ΚΥΠΡΟΣ: Η Ευρυδίκη στο σχολιασμό της Eurovision 2019 για το ΡΙΚ!

Η Ευρυδίκη (Ευρυδίκη Θεοκλέους) επιστρέφει στη Eurovision μετά από χρόνια, στο σχολιασμό αυτή τη φορά του διαγωνισμού για λογαριασμό του ΡΙΚ.

Η Ευρυδίκη συμμετείχε τρεις φορές στην Eurovision ως τραγουδίστρια και τρεις φορές κάνοντας τα φωνητικά. Εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Κύπρο στην Eurovision το 1992 στο Μάλμε με το τραγούδι “Ταιριάζουμε“, όπου κατέλαβε την ενδέκατη θέση. Το 1994, εκπροσώπησε ξανά την Κύπρο στο Δουβλίνο με το τραγούδι “Είμαι Άνθρωπος Κι Εγώ“, όπου κατέλαβε πάλι την ενδέκατη θέση. Το 2007 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει για τρίτη φορά την Κύπρο, με το τραγούδι “Comme Ci Comme Ça”, σε στίχους Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά. Παρόλο που το τραγούδι απέσπασε θετικές εντυπώσεις, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού. Συμμετείχε επίσης κάνοντας τα φωνητικά σε τρεις διαφορετικές χρονιές: το 1983, το 1986 και το 1987.

Φέτος θα τη συναντήσουμε στον τηλεοπτικό σχολιασμό των δύο ημιτελικών (14 και 16 Μαΐου) και του τελικού (18 Μαΐου) του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Μαζί της, μετά από διάλειμμα ενός έτους, φέρεται να είναι ο γνωστός παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος επιστρέφει φέτος στον σχολιασμό του διαγωνισμού στο πλευρό της τραγουδίστριας. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Πως κρίνετε την επιλογή του διδύμου «Ευρυδίκη – Τρύφωνος» στη θέση των σχολιαστών του διαγωνισμού;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αποστολή της Κύπρου στη Eurovision 2019!

[Πηγή/Φωτογραφία:alphanews.live]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι εχω την εντύπωση πως στηρίζετε περισσότερο την Τάμτα και την Κύπρο;!

    Δημοσιεύσατε άρθρο για την Τάμτα που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο, αλλα δεν βλεπω να κανετε το ιδιο και για την Duska.

    With Love
    (Οπως ελεγε και η Ταμτα)

    • ΖitaKapa συμφωνω απολυτως!Υπαρχουν αναλογα websites να στηριξουν την Κυπρο!Φετος εχουμε μια απο τις καλυτερες συμεμτοχες η οποια μερα με την μερα γινεται φαβορι!Ηδη η Ελλαδα εχει παει 8η στα στοιχηματα και εδω μας γραφετε για το ποιος θα κανει την μεταδοση για το Ρικ? Και τι μας νοιαζει?Ποιος βλεπει ΡΙΚ εκεινη την βραδια?Κανεις! Να στηριζετε την Κατερινα Ντουσκα,φετις η Ελλαδα θα παει ανελπιστα καλα-βοηθηστε,φτανει με την προωθηση της Κυπριακης συμεμτοχης!Την εχουν αναλαβει επαγγελματιες εννοια σας!Κι ουτε το εχει τοσο αναγκη!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ?Ευχαριστω

    • Και στο wiwiblogs έχουνε ανεβάσει εκατό άρθρα για την Ολλανδία και για την Αγγλία που είναι η χώρα τους τίποτα.

    • Της ντουσκας και καλά το δημοσίευσαν στο Facebook ενω για τηβ κυπρο εχουν κανει τουλάχιστον 5 άρθρα εδώ.. Φαίνεται οτι υποστηρίζουν μονο Κύπρο κσι τιποτα αλλο

    • Μία μέρα αφού βγήκε το τραγούδι της Ελλάδας κάνανε άρθρο για την Ντουσκα και ανέφεραν ότι το τραγούδι ξεπέρασε τα 500.000 χιλιάδες views. Και έχουν γράψει ήδη 2 άρθρα για τον Καπουτζίδη . Πρώτη φορά γράφουν άρθρο για τον σχολιασμό του διαγωνισμού στην Κύπρο. Κάποια παραπάνω στήριξη δεν υπάρχει στην Κύπρο
      Δηλαδή τι θέλετε ;; Να μην γράφουν καθόλου για την Κύπρο για να είστε ευχαριστημένοι κάποιοι.

  2. Δεν υποστηρίζουν την ΚΥΠΡΟ.
    Ολοι εσεις οι υποστηρικτές της ΝΤΟΥΣΚΑ και οχι του διαγωνισμού ηρεμήστε. Τα ιδια γινοντουσαν και πέρισυ με ΤΕΡΖΗ.

    ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ ΑΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΤΑΜΤΑ ΤΑ 1ΕΚ VIEWS Ή Η ΝΤΟΥΣΚΑ

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΤΑΜΤΑ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    • Νομίζω πως όσον αφορά τη σκηνική παρουσία και η Κατερίνα με την ομαδα της έχουν σκεφτεί αυτά που θέλουν κάνουν επί σκηνής αλλά περιμένουν την απάντηση των διοργανωτών για να τους επιβεβαιώσουν αν είναι εφικτά να γίνουν αυτά που έχουν σκεφτεί!

      • Τα ίδια έλεγε και η Τερζη
        Εσείς που είστε με τη Κατερίνα και σπαταλάτε χρόνο άδικα εδώ πείτε της να μην κάνει τα ίδια λάθη με τη περσινή και μη νομίσει ότι επεοδη ειναο ποιοτική έντεχνη και αλλά α τέτοια θα κάνει περίπατο
        Επίσης το ότι η Ευρυδίκης θα παρουσιάσει το διαγωνισμό για Κύπρο το λές και καλά έκαναν και ανέβασαν άρθρο

  3. Εντωμεταξυ ποσο στημένοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι στο wiwiblogs. Είμαι σίγουρος ότι τα παίρνουν για να προωθούν συγκεκριμένες συμμετοχες. Πάλι γλυφανε τον sergey και ξαφνικά φέτος έχουν ανεβάσει 100 άρθρα για Ολλανδία και για Ρωσία τίποτα και επίσης σβήνουν όταν κάνουμε θετικά σχόλια για την ρωσική συμμετοχή και αρνητικά για Ολλανδία. Και το αποκορύφωμα αυτό που έγινε με την laura bretan φάγανε άγριο κράξιμο.

    • αχ.. μιλα μας λίγο για τις ρωσικες συμμετοχές (ειδικά του sergey) που δεν σπρωχτηκαν ποτε.. Τ’ ακούσαμε κι αυτό!

  4. 6η η Κύπρος στα στοιχήματα και 8η η Ελλάδα. Μια χαρά και οι δυο εντός δεκάδας σύμφωνα με τα, αυστηρά για εμάς και την Κύπρο, γραφεία στοιχημάτων. Με εξαιρετικές σκηνικές εμφανίσεις και ερμηνείες έχουν τις προοπτικές να είναι πεντάδα και οι δυο χώρες.

    Υγ: και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: είναι η πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία που Ελλάδα και Κύπρος είναι σε τόσο ψηλές θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων αυτή την εποχή. Ποτέ από το 2010 μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει σε αυτή τη χρονική στιγμή (2 μήνες πριν το διαγωνισμό και σε κάθε περίπτωση μετά την αποκάλυψη όλων των τραγουδιών) την Κύπρο στην 6η θέση (ή καλύτερη) Και την Ελλάδα στην 8η θέση (ή καλύτερη).

  5. Οντως ρε παιδιά συμφωνώ με τα δύο πρώτα σχόλια , μπαίνουμε στον ogaegreece εγώ προσωπικά τουλάχιστον για να μαθαίνω νέα για την χώρα μου την Ελλάδα οκ Ναι την αγαπώ την Κύπρο να μάθω τι παίζει κι εκεί και σε άλλες χώρες αλλά βλέπω για τη Ντουσκα δύο άρθρα κάτω κάτω….Δεν έχω κάτι μαζί σας διότι δε σας ξέρω κι ολας …Αλλά Ελλάδα εδώ που να μπω κι εγω να μάθω νέα για τη χώρα μου…πείτε μας νέα κάντε τα ρεπορτάζ σας δώστε μια γεύση κατι…

  6. Παίρνετε στα σοβαρά τα γραφεία στοιχημάτων δλδ;; Που αυτή την στιγμή έχουν μέσα στη δεκάδα Ισλανδια κ Πορτογαλια;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ