EUROVISION 2019: «Πολύ καλό» που η Madonna θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό!

φωτογραφία: BOBBY YIP/ REUTERS

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Καναδο-Εβραίος δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της Madonna για την εμφάνισή της στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ. Το ποσό που απαίτησε η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Οι δηλώσεις του Adams

Μιλώντας στο συνέδριο του Keshet INTV στη ΧΑΝ της Ιερουσαλήμ, ο Adams μίλησε για την εμπλοκή του στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision με την ελπίδα να φέρει ένα τρανταχτό όνομα στο σόου:

Απευθυνθήκαμε στη Madonna προσπαθώντας να προσθέσουμε λίγη αίγλη στο γεγονός. Φαίνεται πολύ καλό ότι θα έρθει εδώ για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Γεγονότα όπως το Giro d’Italia και η Eurovision είναι ένα τεράστιο μέσο προώθησης του τουρισμού. Πιστεύω ότι όσο περισσότερο κόσμο φέρουμε, τόσο περισσότεροι θα δουν την αληθινή φύση και την αληθινή ομορφιά της χώρας και του λαού μας, καθώς και την ελευθερία, τη δεκτικότητα, την ανεκτικότητα και την ασφάλεια της χώρας μας.

Η αποφασιστικότητα του Adams

Ο Adams έχει κάνει επαφές με κυβερνητικές υπηρεσίες και υπουργεία με σκοπό να καθιερώσει μόνιμη χρηματοδότηση για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως η Eurovision φέτος και το Giro d’Italia. Αναφερόμενος μάλιστα στο δεύτερο, είπε πως ήταν η απόδειξη ότι «δεν υπάρχει γεγονός που δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε εδώ». Ο Adams υπήρξε η κινητήριος δύναμη τις 3 πρώτες ημέρες του Giro d’Italia.

πηγή: jpost.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Giro d’Italia (υποθέτω διαγωνισμός παρασκευής γύρου) δεν γίνεται στην Ιταλία;

      • Γιατί διοργανώνεται από τον ίδιο φορέα, αλλά πολλές φορές ο αγώνας ξεκίνησε σε ξένη χώρα, π.χ. το 2018 τα 3 πρώτα στάδια του αγώνα έγιναν στο Ισραήλ, έχοντας πάρει το δικαίωμα να τον φιλοξενήσει. Στο παρελθόν, ο αγώνας ξεκίνησε 3 φορές στην Ολλανδία. Το τελικό στάδιο γίνεται στην Ιταλία.

  2. Κανονικά το 1 εκ. έπρεπε να το πληρώσει η Μαντόνα για να εμφανιστεί (γνωμη μου).

  3. H Madonna ειναι legend ναι δεν διαφωνουμε αλλά ηθελε desperately μια μεγαλη πλατφορμα για να προωθησει το νεο σινγκλ και αλμπουμ. τα εξαντλησε ολα Superbowl, Brits, VMAs etc

    Η Eurovision ειναι μεγαλη πλατφορμα στην Ευρωπη και προωθηση της περιοδειας της. Ηταν πολυ καλη προωθηση για τον Justin γιατι οχι για την Μαντονα που ναι μεν ειναι legend αλλα φλοπαρει συνεχως. Δεν θα της δωσει κατι παραπανω η Eurovision απο προωθηση σε εκατομμυρια τηλεθεατες.

    Το Ισραηλ θα μπορουσε να βρει και καποιο αλλο ονομα ισως πιο οικονομικο….

    • Αμα είναι μάγκες οι Ισραηλινοί ας φέρουνε την Taylor swift . Αυτό θα πάει το διαγωνισμό πολύ μπροστά

    • Το θέμα είναι ότι δεν την ενδιαφέρει αν φλοπάρει ή όχι, εδώ δεν την ενδιέφερε τόσο όταν ήταν στην κορυφή της καριέρας της, θα το κάνει τώρα; Οι περιοδείες της ξεπουλάνε έτσι και αλλιώς. Είχε καμιά σκασίλα αν θα τραγουδήσει σε έναν διαγωνισμό που απορώ αν μέχρι εχθές ήξερε ενώ έχει τραγουδήσει στην κυριολεξία στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου; Ο δισεκατομμυριούχος βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει μέσω του διαγωνισμού την χώρα του και της έκανε την πρόταση, τι λέτε α της έδινε 1000 ευρώ? Όποιον διάσημο και να διάλεγαν το εκατομμύριο δεν το γλύτωναν. Εκτός αν ξέπεφταν σε καμιά Dua Lipa…

    • Πληρώνουν 1 εκατομμύριο για να φέρουν έναν διάσημο καλλιτέχνη στην σκηνή και ταυτόχρονα η φετινή Γιουροβίζιον θα διεξαχθεί σε συνεδριακό κέντρο με μόνο 2250 εισιτήρια για το κοινό.τι να πω..

  4. Που την θυμηθηκαν?ελα χριστε κ παναγια μου.
    Το 1999 επρεπε να την καλεσουν οχι τωρα.

  5. Κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο της, όμως θεωρώ πως υπήρχαν νεότερα και πιο φρέσκα ονόματα που θα μπορούσαν να προτιμήσουν από τους διοργανωτές. Κακά τα ψέματα, παρά το όποιο ταλέντο της, ο κόσμος την έχει ξεχάσει, ενώ την pop σκηνή την “κυβερνούν” πλέον νέα ταλαντούχα πρόσωπα που φτυπάνε συνεχώς πρωτιές στα διεθνή charts (βλ. Ariana Grande, Taylor Swift, Camila Cabello, Sam Smith, Rihanna). Ένα τέτοιο πρόσωπο νομίζω θα αποτελούσε πιστεύω καλύτερη διαφήμιση για τον διαγωνισμό, αφού λογικό είναι το δικό τους κοινό να παρακολουθούσε Eurovision μόνο γι’ αυτούς. Αλλά τι να πεις. Madonna ήθελαν, ας πληρώσουν τώρα 1 εκατομμύριο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ