ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε στο Τελ Αβίβ η Τάμτα!

Τι και αν ακόμη έχουμε Μάρτιο; Τι και αν η Eurovision είναι δύο μήνες μακριά; Η Τάμτα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στην  πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό φέτος. Η πληροφόρηση για το ταξίδι της έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος του ταξιδιού δεν είναι άλλος από τη βιντεοσκόπηση της καρτ ποστάλ της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό. Η βιντεοσκόπηση της θα γίνει στην πόλη Εϊλάτ (Eilat)! Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Τάμτα στο Instagram!

Όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε μία σειρά για την ομάδα της Κύπρου. Μετά και από την μαγνητοσκόπηση της καρτ ποστάλ η Τάμτα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της για τον διαγωνισμό. Μέχρι τότε απολαύστε το videoclip του Replay το οποίο ήδη ξεπέρασε το 1,500,000 views στο Youtube και από σήμερα είναι διαθέσιμο και επίσημο κανάλι του YouTube της Eurovision.

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ανεβάζετε για την Τάμτα πληροφορίες γιατί θα κλαίνε οι φαν της ντουσκα.

  2. “οι φανς της Ντουσκα” λένε.. Ας μην εκφραστω! Η Ντουσκα δεν πάει μόνη της αλλά με την Ελλάδα! Το να μαθαίνουμε νέα λοιπόν για την ελληνική συμμετοχή, λογικό είναι να μας ενδιαφέρει περισσότερο από τα stories της Ταμτα ή το πότε έκανε βαρακια (τη βλέπω την είδηση να ρχεται) ο Sergey! Λίγη υποστήριξη παραπάνω στην ελληνική συμμετοχή δεν θεωρώ ότι είναι παράλογη, ούτε αθεμιτη! Όσο για το ποιος είναι φανατικός οπαδός ποιανου, φαίνεται από τα σχόλια. Χρήσιμο θα ήταν λοιπόν να αφήσετε τις εξυπναδες.

    • Όταν και η Ντουσκα με το καλό πάει το Τελ Αβίβ για την καρτ ποσταλ της η όταν η Κουφοπουλου κάνει κάποιες δηλώσεις για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση όλων των αποστολών με τους διοργανωτές τότε θα έχουμε και άρθρο. Ήδη τον μήνα Μάρτιο είχαμε 4 άρθρα για την Ντουσκα. Επίσης τα μέλη του ογκαε δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο ούτε επαγγελματίες δημοσιογράφοι για να μεταφέρουν πληροφορίες την στιγμή που γίνονται. Απλοί φανς του διαγωνισμού είναι που κάνουν αυτό που κάνουν επειδή αγαπούν τον θεσμό και πολλές φορές ενημερώνονται από social media. Επίσης για αυτούς που λένε ότι δεν έχουν νέα για την συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό τις τελευταίες μέρεςνα θυμίσω ότι από τότε που βγήκε το τραγούδι της Ντουσκα μέχρι σήμερα είχαμε ένα καταιγισμό από ένα σωρό νέα τραγούδια άλλων χωρών γύρω στις 14 συμμετοχές σε 3ημερες.

      • Ούτε ότι είναι ειδησεογραφικο πρακτορείο ο ogae είπαμε, ούτε απαιτησε κανείς κάτι τέτοιο από τα παιδιά (στα οποία αξίζουν μπράβο για τη δουλειά που κάνουν) Μιλάω κυρίως για τα σχόλια σας. Είμαστε στην Ελλάδα, οπότε θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας, παρά για τη πρώτη πρόβα του Ισπανού ή το στορυ της Ταμτα (τα οποία και σαν ειδήσεις καθεαυτες στερουνται ουσίας κατά τη γνώμη μου αλλά άμα δεν κουραζονται να γράφουν τα παιδιά, λόγος δεν μου πέφτει) . Νομίζω άλλωστε πως η έλλειψη (ή έστω, ο μικρός αριθμός) των σχολίων που συνοδεύουν σχετικά άρθρα, το αποδεικνύει. Επίσης, δεν πρόκειται για μια ιστοσελίδα γενικά για τη Γιουροβιζιον (τύπου wiwi ή esctoday) αλλά για ogae, οπότε λογικό είναι να υπάρχει μια πιο συστηματική αναφορά στα της χώρας μας. Τέλος, θα το ξαναπω. Δεν θεωρώ πως σας τιμά ιδιαιτέρως να μιλάτε για “οπαδούς της Ντουσκα”. Η κοπέλα δεν τραγουδάει για την παρτη της. Εκπροσωπεί τη χώρα μας, είτε το επιδοκιμαζετε σαν επιλογή, είτε όχι. Καλό θα ήταν λοιπόν-εφόσον μάλιστα πρόκειται κατά κοινή ομολογία για το καλύτερο τραγούδι που έχουμε στείλει ever- να κρατήσετε τη προσωπική σας εμπαθεια στην άκρη.

  3. Τ το καλύτερο τραγούδι που στείλαμε ever το ακούσαμε και αυτό. Το ποια προσευχή, το λίγο κρασί λίγο θάλασσα, το Παναγια μου Παναγιά μου, το φεγγάρι καλοκαιρινό, το θα’ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη, το die for you, το watch my dance( άμα αφαιρέσεις το ραπ στοιχείο, και κρατήσεις το υπέροχο ζεϊμπέκικο, την δυνατή ερμηνεία του Λουκά Γιωρκα, το συναίσθημα που μετέδωσε ακόμα κ; και σε ανθρώπους που δεν ήξεραν την γλώσσα) το ψήφισε μαζικά ο κόσμος κερδίζοντας τον ημιτελικό του και στο televoting του τελικού του ήρθε 3ος . Τραγούδια σαν το better love υπάρχουν έξω με το κιλό. Ούτε τραγουδαρα είναι ούτε μοναδικό στο είδος του ούτε κάτι ιδιαίτερο για τους Ευρωπαίους. Ένα απλό καλό mainstream τραγούδι είναι. Επίσης δουλειά των σωματείων είτε αυτό λέγεται ογκαε είτε infe δεν είναι να υποστηρίξουν τις συμμετοχές τους , (σωματεία ogae υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη) μετάδοση πληροφοριών κάνουν σχετικά με τον διαγωνισμό και απλώς δίνουν ένα προβάδισμα σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης σχετικά με τους φανς ναι και στο γou tube και σε άλλα site υπάρχουν σκληροπυρηνικοί φανς της ντουσκ,( το έχουν πει κιόλας ότι την ακολουθούν )οι οποίοι πριν κάνα μήνα κιόλας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό σε αρθρογράφο σε άλλο site επειδή είχε τύχει να κάνει αφιέρωμα στην Κύπρο για όλες τις συμμετοχές της στον διαγωνισμό και ανέφερε και την φετινη συμμετοχή. Και αρχίσανε την γκρίνια ,” α δεν στηρίζεται την Ντουσκα, στηρίζετε Τάμτα, στηρίζεται Κύπρο και ο αρθρογράφος αναγκάστηκε να δώσει λόγο κιόλας γιατί έκανε αφιέρωμα στην Κύπρο ο άνθρωπος. Άσε για τα υπερβολικά σχόλια τύπου το καλύτερο τραγούδι έχουμε τη υπέρτατη τραγουδαρα είναι αυτή, τη φωνάρα, είναι η μόνη ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχουμε στείλει ποτέ και τέτοιες μπούρδες. Κατεβείτε κάποιοι από τα σύννεφακια σας μην βρεθείτε προ εκπλήξεων όπως περισυ. Το 2017 είχαμε τους φανς της Ντέμη φέτος έχουμε τους φανς της Ντουσκα.

    • Το αν είναι το καλύτερο τραγούδι ή όχι είναι ζήτημα υποκειμενικης κρίσης, οπότε δεν χρειάζεται να τσακωνομαστε γι’ αυτό. Κατά την προσωπική μου άποψη, το μόνο που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι η “Άνοιξη”. Η Κωχ είναι εξαιρετική τραγουδιστρια, το ίδιο και ο Δημητρας (και με μια εξαιρετική παρουσίαση βεβαίως), ωστόσο και τα δυο τα βρίσκω πλέον λίγο παλιομοδιτικα. Η Κωνσταντοπουλου είχε πάει μ’ ένα πολύ όμορφο εθνικ κομμάτι (το οποίο βέβαια είχε το συγκεκριμένο περιεχόμενο που είχαν οι ελληνικές συμμετοχές των 90s, με το οποίο ψιλοδιαφωνω), απλά δεν θεωρώ πως σαν παραγωγή – τόσο κομματιού, όσο και κλιπ- μπορεί να συγκριθεί με το φετινό. Της Ντουσκα θεωρώ πως άνετα συγκρίνεται με τραγούδια της Annie Lennox ενώ το βιντεο το βρίσκω piece of art. Το die for you, συγνωμη αλλά το βρίσκω της πλάκας. Ανεξαρτήτως αν μας έφερε την τρίτη θέση και η Παπαριζου ήταν πανέμορφη και επαγγελματίας, το τραγούδι αυτό καθεαυτο ήταν “τραγουδάκι”. Το “watch my dance” θα το πω απλά γραφικό ενώ ο Γιωργκας γκαριζε. Όπως είπα όμως και πριν, αυτό είναι θέμα γούστου. Το ότι το φετινό είναι αποδεκτό από την πλειοψηφία νομίζω φαίνεται από τα σχόλια εδώ, τα οποία για πρώτη φορά είναι στο 80-90% θετικά. Νομίζω ότι ο λόγος μου είναι σαφής ενώ το λες άλλωστε και μόνη σου (νομίζω κοπέλα είσαι): Ο ogae “δίνει προβάδισμα” στην ελληνική συμμετοχή. Δεν είπε κανείς να μετατραπεί σε πρακτορείο τύπου της Ντουσκα. Το να επιμένει (με βάση τις πληροφορίες που έχει) όμως στη συμμετοχή μας, δεν το βρίσκω υπερβολικό. Τέλος, εγώ γράφω στον ogae. Όχι αλλού, οπότε ούτε ξέρω, ούτε με αφορά τι κάνουν οι φανς της Ντουσκα σε άλλα sites ή fora. Τη κοπέλα την έμαθα τώρα, εκτίμησα τη φωνή και το στυλ της γιατί είναι αξιοπρεπής και ταλαντούχα αλλά δεν είμαι και “οπαδός” της. Ούτε θεωρώ γενικά πως έχουν ειπωθεί ακραία σχόλια εδώ, οπότε νομίζω πως είναι κάπως άτοπη η σύγκριση που κανεις.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ