Απόψε αποφασίζουμε για το Μπακού!

Η σημαντικότερη και πλέον ουσιώδης στιγμή για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2012 έφτασε, καθώς απόψε διεξάγεται ο εθνικός τελικός της χώρας μας, προκειμένου να αναδειχθεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Τέσσερα τραγούδια ερμηνευμένα από ισάριθμα καλλιτεχνικά σχήματα πρόκειται να διαγωνιστούν στον αποψινό τελικό, διεκδικώντας τις ψήφους τόσο του τηλεοπτικού κοινού, όσο και αυτές της κριτικής επιτροπής.

Οι συνθέσεις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της 33ης συμμετοχής της χώρας μας στην ιστορία του πανευρωπαϊκού αυτού θεσμού, είναι οι εξής (σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισής τους στον τελικό):

1. “Baby I’m Yours”

Μουσική: Ηλίας Πανταζόπουλος, Franc

Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης

Ερμηνεία: Dora

 

2. “Killer Bee”

Μουσική: Χρήστος Δάντης

Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας

Ερμηνεία: Cassiopeia

 

3. “No Parking”

Μουσική και στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας

Ερμηνεία: Velvet Fire

 

4. “Aphrodisiac”

Μουσική: Δημήτρης Στάσσος

Στίχοι: Mikaela Stenstrom, Dajana Loof

Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου

Παρουσιαστές του “Ελληνικού Τελικού 2012” είναι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Φραντζεσκάκης, ενώ η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο εμπορικό κέντρο River West, στη δυτική πλευρά της Αθήνας.  Η τηλεοπτική μετάδοση του show θα ξεκινήσει στις 22:00 και η προβολή του θα γίνει από την ΕΤ1 και από το δορυφορικό κανάλι της κρατικής τηλεόρασης (για τους τηλεθεατές εκτός Ελλάδας), ενώ για τους χρήστες του διαδικτύου θα υπάρξει ταυτόχρονη αναμετάδοση μέσω του live streaming της ΕΡΤ (για να παρακολουθήσετε πατήστε εδώ).

Τη βραδιά πρόκειται να λαμπρύνουν με την παρουσία τους αρκετοί καλεσμένοι, οι οποίοι και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Τρεις εκπρόσωποι χωρών από τον φετινό διαγωνισμό θα ανέβουν στη σκηνή του εθνικού τελικού μας, για να παρουσιάσουν τις συμμετοχές τους. Πρόκειται για την Ήβη Αδάμου από την Κύπρο, την Sofi Marinova από τη Βουλγαρία και την Anggun από τη Γαλλία. Δυναμικό παρών στη διοργάνωση θα δώσει και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2011, Λούκας Γιώρκας, ενώ οι εμφανίσεις των καλεσμένων θα ολοκληρωθούν με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Χρήστο Π.

Το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει έπειτα από τον συμψηφισμό των βαθμών της κριτικής επιτροπής με την ψηφοφορία του televoting, σε ποσοστό 50% έκαστος. Τα μέλη που απαρτίζουν τη φετινή κριτική επιτροπή είναι:

Μαρίνα Λαχανά, διευθύντρια προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας
Ανδρέας Πυλαρινός, αρχιμουσικός
Μιχάλης Τσαουσόπουλος, γενικός διευθυντής «Athens Radio DJ» , “Rock FM” και «Λάμψη FM»
Τάσος Τρύφωνος, διευθυντής Love Radio 97,5 FM
Φωτεινή Γιαννουλάτου, διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ Α.Ε.

Κλείνοντας, τα μέλη του OGAE Greece εύχονται ολόψυχα σε όλους τους διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία, με την υπόσχεση να σταθούμε στο πλευρό της συμμετοχής που θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Μάιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με τη συνέπεια  και την αφοσίωση που μας χαρακτηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια των περασμένων ετών.

Θανάσης Νάκος

102 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομιζω πως ολοι ξερουμε ποιος θα νικησει αποψε!Αλλα εγω προσωπικα θελω να ελπιζω σε μια ΚΑΛΗ ανατροπη (δεν θα με χαλαγε να κερδισουν οι Velvet Fire και να εντυπωσιασουμε τους Ευρωπαιους!)

  2. Eγώ ελπίζω στη κριτική επιτροπή (αλήθεια ξέρουμε πιοι είναι?). Γενικά οι κριτές δεν ψηφίζουν τραγούδια εθνοπόπ δεν ψήφισαν ούτε το die for you ούτε το secret combination ούτε τον Αλκαίο. Μακάρι να θάψουν τα γελοία afrodisiac baby im yours και να στείλουμε ένα από τα άλλα δύο εγώ θα ψηφίσω το Killer Bee.

  3. Άν ο τελικός είναι όντως playback όπως διαβάζω συνέχεια,τότε έχω να κράξω πάαααρα πολύ και την ΕΡΤ και την Universal!Δηλαδή τι? Θα ψηφίσουμε ποια λικνίζεται καλύτερα?Από όλες τις συμμετοχές που έχουμε ΜΟΝΟ την ελευθερία έχουμε ακούσει να τραγουδάει ζωντανά και ξέρουμε ότι το έχει!!
    Άλλος ένας λόγος που η ψήφος θα πάει δαγκωτό στο “Aphrodisiac”!!!
    Σιγά μην ψηφίσω τις άλλες και στο Μπακού να με κάνουν ξεφτίλα αν αποδειχτούν άφωνες….

    • Eνώ η Ελευθερία που συμμετείχε σε ένα talent show πριν 2,5 χρόνια και έφυγε στην τρίτη εκπομπή, αφού πρόλαβε να πει 3 τραγούδια όλα και όλα, είναι πολύ εγγυημένη;
      Να σου θυμίσω πέρσι τι κριτικές είχε πάρει η Νίκη Ποντέ στο ίδιο talent show, και τι άθλιο φωνητικά αποτέλεσμα παρουσιάσε στον τελικό.
      Και εν τέλει και μόνο αυτό που λες, ότι πιθανώς κόσμος θα προτιμήσει τη μία υποψήφια επειδη την έχει ακούσει έστω μία φορά live πριν κάποια χρόνια, κάνει πάλι άνιση την όλη διαδικασία.

      • Δεν είπα Πάνο ότι η Ελευθερία σώνει και καλά δεν είναι καλή τραγουδίστρια, ή και οποιόσδήποτε άλλος από τους υποψηφίους. Είπα ότι η πλειοψηφία των τηλεθετών δεν τους γνωρίζουν και θα κληθούν να επιλέξουν στα τυφλά.
        Όπως είπα ότι μία καλή ερμηνεία σε ένα άλλο τραγούδι κάποτε, δεν πιστοποιει την καλή απόδοση σε ένα συγκεκριμένο τραγούδι, πολύ περισσότερο όταν αυτό απαιτεί και και έντονη κίνηση και ερμηνεύεται υπό συνθήκες πίεσης και έντονου ανταγωνισμού (περίπτωση Νίκης Πόντε). Eδώ έχουμε δει καλλιτέχνες με εμπειρία δεακετιών να “καταρρέουν” στη σκηνή της Eurovision.

  4. Aυτό το οποίο θα γίνει απόψε θα είναι εμπαιγμός προς τους έλληνες τηλεθεατές.
    Θα βάλουν 4 παντελώς άγνωστους καλλιτέχνες, που το 99% των τηλεθεατών δεν τους έχουν ακούσει ποτέ live, να τραγουδήσουν playback, για να επιλέξουν το ποιός θα πάει σε έναν διαγωνισμό όπου θα κληθεί να τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε εκατομμύρια τηελεθεατές; Για πόσο κορόιδα μας περνά η Universal;

    • Δυστυχως Μαριε αν η Ελευθερια ή η καθε Ελευθερια εχει καλη φωνη ελαχιστα ενδιαφερει την πλειοψηφια των Ελληνων,ειδικα αυτων που δεν παρακολουθουν φανατικα το διαγωνισμο και βλεπουν τον εθνικο τελικο για την πλακα τους.Σιγα μην κατσει ο 15χρονος που θα ψηφισει να δει εαν η Ελευθερια ή η Ντορα και ολοι οι υπολοιποι κανουν για τη Σκαλα του Μιλανου!

  5. Δεν θα είναι playback. Αλλά η βασική τραγουδίστρια των Cassiopeia, λένε ότι έχει τεράστια φωνή που εντυπωσίασε ακόμη και τον Χ.Δάντη που τη διάλεξε. Αφού η Ελευθερία έχει τόσο μεγάλη φωνή γιατί 2,5 χρόνια τώρα είναι στην αφάνεια?
    Η κριτική επιτροπή:
    -Μαρίνα Λαχανά, Γενική Διευθύντρια προγράμματος ΕΡΑ
    -Φωτεινή Γιαννουλάτου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ
    -Ανδρέας Πυλαρινός, αρχιμουσικός και μαέστρος
    -Μιχάλης Τσαουσόπουλος- Ραδιοφωνικός παραγωγός
    -Τάσος Τρύφωνος-Ραδιοφωνικός παραγωγός

  6. Κατα την αποψη μου οι ψηφοι θα καταμεριστουν με τον εξης τροπο:
    ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    aphrodisiac 12 baby im yours 12
    no parking 10 aphrodisiac 10
    killer bee 8 no parking 8
    baby im yours 7 killer bee 7

    ΣΥΝΟΛΟ
    aphrodisiac 22
    baby im yours 19
    no parking 18
    killer bee 15

  7. Ο Δάντης εντυπωσιάστηκε κάποτε από την Τοπάζη και εσχάτως από τη Φλώρα Θεοδώρου, οπότε δεν είναι απόλυτο κριτήριο.
    Έκανε και ένα ευχάριστο διάλειμμα με Παπαρίζου(God Bless). Αυτό που θέλω να πω, άσε να δούμε πρώτα, γιατί φωνάρες ακούμε και φωνάρες…δεν ακούμε τελικά..
    Μακάρι πάντως όλα τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να αποδώσουν τα τραγούδια σωστά και να αναδείξουν τις δυνατότητές τους σε όλα τα επίπεδα. Να ανεβεί και η αυτοπεποίθησή μας εν όψει Azerjaban…Abarje…εν όψει Baku!!(εγώ ζω ακόμα σε ρυθμούς Melodifestivalen, μη με παρεξηγείτε)

  8. η δωρα κατσικοκλεφτρα πως λεγεται,εχει απιστευτα αντιπαθητικη και αντιτουριστικη φατσα..εχει το χειροτερο τραγουδι με διαφορα..ισως το πιο απαισιο κατασκευασμα που εχει γραφτει ποτε για eurovision ελλαδας..ελπιζω να μην παει αυτο..απο κει και περα δεν τρελαινομαι για κανενα και δεν με ενοχλει και κανενα..οποιοδηποτε απο τα υπολοιπα 3 και ειμαστε οκ..εχω ισως μια πολυ μικρη προτιμιση στο Aphrodisiac αλλα θα εξαρτηθει απο την αποψινη εμφανιση που ελπιζω να τραγουδησουν live..

  9. Εγώ εμπιστεύομαι το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ένστικτο του Έλληνα televoter, ο οποίος πάντα παίρνει “επάνω” του το αποτέλεσμα.
    Εύχομαι και ελπίζω η ΕΡΤ να μην κάνει την ανοησία να στείλει κάτι που ΔΕΝ το επέλεξε το televoting αλλά η επιτροπή, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει κάποιους “αυλικούς της δσκογραφίας”. Δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια του 2002 και του 2003.

  10. το killer bee, το aphrodisiac και το no parking, δεν ειναι το τραγουδι που σου βροντοφωναζει οτι θα νικησει,αλλα ειναι καλα..δλδ δεν θα ρεζιλευτουμε αμα πανε..αλλα οχι τη ντορα ρε παιδια…!

  11. Ειναι δυνατον ο OGAE Greece να μην ξερει αν τα τραγουδισουν λαιβ η πλαι-μπακ???
    Αν ειναι πλαι-μπακ μην ψηφισει κανεις…μην χαλατε τα λεφτα σας σε καραγκιοζιλικια…!!!

  12. πολυ σωστα φιλε ConP…το θεωρω γελοιο να ακουσω playback αυτο που ακουω ετσι κι αλλιως απ τις 28/2 και να ψηφισω τι?ποια χορευει καλυτερα απ ολες τους??δεν θελω να πιστευω οτι θα κανουν κατι τετοιο..μετα τον περσινο τελικο μνημοσυνο ας μη γινει αλλη μια παρωδια φετος..

    • νομίζω ότι είμαστε κοντά στο να ζήσουμε αυτην την παρωδία φίλε giannis.
      Και οι του ogae για να μην λένε τίποτα σίγουρα ξέρουν ότι είναι playback, αλλά τι να πουν κι αυτοί..?

      • το θεμα ειναι πως οτι και να γινει δεν θα ξαναζησουμε ιστορικες στιγμες 2002 καθως εκει οι περισσοτεροι ηταν πολυ γνωστοι και εγινε ο τρελος χαμος..αλλες εποχες 🙂

  13. Συμφωνω Γιαννη,περσι θα επρεπε να παει η Νίκη!!Παρόλο που το τραγουδι του Λουκα θυμιζε Ελλαδα,ηταν σαν μηρολογι!

    • Εγω αν και ημουν κατα του Λουκα, θεωρω οτι το γεγονος οτι η Ελλαδα στον Τελικο ηρθε 3η στην τηλεψηφοφορια τα λεει ολα!!! Το αποτελεσμα της επιτροπης ηταν στημενο… μετα τον πανικο του ημιτελικου που ετρεμαν τοσο η EBU και η ERT μαζι…. και το γεγονος οτι οσο κι’ αν λενε ολοι στα SITES ΓΙΑ ΤΗΝ καταπληκτικη Ιταλια… στο κοινο ηρθε 11η…

  14. εγω πριν τον τελικο υποστηριζα κιννι ποντε αλλα μου αρεζε και του λουκα..στον τελικο η εμφανιση της ποντε με το χορευτικο αλλα και φωνητικα ηταν να το πβ κομψα για γιαουρτια..οποτε δικαια κερδισε ο λουκας..και οσον αφορα την εμφανιση του στο ντισελντορφ εχω να πω οτι αυτο το παλικαρι με την εκπληκτικη φωνη και την ψυχη του μας εκανε να ανατριχιασουμε..συμμετοχη απ τις καλλυτερες κι ας διαφωνουν πολλοι..

  15. Ακούω από πολλούς ότι θα είναι play back πάλι οι συμμετοχές. Για μια φορά στη ζωή σας κάντε κάτι χρήσιμο για τον τόπο: Μην τους αφήσετε φράγκο (κοινώς μην ψηφίσετε). Πότε θα σταματήσουμε πια να συντηρούμε το ξεφτιλισμένο το κράτος μας?!!

  16. 18:27 και στο poll του Oikotimes η Ελευθεριου περασε μπροστα απο την Dora!! Bεβαθα το οικοtimes συνεχιζει να Ψευδεται οτι η Loreen ευχηθηκε καλη επιτυχια στην Dora… αν δειτε το βιντεο η
    Loreen λεει” καποιος απο πισω τραγουδαει baby i am yours και ειναι ωραιο’ Τωρα πως αυτο λεγεται καλη επιτυχια ας μας το εξηγησει ο Oikotimes…
    Τελος… δεν ειμαι κατα της Dora… απλα δεν μαρεσει το τραγουδι της, αν βεβαια κερδισει θα την υποστηριξω! τι να κανουμε, γουστα ειναι αυτα… εγω ειμαι μεταξυ Aphrodisiac & Killer Bee

  17. den akouo koubeda aresi dn aresi se kapion dn prepi na skeutomaste mono to gousto mas alla me pio tragoudi tha paei kala h xora… me ta alla dn tha knoume tpt nmz aphrodiciac kai 3erw psomi an kai o dantis kalo tragoudi exei ftia3i alla protimo eleutheria 🙂 kali epitixia kai makari n leme to bradi stilame meta apo 2 xronia sosto tragoudi!!!

  18. Παιδιά εγώ νομίζω πως θα βγεί το aphrodisiac.
    Όλοι αυτό λένε και στην ψηφοφορία στο internet έχει μεγάλη διαφορά απο τα άλλα τραγούδια.Προσωπικά
    κι εγώ το aphrodisiac θέλω να βγεί..Το baby i’m yours είναι υπερβολικά μπαλάντα για να πάει στην Eurovision.Βασικά αν βγεί ένα απο τα άλλα 2 τραγούδια δεν θα έχω πρόβλημα γιατί όλα μ’αρεσουν εκτός απο το baby i’m yours.Απλά προτημώ πιο πολύ <>.Είναι superr..!!!

  19. Emena maresei to aphrodisiac exei wreo rythmo kai einai sexouliariko, ta alla apla pernane aparathrhta.. dikh mou apopsh omws, 8a doume sidoma pio 8elei o kosmos 😀

  20. Τουλαχιστον η Ελλαδα, ας τολμήσει του χρόνου να στείλει ενα τραγουδι οχι στα αγγλικα, ουτε στα γαλλικα, αλλα ουτε και στα νεα Ελληνικα, αλλα στα αρχαία ελληνικα… ενα ατμοσφαιρικο τραγουδι… και γιατι οχι… μπορει να ειναι και ενδιαφερον… αρκει να μην ειναι κιτς…. 🙂 Καλη επιτυχια σε ολους… οποιος και να παει θα τον υποστηριξουμε… περα απο τις προτιμησεις μας! Ειδα STAR και εδειξε αποσπασμα απο τις προβες, αν και δεν ηταν με τα ρουχα, απο αυτο που ειδα… μου αρεσε η Ελεθεριου με το μαλακι τις ισιο κατω… μια χαρα!!! Αλλα ας περιμενουμε… γιατι οι χορογραφοι μερικες φορες καταστρεφουν τα παντα!!

    • Σωκρατη, δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε αυτο που ειδα, απλα εγραψα ας το δουμε ολοκληρωμενο γιατι… μπορει να δουμε και κανα κιτσαριο! Στο Star, ειπε οτι τα γκρουπ αρχισαν τις γκρινιες… γιατι δεν εχουν χορευτες οπως οι Dora, Ελευθεριου….

  21. απο τραγουδια μονο το afrodisiac μου εκανε κλικ.μη ξεχναμε οτι μιλαμε για γιουροβιζιον,δε ψαχνουμε οπερα για τη σκαλα του μιλανο :p
    περιμενω να δω και το πως θα σταθουν στη σκηνη τα τραγουδια το οποιο ειναι εξισου σημαντικο!
    καλη επιτυχια σε ολους!ευχομαι να δουμε ενα ωραιο σοου!

  22. eida ts proves olwn tn 4ypopshfiwn gia shmera!!!!!kl,h eleftheria exei tn klterh xorografia!!!!ayto 8eloun sxedon oloi na paei!!!exete katalavei t kanei h ntora???/h kopela 8elei soni k kl na perasei t klapsotragoudompalada ts ws dance….apesia xorografia…k kl,syrtaki m 5gynaikes?????eleos!!!!!!!!!!!!!kl,ta groupakia asxoliasta….polu monaxika….kai se kapoia fash oi velter fire gt kanoun ta robot???oi cassiopeia palu… 🙁 kl t tragoudi OXI GIA ESC!!!!ante vre…persi eixame 2kyproious kai 85% fetos 2kypries!!!!!ellada+kypros=so aphrodisiac with lala love…..these girls make us, dance dance like maniacssss!!!!!

  23. Παιδιά ας νικήσει το καλύτερο!! Οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν αποδείξει πως διαλέγουν (σχεδόν) πάντα αυτά που πρέπει να πάνε.Μακάρι η επιτροπή να είναι αντικειμενική και όχι όπως πέρυσι.Προσωπικά θεωρώ το πιο καλό σε σύνολο το Aphrodisiac.
    Μ’αρέσουν οι στίχοι του No Parking
    Το Killer Bee είναι πιο σύγχρονο
    Και το Baby I’m Yours δεν είναι μεν κάτι καινούργιο αλλά έχει κάτι που μ’αρέσει.Καλή επιτυχία σε όλους!!!

  24. Re paidia prospathw tosi wra na vrw enan tropo gia na parakolouthisw ET1 gia ton diagwnismo alla den vriskw kati. Den to pianei i tileorasi mou kai elpizw na mporesw na to dw apo ton ypologisti. Mporei na voithisei kapoios?pleaseeeeeeeeeeee

  25. καλα φετος μην περιμενετε τελικο……οποιος και να παει ο καταποντισμος ειναι σιγουρος
    αφροδισιακη λαιλαπα θα παθουμε
    κριμα…….

  26. Αντε και καλα αποτελεσματα αποψε!!! εγω ειχα αποφασισει να παω θεατρο αλλα ενεκα αλλαγης ωραριου στην δουλεια αυριο θα κατσω να δω την απαισιοτητα που θα στησει η ερτ!!! ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η κινουμενη διαφημηση του νοσοκομειου “Ανδρεας Συγγρος” θα κερδισει αλλα ποτε δεν ξερεις!!! εγω παντως ειμαι μεταξυ αυτου και του μελιου-στριχνινης!!! και η μις τροχαια μ’αρεσει λιγακι. το αλλο ειναι για σαουντρακ στο oikotimes!!! καλοταξιδο οποιο βγει παντως!!! ελπιζω να μην εχουν απεργεια τον μαιο στο ελ. βενιζελος και τρεχουμε και δεν φτανουμε!!!!

  27. Aphrodisiac i killer bee gia mena! Ante tou xronou voukouresti. Go romania
    my top 10
    1. Romania
    2. Cyprus
    3. Serbia
    4. Denemark
    5. Bulgaria
    6. Belarus
    7. Spain
    8. Italy
    9. Sweden
    10. Germany

  28. ακόμα δεν ξεκίνησε κι έπεσε το site τους…. Πόσα θα έχουμε δώσει άραγε για το site και το podcast της ΕΡΤ?

  29. AISXOS!!! PLAYBACK ειναι… ΑΘΛΙΟΙ!!!! Η επιτροπη εαν ειχε ιχνος αξιοπρεπειας θα επρεπε να αποχωρησει!!!!

  30. aisxos aisxo kai ksana aisxos, tha PREPEI NA NTEPETAI I ERT KAI THA PREPEI NA NTREPETAI KAI O OGAE GREECE POY DEN IKSERE OTI TO I ERT ZITAEI PNEYMATIKA DIKAIOMATA GIA NA DEI KAPOIOS TON ELLINIKO TELIKO A D I A N O H T O

  31. Γέλιο!!! γέλιο!!! γέλιο μέχρι δακρύων!!! η επιτυχία των Αθηνών τώρα και στην πόλη σας!!! η επιθεώρηση που έσπασε τα ταμεία τώρα κοντά σας!!! ισχύουν εισητήρια της εργατικής εστίας!!! χορηγός επικοινωνίας η ερτ!!! κρίμα. πολυ μεγάλο κρίμα για τα παιδιά που δεν αξίζουν αυτήν την αντιμετώπιση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΡΤ! σίγουρα η Ελευθερίου εχει κάνει τσεκ ιν για Μπακού.

  32. ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ!! ΑΙΣΧΟΣ… ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

  33. TO MONO ΑΣΧΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤ***ΠΑΠΟΥΤΣΑ… ΑΠΟ ΤΣ**ΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ… ΗΜΑΡΤΟΝ,… ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ…

  34. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ.. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ… ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ…

  35. Το playback ήταν πραγματική ντροπή για το διαγωνισμό. Προφανώς η Universal έχει επιβάλει πλήρως τους όρους της. Απορώ η επιτροπή πως δέχθηκε να συμμετέχει σε αυτήν την κοροιδία. Τι ακριβώς δηλαδή θα κρίνει τώρα, το ποια κούναγε καλύτερα τον πισινό της;
    Η Ελευθερία ήταν η καλύτερη, αν και προφανώς αν τραγούδαγε ζωντανά δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει αυτή τη χορογραφία.

  36. Δεν το βρισκω κακο ως ιδεα που εγινε στο εμπορικο! μια χαρα ειναι!! αν ηταν live τα τραγουδια και ακουγαμε και το κοινο… θα ηταν μια χαρα! Απο τα τραπεζωματα του 2002-2009 καλυτερα το εμπορικο, ταιζαμε την Μενεγακη και την καθε μενεγακη…..

  37. Στην Βουλγαρία φέτος γιόρτασαν την έλευση του 1988? να ζήσεις Άντζελα της Σόφιας, καινούργιο συκώτι έκανα!!! ααααααα κι εγω τριτοδεσμήτης ήμουν!!!

  38. γτπ ολα. playback ολοι, ετσι για να χουμε αγωνια αν θα το βγαλουνε το μαιο. ενα αντιγραφο της καλομοιρας, πολυ πλανο απο χαμηλα για να βλεπουμε βρακακι, και βεβαιως RIVER WEST RIVER WEST RIVER WEST. γιατι δε στελνουμε το ριβερ γουεστ στο τελος? ειπαμε διαφημιση αλλα μπαστα.
    ουτε οι παρουσιαστες μ’αρεσουν, γλυκαναλατοι.
    οι kasiopeia περασαν και δεν ακουμπησαν. οταν ειχα διαβασει κατι περι burlesque kai pussycat dolls ειχα μεγαλες προσδοκιες, αλλα τιποτα. ασχημα ντυμενες, οι δυο δεν εκαναν ουτε καν στα ψεματα οτι τραγουδανε εφοσον ηταν και πλειμπακ… δεν συγχρονιζοτουσαν στο χορο…

    η ελευθεριου ητανε τουλαχιστον πολυ ομορφη. πολυ πιο ομορφη απο το βιντεο που εκανε. αλλα ΠΟΛΥ ΒΡΑΚΙ ρε παιδι μου τα πλανα….

    ποιος θα το περιμενε οτι θα εβρισκε τοσους μιμητες η καλομοιρα!! μια πορτογαλιδουλα προπερσι, η ντορα φετος… αχ καλομοιρακι εσυ λειπεις μα εισαι εδω

  39. κλοουν κλουν ειμαι ο αφροδισιακος κλοουν αχαχαχα……εποχες κλουν θα ζησουμε

  40. η 33 συμμετοχη μας στην eurovision
    δηλαδη τα 3 μας επι 2 θα παρουμε,αισχος η μεταδοση αισχος ολα …ντροπηηηηηηηηη

  41. Θελω να δω την Ελευθερια να βγαζει αυτη τη χορογραφια(στη στρατοσφαιρα τη στειλαν,ελεος!) και να τραγουδαει ΑΛΗΘΙΝΑ στο Μπακου!

  42. ΣΧΟΛΙΟ 100.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 🙂
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΤΟ 2008
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ