Η Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! 

Στόχος της σημερινής εκδήλωσης ήταν η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, με τόπο διεξαγωγής το Studio Ε του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν η Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, κυρία Μαρία Κουφοπούλου, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, η Υπεύθυνη Τύπου της ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό κυρία Ειρήνη Γιανναρά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI / Universal κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, φυσικά η εκπρόσωπός μας για φέτος κυρία Κατερίνα Ντούσκα, η κυρία Αλεξία Στουρνάρα εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρίας MINOS EMI / Universal (στην οποία ανήκει η Katerine Duska), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κύριος Ιωάννης Δρόσος, ο συνθέτης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, η κυρία Μαρία Κοζάκου, η οποία θα κάνει τον τηλεοπτικό σχολιασμό και τη μετάδοση των τριών βραδιών της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ (μαζί με τον κύριο Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έλειπε στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να παραστεί σήμερα), ο ένας εκ των συνθετών του “Better Love” κύριος Τιμολέων Βερέμης (Leon of Athens) και τέλος, η επικεφαλής της σκηνικής επιμέλειας της Ελληνικής συμμετοχής για φέτος κυρία Έφη Γούση.

Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, αφού υπενθύμισε τα μέλη της επιτροπής που βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα της φετινής συμμετοχής της χώρας μας στη Eurovision, τόνισε πως η εμπειρία του και η άποψη που είχε αποκτήσει στο παρελθόν, όταν συμμετείχε ξανά στο project της Eurovision, τον βοήθησαν αρκετά στο να δουλέψει και φέτος επάνω στο ίδιο αντικείμενο. Χαρακτήρισε πως ο διαγωνισμός της Eurovision έχει τεράστια δύναμη και πως το σκεπτικό της επιτροπής ήταν το πως θα καταφέρουν να στρέψουν αυτή τη δύναμη υπέρ της Ελληνικής συμμετοχής. Ξεκαθάρισε πως βασική προτεραιότητα της επιτροπής για φέτος ήταν να βρεθεί μία συμμετοχή ευπρεπής και που να έχει μία καλλιτεχνική αξία και έκλεισε ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά την Katerine Duska για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή της!

Η Katerine Duska, αμήχανη και τρακαρισμένη όπως δήλωσε (!) πήρε αμέσως μετά τον λόγο λέγοντας πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή με τη πρόταση της ΕΡΤ και πως εκείνη είναι αυτή που θα πρέπει να ευχαριστήσει την ΕΡΤ για την εμπιστοσύνη και τη πρόταση. Σχετικά με την ομάδα με την οποία δουλεύει επάνω στο project της Eurovision, η γλυκιά εκπρόσωπός μας δήλωσε το πόσο χαρούμενη είναι για τον κοινό άξονα που υπάρχει μεταξύ των μελών και πως όλοι μαζί συνεχίζουν και δουλεύουν ασταμάτητες ώρες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι που κλήθηκαν να κάνουν. Οι λέξεις που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την ομάδα και τη δουλειά τους είναι: Ήθος, Ταυτότητα και Άποψη ενώ έκλεισε την ομιλία της εκφράζοντας το πόσο ασφαλής νιώθει με τη συνεργασία της με τους εν λόγω ανθρώπους.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη φάνηκε να είναι κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η διευθύνουσα σύμβουλος της MINOS EMI, κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία ξεκίνησε επιβραβεύοντας την ΕΡΤ για τον ανανεωμένο χαρακτήρα και αέρα της τη φετινή χρονιά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η επιλογή της Katerine Duska ήταν μία απρόβλεπτη έκπληξη και πως κάθε μέρα που περνάει και που δουλεύουν επάνω στο project του διαγωνισμού είναι μια ευχάριστη, καινούργια εμπειρία. Σύμφωνα με τις απόψεις της, στόχος της Ελληνικής αποστολής εκ μέρους της MINOS EMI / Universal δεν είναι η νίκη συγκεκριμένα, αλλά το να ξαναμπεί η Ελλάδα δυναμικά στον κόσμο της Eurovision, διαγωνισμό τον οποίον χαριτωμένα σχολίασε ως “καλλιτεχνικό σπορ”! Κλείνοντας, ανέφερε πως ο θεσμός αυτός μπορεί να σταθεί μία τεράστια ευκαιρία για μία Ευρωπαϊκή καριέρα για την Katerine την οποία η ίδια και μπορεί να υποστηρίξει αλλά και της αξίζει!

Τις εμπειρίες της από το πρόσφατο ταξίδι στο Τελ Αβίβ μοιράστηκε με το κοινό η κυρία Μαρία Κουφοπούλου, η οποία πριν ξεκινήσει ευχαρίστησε θερμά τους Έλληνες φίλους του διαγωνισμού που βρίσκονται από την αρχή τόσο στο πλευρό της ΕΡΤ όσο και στο πλευρό της εκπροσώπου της χώρας και της συμμετοχής γενικότερα. Με τα λεγόμενά της, μας μετέφερε όλο το θετικό κλίμα που εισέπραξε από τους ξένους συνάδελφούς της στο Τελ Αβίβ και επιβεβαίωσε πως οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν μια σπουδαία διοργάνωση!

Σε ερώτηση του OGAE Greece σχετικά με τα επερχόμενα γυρίσματα για το postcard video της Ελληνικής συμμετοχής, τόσο η κυρία Κουφοπούλου όσο και η Katerine Duska επιβεβαίωσαν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν την ημερομηνία που θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ καθώς έχουν αλλάξει κάποιες ημερομηνίες στο πρόγραμμα των διοργανωτών. Όπως τόνισαν, με βάση το προηγούμενο πρόγραμμα, θα έπρεπε ήδη να έχουν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα.

 

Τέλος, τον λόγο πήραν και οι δύο στενοί συνεργάτες της Katerine Duska Τιμολέων Βερέμης (Leon of Athens) και Έφη Γούση οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους υπεύθυνους που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά τους, μια δουλειά νέων ανθρώπων (όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τιμολέων), για τον φετινό διαγωνισμό. Σχετικά με την σκηνική παρουσία του “Better Love” και την εμφάνιση της Katerine στη σκηνή του διαγωνισμού, η Έφη Γούση – αφού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά ακόμα! – τόνισε πως θα υπερισχύει το θεατρικό ύφος μιας και η ίδια προέρχεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 13:00 με την ομάδα της Ελληνικής αποστολής και τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να συνομιλούν στο φουαγιέ της αιθούσης, σε άκρως φιλικό και χαλαρό κλίμα. Λίγη ώρα αργότερα, η Katerine Duska και οι συνεργάτες της μεταφέρθηκαν στην αίθουσα υποδοχής της ΕΡΤ προκειμένου να δώσει συνεντεύξεις και να κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ευχαριστούμε θερμά την Katerine Duska, τον Τιμολέων Βερέμη (Leon of Athens) και την Μαρία Κοζάκου για τα όμορφα μηνύματα που μας έστειλαν!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2019! 

Φωτογραφίες: Αρχείο OGAE Greece / press.ert.gr 

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν άφησαν τη σκηνική παρουσία και φέτος στην “ειδήμων”Chali Jennings;
    Πέρα από τη πλάκα περιμένω επί σκηνής κάτι αρκετά κοντά στην αισθητική του βίντεο κλιπ. Για την ώρα όλα βαίνουν καλώς! Καλή συνέχεια στους συντελεστές και φυσικά καλη μας επιτυχία!!

  2. Συγχαρητήρια!πολυ όμορφο άρθρο!!Ολα κυλούν πολύ όμορφα!!!!! Είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πάνω στην σκηνική μας παρουσία! Πείτε ρε παιδιά καμία γνώμη!

    • Ευχαριστούμε πολύ!! 😀 Έρχονται όμορφα πράγματα…! Μείνετε συντονισμένοι!

  3. Μια ερώτηση προς τον ogae παρακαλώ, πότε ξεκινάνε οι ψήφοι και βαθμοί κάθε σωματείου της Ευρώπης? Ευχαριστώ.

    • Αρχές Απριλίου. Περιμένουμε την αντίστοιχη ανακοίνωση από τον OGAE International!

  4. Ε, όχι ρε γαμωτο. Ούτε λίγο ζειμπεκικο, ούτε λίγο τσιφτετελι δεν θα χορέψει η Κατερίνα? Πως θα νιώσουμε την Ελλάδα? Πως θα είναι καλή η συμμετοχή μας χωρίς λίγο κλαρινο? Επίσης αναμένω και σχόλια τύπου “τα μικρόφωνα της ΕΡΤ ήταν τοποθετημένα στραβά. Ντροπή στην ΕΡΤ που κάνει απευθείας αναθεσεις και δεν νοιαζεται..” Αυτά για όσους εκραζαν τη Ντουσκα και την ΕΡΤ πριν κάποιες (λίγες) εβδομάδες.

    • Και να κερδίσει την Eurovision αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις διαδικασίες της ΕΡΤ, ξεκάθαρα πράγματα.

    • H EΡΤ έχει κάνει ανοσιουργήματα τα τελευταία χρόνια. Το ότι με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν μαζικής κατακραυγής για τους επίμονα και κατ’ επανάληψη λανθασμένους χειρισμούς της διόρθωσε κάποια πράγματα, δεν αλλάζει τα πεπραγμένα της.

  5. Ρε παιδιά αναρωτιόμαστε όλοι αν θα μπορέσει να το πει καλά στο ζωντανό δείτε στη YouTube πως λέω το Slow που έχει και ψηλές και χαμηλές είναι τελεια η φωνή της δεν θα ακούσουμε κάτι αλλο από αυτό του κλιπ!!!!

    • Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα άγχος που μπορεί να καταστρέψει και την πιο καλή φωνή. Άλλο να τραγουδάς μπροστά σε λίγα άτομα και να εκπροσωπείς τον εαυτό σου και άλλο να έχεις εκατομμύρια βλέμματα στραμμένα επάνω σου εκπροσωπώντας μια ολόκληρη χώρα. Ελπίζω να μπορέσει να ανταπεξέλθει η Κατερίνα σε όλο αυτό.

      • Κατάλαβαινω αυτό λες,πιστεύω όμως ότι η συγκεκριμένη είναι επαγγελματίας και η φωνή της έχει τέτοια ποιότητα που δύσκολα δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει,αλλά έχεις δίκαιο ότι μπορεί να έχει άγχως

  6. Καταλάβαμε τι θες να πεις, αλλά κι εσύ προσπάθησε λίγο να συντονιστείς χρονικά με το “τώρα”. Έχει περάσει ενάμισης μήνας από τότε που η Ντούσκα ανακοινώθηκε ως η φετινή εκπρόσωπός μας. Το εμπεδώσαμε ότι δεν συμφωνείς. Το είπες μία, το είπες δύο, το είπες 10, φτάνει. Με το να μηρυκάζεις την άποψή σου δεν αλλάζει κάτι πλέον.
    Εγώ το μόνο που θα πω είναι ‘οτι πρέπει να δώσουν πολλή προσοχή στο πώς θα σκηνοθετηθεί το τραγούδι μας. Πρέπει να είναι πανέτοιμη η ομάδα μας πριν ξεκινήσουν οι stand in πρόβες. Να έχουν προηγουμένως δώσει σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες στον σκηνοθέτη σχετικά με τα πλάνα και τους φωτισμούς. Ειδικά τα πλάνα, χρονομετρημένα στο δευτερόλεπτο, δηλαδή τί θα δείχνει και για πόση ώρα η κάμερα. Μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, θα είναι πολύ κρίμα, αν συμβεί. Έχουμε δυναμική δεκάδας φέτος!
    Καλή δύναμη και καλή δουλειά εύχιμαι στην αποστολή μας.

    • @Ενάντια στη μιζέρια Μάλλον πρώτα αφαίρεσε τις παρωπίδες πριν απαντήσεις στην απάντηση που έδωσα σε σχόλιο άλλου χρήστη που απευθυνόταν σε όσους διαφωνήσαμε! Οπότε συντονίσου στο “τώρα” και χωρίς εμπάθειες διάβασε τα σχόλια όλων!

  7. @gus κατανοώ τι λες, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η ομάδα της ΕΡΤ είχε συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό της φέτος (μην πω “όραμα” γτ ακούγεται πολύ βαρυγδουπο), οπότε νομίζω ότι ίσως θα πρεπε να αναθεωρησεις την άποψή σου (ή έστω να τη ξανασκεφτεις) @Μαριε,έχει κάνει πολλές ανοησίες (να το πω ευγενικά) στο παρελθόν, συμφωνώ, με τη μόνη διαφορά πως τα τραγούδια δεν είχαν τη δυναμική που έχει το φετινό. Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το πει τέλεια γιατί και ταλαντούχα είναι και μελετά καθημερινα (είχα ν’ ακούσω καλλιτέχνη να δηλώνει κάτι τέτοιο χρόνια και ζαμανια) Η ομάδα ασχολείται σοβαρά (ειδικά ο Παπαδημητριου μου εμπνεει ασφάλεια), οπότε ελπίζω μόνο στην έμπνευση της κ. Γουση, η οποία ελπίζω να συνταιριαξει την αισθητική της, με αυτή της Γιουροβιζιον. Γιατί αυτό που είδαμε στο βίντεο κλιπ ήταν αισθητικά αρτιοτατο, απλά δεν ξέρω αν συναδει με την κιτς αισθητική του θεσμού. Κοινώς, υπερβολικά καλό αποτέλεσμα για το πανηγυρακι (που νομίζω ότι αποτελεί τον μοναδικό λόγο να μην πάμε καλά)

    • Συμφωνώ μαζί σου @spyros83 εάν η ίδια η επιτροπή παρουσίαζε από πριν αναλυτικά τον τρόπο επιλογής (και πριν μερικοί ξεκινήσουν και πουν διάφορα, όταν πρόκειται για δημόσιο οργανισμό η διαφάνεια είναι απαραίτητη… ) δεν θα υπήρξε κανένα θέμα!

  8. Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στη συντακτική ομάδα του Ogae για αυτό το πολύ ωραίο άρθρο. Τώρα σε σχέση με την συμμετοχή μας ας είμαστε υποστηρικτικοί με την Κατερίνα (χωρίς να την ταυτίζουμε με την ΕΡΤ και τις επιλογές της). Όσο για την ΕΡΤ νομίζω οτι φέτος προσεγγίζει με έναν ωραίο τρόπο το θεσμό όχι αναγκαστικά σωστό ή λάθος, αλλά ωραίο , γιατί μετά από χρόνια φαίνεται να αγκαλιάζει την Eurovision.

  9. Συγχωρέστε με για την αμάθεια αλλα έχουμε κανένα δείγμα δουλειάς της κ.Γούση?
    Επισης ευχαριστώ τον OGAE gia την ενήμερωση γιατί για εμάς τους εκ του εξωτερικού φαν της Eurovision είστε απο τις λιγές πηγές πληροφόρησης.

    • Καλημέρα. Η κ. Γούση ανέλαβε τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο κλιπ του Better Love, οπότε αυτό είναι ένα από τα δείγματα που έχουμε. Αν εννοείτε κάποιο άλλο δείγμα, συγχωρέστε με επίσης.

      • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις @mik and @spyros85.Κοίταξα το λινκ @spyros85 kai Σ ολες τις δουλειές της έχει μόνο γυναικεία πρόσωπα ,χρησιμοποιεί παστέλ αποχρώσεις και έχει κοντινα προσώπου.Δεν μπορώ να πω οτι καταλαβαίνω τι θέλει να πει αλλα βλέπω κάτι που μου αρέσει αισθητικά.

  10. Δυστυχώς ξαφνική και μεγάλη πτώση στα στοιχήματα η Ελλάδα. Είμαστε εκτός δεκάδας και με πτωτική τάση. Γνωρίζει κανείς γιατί?

    • Από την 8η έως την 11η θέση οι διαφορές στις αποδόσεις είναι πολύ μικρές, οπότε το θεωρώ ότι είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτές τις θέσεις. Εάν πέσουμε χαμηλότερα, τότε το ξανασυζητάμε

    • κουνηθηκε παραπάνω η Μαλτεζα 😀 Ποια μεγάλη πτώση? 11η είναι και 2 μήνες πριν τον διαγωνισμό που μπορούν ν’ αλλάξουν τα πάντα από τo live, τη παρουσίαση, μέχρι και τη σειρά εμφάνισης.

  11. Πέρυσι φαγωθήκατε με τις μπανάνες στο βίντεοκλιπ της Φουρέιρα ενώ φέτος δεν λέτε τίποτα για τα σταφύλια στο βίντεοκλιπ της Ντούσκα. Μερικοί λέγατε “ξαναμμένη γαζέλα” την Φουρέιρα ενώ φέτος δεν λέτε τίποτα για τα σεξουαλικά υπονοούμενα του ελληνικού τραγουδιού όπως το “go deep with me” εις τριπλούν ενώ αμέσως μετά βγάζει κραυγές ευχαρίστησης η Ντούσκα.

    • αγαπη μου τα σταφυλλια ειναι καλιτεχνικο δεν ειναι διαφημιση. μη μπερδευεις τη βουρτσα με τη …..!!! επισης τα σεξουαλικα υπονοουμενα που μονο εσυ τα μεταφρασες ετσι… εχω να σου απαντησω.. και παλι το ιδιο αλλα αναποδα. μη μπερδευεις τη….. με τη βουρτσα!!!

  12. φέτος ισως ειναι η πρωτη χρονιά που θα δω τον διαγωνισμο χωρις το παραμικρο αγχος!παλαιοτερα αισθανομουνα καπως οτι πρεπει ν αυποστηριξω την συμμετοχη της χωρας μου φετος μετα την προκληιτκη αναθεση σε μια ανγωστη καλλιτεχνη και το εντελως αδιαφορο κομματι μας θα παρακολουθησω ησυχα κ ομορφα τον διαγωνισμό!θα απολαυσω τις συμμετοχες που μ αρεσουν οπως ελβετία,ουγγαρια,σουηδία,ισπανία,σλοβενία και δν θα εχω την παραμικρη καουρα για το better love!

    • Άμα βγάλεις την Σουηδία και προσθέσεις Ολλανδία και μένα αυτά είναι τα αγαπημένα μου

    • Βέβαια αφού σου αρέσουν όλες οι σαβουρες που να μείνει χωρος για ένα piece of art σταμάτα επιτέλους να δυσφημίζεις την συμμετοχή μας και αποδεξου την είτε σου αρέσει είτε όχι! Το μόνο που καταφέρνεις να κάνεις είναι να γίνεσαι γελοίος και κουραστικός! GET A LIFE!!!

    • Μισό, πάω να βάλω τη γάτα μου να κλαίει κι επανέρχομαι! Μην κουνηθείς!

    • @stelios Δεν υπάρχει “πρέπει” στην υποστήριξη ενός τραγουδιού ή μιας συμμετοχής. Κατα τη γνώμη μου υπάρχει “θέλω” και “μ’αρέσει”.
      Όσο για την ΕΡΤ, φέτος (μέχρι τώρα) όλα τα χει χειριστεί από ικανοποιητικά εως και πολύ καλά!

      Το να μην σου αρέσει το τραγούδι δεν το σχολιάζω γιατί είναι υποκειμενικό. Το να λες όμως ότι είναι προκλητική μια ανάθεση επειδή η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό, αυτό είναι λίγο αστείο. Να μου έλεγες για τους ARGO που έπαιζαν σε πανηγύρια και γάμους και δεν είχαν καν δισκογραφική, να το καταλάβω ότι ήταν πρόκληση η ανάθεση. Τώρα νομίζω ότι απλά βγάζεις θυμό για την ΕΡΤ γενικά κι αόριστα έχοντας “κρυφτεί” πίσω από την αναγνωρισιμότητα ή μη της Ντούσκα.
      Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα σε αυτά που λες…

  13. Το τραγούδι δεν είναι κακό και καθόλου σκουπίδι με άλλα που συμμετέχουν από άλλες χώρες
    Ναι είναι ιδιαίτερο αλλά καλό. Δε ξέρω πως θα πάει αλλά είναι αξιοπρεπές.
    Για να είμαστε όμως και λίγο προσγειωμένοι λυπάμαι αλλά μην περιμένετε πρωτιές. Η EBU δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα καπρίτσια τη ΕΡΤ που ανάλογα πω ξυπνά ο κάθε υπουργός συμπεριφέρεται ούτε με μια χώρα που αν κερδίσει θα κάνει έναν χάλια διαγωνισμό έχοντας ήδη κακές εμπειρίες από Ουκρανία και Πορτογαλία. ΥΓ μην συγχέεται την ΕΡΤ του 2005 με την τωρινή.

  14. Το τραγούδι της Ολλανδίας σε ζωντανή εκτέλεση (φωνητικά ηχογραφημένα). Λογικά στην Εuro θα εμφανιστούν βιολιά στη σκηνή … Στο live εμφανίστηκε λίγο πιο υποτονικό από το studio… τουλάχιστον έτσι μου ακούστηκε…
    https://www.youtube.com/watch?v=8wfINgJ8JIQ

    Μακάρι να δούμε σύντομα και το ελληνικό κομμάτι ζωντανά… και η σκηνική εμφάνιση να μην έχει συμβολισμούς ούτε θεατρινισμούς (από το παρελθόν αυτοί οι συμβολισμοί δεν έχουν βγει….) Πχ πέρυσι μία εμφάνιση στο στύλ Ζελικο αρκούσε…

    • Πολύ καλό το τραγούδι της Ολλανδίας, πολύ συναισθηματικο και καλή φωνή ο τραγουδιστής αλλά νομίζω ότι “σπρωχνεται” και λίγο (είτε γιατί βγήκε γυμνος στο βιντεο κλιπ και τράβηξε τα βλέμματα, είτε γιατί το Άμστερνταμ είναι μια ασφαλής επιλογή για διοργάνωση) Θα χαρώ αν νικήσει γιατί είναι ποιοτικό, είναι τραγούδι βραβείου και βγάζει μια γλυκυτητα που δεν τη συναντάς πολύ συχνά αλλά δεν ξέρω.. κάποιες φορές κάτι μου λείπει.. το βρίσκω λίγο flat.. Για το προηγούμενο σχόλιο του φίλου Στέλιου: Εντάξει, το εμπεδωσαμε ότι δεν πας τη Ντουσκα (μάλλον τη κυβέρνηση ή την ΕΡΤ δεν πας αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα) αλλά μην το δείχνεις πια και τόσο πολύ. Νομίζω πως σε κάνει λίγο αντιπαθη και ελπίζω να μην είσαι τόσο. Φιλικά.

      • Πολύ ωραίο τραγούδι με βαθειά εσωτερικότητα. Λάιβ πολύ καλός, φαντάζομαι με όλα τα εφέ και τα φωνητικά στη σκηνή θα βγαίνει απείρως καλύτερο. Πόσες φωνές (χροιές) χρησιμοποιεί σε 3 λεπτά μέσα και τις εναλλάσσει άψογα. Ταλενταρα. Όσο για τους στίχους, και ποιος δε μπορεί να ταυτιστεί; Αποδιδει πολύ ωραία το συναίσθημα αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων θαρρείς, πονεμένων και μη.

  15. Ρε παιδιά τι ασχολείστε τόσο με τα στοιχήματα?
    Τα κάνουν οι άσχετοι τα κάνετε κι εσείς?
    Είδα και τη Φουρέιρα που ήταν πέρυσι και πού εκτινάχθηκε μετά τις πρόβες.
    Σταματήστε να τρελαίνεστε!!!!!!
    Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας.Καλή επιτυχία στην Ελλαδα μας.

  16. Όταν η απ’ευθειας αναθεση ειναι τυπου Ντουσκα, με καλο τραγουδι κοινης αποδοχης, ειναι υπεροχο να συμβαινει. Οταν ειναι τυπου Argo, με τραγουδι που δεν αρεσει γενικα, ειναι καταστροφη για τη συμμετοχη μας. Καταληγω οτι η απ’ευθειας αναθεση πρεπει να ειναι μια σοβαρη αποφαση και να στηριζει αληθινους κ ταλαντουχους καλλιτεχνες με δυνατα τραγουδια. Ας ειναι κατι καλο, κ ας ειναι απ’ευθειας αναθεση. Πού ειναι το προβλημα οταν η επιλογη ειναι σωστη; Κ η Παπαριζου με απ’ευθειας αναθεση πηγε και κερδισε. Μονο το τραγουδι ειχε μπει σε διαδικασια ψηφοφοριας. Η επιλογη καλλιτεχνη ηταν η καλυτερη τοτε. Αυτο θελουμε απο την ΕΡΤ καθε χρονο. Σοβαροτητα στην επιλογη κ στηριξη του τραγουδιου. Καλη επιτυχια στην υπεροχη Κατερινα. Της αξιζει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ