ΜΑΛΤΑ: Στις 10 Μαρτίου το τραγούδι της Michela Pace!

Η Μάλτα αν και ήταν από της πρώτες χώρες που επέλεξε τον εκπρόσωπο της, εντούτοις δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα τίποτα για το τραγούδι της Michela Pace. Το μυστήριο λοιπόν της Μαλτέζικης συμμετοχής θα λυθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την  Michela Pace, μέσω των social media. H ανάρτηση του τραγουδιού θα γίνει στο Youtube αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

https://www.facebook.com/michpace/photos/a.327053518054495/408415336584979/?type=3

Η Michela επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη Μάλτα αφού κέρδισε τον Ιανουάριο τον The X Factor Malta. H 18χρονη  νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε άνετα τον τελικό του X factor και από τότε συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Μάλτας. Παράλληλα με την νίκη της, εκτός από το  δικαίωμα της εκπροσώπησης της Μάλτας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019, εξασφάλισε και μια δισκογραφική συμφωνία  με τη Sony Music Italy.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το τραγούδι της χώρας αλλά και  τη συμμετοχή της, στη Eurovision 2019 ! 

[Πηγή: Michela Pace/ Eurovoix]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ