ΚΥΠΡΟΣ: Το «Replay» πέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές!

Ησυμμετοχή της Τάμτας στη Eurovision 2019 με τίτλο Replay φαίνεται ότι έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή από τις 5 Μαρτίου που κυκλοφόρησε επίσημα στο διαδίκτυο και ειδικά στο YouTube!

Σήμερα, λοιπόν, οι προβολές του επίσημου βίντεο κλιπ της κυπριακής συμμετοχής «έσπασαν» το φράγμα του 1 εκατομμυρίου προβολών στο YouTube! Επιπλέον, βρίσκεται στη 2η θέση των τάσεων (trends) μετά την ελληνική συμμετοχή με την Katerine Duska!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει επί σκηνής. Το τραγούδι είναι μέτριο, όπως και το περσινό ΑΛΛΑ η Foureira το απογείωσε με την εκρηκτική της εμφάνιση. Κανείς δεν εντυπωσιάστηκε από την “ιδιαίτερη ή απαιτητική ερμηνεία” γιατί απλά δεν χρειαζόταν. Κατέκτησε την κορυφή ως PERFORMER. Έδωσε show. Αυτό που ήθελε ο τηλεθεατής. Ξεχώρισε η ίδια.
    Φέτος η Tamta έχει -επίσης- δύσκολη αποστολή. Το τραγούδι είναι αρκετά μέτριο για την καλλιτεχνική της πορεία έως σήμερα. Μακάρι επί σκηνής να δώσει το δικό της στίγμα. ✌

    • σιγα και συ!!! Ποια καλλιτεχνικη πορεια της Ταμτα? Κατι νεροβραστα λεει. Το Ριπλέι είναι ενα απο τα 5 καλυτερα τραγουδια της καριερας της. Γενικως, 5 καλα τραγουδια εχει πει ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην καριερα της (που να ειναι πρωτης εκτελεσης και οχι κοβερς). Αμα πηγαινε με This is Love, τι χειροτερο θα ελεγες δηλαδη?

  2. Και τι μας το λετε ρε παιδια?Που ειναι το περιεργο?Και της Ντουσκα ειναι σχεδον 900.000 και μαλιστα ανεβηκε κι ενα 24ωρο αργοτερα..αρα ειναι και πιο εντυπωσιακο!Το καταλαβαμε οτι υποστηριζετε την Κυπρο περισσοτερο οκ…

    • Αν έχει την εντυπωσιακή παρουσία που όλοι περιμένουμε (μην ξεχνάμε ότι η Τάμτα έχει και μία δυνατή και καταξιωμένη ομάδα δίπλα της ) άνετα θα κερδίσει τον πρώτο ημιτελικό και με διαφορά. Τώρα στον τελικό τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς έχουμε και άλλες ολοκληρωμένες παραγωγές (Αζερμπαϊτζάν, Ελβετία), έχουμε ιδιαίτερα κομμάτια από Ολλανδία και Βέλγιο και μην ξεχνάμε Ρωσία και Σουηδία που πάντα ρίχνουν λεφτά στον διαγωνισμό. Περιμένουμε επίσης και Αρμενία. Η Ιταλία δεν έχει ελπίδες για νίκη καθώς ο τραγουδιστής είναι άφωνος ( η Ιταλία πάντα κέρδιζε τις εντυπώσεις με τις δυνατές ερμηνείες και τις φωνητικές ικανότητες των τραγουδιστών, εκεί πόνταραν πάντα).

    • Φίλε μου, εννοείται ότι το ίδιο θα κάνουμε και για την ελληνική συμμετοχή, μόλις φτάσει το 1 εκατομμύριο. Καμία υποστήριξη παραπάνω δεν κάνουμε για καμία χώρα. Το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό.

      • Έχεις δίκιο Δημήτρη. Και μετα μου αρέσει που αποκαλούνε εμένα φανατικό

    • 1. Κυπρος ισον Ελλαδα. Ειμαστε το ιδιο εθνος.
      2. Η Ταμτα ζει και εργαζεται στην Ελλαδα.
      3. Ξεκολλα.

      • Η μόνη περίπτωση που ίσως έδινε η ebu το βραβείο στην Κύπρο θα ήταν για να ωθήσει και άλλες μικρές χώρες που στέλνουν από αγγαρεία να ρίξουν λεφτά στον διαγωνισμό και να αρχίσουν να το περνούν πιο ζεστά. Επίσης αν στα 4 αγαπημένα του κοινού ήταν ας πούμε Κύπρος Ελλάδα Ρουμανία Πορτογαλία τότε οι επιτροπές αναγκαστικά θα προωθούσαν Κύπρο

  3. Όλα θα εξαρτηθούν από την σκηνική παρουσία . Κάτι μου λέει ότι θα είναι εντυπωσιακή . Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές για την νίκη είναι πολύ δύσκολο επειδή εκπροσωπεί την Κύπρο και όχι ένα μεγαθήριο όπως Σουηδία ,Ρωσία, Ουκρανία

      • Ρε άνθρωπε μου εννοώ ότι εάν η Πορτογαλία και η Κύπρος στείλει ίδιας δυναμικότητας τραγουδι με Ρωσία κ Σουηδία φυσικά Ρωσία και Σουηδία θα κερδίσουν. Πιστεύεις εάν πέρυσι η νεττα εκπροσωπούσε την Κύπρο με το toy και η Φουρέιρα με το fuego το Ισραήλ θα κερδίζε η νεττα η η Ελένη ? H Ελένη χαλαρά lol

      • Οι μόνοι ανταγωνιστές της Πορτογαλίας μετά τους ημιτελικούς για ψτο βραβείο ήταν η Μολδαβία και η Βουλγαρία δηλαδή ποια χώρα από τις 3 είχε την οικονομική δυνατότητα για μας διοργανώσει ένα τόσο πολυδάπανο show

      • Η Πορτογαλια το 2017 ειχε πολυ ξεχωριστο τραγουδι. Αν ομως εχεις ενα μπιτακι που ειναι σχετικα συνηθισμενο (ας είναι και πιασαρικο και καλο σχετικα), νικάς μονο αν εισαι Σουηδια ή Ρωσια. Εχεις δει ποσες απειρες φορες μπαινει πενταδα η Ρωσια και η Σουηδια και με τι τραγουδια το καταφερνουν? Ας στειλει η κυπρος τη μπαλαντουλα την αθλια της Ρωσιας το 2013 και με αυτο το αθλιο στέητζινγκ, να δεις για ποτε η κυπρος θα μεινει ημιτελικο.

  4. Τα views στο youtube δεν δηλώνουν απαραίτητα κάτι. Για μένα δυστυχώς παραμένει ένα τραγουδάκι κάτω του μετρίου..

    • Το ότι είναι στα iTunes του Ηνωμενου Βασίλειου το τραγουδάκι κάτω του μετρίου επίσης δε σου λέει κάτι ; Ό,τι να ναι εδώ μέσα. Ούτε τη Τάμτα δε στηρίζετε. Οκ ψηφίστε τα εναλλακτικά της Πορτογαλίας και Ισλανδίας που είναι τραγουδάρες…

      • Μια χαρά τραγούδι είναι, προσεγμένο καθόλου φθηνό στο άκουσμα του και σύγχρονο. Φαίνεται από το βίντεο κλιπ ότι έχουν ρίξει λεφτά στο πρότζεκτ και μπορεί να πάει ψηλά, όχι για νίκη όμως

      • Απορώ που σου κάνει εντύπωση, με τόσους Έλληνες κ Κύπριους που έχει η Αγγλία. Μη τρελαινόμαστε κ ενθουσιαζόμαστε με το παραμικρό.

      • Μερικοί θα πρέπει κάποτε να σέβεστε και διαφορετικές γνώμες απο τη δική σας. Επιχειρήματα ότι ένα τραγούδι είναι καλό επειδή είναι στο i tunes ή έχει πολλά views, ή ότι στοίχισε πολλά λεφτά το videoclip του, είναι τουλάχιστον παιδαριώδη. Πείτε ότι είστε μεταξύ 14 και 17 χρόνων, να σας δικαιολογήσω..

    • Σε έναν οπτικοακουστικό διαγωνισμό όπως αυτόν της Γιουροβίζιον όπου το 70 τις 100 στηρίζεται στη σκηνική παρουσία και στην άρτια χρήση των οπτικοακουστικών μέσων ακόμα και ένα καλό βίντεο κλιπ βοηθάει στην σωστή προώθηση του τραγουδιού και είναι ενδεικτικό για την συνολική δουλειά που έχει ρίξει η ομάδα. Δεν είπαμε ποτέ ότι το κομμάτι της Τάμτα είναι συμφωνία του Μπετόβεν, η αριστούργημα αλλά ελάχιστα τραγούδια θεωρούνται αριστουργήματα, το τι μπορεί να θεωρήσει κάποιος αριστούργημα είναι τελείως υποκειμενικό. Εγώ φέτος πχ θεωρώ αριστούργημα το τραγούδι τ,ης Ουγγαρίας για το προσεγμένο έθνικ στοιχείο και την ερμηνεία του Joci. Κάποιοι το θεωρούν βαρετό. Στην βιομηχανία της μουσικής όλα παίζουν ρόλο από το ταλέντο του καθενός μέχρι την προώθηση, ακόμα και οι στυλιστικές επιλογές του καλλιτέχνη και η εικόνα που βγάζει σαν χαρακτήρας. Κανενός το ταλέντο δεν θα πρέπει να αναιρείται μόνο και μόνο επειδή εκπροσωπεί την dance pop σκηνή. Επίσης λες ότι κάποιοι δεν σέβονται την γνώμη των αλλων. Ενώ εσύ που κατηγορείς κάποιον άλλον ότι έχει αντίληψη και επιχείρηματα 15 χρόνου μόνο και μόνο επειδή έχει διαφορετική άποψη τον σέβεσαι

  5. Και η Τερζη παμπολλα views είχε πέρσι και πάτωσε. Ξεκολληστε από τα views και τα στοιχήματα. Το 80% είναι τι θα παρουσιάσεις εκείνη τη βραδιά. Επίσης, σιγά μην είναι και κάνα αριστούργημα. Κλασικό χορευτικό τραγούδι για μπιτσομπαρο που θυμίζει ρουμανικες επιτυχίες του 2010. Καλό για το σκοπό του, ενδεχομένως μπει τοπ5, ως εκεί.

    • Πραγματικά θυμίζει αυτά τα ρουμάνικα dance “τραγούδια” που βγαίνουν με το κιλό κάθε μήνα!

      • Ναι σωστά . Και που μπαίνουν στα charts του Ηνωμενου Βασίλειου γιατί είναι πολύ απλό να μπει ένα τραγούδι εκεί. Αα συγνώμη μπήκε λόγω Ελλήνων και Κύπριων φοιτητών όπως λένε κάποιοι εδώ μέσα

  6. Ο,τι και να λέτε το τραγούδι της Τάμτα θα είναι το hit του καλοκαιριού σε πολλές χώρες! Ακόμα και χάλια να τα πάει στη eurovision. Εδώ στην Ισπανία το fuego είναι ακόμα στο top 10’τους ένα χρόνο μετά.

  7. Δεν είπε κανείς ότι δεν θα γίνει επιτυχία. Εννοείται πως θα παιχτεί ανελεητα σε όλα τα μπιτσομπαρα. Κι εγώ μια χαρά το βρίσκω για το σκοπό του. Ευχάριστο, καλοκαιρινό, σαν το “ήλιους και θάλασσες” (που το προτιμώ ομολογώ) Ότι δεν είναι και κάνα αριστούργημα ή το καλύτερο κομμάτι που έχει πει σχολιάζουμε. Διαφορετικά πράγματα! Όσο για τη Φουρειρα και την επιτυχία της στην Ισπανία, μην έχεις ποτέ εμπιστοσύνη για το γούστο μιας χώρας απ’ την οποία ξεκίνησε η θρυλική μπούρδα του “asereje” κ η οποία έχει στείλει άπειρες cult ανοησίες στη Γιουροβιζιον τα τελευταία χρόνια.

  8. Αφού κανείς δε τολμαει, ας μιλήσω λοιπόν για την καμηλοπάρδαλη στο δωματιο. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχει κάνει εντύπωση ότι η Γεωργία δεν εχει κάνει καμία δήλωση υπέρ της Ταμτας? Γιατί? Γιατί έχει πέσει σύρμα από EBU να πλασαριστεί η Κύπρος σαν το φαβορί από τη Δυτική Ευρώπη κ να κοντάροχτυπηθεί με τη Ρωσία, που θα υποστηριχτει από όλες τις πρώην Σοβιετικες. Για αυτό έφυγε κ από τη μέση η Ουκρανία. Έλαχε στην Τάμτα κ στην πολύπαθη Κύπρο να ειναι μπροσταρισες στον αγώνα μεταξύ Ευρώπης /ΕΕ/ ΝΑΤΟ κ Ρωσίας Πουτιν. Αναμένουμε.

    • Η Κύπρος έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία και μη ξεχνάς ότι η Κύπρος είναι γεμάτη Ρώσους που στηρίζουν την οικονομία της. Δε θα παίξει καμία κόντρα φέτος. Θα πάρει το 10αρι της Κύπρου και από επιτροπές και από televising. Εγώ νομίζω η ebu ελπίζει σε νίκη της Ρωσίας γιατί πολλές φορές έχουν πει ότι μια πιθανή έξοδος της Ρωσίας θα στοίχιζε πολύ στο διαγωνισμό. Ίσως κάποιες χώρας λόγω πολιτικών να μην δώσουν 12αρι αλλά γενικά νομίζω θα είναι νικήτρια και με μεγάλη διαφορά. Ήδη κυκλοφόρησε το teaser και είναι πολύ καλό.

  9. Εν τω μεταξύ κατάλαβα τι εννοούσε ο Πουλόπουλος για την γέφυρα και τι ήταν αυτό που έχει ξανακούσει άλλη μια φορά στην ζωή του. Η μελωδία από πίσω… πηγαίνει ανάποδα…Όταν το συνειδητοποίησα σε συνδυασμό με τον τίτλο Replay ανατρίχιασα.

  10. Και της Ελλάδας το τραγούδι έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο αλλά δεν βλέπω αντίστοιχο άρθρο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ