ΑΛΒΑΝΙΑ: Ακούστε τη νέα έκδοση του «Ktheju Tokës»!

Ηνικήτρια του Festivali i Këngës 57 και εκπρόσωπος της Αλβανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, Jonida Maliqi, θα ερμηνεύσει το τραγούδι Ktheju Tokës. Πρόκειται για τραγούδι-κάλεσμα στους συμπατριώτες της να επιστρέψουν στην Αλβανία.

Η νέα έκδοση του τραγουδιού παραμένει στην αλβανική γλώσσα. Το μόνο που αλλάζει είναι η ενορχήστρωση (προστέθηκαν περισσότερα μουσικά όργανα και ένα σόλο με Αυλό του Πάνα (Σύριγγα).

Για την ώρα και μέχρι να βγει το επίσημο βίντεο κλιπ, το τραγούδι είναι διαθέσιμο μόνο μέσω Spotify. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιο ελληνικό τραγούδι καλέ μου ? Τι εννοείς ?? Μπάστα λίγο κ φτάνει κάποια στιγμή να ελληνοποιειται τα πάντα ! Επειδή είναι Βαλκανικός ήχος ξεκάθαρα δεν σημαίνει ότι είναι κ ελληνικό !

      • Εσενα τι σε ενοχλει που μου φαινεται ελληνικο;; ο βαλκανικος ηχος εχει και ελληνικο στοιχειο μεσα του, γιατι και εμεις στα Βαλκανια βρισκομαστε

  1. Πολύ ωραίο. Νομίζω δεν χαθηκε ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα του κομματιου απεναντιας νομιζω εγινε πιο ενδιαφερον και συγχρονο. Αυτό που φοβάμαι εγω ειναι το στησιμο και η σκηνικη παρουσια.

  2. Ωραίο ατμοσφαιρικό τραγούδι με έθνικ στοιχείο, άνετα θα μπορούσε να παιχτεί σε Ελλάδα και να έχει επιτυχία, βασικά θα μπορούσε να είναι τραγούδι ελληνικής παραγωγής αν άλλαζες την γλώσσα.. Από τα αγαπημένα μου, όμως η γειτόνισσα χώρα δεν το έχει καθόλου με στησίματα επί σκηνής ποσό μάλλον στον δεύτερο ημιτελικό που έχουμε Αρμενία, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Ρουμανία ( που εκμεταλλεύονται πολύ σωστά τα οπτικοακουστικά μέσα και βγάζουν ένα προσεγμένο αποτέλεσμα επί σκηνής)

  3. Είναι πολύ ωραίο και είναι κρίμα που κάθε χρόνο περιθωριοποιείται η Αλβανία και δε πάει καλά γιατί στέλνει ωραία τραγούδια και δυνατές φωνές. Ελπίζω να κάνει την ανατροπή και να περάσει στον τελικό όπως πέρσι.

  4. Εκτός Τελικού για μένα.. Δεν είναι κακό απλά είναι πολύ 2005 για μένα.. Σαν να στείλουμε εμείς μπαϊντούσκα.. Τώρα που τα λέμε στέλνουμε Ντουσκα σκέτο??

  5. Κόμματα δεν χρειάζεται αλλαγή!
    Χτύπα 10 αδα με μια καλή σκηνική παρουσία κ ίσως κ 5αδα! Θα ναι το λεγόμενο Βlack Horse του διαγωνισμού να το θυμάστε!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ