ΕΛΒΕΤΙΑ: Η Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη συμμετοχή του Luca Hänni!

Το SRF αποκάλυψε ότι η διάσημη Σουηδή σκηνοθέτιδα και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη συμμετοχή της Ελβετίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ. Ο Luca και η Sacha είχαν τις πρώτες πρόβες σήμερα, όπως και δημοσίευσε ο ίδιος ο Luca Hänni μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

Η Sacha Jean-Baptiste, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι θα επιμεληθεί τη συμμετοχή της Τάμτας στη Eurovision (δείτε εδώ), είχε επιμεληθεί και πέρσι τη σκηνική παρουσία του Fuego, αλλά και των Equinox (Βουλγαρία) και της Jessica Mauboy (Αυστραλία). Είναι γνώριμη επίσης σε όλους τους fans μέσα από προηγούμενες συμμετοχές στο διαγωνισμό της Eurovision, όπως της Κύπρου (2016), της Σουηδίας (2012), της Αυστραλίας (2017), της Βουλγαρίας (2017), της Γεωργίας (2015-2017) και της Αρμενίας (2016, 2017).

Η Ελβετία θα συμμετάσχει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision με το Luca Hänni και το τραγούδι She Got Me.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελβετία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) και θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2019!

[Φωτογραφία: Luca Hänni facebook]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα τον χαντακώσει σκόπιμα τον Ελβετό και θα με θυμηθείτε τον Μάιο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    • Αυστραλία Βουλγαρία. 2018 για χάρη της Ελένης! Το ίδιο και με την Τάμτα. Θα ανεβασει την Ταμτα πολύ. Πιστεύω με ένα fashion/artistic pop show.

  2. Αλήθεια είχε κάνει και τη συμμετοχή της Αρμενίας το 2016?? Είναι η αγαπημένη μου συμμετοχή τα τελευταία 10 χρόνια!!! Συγχαρητήρια για την αισθητική της!!!!

  3. Αυτό το παιδί νομίζω έχει το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει…
    όσο για την Sasha μπορώ να πω πως για μένα, οι περισσότερες δουλειές που έχει κάνει στη σκηνή της eurovision είναι εξαιρετικές. Καλή επιτυχία στην Ελβετία και στην Κύπρο και φυσικά σε όλες τις χώρες!

  4. Κακό νέο για την Κύπρο αυτό. Υποτίθεται ο alex p και η Sasha είναι ομάδα και η sasha πάει και χορογραφεί μια χώρα που είναι φαβορί και πάνω απο τα στοιχήματα από την Κύπρο? Είναι σαν να χορογραφουσε ο Φωκάς την Ολλανδία lol

    • Απλά θα σου θυμίσω ότι ο Φωκάς το 2008 είχε χορογραφήσει τη Ρωσία (1η θέση) και την Ουκρανία (2η θέση).
      Το θέμα είναι ένας χορογράφος να αναδεικνύει μια συμμετοχή και να παρουσιάζει κάτι τελείως διαφορετικό…

    • Επειδή ανέφερες τoν Φωκά να σου θυμίσω τι είχε γίνει το 2008… η ομάδα, η περίφημη συ – dream, ήταν πίσω από την συμμετοχή της Ουκρανίας, ο Φωκάς όμως έστισε και την Ρωσία. τελικό αποτέλεσμα: πρώτη η Ρωσία δεύτερη η Ουκρανία. Επίσης, φέτος, σκηνοθετεί και την Ισπανία.

  5. Και θα αποδειχτεί περίτρανα ότι Ελένη είναι μόνο μία. Και όσοι την θεωρείτε φοβερή χορογράφο τη συγκεκριμένη, καλό είναι να δείτε την εμμονή της να βγάζει μόνο του τον ερμηνευτή στη σκηνή ακόμα και σε χορευτικά τραγούδια. Εξαίρεση ήταν το φουεγκο επειδή προφανώς το να έχει μπαλέτο η φουρειρα το επέβαλε το ρικ και η δισκογραφική. Αλλά τη δεύτερη θέση πέρσι την πήρε η Ελένη μόνη της. Οκ καλή σκηνοθεσία είχε αλλά από χορογραφία τίποτα ιδιαίτερο. Τιναγμα μαλλιών και τυποποιημένες χορευτικές κινήσεις που τίποτα το ιδιαίτερο δεν είχαν. Ούτε λεντ επί σκηνής τους έβαλε η Σάσα πέρσι σε αντίθεση με το Ισραήλ που έφερε τα δικά του λεντ στη σκηνή και όντως έχτισε σκηνογραφικα το όλο πράγμα. Η Κύπρος πέρσι δεν θεωρώ ότι είχε σκηνικά κάτι που να πεις wow ποια φοβερή χορογράφος το έκανε. Μόνο η ενέργεια της Ελένης έφερε τη θέση. Οπότε πιθανό να παγώσει η Ελβετία φέτος με αυτή τη φτηνιαρικη απομίμηση του despacito. Αν δούμε και το σκηνικό ξεφτιλικι που είδαμε με Αυστραλία πέρσι, ίσως και να μείνει ημιτελικό. Απορώ πάντως με τα στοιχήματα που το έχουν τόσο ψηλά. Δεν έχω πρόβλημα με τα καλά εμπορικά τραγούδια και χιτάκια, αυτό όμως ρε παιδιά είναι αηδία!

  6. Πάντως αυτό π βλέπω είναι ότι έχουμε κομμάτι σαν αυτό της Τάμτα της μαλτας που είναι καπως catchy κ με μια καλή σκηνική παρουσία θα πάνε καλά. Έχουμε Ρωσία π εμένα δεν με ενθουσιάζει σαν τραγούδι γτ δεν έχει ΡΟΗ αλλά με εμφάνιση επική π του ταιριάζει θ πάει καλά. Έχουμε Ολλανδία με ένα πλ ωραίο τραγούδι (π προσωπικά δεν το θεωρώ νικητήριο θα ήθελε κάποιες αλλαγές Β όπως μεγαλύτερο ρεφρέν αλλά τέλος πάντων). Αν λοιπόν η Ελλάδα δεν δίξει κτ καλό κ εντυπωσιακό (όχι απαραίτητα εκκεντρικό ή κιτς καθώς αυτά δεν ταιριάζουν στο τραγούδι. Σαν αυτά στο βιντεοκλιπ εννοώ) που θα είναι ισάξιο της πιο πλήρους συμμετοχής π έχουμε στείλει ποτέ, προβλέπω θέσεις 9-15. Κ θα είναι κριμας. Γτ αν είχε πάει άλλη χρόνια όπως πέρσι έμπαινε άνετα 5αδα. Αυτές οι συγκυρίες….(δεν λέω ότι δεν μπορεί ν μπει απλά είναι δύσκολο σ σχέση με άλλες φορές)

  7. Η ίδια σκηνοθέτης θα επιμεληθεί δύο παρεμφερείς (ως άκουσμα) συμμετοχές,της Κύπρου και της Ελβετίας. Ευτυχώς που τη μία την ερμηνεύει γυναίκα και την άλλη άντρας…Πάντως Μάλτα Κύπρος και Ελβετία κινούνται στα ίδια μουσικά μονοπάτια και πολύ φοβάμαι ότι η μία συμμετοχή θα κάνει κακό στην άλλη,αν βρεθούν και οι τρεις στο τελικό. Μεταξύ των τριών η συμμετοχή της Μάλτας είναι ξεκάθαρα η πιο αδύναμη.

    • Nα σε ενημερώσω ότι στο κανάλι της Eurovision στο Youtube τα περισσότερα views ανάμεσα στα τρία τραγούδια (ακόμα και αν τα δούμε αναλογικά με τις μέρες που τα video είναι αναρτημένα) τα έχει η Μάλτα, κοντεύει να φτάσει τα 2 εκ.

      • Αυτό συνέβη χθες με το τραγούδι της Αρμενίας, που μέσα σε μία ώρα ξαφνικά έκανε 1.5 εκ. views. Αυτό δεν αναιρεί όλα τα προηγούμενα views του τραγουδιού ή αυτά των υπόλοιπων τραγουδιών που είχαν κανονικό και σταθερό ρυθμό views επί μέρες.

    • Συμφωνω οσο για ελβετια και κυπρο δεν θα πω ποια ειναι η καλητερη!Γιατι απλουστατα σαν dance κοματια θα κονταροχτιπηθουν παααραολυ!

  8. Ειλικρινά, απορώ γιατί τόσος χαμός μ’ αυτό το τραγούδι. Αντιγραφή του despacito, φτηνιαρικο άσμα, τον τραγουδιστή τον κόβω μέτριο έως κακό στο live και το όλο σύνολο το βρίσκω τουλάχιστον αδιάφορο. Αναρωτιέμαι δε, αν δεν ήταν εμφανισιμος, αν θα είχε τέτοιο γκελ το τραγούδι. Μάλλον πέφτει πολλή σεξουαλικη πείνα ή λυσσα για να αρέσει αυτή η μπουρδα.. Εύχομαι να έχει τη συνηθισμένη τύχη της Ελβετίας (της οποία τα τραγούδια σε γενικές γραμμές μ’ αρέσουν) , αν και δεν το βλέπω. Όσο για τη sacha, απορώ τι σας παραξενευει. Χρόνια τώρα υπάρχει ο Φωκας που παίρνει εργολαβιες, το ίδιο και σουηδοι μουσικοσυνθετες. Η Sasha σας πειραξε?

    • Ο τραγουδιστής εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι κακός στο live αφού το 2012 κέρδισε το Deutschland sucht den Superstar.

  9. Και μόνο το στήσιμο της Αρμενίας το 2016 είναι αρκετό για να της βγάλω το καπέλο.

  10. Εργολαβία όντως. Συμφωνώ ότι η Φουρέιρα μόνη της απογείωσε το τραγούδι.
    Θεωρώ ότι η Κύπρος θα περάσει τελικό. Της Μάλτας δε μου αρέσει καθόλου (προσωπικά γούστα είναι αυτά). Ο Σεργκευ θα έχει τρομερή σκηνική παρουσία και θα πάει καλά (εάν θέλει να κερδίσει η Ρωσία θα κερδίσει . θα ρίξει χρήμα όπως οι οικοδεσπότες πέρυσι).
    Ελλάδα φοβάμαι σκηνική παρουσία και ΦΩΝΗΤΙΚΑ. Όλοι οι ξένοι λένε ότι έχουμε ωραίο τραγούδι αλλά αναφέρονται στα περσινά χάλια επί σκηνής. Επίσης τα φωνητικά με φοβίζουν διότι δε ξέρω πω θα αποδοθούν. Θα δούμε.
    Επανέρχομαι στην Ελβετία η οποία στον τελικό έχει την Ισπανία η οποία με Φωκά πιστεύω απογειωθεί. Για να πάρουν τον Φωκά ίσως οι Ισπανοί σκέφτονται κάποια στιγμή να κερδίσουν το διαγωνισμό;;;

  11. Για να πω την αλήθεια οι σκηνοθετικές παρουσιάσεις της Sacha τις βρίσκω από μέτριες εως αναμενόμενες. Προσπαθεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα επι σκηνής με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο. Σχεδόν σε όλες τις συμμετοχές η “μαυρίλα” κυριαρχεί… Απ’ αυτό και μόνο τις παρουσιάσεις της, τις βρίσκω βαρετές.
    Αν ο τραγουδιστής ή το ίδιο το τραγούδι έχουν μια δυναμική θα τερματίσουν ψηλά. Αλλιώς…

    Και φέτος είμαι σίγουρος ότι το μαύρο θα το ξαναδούμε σε όλες τις συμμετοχές που έχει αναλάβει. Για να δούμε ποιους θα τους “φάει” το σκοτάδι…

  12. Αν αναλογιστεί κανείς πόσοι πολλοί χορογράφοι,σκηνοθέτες, συνθέτες, στιχουργοί, ερμηνευτές υπάρχουν διαθέσιμοι στον κόσμο και παρόλα αυτά βλέπουμε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους να ανακυκλώνονται για χρόνια από χώρα σε χώρα και σε πολλές περιπτώσεις με 2, 3 ή 4 χώρες την ίδια χρονιά, το πράγμα κουράζει. Η Sacha με Κύπρο και Ελβετία προς το παρόν, ο Φωκάς με Ισπανία και Ρωσία, ο Κοντόπουλος κάθε χρόνο, o Crister Bjorkman παντού ανακατεμένος, οι ίδιοι και οι ίδιοι συνθέτες και ερμηνευτές στους εθνικούς τελικούς κτλ. Ας ανοίξει λίγο το πράγμα σε νέα πρόσωπα με νέες ιδέες.

    Το να είναι η ίδια υπεύθυνη σκηνικής παρουσίας για Κύπρο και Ελβετία, που είναι δυο συμμετοχές στο ίδιο ύφος και μουσικό στυλ και που και τα δυο πατάνε πάνω στο περσινό Fuego (σαν μουσική αίσθηση) που είχε και αυτό την ίδια χορογράφο το θεωρώ λάθος. Θα υπάρξει αναπόφευκτα σύγκριση και των δύο μεταξύ τους και με το Fuego.

  13. απο τις αγαπημένες μου φετινές συμμετοχές!ανεβαστικό,ευθυμο καλοκαιρινο χιτάκι που αναμενεται να ξεσηκωσει κ να κανει επιτυχία!καλη επιτυχια στην ελβετία!και γιατι οχι ελβετια 2020 και λεφτα εχει και ομορφη χωρα ειναι!

  14. Μα δεν αναφέρθηκα σε προβολές. Μίλησα αποκλειστικά σαν τραγούδι.
    Από την άλλη είναι λογικό στο κανάλι να συγκεντρώνει περισσότερες προβολές αφού έχει ανέβει διαδικτυακά μόνο εκεί σε αντίθεση με τη κυπριακή και ελβετική συμμετοχή που έχουν αναρτηθεί και στα κανάλια των ερμηνευτών τους. Συν ότι το “chameleon” εμφανίζεται συχνά ως διαφημιζομενο στο yt.

    • Από την άλλη για την Ελβετία και την Κύπρος αθροίζεις τις προβολές δύο video, που εν πολλοίς οφείλονται στους ίδιους χρήστες που παρακολουθούν και τα δύο, ενώ για τη Μάλτα λαμβάνεις υπόψη τα view μόνο σε ένα video. Άδικο για τη Μάλτα.

  15. Μωρε αν δεν εχεις καλο τραγουδι δεν σε σωζει ουτε ο φωκας ουτε αυτη η σασα,μην κοιτατε την φουρειρα περυσι επεσε ζεστο χρημα.
    Προσωπικα πιστευω οτι η ελβετια θα παει πολυ καλα απ οτι η κυπρος.την κυπρο δεν την βλεπω καν δεκαδα.η ταμτα δεν ειναι φουρειρα.
    Το μονο σιγουρο οτι της ελβετιας θα το κανει καλοκαιρινη βερσιον η φουρειρα.

  16. Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει τον Ελβετό να βλέπει μερικές από τις φετινές συμμετοχές και όταν έρχεται η σειρά της Κύπρου λέει ότι μοιάζει με το Fuego!!lol Αυτός δηλαδή από που εμπνεύστηκε το δικό του κομμάτι? ??:D

  17. Ας πει κάποιος σε αυτό το μυξιάρικο της Μαλτας ότι Φουρειρα γεννιέσαι δε γίνεσαι… όσο για την Ελβετία είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να αντιγράψει τη συνταγή της Φουρειρα γι αυτό επέλεξε και την ίδια χορογράφο . Πιστεύω ότι θα είναι κάτι παρόμοιο με το videoclip η χορογραφία του και θα τα πάει καλά γιατί όλα τα κοριτσάκια θα ξετρελαθουν μαζί του ακόμα και αν δεν τραγουδήσει καλά. Εδώ πέρσι αυτός της Τσεχίας βγήκε τέταρτος στο televoting λόγω εφηβικού κυρίως πληθυσμού

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ