ΕΛΒΕΤΙΑ: Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του “She got me”!

Μετά την ανακοίνωση του Luca Hänni ως του εκπροσώπου της Ελβετίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, δόθηκε πριν από λίγο στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «She got me».

Ο Luca δηλώνει για τη συμμετοχή του: “Η έμπνευση των υποστηρικτών του θεσμού στην αίθουσα σε μια τέτοια γιγαντιαία σκηνή και εκατομμύρια θεατών στο σπίτι μπροστά από την οθόνη είναι σίγουρα ένα highlight ζωής. Τι ευχαρίστηση να εκπροσωπώ την Ελβετία στο ESC στο Ισραήλ!”

Ο ίδιος έγραψε το τραγούδι του «She got me» μαζί με μια ομάδα Ελβετών και διεθνών συνθετών. Με το τραγούδι που συνδυάζει ρυθμικά και ανατολίτικα στοιχεία, ο Λούκα θέλει να ξεσηκώσει νέους και ηλικιωμένους και λέει: “Με το τραγούδι μου θέλω να γίνω η χαρά της ζωής και να μοιραστώ το πάθος για το χορό και τη μουσική με όλο τον κόσμο.”

Οι συντελεστές του τραγουδιού είναι οι Laurell Barker, Mac Frazer, Luca Hänni, Jon Hällgren, Lukas Hällgren και οι παραγωγοί Jon Hällgren, Lukas Hällgren.Η Laurell είναι γνωστή στους κύκλους της Eurovision, καθώς πέρυσι ήταν πίσω από τη συμμετοχή της Ελβετίας «Stones» με το οποίο οι ΖΙΒΒΖ δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Επίσης, συνέθεσε το τραγούδι «Legends» το οποίο συμμετείχε στην προεπιλογή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision «Eurovision:You Decide 2018». Φέτος, συμμετέχει στο τραγούδι «Tempo» της Margaret, η οποία διαγωνίστηκε στο Melodifestivalen στη Σουηδία, καθώς και στο τραγούδι «Sister» των Sister, το οποίο είναι και η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελβετία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) και θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή της Ελβετίας για τη φετινή Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2019!

[Φωτογραφία: Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

34 ΣΧΟΛΙΑ

    • ήταν το πρώτο που σκέφτηκα! Μου έφερε κ εμένα στο Despacito. Ξεχώριζει αδιαμφισβήτητα κ θα πάει πιστεύω εξαιρετικά καλά. Σα να αρχίζει να φτιάχνει λίγο το τοπίο πάντως. Σιγά σιγά βγαίνουν συμπαθητικά τραγουδάκια

  1. Το τραγούδι θυμίζει πολύ το περσινο “Εveryday” του Mendez στο Μελοντιφεστιβαλεν.

    Ο Luca Hanni ήταν διακαής πόθος για τους φανς και όχι μόνο της Ελβετίας. Το τραγούδι είναι σημερινό και πιασάρικο με λάτιν επρροές και δίνει την δυνατότητα για εντυπωσιακά πράγματα στην σκηνή με εφέ και χορευτικά. Δεν ξέρω τις φωνητικές του δυνατότητες λάιβ ειδικά συνδυασμένα με χορό που σίγουρα θα έχει (συμμετείχε και στο αντίστοιχο Dancing). Θα αγαπηθεί και ο ίδιος και το τραγούδι από τις νεαρότερες ηλικίες αλλά δεν ξέρω στις επιτροπές. Θα πρέπει να το δούμε και λάιβ. Πάντως θα τον προτιμούσα με μια συμμετοχή σαν το Powder. Θα τα πάει καλά η Ελβετία φετος. Ο Λουκα εχει κοινό και σίγουρα θα προωθηθει και θα επενδυσουν πανω του οι Ελβετοι. Πιο πολύ με την Ταμτα θα κοντραριστει πάντως ως προς το είδος και το στυλ.

  2. Δυστυχώς για την Κύπρο είναι πολύ καλύτερο τραγούδι, πιο εύπεπτο και έχει αρχή, μέση και τέλος! !! ! Απο την Κύπρο περιμέναμε το Fuego 2.0 και μας ήρθε από την Ελβετία, αλλά σε αντρική έκδοση! !! ! Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά! !! ! Προσωπικά περιμένω πολύ και το τραγούδι της Ολλανδίας. .

  3. ειναι λιγο summer anthem δεν ειναι δηλαδη αν παει καλα eurovision το βλεπω στις παραλιες μας να παιζει μου αρεσει αρκετα

  4. Χάλια. Η τελευταία ελπίδα είναι το Αζερπαιτζάν για να κοντραριστεί ο Ρώσος με κάποιον. Γενικά βλέπω Μόσχα 2020…

    • γτ ακουσες το τραγουδι της ρωσσιας και το εχεις σιγουρο
      και ακτοε απο το Αζερμπαιτζαν και η Αρμενια και η Ολανδια ειναι χωρες που εχουν κατα καιρους καλες συμετοχες

      • Ολλανδία θα πρέπει να είναι παρά πολύ καλό το τραγούδι για να πάει καλά γιατί ο τραγουδιστής είναι εντελώς άγνωστος. Οι ίδιοι οι Ολλανδοί παραπονέθηκαν πως δεν τον γνωρίζουν αν δεις την επίσημη σελίδα της eurovision . Αλλά μακάρι να είναι κάτι καλό γιατί και ως χώρα είναι προοδευτική και καλή διοργάνωση θα μπορούσε να κάνει σε περίπτωση νίκης. Σε λίγο θα βγει νομίζω. Για Ρωσία δε λέω ότι θα είναι σίγουρα καλό απλώς έχει εξασφαλισμένους ψήφους σίγουρα λόγω του τραγουδιστή. Και αν είναι κάτι λυρικό όπως λέγεται βλέπω τα 12αρια των επιρροών να πέφτουν βροχή. Εδώ η ebu θέλει να τους βάλει στους big five έπισης τα στοιχήματα για να τον έχουν πρώτο με διαφορά εδώ και μήνες και χωρίς να έχουν ακούσει το τραγούδι κάτι θα ξέρουν….

  5. Δυνατή συμμετοχή νομίζω μετά από χρόνια επιτέλους η Ελβετία θα πετάει και βλέπω και 10 άδα Η Τάμτα απέκτησε δυνατό αντίπαλο

  6. Μαρεσε πολυ. Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι η Ελβετια στη σκηνοθεσια ειναι απολυτη καταστροφη καθε χρονο. Αλλα ο τυπος φαινεται να το χει. Μεχρι στιγμης για μενα αυτο, η Κυπρος και η Σλοβενια τα καλυτερα τραγουδια

  7. Από τα αγαπημένα μ για φέτος! Έχεις ύφος despasito τόσο το τραγούδι όσο κ το βίντεο κλιπ. Άνετη πρόκριση κ πολλές πιθανότητες για μια θέση στην πεντάδα.

  8. Αρκετα καλη προσπαθεια απο την απουσα σε επιτυχιες τα τελευταια χρονια Ελβετια.
    Εν ετη 2019 στη λιστα μου μπαινει θεση 25 με 35.
    Γεια σου Μαρια……

    • Δεν ξερω τι ακουσα πριν. Λαθος.
      Φυσικα και ειναι συμπαθητικο το τραγουδι.
      Θεση 10 με 15.

  9. Έχει despasito vibes. Έχει κάτι το πιασαρικο. Θεωρώ ότι μετά από χρόνια η Ελβετία θα ξαναβρεθεί στο τελικό και εντός 20αδας. Αλλά σε καμία περίπτωση τόσο ψηλά όσο παίζεται στα στοιχήματα… Δε νομίζω να το τιμήσουν ιδιαίτερα οι επιτροπές.

      • Σωστό και αυτό αλλά στη Eurovision δεν υπάρχουν “στάνταρς” και επίσης για την ώρα υπάρχουν αρκετά ποπ/ντανς κομμάτια και όσο να’ναι το ένα θα επισκιάσει το άλλο. Δύσκολο να ψηφιστούν όλα σε υψηλές θέσεις, όπως πέρυσι που ναι μεν η Κύπρος και το Ισραήλ ψηφίστηκαν ψηλά στις επιτροπές αλλά η Τσεχία που έστελνε και αυτή ανεβαστικο ποπ/ντανς δε βρέθηκε ψηλά στις επιτροπές.

  10. Γυρισα απο τη δουλεια και ειπα να δω τι σκεφτηκαν ολο το βραδυ οι στοιχηματικες. …
    Σςςςςςςςςς κοιμουνται ακομα…..
    Η ετσι θελουν να πιστευουμε….
    Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…..
    Ελαφρυα πτωση απο τη 10η θεση στην 11η για την Ελλαδα….
    Σχεδον ολοι αφησαν την αποδοση τους στο 25….
    Και….ανεβασαν το λαγο της Ελβετιας στην 7η θεση….
    Ολοι μαζι με μια φωνη εριξαν την αποδοση της Ελβετιας….
    Πολυ ΘΕΤΙΚΟ για την ΕΛΛΑΔΑ….
    Δειχνει…οχι αμηχανια…αλλα τακτικη. …
    Προσπαθουν να υπνοτισουν. Και καλα περασε απαρατηρητο το τραγουδι….
    Αν οντως ηταν ετσι θα μας εριχναν 10 θεσεις…..
    Καθε χρονο αλλαζουν την τακτικη τους….
    Νομιζω θα αφησουν την Ελλαδα καπου εκει, σε ασφαλη θεση απο την κορυφη, ισως να εχει λιγα σκαμπανεβασματα η αποδοση και θα υπαρχει καθετη πτωση της αποδοσης σε μονοψηφιο με τις προβες.

    • Υπάρχει και το ενδιάμεσο όμως! !! ! Δηλαδή ούτε κρύο ούτε ζέστη! !! ! Κάποια μπορεί να αρέσουν πολύ, κάποια καθόλου και υπάρχουν κι αυτά που είναι κάπου στη μέση και είναι απλά ΟΚ!!!

      • Βεβαιως, ετσι ειναι γενικα οπως τα λες, αυτο ισχυει. Αλλα οχι σε αυτη την περιπτωση. Η 11η θεση δεν ειναι καπου στη μεση. Επισης το τραγουδι μας μονο μετριο δεν το λες. Μενει να επαληθευτουμε το μαιο 😉

  11. Μια απ’ τα ιδια, απο το ιδιο τσουβαλι σαν τη φασολαδα που ολα τα φασολια ειναι ιδια.

  12. αααα εξαιρετικό!!πιασάρικο,ανεβαστικό,καλοκαιρινο λατιν ποπ κομμάτι!απο τα αγαπημενα μου!!!θελω φετος να κερδίσει!!

  13. Ενοχλητικότατο το ρεφρέν, εμένα μου θυμίζει ανατολίτικο και όχι λάτιν! Πιστεύω ότι θα αρέσει σε αρκετούς και θα πάει καλά αν δεν κάνουν κακογουστιές στην παρουσίαση

  14. Λάτιν Ρυθμός από την Ελβετία … Η μεγαλύτερη έκπληξη που δεν περίμενα και με την καλή έννοια .

  15. Winner alert. Πολύ καλό. Μπράβο Ελβετία. Φυσικά πρέπει να δούμε το όλο στήσιμο και live.
    Συμφωνώ ότι θυμίζει every Day του Mendez από melodifestivalen. Για να δούμε

  16. Ωραιότατο, χωρίς να ειναι κάτι ξεχωριστό! Μια που το ακούς και μια που σου μένει! Αν το στήσουν και καλά, θα σκίσει! Ο μικρός το έχει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ