ΑΡΜΕΝΙΑ: Στις 10 Μαρτίου 2019 η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Η Αρμενία ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της για τη Eurovision 2019! Στις 30 Νοεμβρίου 2018, η κρατική τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε το όνομα της Srubk η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούσα πόθο των fans της για την εκπροσώπηση της χώρας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Έπειτα από αρκετό καιρό, η Srubk μέσα από τα social media της ανακοίνωσε σήμερα πως στον διαγωνισμό της Eurovision θα τραγουδήσει το τραγούδι “Walking Out” το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει επίσημα τη Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 18:45 CET (19:45 ώρα Ελλάδος). Φυσικά, μαζί με το τραγούδι, τη πρεμιέρα του θα κάνει και το επίσημο video clip του “Walking Out” τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Υπενθυμίζουμε πως η Αρμενία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) ενώ θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2019! 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτι μου λέει θα είναι πολύ καλό. Τελικά από τις θέσεις 5 μέχρι 15 θα γίνει χαμός

  2. Νομίζω ότι πηγαίνουμε σιγά-σιγά στην κατάργηση των εθνικών τελικών και στην επικράτηση των απευθείας αναθέσεων. Πέρα από το ότι είναι πολύ πιο φθηνός τρόπος επιλογής, με αποτέλεσμα περισσότερα χρήματα να μπορούν να διατεθούν στην προώθηση της συμμετοχής, φέτος έχει δώσει ΠΟΛΥ καλύτερα τραγούδια από τους εθνικούς τελικούς, και νομίζω εν τέλει καλύτερα αποτελέσματα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ