ΜΑΛΤΑ: Ακούστε το “Chameleon” της Michela Pace!

Η 18χρονη  νεαρή τραγουδίστρια, Michela Pace επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα αφού κέρδισε στο The X Factor Malta. Η Μάλτα ήταν από της πρώτες χώρες που επέλεξε τον εκπρόσωπο της, εντούτοις δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα τίποτα για το τραγούδι της. Η αποκάλυψη για την κυκλοφορία του τραγουδιού έγινε από την ίδια την  Michela Pace, πριν λίγες μέρες,  μέσω των social media.

Το τραγούδι με τίτλο “Chameleon“, που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, κυκλοφόρησε πριν από λίγο.

Το εισιτήριο για το Tel Aviv είχαν διεκδικήσει τέσσερις καλλιτέχνες οι οποίοι για 3 ½ περίπου μήνες πρωταγωνίστησαν στους τηλεοπτικούς δέκτες ως οι διαγωνιζόμενοι του δημοφιλούς talent show της Μάλτας X Factor. Μεγάλη νικήτρια του «Malta X Factor» για το 2019 αναδείχθηκε η Michela Pace, η οποία και θα εκπροσωπήσει την χώρα τον Μάιο στο Τελ Αβίβ!

Η Μάλτα θα διαγωνιστεί στον δεύτερο μισό, του 2ου ημιτελικού της Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου, στο Τελ Αβίβ.

Πως σας φάνηκε η συμμετοχή της Μάλτας; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!!!

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τους τρεις επίδοξους αντιγραφείς της επιτυχίας του Fuego, μαζί με την Κύπρο και την Ελβετία, είναι αυτοί με την καλύτερη εκδοχή (στην πραγματικότητα και τα τρία τραγούδια είναι καλύτερα από το Fuego). Kαλή προσπάθεια από τη Μάλτα.

    • Είναι αυτό καλύτερο τραγούδι από το fuego ? Το τερματισες φίλε πρέπει να σε πόνεσε πολύ η δεύτερη θέση πέρυσι.

      • Φυσικά και είναι καλύτερο ως τραγούδι, και συνθετικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά. Το ότι η Φουρέιρα το απέδωσε εξαιρετικά σκηνικά δεν κάνει το Fuego καλό τραγούδι.

    • Το video είναι από τα 2-3 καλύτερα φετινά. Κατάλαβες Κύπρο πως μπορείς να κάνεις ένα mix and match αισθητικής video, που όμως να έχει αισθητικό ειρμό και καλλιτεχνική συνέχεια;

      • Μάθε να κλίνεις την Κύπρο πρώτα που θα μας γράψεις και άποψη με νεοελληνικά του πάτου. Η Κύπρος, της Κύπρου, την Κύπρο, Ω, Κύπρος!

      • Μαθήματα για τα ελληνικά μου από αφηνιασμένους euro fan της σειράς δεν δέχομαι. Το πως γράφει και εκφράζεται ο καθένας εδώ μέσα το έχουμε σσσζσΣαεε Χζ, ζ,δει χρόνια τώρα.

    • Ώρες ώρες νομίζω ότι απλά τρολλαρετε για να τσακωνόμαστε τζάμπα. Ρε μάγκες το ακούσαμε και αυτό το chameleon που παίζει να μην περάσει ούτε καν τελικό καλύτερο από το fuego. Εγώ πάλι πιστεύω τα τραγούδια του Εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου είναι για grammy. Χωρίς πλάκα τωρα

  2. Ξεκινά ωραία αλλά αλλάζει 15 ρυθμούς και μελωδίες μέσα σε 3 λεπτά σαν τον χαμελέοντα. Με μια διαφορά όμως ότι…ο Χαμελέοντας προσαρμόζεται στο περιβάλλον του.. αυτό δεν προσαρμόστηκε πουθενά. Η Μάλτα θα τα πάει καλά στον διαγωνισμό μόνο όταν σταματήσει να είναι μουσική αποικία των Σουηδών. Αξίζει παραπάνω από τα κομμένα τραγούδια του Melodifestivalen και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Κρίμα.

  3. Εχει καποια καλα στοιχεια και καποια ενοχλητκα (οπως το επαναλαμβανομενο Chameleon στο ρεφραιν). Δεν ειναι για πεταμα δεν ειναι και σουπερ. Με ενα εξυπνο και εντυπωσιακο staging κατι μπορει να τσιμπησει.

  4. Το ρεφραίν είναι αρκετά ενοχλητικό με την επαναλαμβανόμενη λέξη chameleon. Κινείται σε ρυθμούς fuego. Κακό δεν είναι άλλα για να αναδείξει κάποιος ένα τέτοιο κομμάτι, χορευτικό πρέπει να είναι πολύ καλός performer και χορευτής.

  5. Από όσα προσπάθησαν να αντιγράψουν το fuego αυτό είναι το χειρότερο. Και με αδιάφορη τραγουδίστρια. Και αν σκεφτούμε ότι είναι και στο δεύτερο ημιτελικό, δύσκολα το βλέπω να περνά

  6. Αν το στήσουν έξυπνα και χωρίς ανούσιες υπερβολές όπως πέρσι ίσως να κάνουν κάτι αλλά και πάλι δεν βλέπω και πολλά ειδικά στον δεύτερο ημιτελικό. Σαν τραγούδι είναι ένα συνηθισμένο κάπως πιο καλοκαιρινό τραγούδι από αυτά που παίζουν στο ραδιόφωνο και απλά το αφήνεις να παίζει γιατί είναι ευχάριστο αλλά δεν σου τραβάει κιόλας το ενδιαφέρον γιατί είναι τόσο μα τόσο χιλιοπαιγμένο.

  7. το ρεφρεν ειναι απαισιο! εκει που περιμενεις να γινει κατι το χαλαει το ρεφρεν! κριμα!

  8. Το τραγουδι ως τραγουδι και παραγωγη ειναι πανω κατω στο επιπεδο του Replay/Fuego/Cool me Down. Επειδη ομως ειναι της Μαλτας και οχι της Κυπρου/Ελλαδας/Σουηδιας και το τραγουδάει μια κάποια Michela και οχι η Φουρειρα/Ταμτα/Μαργκαρετ ειναι αθλιο και φτηνο ενω τα υπολοιπα αριστουργηματα. Αλλο πως θα στηθει και θα αποδοθεί στην σκηνή, αλλά σαν τραγούδι είναι σ’ αυτό το επίπεδο.

  9. ενα χρόνο μετά και παρά την δεύτερη θέση του Fuego ποτέ δεν μπόρεσα ν ακούσω τι αρέσε σε πολλούς απο το τραγούδι. Αρα δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί το συγκρίνουν με ολα τα υπόλοιπα τραγούδια που είναι στο ιδιο υφος. Ούτε το φετεινό της Κυπρου μου αρέσει αλλά ούτε κι αυτό της Μάλτας λεει κάτι τουλάχιστον για μένα.

  10. Ομολογώ πως περίμενα κάτι σε μπαλάντα και αυτό το στυλ “wannabe Dua Lipa” με ξάφνιασε. Εντάξει, είναι στο ίδιο ύφος με τα τραγούδια της Κύπρου (@chris koul, btw, το σωστό είναι “ω Κυπρε”), της Ελβετίας και του Αζερμπαϊτζάν. Ευπεπτη, καλοκαιρινή ποπ. Δεν βρίσκω τεράστια διαφορά μεταξύ τους (ως προς το άκουσμα, γτ ως προς το στήσιμο σίγουρα θα έχουν), οπότε δεν καταλαβαίνω το κράξιμο για τη κοπελιτσα. Μάλλον λόγω χώρας. Ότι ένα φτηνοτραγουδο πάντως σαν το fuego (που είναι κατώτερο συγκριτικά και με τα τραγούδια που έχει γράψει ο alex p.) θα γινόταν και σημείο αναφοράς, ούτε που το φανταζομουν.

  11. Καλά ρε αυτοί εκεί στην Κύπρο δεν είχαν έναν να τους σταματήσει? Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να τους πει μην στείλετε παρόμοιο στυλ τραγουδιού με το fuego γιατί στην Eurovision την επόμενη χρονιά σκάνε 4-5 κλώνοι και εξουδετερώνονται μεταξύ τους? Φανταστείτε να έσκαγε η Τάμτα με το unloved (ένα παρόμοιο εννοώ) αντί για το replay φέτος. Πόσο διαφορετικό τραγούδι από τα υπόλοιπα θα ήταν και πόσο γραφικά θα μας φαινόνταν όλα τα υπόλοιπα. Ούτε Ελβετίες ούτε Μάλτες ούτε κανείς δεν θα μπορούσε να σταματήσει το Unloved. Πολύ κρίμα πραγματικά.

    • Καλά ας μη θεοποιούμε και το Unloved. Ένα απλό τραγουδάκι είναι που επαναλαμβάνει τον ίδιο στοιχο σε όλο το ρεφρέν και δεν έχει καν γέφυρα. Απλώς αν πήγαινε με κάτι τύπου unloved δε θα έλεγαν ότι είναι αντιγραφή του fuego αλλά για νίκη δε θα πήγαινε… επίσης νομίζω εμπορικά με το replay θα κάνει επιτυχία λόγω του ότι είναι τραγούδι για club 100% ενώ με κάτι τύπου unloved θα ξεχνιόταν πιο εύκολα μετα το διαγωνισμό. Τώρα για να τα πάει καλά στο τελικό της eurovision χλωμό το βλέπω. Κυρίως λόγω του ελβετού που νομίζω θα είναι η αρσενική Φουρέιρα (τραγουδιστής, χορευτής και μοντέλο) και νομίζω δυστηχώς θα την επισκιάσει. Ηδη στα στοιχηματα αυτός είναι τέταρτος.

      • Να και σε κάτι που θα συμφωνήσω! Κ αναρωτιόμουν αν μόνο σε μένα φαντάζει τρομερά υπερεκτιμημενο το unloved. Σιγά τη κομματαρα.

  12. Καμία σχέση με Fueg, της Μάλτας, ειναι ίσως το χειρότερο από τα ρυθμικά… Αποκλεισμός

  13. ουτε το τραγουδι της Μαλτας ουτε της Ελβετιας θυμιζουν ή ειναι αντιγραφη του Fuego. Της Ελβετιας ειναι σαφως καλυτερο και απο το Fuego και απο το Replay.

  14. Πάντως στα στοιχηματα τώρα παίζει ψηλά χωρίς λόγο. Χθες βράδυ μάλιστα ήταν στο νούμερο 9 ο χαμελέοντας. Έλεος Νομίζω ότι από τώρα μέχρι και αρχές Μαΐου δε παίζει να δούμε και ιδιαίτερες αλλαγές στα στοιχήματα . Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τα rehearsals.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ