ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Πείτε «Na na na» στο Τελ Αβίβ!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση του Αγίου Μαρίνου (SMRTV) θα ανακοίνωνε, σήμερα, τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019. Εντούτοις, ο… δαίμων του διαδικτύου την πρόλαβε και έτσι αποκαλύφθηκε νωρίτερα, με τον Serhat να τραγουδά το Say Na Na Na στο Τελ Αβίβ.

Το τραγούδι έχει χαρακτηρισθεί ως «ανοιχτή αγκαλιά στον κόσμο, στους ανθρώπους πέρα από τα σύνορα». Επίσης, το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί σε περιοχές του Αγίου Μαρίνου, της Γαλλίας και της Τουρκίας, καθώς ο Serhat συνεργάζεται με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική. Άλλωστε, η οπτική της συμμετοχής είναι φρέσκια και μοντέρνα, αλλά και στο γνώριμο disco ύφος του τραγουδιστή.

[UPDATE] Αργότερα χθες δημοσιοποιήθηκε επίσημα, όπως αναμενόταν, το βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου! Απολαύστε το!

Ο Άγιος Μαρίνος θα διαγωνισθεί δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού, που θα γίνει στις 14 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Cringe alert. Θα υπάρξουν αρκετοί υποστηρικτές του, λόγω “της συμπαθητικής γραφικότητας” του Σερχάτ και των φαν των joke entries. Ίσως να καταφέρει να κλέψει μια θέση από τον ημιτελικό που η ψήφος είναι πιο χαλαρή. Εγώ το βρίσκω σαχλό και δεν νομίζω να το ξανακούσω ως τον Μαιο.

  2. Πώς μπορεί ένα μελωδικό vintage τραγούδι με 70s και 80s καταβολές, να καταστραφει από τους παιδαριώδεις και ενοχλητικά επαναλαμβανόμενους στίχους = Σαν Μαρίνο 2019.

    Υγ: Βέβαια εδώ υπάρχει και πρόβλημα ερμηνείας καθώς ο τραγουδιστής μιλάει, δεν τραγουδάει. Και δεν μπορεί καν να χτυπήσει νότα στη μέση ή ανώτερη κλίμακα του πενταγράμμου αλλά μόνο τις χαμηλές νότες μπορεί να ψιθυρίζει.

  3. Εγώ λέω χα χα χα. Όσο το άκουγα δεν σταμάταγα να γελάω. Είναι τόσο κακό που κάνει κύκλο και καταντάει να μου αρέσει λίγο. Ίσως και να προκριθεί. Μην ξεχνάμε ότι και το i didnt know είχε φτάσει στην 11 θέση ενώ όλοι το είχαν για σίγουρη τελευταία θέση στον ημιτελικό.

  4. Σε ντίσκο ρυθμούς και αυτή η συμμετοχή του Σερχατ. Θα μπορούσε να ήταν το guilty pleasure μου για τη φετινή χρονιά. Δεδομένου ότι το 2016 σε ένα πιο δύσκολο ημιτελικό έφτασε ως τη 12η θέση νομίζω ότι με αυτό και λίγη τύχη θα μπορούσε να κλέψει τη θέση μιας φαινομενικά -για τους περισσότερους-καλύτερης συμμετοχής πχ Φινλανδία.

  5. εμένα πάντως μ αρέσει!!τουλάχιστον μου φτιάχνει τη διάθεση!ειναι τραγουδι που σε κανει να νιωθεις ωραία!

  6. Toν αγαπώ τον Αγιο Μαρινο!

    Είναι σαν να ζει σε μια άλλη εποχή και στέλνει τραγούδια για αυτήν που νομίζει ότι ζει!

    Αυτός ο σκυλομούρης ο Serhat, απορώ πως είναι τραγουδιστής! Ολο παράφωνος μου ακούγεται!

    Καλό αποκλεισμό…και πάλι!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ