ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Η τελική έκδοση του “Az Én Apám”!

Μόλις ένα χρόνο άντεξε μακριά από την σκηνή της Eurovision, o Joci Pápai. Μετά την νίκη του στο A Dal το 2017 και την 8η θέση που κατέκτησε στο Κίεβο με το «Origo», επιστρέφει φέτος στο Τελ Αβίβ. Άφου κέρδισε με μεγάλη άνεση το A Dal και φέτος με το “Az Én Apám”, ο Joci ετοιμάζεται για την δεύτερη περιπέτεια του στη σκηνή της Eurovision. 

Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι το video clip για τη φετινή του συμμετοχή θα κυκλοφορούσε σύντομα και παράλληλα θα έδιναν στην δημοσιότητα και την τελική έκδοση του τραγουδιού του.  Μουσικά, δεν υπάρχει καμία δραματική αλλαγή στο τραγούδι. Το τραγούδι είναι πιο ατμοσφαιρικό τώρα, υποστηριζόμενο με κάποιους λείους ηλεκτρονικούς ήχους. Επίσης, η χρήση του βιολιού είναι ακόμη πιο εμφανής μαζί με τον ήχο τυμπάνου ενώ χαρακτηριστική είναι και η γυναικεία φωνή στα φωνητικά. 

H Ουγγαρία θα συμμετάσχει στο πρώτο μισό, του πρώτου ημιτελικού στις 14 Μαίου.

Μείνετε στον OGAE Greece για όλες τις λεπτομέρεις αναφορικά με την συμμετοχή της Ουγγαρίας στο Τελ Αβίβ!

 

Written by 

Related posts

One Thought to “ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Η τελική έκδοση του “Az Én Apám”!”

  1. eurofan

    Από τις αγάπεμενες μου συμμετοχές φέτος. Οι αλλαγές είναι τόσο όσο πρέπει. Εκπληκτικό το βιολί. Τελικά όσο το ακούω το προτιμώ από το Origo. Καλή επιτυχία. Μακάρι να μπει το τραγούδι στην τελική δεκάδα και να κάνει την έκπληξη.α
    Πιστεύω πως θα τα πάει πολύ καλύτερα από ότι περιμένουν όλοι

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ