Με δυναμική στα social media, η Katerine Duska ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ευρώπη!

Αμέσως μετά τη χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την παρουσίαση του νέου προγράμματός της, στο επίκεντρο της οποίας ήταν φυσικά η πρώτη προβολή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2019, το “Better Love” με την Katerine Duska κυκλοφόρησε στις online μουσικές πλατφόρμες και στα social media. Οι πρώτες αντιδράσεις μπορούμε να πούμε πως ήταν πολύ θετικές! Το ενδιαφέρον για την ελληνική συμμετοχή είναι έντονο κάτι που έχει σίγουρα να κάνει με τη νέα, πιο σύγχρονη πρόταση της Ελλάδας στο θεσμό της Eurovision μέσα από το φρέσκο και εξαιρετικά ταλαντούχο πρόσωπο της Katerine Duska.

Ήδη μέσα στις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του στο YouTube το “Better Love” ξεπέρασε τα 500.000 views, ενώ οι θετικές αντιδράσεις (likes) ανήλθαν σε περισσότερο από 23.000! Στις τάσεις στη χώρα μας βρέθηκε πολύ γρήγορα μέσα στο top-5 και αυτή τη στιγμή είναι στο #1!

Επίσης, στο iΤunes στη χώρα μας βρίσκεται ήδη στη πρώτη θέση των downloads, με δεύτερη τη συμμετοχή της Κύπρου “Replay” με την Τάμτα.

Η δυναμική του “Better Love” δείχνει να είναι σημαντική κάτι που οπλίζει με αισιοδοξία την Ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, για τη περαιτέρω προβολή της Ελληνικής συμμετοχής, στα σχέδια της ομάδας της Katerine Duska, μεταξύ των άλλων, είναι και μια περιοδεία σε σημαντικά events στην Ευρώπη. To “Better Love” θα ακουστεί σίγουρα στο pre-eurovision party της Ισπανίας στις 20 Απριλίου, ενώ στα σχέδια είναι και το μεγάλο event της Ολλανδίας λίγο νωρίτερα (στις 6 Απριλίου), το Eurovision in Concert στο Άμστερνταμ, στο οποίο ο OGAE Greece για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα δώσει το παρών με συνεχή κάλυψη! Επίσης, ετοιμάζεται εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου και στο Λονδίνο, όπου έγινε και η παραγωγή του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2019!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία να έχει το κορίτσι κ όλη η ομάδα. Εύχομαι κ ελπίζω να συμβουλευτεί λίγο τους φανς του διαγωνισμού, ώστε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη με τη περσινή σκηνική παρουσία.

    • Η αισθητικη του βιντεο ειναι τοσο τελεια που καλο ειναι να μη ρωτησει κανενα φαν (ο καθενας λεει το καντο του και το μακρυ του) και να συνεχισει να συνεργαζεται με τους ιδιους συντελεστες του βιντεο.
      Σορρυ που σου χαλαω το στορυ. Εχεις δικιο για περυσι. Φετος ομως η δουλεια που μεχρι στιγμης εχει γινει ειναι εξαιρετικη.

      • Δε διαφωνω με το Νικόλα γενικά. Απ την άλλη όμως, το οτι απο τα αρνητικά σχόλια που γράφονται (με, ας πουμε επιχειρήματα, κι οχι μονο για την κλάψα), το 80% είναι για το τουλι που φοράει η Κατερινα, “ποιος την έντυσε μπουμπουνιέρα” και τετοια, χωρις δεν υπαρχει καμια αντιρρηση για τη συνολική αισθητική, ε, νομίζω οτι κάτι πρέπει να τους πει για το ενδυμα…

      • Συμφωνώ πως η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα είναι αξιόλογη. Το να σκηνοθετείς όμως ένα βίντεο κλιπ που έχεις 100% τον έλεγχο του αποτελέσματος είναι πολύ διαφορετικό από το να σκηνοθετείς μια λάιφ εμφάνιση σε μια σκηνή που έχει καταπιεί πολλές ιδέες κ πολλούς φτασμένους κ μη καλλιτέχνες.

        Εννοείται πως δε θα ακούσεις τη γνώμη του κάθενα. Αλλά μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις μέσα από ένα διάλογο με σοβαρούς φαν που ακολουθούν χρόνια το διαγωνισμό κ έχουν πείρα κ feeling για το τι μπορεί να στηθεί επιτυχώς κ τι όχι. Για το αν το όραμα σου είναι απλά εσωτερικό (βλ. Γιάννα) ή αν καταφέρνει να επικοινωνηθεί.

        Γενικά θεωρώ λάθος να υπάρχει μυστικότητα, όπως πέρυσι. Δε σου δίνεται έτσι ο απαραίτητος χρόνος για διορθώσεις.

        Υ.Γ θα συμφωνήσω κ με την Αγγελική όσον αφορά στο φόρεμα.

  2. Πάμε δυνατά.Ελα ρε Κατερίνα εδώ στο Μόναχο οι Γερμανοί τρελάθηκαν με το τραγούδι σου!!!

  3. Μπράβο ΕΡΤ!!!!! Μόνο μην μας απογοητεύσετε στην σκηνή τον Μάη!!!! Βεβαία αν θυμίζει το βίντεο κλιπ, νομίζω δεν χρειάζεται να φοβόμαστε!!!

  4. Πολλές φορές το ταλέντο δεν ταυτίζεται με τη φήμη και το όνομα…. Η απόδειξη ακριβώς από πάνω!
    Στα θετικά ότι φέτος δείχνουμε ενδιαφέρον και για τα pre-eurovision parties.
    Πολύ καλή μας επιτυχία!!! #betterlove

  5. Ποιοι ξένοι έδειξαν ενδιαφέρον; Μόνο οι Έλληνες τρελαθηκαμε άσο τω χαρά μας και ούτε ξέρω τον λόγο.
    Υπερβολικά αδιάφορο κομμάτι και δυστυχώς πολυφορεμενο όσο και αν προσπαθησε η ΕΡΤ να το πλασάρει ως πρωτοτυπο.
    Εκπληκτικό βίντεο
    Εκπληκτική φωνή

    Ίσως να μείνει στον ημιτελικο.
    Εύχομαι εθνικό τελικό του χρόνου με 20 τουλάχιστον τραγούδια. Αλλιώς δεν έχει νόημα να ξοδεύουμε χρήματακαι να καταστρέφουμε καριέρες και ψυχές. Δεν φταινε οι καλλιτέχνες σε κάτι.

    Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά ο πάτος αγαπάει πολύ την Ελλάδα ή το αντιστροφο.

    • Τράβα να δεις τα top στο youtube και μετά ξαναμίλα. Όσο για τον εθνικό τελικό, δεν θα το σχολιάσω. Η ΕΡΤ από την στιγμή που δεν θέλει να συνεργαστεί με ιδιωτικό κανάλι, θα βλέπεις εθνικούς τελικούς όπως 2011,2012 κ 2017 και με τηλεθέαση κατω του 15%. Και θες και 20, λες και είμαστε Σουηδία και Εσθονία. Έλα στην πραγματικότητα της Ελλάδος.

    • Πάλι βλακείες πετάς μένω Γερμανία και αρέσει σε όλους.Δες στο ξένο YouTube αντιδράσεις και μετά μιλά.

    • Ίσα ίσα που μην σου πω το αντίθετο έχει συμβεί. Στην μεγάλη πλειοψηφία άρεσε στους ξένους και αυτή που το κράζουν είναι περισσότερο Έλληνες που γράφουν “θα πατώσουμε από τον Δεκέμβριο. Πολυφορεμένο κιόλας δεν το λες, δεν είναι ακριβώς το είδος της ποπ που ακούγεται στον διαγωνισμό κάθε χρόνο και ναι είναι μια πρωτοτυπία για την Ελλάδα που είχε καταντήσει να στέλνει μόνο έθνικ και dance κομμάτια, υπήρχαν αρκετά reactions που έλεγαν ακριβώς αυτό. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο από την Ελλάδα που έχει να δει ο κόσμος άλλο χρώμα εκτός από το μπλε στις οθόνες της σκηνής κάτι αιώνες.

  6. Απίστευτο. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει σε pre-eurovision parties μετά από χρόνια. Ευκαιρία να κάνει φιλίες, να προωθήσει το τραγούδι και να την γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα

  7. Στις τασεις ναι ειναι νουμερο 1 (αναμενομενο), αλλα στα στοιχηματα απο την θεση 11 πηγε στην 12η…Απο 41 χωρες βεβαια την 12 δεν την λες και ασχημα, αλλα περιμενα να ανεβει θεσεις…για να δουμε αν αλλαξει κατι μεχρι τον Μαιο.

    • Να σου θυμισω ότι η Γιοχανα το 2009 είχε ξεκινήσει από τη 12η θέση, η Κοντιστα από την 13η και η Τζαμάλα από την 10η…

    • Μετά από 5 συνεχόμενες χρονιές με καλύτερη θέση την 19η στον τελικό (2015, 2017), μία 20ή (2014) και δύο αποκλεισμούς (2016, 2018), μας νοιάζει στ’ αλήθεια τι γίνεται με τα στοιχήματα; Πόσο αξιόπιστα είναι άλλωστε τα στοιχήματα; και 15οι να βγούμε, από τον αποκλεισμό και το 19 καλύτερο είναι. Το απεύχομαι βέβαια, αλλά θεωρώ πως δεν χρειάζεται να μας χαλάει και το 12 και το 15.

  8. Η ερτ αλλαξε προσωπο και αυτο ειναι καλο 1 σιγουρο και 2 ακομα parties που παιζονται η κοπελα το αξιζει παντως

  9. Μάλλον ο αρθρογράφος του OGAE θα πήγε ή θα είδε άλλη εκδήλωση από αυτή που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ2!!
    Η εκδήλωση εκτός του ότι ήταν ΠΑΝΑΘΛΙΑ, βασικά δεν παρουσίασαν ΤΙΠΟΤΑ, και ότι καλό κι΄αν εχει η ΕΡΤ στο πρόγραμμα της δεν το πρόβαλε καθόλου με αυτή την εκδήλωση που ήταν Αντι – τηλεοπτική από όλες τις απόψεις!

    Τέλος το άρθρο αναφέρεται για τις τάσεις στην Ελλάδα, όταν είδα τον τίτλο υπέθεσα οτι θα είχαμε ρεκορ πχ στα views από τις αντίστοιχες παρουσιάσεις μέσω ΥΤ ….

    Πέρα απο αυτά, τελικά το τραγούδι μας αν και όχι του δικού μου γούστου, είναι καλό αν και εχω τιις επιφυλάξεις μου. Εύχομαι να έχει μια καλή σκηνική εμφάνιση που παίζει βασικό ρόλο (ας μην έχει συμβολισμους και τετοια γιατι στο τελος καταληγει αχταρμας…είδαμε τα περσινα μας χαλια) και να παει καλα!

    Τώρα ως προς την ΕΡΤ, φυσικά και δεν θα της πω Μπράβο, γιατι οι διαδικασιες της για μένα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ….

    Τέλος για όσους λένε για επίπεδο ΠΑΟΛΑ κτλ… άραγε όλοι αυτοί πόσες φορές έχουν παει στη κάθε ΠΑΟΛΑ (τουλάχιστον στην ΠΑΟΛΑ δεν της χαρίστηκε κάτι….)

    • Εγω (ο φερων τη μυγα) 😉 που ανεφερα την Παολα σε ενα σχολιο δεν εχω παει καμια.
      Ειχα δεχτει προσκληση να παω με παρεα στην Παολα οταν βρεθηκα Ελλαδα περυσι, αρνηθηκα και πηγα με αλλη παρεα σε ενα μπαρακι και περασαμε υπεροχα. Δεν ειμαστε ολοι οι ελληνες της μπουζουκλερι. Για ονομα.
      Θυμαμαι ειχα πριν πολλαααα χρονια βρεθει μια φορα στα μπουζουκια. Πλουταρχος. Μια απο την παρεα μου δεν ηθελε να πεταξει ροζ γαρυφαλα, αλλα τα κοκκινα, τα ακριβα (αν θυμαμαι καλα τα χρωματα). Δε ειχαν, πηγαν και πηραν (προφανως απο αλλα μπουζουκια, στην καλυτερη) και της εφεραν μετα απο μιση ωρα. Ντραπηκα. Ηταν και η τελευταια μου φορα στα μπουζουκια.

  10. Δε νομίζω ότι χαρίστηκε κάτι στη κοπέλα. Της δόθηκε μια ευκαιρία και αν αξίζει (που για μένα την αξίζει ξεκάθαρα), θα την εκμεταλλευτεί δεόντως. Τι θες να μας πεις; Ότι στην Πάολα δεν δόθηκαν ευκαιρίες; Ε, μην τρελαθούμε τελείως! Από την Παολα μέχρι τη Μποφίλιου, αν δεν έχεις άκρες στα ΜΜΕ και δεν σε προωθήσουν οι δισκογραφικές, μόνο ο εαυτός σου στον καθρέφτη σε ακούει. Και ναι, να προσθέσω και εγώ το άτομό μου σ’ αυτούς που δεν έχουν πάει να δουν την Πάολα. Να ντραπώ; Μήπως πρόκειται για κανα ιερό τέρας της ελληνικής μουσικής σκηνής και δεν το ξέρουμε; Ωραία λαική φωνή. Ως εκεί. Γνώμη μου (μας) είναι και δε νομίζω πως για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να υποστούμε το βασανιστήριο να πάμε να την ακούσουμε (αρκεί η πλύση εγκεφάλου από τα εγχώρια μέσα) Και στη τελική, δικαίωμά μας είναι να μην μας αρέσει. Εσύ που υπερασπίζεσαι τη δημοκρατία και εξαπολύεις μύδρους εναντίον της ΕΡΤ για αδιαφανείς διαδικασίες, φαντάζομαι έχεις την ίδια ευαισθησία για όλες τις απόψεις. Και επιτέλους, σταματήστε τη καραμέλα με την δημοφιλία του καθενός…Και η Ντούσκα είχε 2000 ακόλουθους στο ινσταγκραμ και τώρα έχει 15000. Με τη λογική σας, αυξήθηκαν οι followers, αυξήθηκε και το ταλέντο (φαντάζομαι τον συλλογισμό με το μπουζούκι και τον αστυνομικό τον γνωρίζετε. Ε,τέτοιος είναι, λυπάμαι που το λέω) Και η Τερζή είχε σαρώσει στα views πέρσι και να μην πω τι πήρε..

    • Καλά πως δεν της χαρίστηκε? Θεωρείς ότι είχε καμιά ιδιαίτερη πορεία στην μουσική (είτε εδώ είτε έξω*) με αποτέλεσμα να την στείλουν με ανάθεση;
      *για παράδειγμα το 2001 οι Antique ήταν γνωστοί στην Σουηδία αλλά ημι-‘άγνωστοι στην Ελλάδα… δεν είδα να πηγαίνουν με Ανάθεση…. (ως παράδειγμα το αναφέρω)

      Τέλος το σχόλιο μου για την Πάολα μην το προσωποποιείται… δεν αναφέρομαι αποκλειστικά για την Πάολα, άλλα επειδή ένας φίλος την ανέφερε ως παράδειγμα γιαυτό την ανέφερα! Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, όταν η Φουρέιρα όταν είχε βγάλει ένα cd και είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή (περισσότερο απ οτι η Κατερίνα) και ήθελε να πάει με ανάθεση απο την ΕΡΤ, εγώ ήμουν αρνητικός… τι να κάνουμε δεν ήταν στην κατηγορία (ΤΟΤΕ) να πάει με ανάθεση, αργότερα όμως ΝΑΙ με την δουλεία το απέκτησε.

      • @gus, μια ευκαιρία της δόθηκε, όπως δόθηκε και στους εκπροσώπους της Ολλανδίας, του Βελγίου (και οι δυο πιο “ασημοι” από την Ντουσκα), της Αρμενίας και τόσων άλλων χωρών. Θεωρώ ότι δίνεις αρνητική χροιά (μπορεί να έχω λανθασμένη εντύπωση βεβαίως, δεν μιλάμε αλλά γράφουμε εδώ, οπότε εύκολα παρεξηγουνται πολλά) στην ανάθεση, που για μένα δεν την αξίζει η συγκεκριμένη καλλιτέχνης. Θεωρώ πως προφανώς δεν της την έδωσαν με τη λογική της “φτασμενης” καλλιτεχνιδας αλλά με το σκεπτικό ότι έχει κάτι ιδιαίτερο στη φωνή, στο στυλ της, στον τρόπο που υπάρχει στο μουσικό στερεωμα. Προσωπικά, συμφωνώ μ’ αυτή την αντίληψη, γιατί εδώ δεν μιλάμε για περίπτωση argo (όπου πραγματικά φάνηκε ότι ήθελαν να “θαψουν” την συμμετοχή μας) αλλά για μια κοπέλα που απέδειξε πως έχει (ενδιαφέροντα) πράγματα να δώσει, τα οποία μάλιστα διαφέρουν κατα πολύ σε σχέση με αυτά που έχουμε στείλει κατά καιρούς. Άποψή σου βέβαια και απόλυτα σεβαστή. Πάντως, φέτος, τα καλύτερα τραγούδια έχουν βγει τελικά από απευθείας αναθεσεις.

  11. Μισό εκατομμύριο views στο 24ωρο. Πρέπει να το παρακολούθησα μόνο εγώ πάνω από 1000 φορές! ???

    Επιτέλους! Promo. ? Στα γιουροπάρτις. Που η Ελλάδα δεν πατούσε. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η “κρυάδα” τα τελευταία χρόνια απέναντι μας.
    Στης Ολλανδίας να πάει οπωσδήποτε. Μαζεύονται όλοι οι bloggers του διαγωνισμού αν δεν κάνω λάθος.

    Με μία δυναμική ερμηνεία και μια αισθητικά προσεγμένη σκηνική παρουσία θα κάνει τη διαφορά. Τη θεωρώ top10.
    Αν και η κατάταξη δεν έχει καμία πλέον αξία. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τι παίζεται στο παρασκήνιο. Ίσως θα ήταν καλύτερα η Eurovision να είχε μια σταθερή πόλη – έδρα πχ Βρυξέλλες καθώς βλέπουμε να παίζεται ένα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια για το ποια χώρα έχει τη δυνατότητα οικονομικώς να τη διοργανώσει και να… προωθείται εμμέσως (πλην σαφώς). Μπήκαν και οι στοιχηματικές στο τζέρτζελο…

  12. Καλό το τραγούδι. Βάσει της προηγούμενης δουλειάςτης στη μουσική όμως περίμενα κάτι πιο ανετρεπτικό και τολμηρό. Μάλλον συμβιβάστηκε για να ικανοποιήσει το γιουροβιζιονικό κοινό.
    Το βίντεο κλιπ άρτιο αισθητικά (προσωπική άποψη πάντα).

    Καλή μας επιτυχία!
    Καλή επιτυχία, Κατερίνα!

  13. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε χαμηλά στα στοιχήματα ακόμα γιατί η Κατερίνα ποντάρει στην ερμηνεία της και δεν την έχουμε ακούσει live. Θεωρώ πως με την πρώτη φορά που θα την ακούσουμε θα ανέβουμε κιόλας.

  14. Πέρα από ότι το τραγούδι είναι υπέροχο και καταπληκτική φωνή θέλω να πω και ένα μπράβο στην ελληνική συμμετοχή που επιτέλους θα παρουσιαστεί και pre-party events..αυτό δείχνει ότι το έχουν πάρει σοβαρά το θέμα και ότι κοιτάνε να το διαφημίσουν το τραγούδι γυ ψάχνουν σίγουρα την πρόκριση αλλά και μια καλή θέση στον τελικό.
    Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχει ανεβεί η Ελλάδα θέσεις στα στοιχηματα αλλά από οτ βλέπω άρεσε στους ξένους

  15. Αν μας ψηφίσουν οι γιουροφανς και η ομογένεια τότε σίγουρα θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ΕΡΤ και την Ελλάδα ότι και να συμβεί φέτος έχουμε Έμπνευση δημιουργία φωνή εικόνα καλή επιτυχία ΕΡΤ ? και Ελλάδα μας Καλή επιτυχία Κατερίνα Ντουσκα κάντε το καλύτερο όλοι μαζί καλή επιτυχία με το καλύτερο αποτέλεσμα στην Γιουροβίζιον 2019 στο πανέμορφο Ισραήλ ?????????????????????

  16. Η σκηνοθεσια on stage θα δειξει εαν το τραγουδι θα εκτωξευτει
    Θα ημουν πολυ αισιοδοξοs αν ηταν σκηνοθεσια του κωνσταντινου Ρηγου

  17. Τι φωνη αυτή η κοπέλα!Δεν εχω σταματήσει να το ακούω το τραγούδι μας.Ακούγεται έτσι όμορφα και live η Ντουσκα?

    • δυστυχως μονο οι ελληνες την ακουνε. σε καμια χωρα δε μπηκε στις τασεις τους και στα στοιχηματα επεσε αντι να ανεβει. προσεξτε τι θα λετε απο τις 14 μαιου και μετα. σκηνοθετικα το τραγουδι δε μπορει να κανει τιποτα. αυτη θα βγει σαν αγγουρι και οτι γινει θα ειναι τα πλανα. χαλια μαυρα δηλαδη. δεν ειναι τραγουδι που μπορεις να στησεις καποιο ευρημα και καποιο χορευτικο. απλα θα βγει θα τραγουδησει θα κλεισει ματακια θα βαψει κανενα χερι ή ποδι ροζ θα βαλει το τουλι και τελος.

      • Λοιπόν πήγαινε ινσταγκραμ στο προφίλ της Κατερίνας να δεις αν μπήκε τάσεις σε χώρες εκτός από την Ελλάδα! Τωρα σκηνοθετικά μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα ειδικά στη γέφυρα του τραγουδιού!! Μην ακούω βλακείες από “δήθεν” γιουροβιζιονολογους!

      • Φαντάζομαι το ‘χεις σκηνοθετήσει κιόλας, ε? Εντωμεταξυ, ποια άλλη χώρα μπήκε στις τάσεις άλλων χωρών? Και μη μου πεις η Κύπρος στην Αγγλία, γτ, ναι, όσο κι αν το αμφισβητείς, υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες και Κύπριοι στο Ην. Βασιλειο. Εντάξει, δεν σ’ αρέσει το τραγούδι μας και δικαίωμα σου. Γούστα είναι αυτά. Απλά κάποια τραγούδια, ευτυχώς δεν θέλουν τούμπες για να λάμψουν, ούτε τραγουδιστριες στα τέσσερα να λικνιζονται σαν σε καμπαρε (βλ Maruv), ούτε να χαζοχορευουν και να κάνουν ναζακια στο φακό. Η φωνή και η μουσική φτάνουν. Οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο περιττά. Σε τελική ανάλυση, ας πάει η κοπέλα, ας έρθει τελευταία (προσωπικά και τότε θα είμαι φουλ περήφανος γτ το τραγούδι είναι πολύ πιο πάνω από το επίπεδο της Γιουροβιζιον) και μετά πεφτετε να τη κραξετε! Δεν θα σας στερησουμε τη χαρά! Μέχρι τότε, λίγη εγκρατεια δεν βλάπτει.

  18. Περιμένουμε την σκηνοθεσία επί σκηνής με αγωνία….
    Αν ισχύει ότι θα έχει θέμα την αναγεννηση ενδιαφέρον το βρισκω

  19. Ρε παιδια γιατι δεν αρχιζει και ο OGAE GREECE ενα τετοιο παρτυ καθε χρονο στην Ελλαδα; Αυτα τα parties εχουν γινει παρα πολυ διασημα… Θα βοηθουσε και στην οικονομικη ενισχυση του σωματειου. Ασε που θα ηταν πολυ καλο και για τους Ελληνες φανς να δουνε τους καλλιτεχνες live! Γιατι δηλαδη μονο οι Ολλανδοι και οι Αγγλοι παντα;

  20. Καλα εσεις ολοι που μιλατε για πατο για ελατε λιγο οταν θα βρεθει στη δεκαδα η Ντουσκα… να δω τι θα λετε τοτε, θα θυμαμαι τα usernames…ασχετοι!

  21. Το τραγούδι είναι καλό. Η απορία μου όμως είναι ποιος ο σκοπός αυτού του διαγωνισμού σε εθνικό επίπεδο; Τι επιδιώκει η κάθε χώρα όταν οι περισσότεροι στέλνουν συνθέσεις σε αγγλικούς στίχους, μουσική”διεθνή”, στιχουργούς από άλλη χώρα,, αφού τελικά είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ συντελεστών με “σπόνσορα” το κάθε εθνικό κράτος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ