Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Katerine Duska στο “Eurovision in Concert 2019”!

Μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του “Eurovision in Concert”, επίσημα, τη συμμετοχή της Katerine Duska στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2019 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας! 

Το “Eurovision in Concert” είναι ένα από τα μεγαλύτερα events του θεσμού της Eurovision, εδώ και έντεκα χρόνια, που λειτουργεί ως promotion των συμμετοχών της κάθε χρονιάς, με μεγάλο αριθμό των αποστολών να επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο τη συμμετοχή και τη παρουσία τους στην πόλη της Ολλανδίας.

Η Ελλάδα απουσίαζε τρία ολόκληρα χρόνια τόσο από τον συγκεκριμένο θεσμό, όσο και από όλες τις προ-Eurovision εκδηλώσεις, ωστόσο φέτος, φαίνεται πως η χώρα μας μέσω της Ελληνικής αποστολής επανέρχεται δυναμικά στα δρώμενα. Η είδηση της επιβεβαίωσης της συμμετοχής της Katerine Duska στο “Eurovision in Concert 2019” ήρθε λίγο μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συμμετοχή της και στο μεγάλο party της Μαδρίτης!

“Eurovision in Concert 2019”

Το “Eurovision in Concert 2019” θα διεξαχθεί στο AFAS Live του Άμστερνταμ, στις 6 Απριλίου 2019! Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η Marlayne Sahupala (Ολλανδία 1999) και ο Cornald Maas. Ήδη έχει ξεκινήσει η online πώληση των εισιτηρίων η οποία γίνεται μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster.

Σε άρθρο μας στις 15 Φεβρουαρίου 2019, είχαμε ήδη ανακοινώσει τους πρώτους πέντε καλλιτέχνες από την φετινή Eurovision που θα συμμετάσχουν στο “Eurovision in Concert 2019”. Ο λόγος για τους: Bilal Hassani (Γαλλία ), Eliot (Βέλγιο ), Jonida Maliqi (Αλβανία ), Miki (Ισπανία ) και Paenda (Αυστρία ).

Πλέον, η λίστα έχει μεγαλώσει αφού τις συμμετοχές τους έχουν επιβεβαιώσει (μέχρι στιγμής) και οι:

  1. Michael Rice (Ηνωμένο Βασίλειο )
  2. Leonora (Δανία )
  3. Jurijus (Λιθουανία )
  4. KEiiNO (Νορβηγία )
  5. S!sters (Γερμανία )
  6. D-Moll (Μαυροβούνιο )
  7. Michela Pace (Μάλτα )
  8. Kobi Marimi (Ισραήλ )

Στο “Eurovision in Concert 2019” θα παραστεί επίσης η νικήτρια της Eurovision 1982, Nicole από τη Γερμανία καθώς και οι Sieneke και Justine Pelmelay οι οποίες εκπροσώπησαν την Ολλανδία στους διαγωνισμούς του 2010 και του 1989 αντίστοιχα!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο OGAE Greece θα βρίσκεται στο Άμστερνταμ για την κάλυψη της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας για εσάς αποκλειστικά πλάνα από τα δρώμενα, πλούσιο, αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό καθώς και δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους. Θυμηθείτε μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές του “Eurovision in Concert 2018” όπως τις αποτύπωσε ο OGAE Greece ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το “Eurovision in Concert 2019”! 

[Πηγή – Φωτογραφία: Eurovision in Concert]

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει φανεί ότι η συμμετοχή καλλιτεχνών σε αυτές τις εκδηλώσεις αποτελούν ένα καλό promotion για τη συμμετοχή της. Ειδικά αν πρόκειται για ερμηνευτές με εκτόπισμα στο live, όπως φαίνεται να είναι η Ντούσκα, η θετική επίδραση στα social media και κατ’ επέκταση στα στοιχήματα -με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται- είναι μεγάλη.

    • Ξέχασες το πιο σημαντικό όμως. Η Ντούσκα ΕΙΔΙΚΑ, θα βοηθηθεί πολύ από τη συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν από κάτω 2.000-3.000 κοινό ή και παραπάνω. Είναι μια ταλαντούχα κοπέλα που όμως ακόμα δεν έχει συνηθίσει στην έκθεση με πολυ κόσμο, μίντια κτλ … Οπότε το να ξετριφτεί με κάποια events που θα έχουν ευρωπαϊκό κοινό από κάτω αλλά και μια σχετική δημοσιογραφική κάλυψη, θα της κάνει πολύ καλό και θα είναι πιο έτοιμη για το Ισραήλ. Οπότε Ναι συμφωνώ ότι καθόλου περιττό έξοδο δεν είναι και καλά έκανε η ΕΡΤ που τη στέλνει.

  2. Αν και δεν πιστευω οτι προσφερουν κατι αυτα τα events ως προς την βαθμολογια και προωθηση των τραγουδιων , το μονο θετικο ειναι η ζωντανη παρουσιαση των τραγουδιων!

    Καλα κανει και συμμετεχει η Ελλαδα , δεν ειμαι υπερ που δεν συμμετειχε παλαιοτερα, ωστε και ο καλλιτεχνης να εμφανιστει ζωντανα, ειδικα οταν δεν εχει εμφανιστει ζωντανα να ερμηνευει το τραγουδι (μονο ως προς τα στοιχηματα εχουν οφειλος αυτες οι διοργανωσεις)

  3. Δεν νομιζω πως αυτα τα parties βοηθουν στη προώθηση των τραγουδιων και αυτο φαινεται και απο το γεγονς πως τα λεγομενα φαβορι συνηθως δεν συμμετεχουν σε αυτα, ουτε οτι οι κακες επιδοσεις της χωρας μας τα τελευταια χρονια οφειλονται σε αυτην την απουσια.
    Παρολλα αυτα το γεγονος οτι συμμετεχει η Κατερινα σε αυτα δειχνει πως η ΕΡΤ τουλαχιστον φετος δειχνει να εχει παρει στα σοβαρα την συμμετοχη μας στο διαγωνισμο.

  4. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο με το άρθρο σχετικό με τη συμμετοχή μας. Αύριπ θα βρεθεί μέρος του σωματείου στη συνέντευξη τύπου που θα κάνει η ΕΡΤ με την Κατερίνα Ντούσκα στις 12.30;

  5. Η συμμετοχή της Κατερίνας σε αυτές τις εκδηλώσεις , της δίνει την ευκαιρία να … προπονηθεί και να αποκτήσει περισσότερη live εμπειρία! Έτσι θα μπορέσει να διορθώσει λεπτομέρειες και αδυναμίες για την μεγάλη στιγμή . Ανυπομονώ να ακούσω το τραγουδι ζωντανά

  6. Ερώτηση προς OGAE ή προς όποιον ξέρει. Γνωρίζει κάποιος πότε υα ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών τιυ κάθε ημιτελικού; Ευχαριστώ.

  7. Παιδιά μπορεί τα στοίχηματα να επηρεάζονται από τα παρτυ και είναι πολύ καλο να συμμετέχουν χώρες επειδή προβάλονται και ακούγονται λάιβ !ΑΛΛΑ! με τα αποτελέσματα ΚΑΜΙΑΑΑ σχέση και δεν τα επηρεάζουν καθόλου! Δηλαδή οι il volo δεν πήγαν σε κανένα και νίκησαν το televoting και υπάρχουν ΚΙΑΛΛΑ πολλά παραδείγματα συμμετοχων που πήγαν και δεν τα πήγαν καλά και αλλων που δε πήγαν και τα πήγαν καλά!

  8. Από την στιγμή που έχει την δυνατότητα να πάει, καλά κάνει και πάει. Δεν θεωρώ ότι παίζουν οι εμφανίσεις στα παρτυ ρόλο στην τελική θέση αφού έχουμε δει συμμετέχοντες που πήγαν σε όλα ανεξαιρέτως τα πάρτι, είχαν καλές λαιβ εμφανίσεις σε αυτά αλλά δεν πέρασαν στον τελικό ή κατέλαβαν σ’ αυτόν χαμηλές θέσεις. Όπως και να έχει όμως εγκλιματίζεσαι, έρχεσαι σε επαφή με άλλες αποστολές και με φανς, βλέπεις τον αντίκτυπο του τραγουδιού λαιβ, μπορείς να διορθώσεις πράγματα, να πάρεις ιδέες, να αποκτήσεις άνεση και εμπειρία, να προωθήσεις τον εαυτό σου και το τραγούδι σου και στην τελική να περάσεις και καλά. Από το να έρθεις απότομα αντιμέτωπος τον Μάιο με όλη αυτή την τρέλα της Γιουροβίζιον (δημοσιογράφους, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, φανς, πάρτι κτλ) καλύτερα να έχεις πάρει μια γεύση από πριν.

  9. Προσωπικά θεωρώ ότι τίποτα δεν προσφέρουν αυτές οι εκδηλώσεις, αντίθετα είναι πολύ καλύτερο να κάνεις φοβερή εντύπωση στις πρόβες εκεί που δεν το περιμένει κανείς όπως η Φουρέιρα πέρσι.

    Παρόλα αυτά μου κάνει φοβερή εντύπωση πως οι αρμόδιοι ανέκρουσαν πρύμνα και τώρα τη στέλνουν σε promo ενώ μέχρι πρότινος έλεγαν ότι αυτό είναι εκτός του προϋπολογισμού που έχουν κάνει. Κρίμα που το περσινό πολύ καλό τραγούδι δεν είχε το 1% της στήριξης που έχει αυτό εδώ

  10. Μπορεί αυτά τα πάρτυ να μην προσφέρουν κάτι ως προς το αποτέλεσμα αλλά είναι καλο για τους καλλιτέχνες γιατί κυρίως γνωρίζουν τους άλλους καλλιτέχνες περνάνε καλά και πολλοί κρατάνε επαφές. Ταυτόχρονα έχουν την δυνατότητα να κάνουν και πρόβα τα τραγούδια τους λάιβ και έτσι να υπάρχει περιθώριο εξέλιξης

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ