Σε ανοδική πορεία το “Better Love”!

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε παλαιότερο άρθρο μας ΕΔΩ, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της Ελληνικής συμμετοχής, το “Better Love” με την Katerine Duska παρουσίασε θετικές αντιδράσεις στα social media αλλά και στις on line μουσικές πλατφόρμες. Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του video clip, τα views στο Youtube έχουν φτάσει σχεδόν τα 1,300,000 και παραμένει πρώτο στις τάσεις. Επίσης, το video από προχτές, έχει αναρτηθεί και στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube ξεπερνώντας ήδη τα 150.000 views. Οι  αντιδράσεις  και στα δύο video είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικές (likes).

Η κυκλοφορία και στο επίσημο κανάλι της Eurovision αλλά και η ολοκλήρωση της επιλογής όλων των συμμετοχών είχε ως αποτέλεσμα, την καλύτερη αποτίμηση της Ελληνικής συμμετοχής. Αυτό αντικατοπτρίζεται στις τάσεις που δημιουργούνται στα γραφεία στοιχημάτων καθώς από προχτές το “Better Loveανήλθε από την 12η στην 8η θέση. Ενδεικτική επίσης είναι και η κατάταξη  που λαμβάνει σε μία “άτυπη” ψηφοφορία μέσω γνωστής εφαρμογής στα κινητά όπου η Ελλάδα φιγουράρει σταθερά στην 6η θέση!

Η ίδια η Katerine Duska εξέφρασε την χαρά της για την αποδοχή του τραγουδιού της  με μία ανάρτηση στα social media. 

https://www.facebook.com/588185977887795/posts/2331412126898496/

Παρά το θετικό αυτό κλίμα, η Ελληνική αποστολή δηλώνει ναι μεν αισιόδοξη από την μέχρι στιγμής πορεία του τραγουδιού αλλά είναι συγκρατημένη απέναντι στο γεγονός αυτό και εστιάζει στην προετοιμασία όλων των λεπτομερειών για την παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες επαφές με τους διοργανωτές στο Ισραήλ και θα έχουμε σύντομα ενημέρωση για την προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2019!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι συγκρατημένη αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος και αξίζουμε τη δεκάδα. Εύχομαι και ποντάρω πολύ στη σκηνική μας παρουσία, που θα απογειώσει το τραγούδι. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τα τραγούδια των εξής κρατων : Βέλγιο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, ακόμα και Δανία,ως πιθανών για μια καλή θέση. Της Ρωσίας και της Σουηδίας για τα οποία γίνεται ντόρος πολύς, προσωπικά τα βρίσκω μέτρια. Ακόμα και η Κύπρος, έρχεται με φορά από πέρυσι κι εύχομαι να πάει καλά. Όμως η Ελλάδα για μένα φέτος είναι πολύ ξεχωριστή και παρουσιάζει ένα τραγούδι εξαιρετικό, γι αυτό και εύχομαι ειλικρινά να τα πάει καταπληκτικά. Από κει και πέρα διάφορες στα μουσικά γούστα του καθενός μας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Ας απολαύσουμε τον διαγωνισμό, τη μουσική, την ποικιλία ακουσμάτων, τη Γιουροβιζιον γενικα που τόσο μας αρέσει.

  2. Πολύ ευχάριστα νέα αυτά! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν σκεφτεί μια παρά πολύ καλή σκηνική παρουσία σε συνδυασμό με το τραγούδι να εκτοξευθεί αρκετά.

  3. Λίγα έχει 1 million, γιατι 11 million είναι Έλληνες στην Ελλάδα, μην σας φαίνεται πολλά τα 1 million viewers

    • Μπορει να ειμαστε 11.000.000 ελληνες…αλλα δεν νομιζω γιαγιαδες 80 χρονων να παρακολουθουν youtube

  4. Ναι αλλα έχει κάνει τόσα views μέσα σε 5 μέρες… Μετά την eurovision αν μπει 10αδα μπορεί να περάσει και τα 10.000.000

  5. Ότι τα 5 πρώτα φαβορί είναι άνδρες πιστεύω ότι ευνωει την ντουσκα και την ταμτα… Ελλάδα και Κύπρος μακράν οι καλύτερες γυναίκες συμμετοχές φέτος…

  6. Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο. Το τραγούδι μας φέτος είναι καλό!
    Εαν στο live φωνητικά, αλλά ΚΑΙ σκηνικά ακούσουμε και δούμε κάτι πραγματικά καλό, τότε θεωρώ ότι θα είμαστε στην πρώτη δεκάδα (για να μην πω 5αδα) άνετα!!!
    Καλή επιτυχία!

  7. Ωραίο το τραγούδι της Ολλανδιας αλλά πιστεύετε ότι έχει αυτο το κάτι παραπάνω για τη νίκη ; Προσωπικά από ένα σημείο και πέρα το βρίσκω επαναλαμβανομενο. Αντίθετα ακούς το ελλ. Τραγούδι την Ντούσκο που για μένα η φωνή της ειναι ανώτερη του καλλιτέχνη από την Ολλανδία κσι σε Πάει πάνω κάτω . Είσαι για 3 λεπτά σε ένα συνεχές ανεβοκατεβάσματα συναισθημάτων . Για μένα αυτο ειναι καλό τραγούδι . Δεν μας βλέπω όμως μέσα στην 5αδα δυστυχώς. Η Ρωσία δεν λέει τίποτα , Αρμενία μέτρια , μου αρέσει Εστονια, Ιταλία, Ισλανδία.

  8. Για πολλοστή φορά όλα θα κριθούν από την παρουσιάση του τραγουδιού στο Ισραήλ. Η ζωντανή ερμηνεία σε συνδυασμό με την σκηνική παρουσία αλλά και την τηλεοπτική σκηνοθεσία μπορούν να κάνουν ένα αστέρι να λάμψει ή να σβήσει. Εύχομαι φέτος να παρουσιάσουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι, ανεξάρτητα από το τελικό βαθμολογικό αποτέλεσμα…

  9. Απο τον δικο μας ημιτελικο θεωρω πως περναμε ΑΝΕΤΑ (εκτος κιαν κανουμε κανα μαγικο ως σκηνικη εμφανιση)

    Εσθονια, Φιλανδια, Βελγιο, Κυπρος και Ελλάδα θα παλεψουν για την 5αδα…. απο εκει και κατω το χαος…

  10. το οτι κανετε ολοκληρο αρθρο για τα στοιχηματα ενω εχουμε 2 μισι μηνες μπροστα μας και τα οποία ανεβοκατεβαινουν μερα μ τη μερα κ εχουν πεσει εξω απειρες φορες με ξεπερνά..καλα το δε σχόλιο αναγνωστη οτι η ντουσκα θα παει ψηλα διοτι τα υπολοιπα φαβορι ερμηνευονται απο΄ανδρες δν θα το σχολιασω περιατέρω..απλώς γελάω κ προβληματιζομαι συνάμα για την ποιοτητα των σχολίων

  11. Κοιτώντας τις χώρες στο δεύτερο μισό του Α ημιτελικού, προβλέπω η Ελλάδα να μπει τελευταία. Εκτός και προτιμήσουν diversity και βάλουν Ισλανδία ή Πορτογαλία. Ιδωμεν…. Για μένα πρώτη τριάδα είναι Ιταλία-Αζερμπαϊτζαν-Ελλάδα.

  12. Μόνο της Ολλανδίας θεωρώ ότι είναι ωραίο τραγούδι εξίσου με το δικό μας από εκει και πέρα παίζει και η σκηνική παρουσία θα δούμε χώρες από χαμηλές θέσεις στα στοιχήματα να ανεβαίνουν (βλέπε Φουρειρα) και φαβορί να μην περνάνε καν στο τελικό (βλέπε Τερζη)…Μέχρι στιγμής οι τρεις πρωτες για μενα …Ολλανδία, Ελλάδα, Ελβετία… Τη Κύπρο μας τη φοβάμαι φέτος…Φουρειρα ήταν μια μετά το εργοστάσιο έκλεισε.

  13. Ένα βίντεο στο youtube πρέπει να ανεβάσει και να το τραγουδάει live σε acoustic version. Εκεί να δεις πως θα εκτοξευτεί μετά το τραγούδι, αν ακούσουν όλοι τη φωνάρα της.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ