ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Μόλις κυκλοφόρησε το video clip του “On A Sunday”!

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο video clip του “On A Sunday”, που θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία, στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision. H Ester Peony, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Petre Năstase, “φυλακίζεται” σε ένα ερημωμένο σπίτι.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ιστορικό μνημείο Casa Monteoru, γνωστό ως House of Writers’ House, που βρίσκεται στην Calea Victoriei (Victory Avenue), στο Βουκουρέστι. Το TVR αποκάλυψε ότι η ιστορία που διαδραματίζεται στο video clip, θα μεταφερθεί στην σκηνή της Eurovision, τον Μάιο. Ο σκηνοθέτης Petre Năstase, ήδη έχει στείλει στους διοργανωτές όλες τις λεπτομέρειες για την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού.

Η Ρουμανία θα διαγωνιστεί, με την Ester Peony και το τραγούδι “On a Sunday”, στο 1ο μισό του 2ου Ημιτελικού της Eurovision 2019 που θα γίνει στις 16 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Ρουμανίας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκινάς με γοτθικά στοιχεία για να πέρασεις σε ένα τουρλουμπούκι από Coven (AHS), Charmed και δε συμμαζεύεται, με ενοχλητικά εφέ ερασιτεχνικής ταινίας μικρού μήκους για να τραγουδήσεις «Μια Κυριακή»; Ο σκηνοθέτης έχει σπουδάσει όντως σκηνοθεσία; Θέλει να αναλάβει και την εμφάνιση στο διαγωνισμό; Πολύ κακό για το τίποτα…

  2. αλλη μια υπερεκτιμημενη χωρα στον διαγωνισμό!οσο για το φετινό το απολυτο τίποτα!πιο αδιαφορο κι απο τα αδιαφορα

  3. Και η Ελλαδα πλεον στην 8η θεση των στοιχηματων. Σκανε οι φουσκες Πορτογαλιας και Ισλανδιας. Θα δειξει τι θα βγαλει και η Αρμενια. Παντως μακαρι μην εχουμε παλι αυτοκαταστροφικη σκηνοθεσια

    • που την είδες την 8η θέση? εγώ ακόμα βλέπω 9η. γενικά Ισλανδία, Νορβηγία, ακόμα και η Ιταλία πέφτει.

    • alexandros το oddschecker δεν ανοίγει γιατί το έχουν μπλοκάρει όταν μπαίνεις από ελληνική IP επειδή θεωρείται στοιχηματικό site. Εγώ μπαίνω μέσω του ενσωματωμένου VPN που έχει ο Opera Browser.

  4. Ενα ερώτημα προς τον ogae..Η Τάμτα στο Youtube έκανε 1εκ προβολές σε 3 μέρες και αμέσως κάνατε ολόκληρο άρθρο γ αυτό..Για την Κατερίνα που επίσης έκανα σε 3 μέρες 1 εκ και χθες ανέβηκε και το τραγούδι στο κανάλι της Eurovision γιατί οχι;;

    • Καλημέρα σας,
      άρθρο για τα views είχαμε κάνει για τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του “Better Love”στο YouTube. Επίσης στην σελίδα μας στο facebook, χθες υπήρξε ανάρτηση για το 1 εκατομμύριο views.
      Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας, σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας.

  5. Το βίντεο κλιπ στην αρχή μου αρέσει αρκετά με την γοτθική αισθητική του και τα προσεγμένα πλάνα. Όμως από ένα σημείο και μετά το χάνει με ένα σωρό εφέ τα οποία δεν είναι και καλά, χαλάνε όλην αυτή τη γοτθική αισθητική και το μυστήριο που θέλει να περάσει το βίντεο. Άμα δούμε πχ κάποια βίντεο κλιπ όπως του let me go από Avril Lavigne και Chad kroeger η του Frozen από within temptation καταλαβαίνουμε πως πρέπει να γυρίζονται τέτοια βίντεο κλιπ με αυτήν την αισθητική

    • Ας είναι καλά οι ψυχωσικές καρικατούρες του Wiwibloggs που το παίζουν πασιονάριες της gay κοινότητας.

  6. Το γοτθικό που το είδατε; Πιο πολύ νεοκλασικό νομίζω θα το έλεγα αλλά οκει. Πολύ κακοφιαγμένο εφέ που χαλάει την μυστηριακή αίσθηση που σου φτιάχνει στην αρχή. Αν κάνουν τέτοια υπερβολή και στην σκηνή τότε μην περιμένουν τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ