ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: H νέα version και το video clip του “Heaven”!

Το Μαυροβούνιο, όπως γνωρίζουμε, μέσα από τη διαδικασία του εθνικού τελικού «Montevizija 2019» επέλεξε ως εκπροσώπους στη Eurovision 2019 το συγκρότημα D – Moll (που σημαίνει «ρε μινόρε», από όπου εμπνεύστηκαν και την παρουσίασή τους) με το τραγούδι «Heaven»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου RTCG συνεργάστηκε με τους D – Moll για τη δημιουργία και την ηχογράφηση μιας νέας version του τραγουδιού «Heaven».

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η νέα version του τραγουδιού καθώς και το video clip που θα το συνοδεύσει από εδώ και πέρα! Στο τραγούδι έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, καθώς έχει γίνει πιο χορευτικό σε ορισμένα σημεία του, ενώ προστέθηκε και παραδοσιακός ήχος! 

Το video clip έχει πρωταγωνιστές τα μέλη του συγκροτήματος και περιλαμβάνει σκηνές από τοπία του Μαυροβουνίου. Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip στο παρακάτω video!

https://www.youtube.com/watch?v=KUyN6duCuLI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1xLHfdPf6YtuBv2SxNjKDUeYKyuYu2YhYRmAY5rA7uwwof9K9qokAV-jU

To Μαυροβούνιο θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Α’ Ημιτελικού στις 14 Μαϊού.

Πως σας φαίνεται η νέα version του “Heaven”; Πιστεύετε θα καταφέρει κάτι καλό στο Τελ Αβίβ;
Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της συμμετοχής του Μαυροβουνίου μείνετε μαζί με τον OGAE Greece!
[Πηγή – φώτο: YouTube/ RTCG]

Η Ιστορία του  Μαυροβουνίου στη Eurovision με μια ματιά…

  • 10 συνολικά συμμετοχές στο διαγωνισμό, με μόλις 2 παρουσίες στον Μεγάλο Τελικό!
  • Πρώτη συμμετοχή το 2007 με το τραγούδι «‘Ajde, kroči» και τον Stevan Faddy (22η θέση στον ημιτελικό με 33 βαθμούς).
  • Καλύτερη θέση η 13η (44 βαθμοί) το 2015 με το τραγούδι «Adio» που ερμήνευσε ο Knez
  • Πέρσι συμμετείχε με τον Vanja Radovanović και το «Inje», χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό (16η θέση στον B’ Ημιτελικό με 40 βαθμούς).
  • Τους περισσότερους βαθμούς συνολικά τους έχει δώσει στη Ρωσία, τη Σερβία και την Αλβανία, ενώ στους τελικούς αντί για την Αλβανία προτιμά την Ιταλία.
  • Τους περισσότερους βαθμούς συνολικά τους έχει λάβει από τη Σλοβενία, την Αρμενία και την Αλβανία

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλη αυτή η ό,τι να’ναι ενορχήστρωση που δεν ξέρεις από που θα σου εμφανιστεί το παραδοσιακό μπορώ να πω ότι το ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του προσωπικού μου top. Έγινε κάπως ενδιαφέρον…

  2. Σίγουρα έγινε λίγο πιο ενδιαφέρον αλλά και πάλι δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ