό!!!Εθνικά μιλάω κυρίως!!

  79. Kalimera….!exo tin entuposi oti tha pame polu kala…!einai ena tragoudi pou sou menei…kai an mi ti allo se ksesikonei….einai lamperi kopela i eleutheriou(an kai ligo ufaki diakrino..isos einai apo amixania kai amuna)me kounima alla kalomoira kai stisimo pou thimizei paparizou…kati pou gia mena den einai kako mporoume na pame polu kala!!pisteuo oti Serbia einai ena uperoxo tragoudi!!Souidia isos irthe i seira tis!!

  80. οτι να ναι, εδω ο κοσμος χανεται και μερικοι ασχολουνται με αυτη τη χαζομαρα. Μην κανετε το κοπο να απαντησετε, βαριομουν, ακολουθαγα λινκς ωσπου με εβγαλε εδω, δεν προκειται να ξαναμπω.

    • Καλα ρε φιλε… ζησε με την μιζερια… με την λογικη σου, ας βαλουμε και μια πετρα στο λαιμο και βουρ…. Φιλε εσεις που απαξιωνετε τα παντα κανετε πολυ κακο στα παντα! Το να μπω να γραψω ενα μηνυμα πχ για την eurovision ή να δω την eurovision δεν με κανει κατωτερο ή λιγοτερο ενεργητικο πολιτη απο εσενα! Εγω μπορει να εχω κανει και να συμμετασχω σε πραγματα που εσυ απλα να τα εβλεπες απο τον καναπε σου… φιλε! Μιζεροι μια ζωη οι δηθεν… που το συναφη τους μας εφερε εδω… Διαμονοποιηστε τα παντα…αααα να μην συμμετεχουμε ως χωρα πουθενα… ουτε στο euro 2012 και αν παμε να βαλουμε ρητρα… οτι δεν θα κανουν καμια νικη… γιατι θα πανυγηριζει ο ερμος ελληνικος λαος και δεν κανει… απαγορευεται!!!

  81. Eννοειτε πως θα περασουμε τελικο και ειναι σιγουρο οτι η Ελευθερια εχει ΦΩΝΑΡΑ και μια χαρα θα τα παει και live ειναι ομορφη και εχει και τελεια σκηνικη παρουσια σε αντιθεση με την Dora που κουνιωταν σαν αγγουρι και ειχε και το στομα της ανοιχτο διαπλατα.

  82. Ότι να ‘ναι!Θα ακυρώσει ο Ραιχενμπαχ τη συμμετοχή μας? Καταρχήν πιστεύω οτι είναι ράδιο αρβύλα αλλά αν ισχύει,καλύτερα να φύγει από Ελλάδα!Έλυσαν όλα τα άλλα προβλήματα διαφθοράς,βολέματος,φοροδιαφυγης κτλ και τα 200 χιλιάρικα το χρόνο που κοστίζει η eurovision τους μάραναν.Που τα φέρνει και πίσω με το παραπάνω…
    Ασε που θα πληρώσουμε και χοντρό πρόστιμο στην EBU αν ισχύει.

  83. Καλησπέρα κι απο μένα, για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί και επειδή εμείς οι Έλληνες ξέρουμε απο καλή μουσική θεωρώ ότι το τραγούδι της Σουηδίας είναι απλά εξαιρετικό.
    Όλο το καλοκαίρι θα παίζεται στα καλά κλαμπάκια.
    Επίσης το δικό μας θεωρώ ότι θα έιναι μέσα στην πεντάδα. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα.

  84. …….και μην ξεχνιόμαστε “Euphoria” ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ λέξη!! όπως και της Γαλλίας “Echo”.

  85. Οχι μονο ειναι μια μπουρδα και μιση, αλλα δεν αντεχω τη σκεψη πως φορολογουμαστε για αυτη τη φαρσοκωμωδια……..ημαρτον εχουμε τοσο ωραιους ελληνικους ηχους΄ να στειλουμε κατι με τη μουσικη μας, τη γλωσσα μας που το εχει η χωρα αναγκη να δειξει ενα λογω υπαρξης και εμεις, μια ζωη σαν τα πιθηκακια απο τη ζουγκλα αντιγραφουμε αηδιες και τις αναπαραγουμε ακομα χειροτερα.Να δειξουμε πως ξερουμε αγγλικα, πως εχουμε πολλες που θελουν να γινουν Μπριτνει Σπιαρς, πως αγαπαμε περισσοτερο τους ξενους ηχους,αυτα θα δειξουμε………Ζητωωωωωωωωω!!!!! η παρασταση των αταλαντων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  86. Να ρωτησω κατι ασχετο…πιστευετε πραγματικα οτι το Euphoria θα παιχτει στα κλαμπακια? Στα κλαμπακια της Σουηδιας ναι.Οτι και καλα ο Ελληναρας καγκουρας θα τρελαινεται να πηγαινει στο DC και αντι για τα ελληνομπιταδικα σκουπιδια να χορευει αυτο το ποιοτικο αριστουργημα!Εδω ουτε το Aphrodisiac δεν θα παιζουν!Ακυρο,αλλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου! 😛

    • κοιτα..αναλογα..κλαμπακια οπως τα εννοεις εσυ οχι και beach bar..αλλα μεγαλα κλαμπ τυπου Club Vogue Thessaloniki που δεν παιζουν μουσικη της πλακας ναι θα το παιζουν..

      • …..εμ φυσικά για μεγάλα και σοβαρά club εννοούσα….ή μήπως δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα;;;

  87. Στη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που κυκλοφορεί, υπάρχει αναλυτική κατάταξη των αποτελεσμάτων (SMS, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ)!

  88. Παιδιά θέλω να θίξω άλλο ένα θέμα όσον αφορά την ξεφτίλα της ΕΡΤ.Αν δείτε το επίσημο site για την γιουροβιζιον http://www.ert.gr/eurovision ακόμα δεν έχει ανανεωθεί!Δεν λέει πουθενά ότι η εκπροσωπος μας είναι η Ελευθερία..ακόμα λέει να ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια!Ούτε ενα βιογραφικό,οι στίχοι,η ελευθερία κεντρική φότο,πρόμο,το βιντεοκλίπ..τίποτα..!!!Κοιτάξτε κάτι άχρηστους που καθόμαστε και πληρώνουμε..ΚΑΜΙΑ ενημέρωση και ανανέωση..Ας είναι καλά τα esc sites όπως αυτό που ενημερωνόμαστε για τα πάντα άμεσα!
    Και επίσης να είναι καλά η κοπέλα από μόνη της και η ομάδα της που μας ενημερώνουν για τα πάντα μέσα απο την σελιδα της στο φεισμπουκ και προσπαθουν να κάνουν πρόμο από μόνοι τους γιατί αν περιμέναμε την ΕΡΤ σωθήκαμε…
    Ξεφτίλεεεεεεςςς!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ