ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Απόψε ο εθνικός τελικός!

 Απόψε είναι η σειρά της Λευκορωσίας να επιλέξει εκπρόσωπο μέσα από την διαδικασία του εθνικού τελικού. Μάλιστα είναι ο προτελευταίος εθνικός τελικός της φετινής σεζόν που διανύουμε και τελειώνει σε λίγες μέρες.

Το τελευταίο show της εθνικής επιλογής της Λευκορωσίας που αφορά τη Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο σύνηθες στούντιο του “Belteleradiocompany” των 600 μέτρων. Ο νικητής του τελικού θα επιλεγεί με 100% ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες του τελικού με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι οι εξής:

1. Michael Soul – “Humanize”
2. ZENA – “Like It”
3. Eva Kogan – “Run”
4. BLGN & Mirex – “Champion”
5. Sebastian Roos – “Never Getting Close”
6. Alyona Gorbachova – “Can We Dream”
7. PROvokatsiya – “Running Away from the Sun”
8. Aura – “Čaravala”
9. NAPOLI – “Let It Go”
10. Keysi – “No Love Lost”

Η γνώριμη στους Eurofans Napoli έχει συμμετάσχει άλλες 5 φορές στον εθνικό τελικό της χώρας. Για να δούμε φέτος, θα τα καταφέρει να εκπροσωπήσει τη Λευκορωσία; Επίσης, ο Σουηδός Sebastian Roos, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο Melodifestivalen του 2003.

Ο τελικός ξεκινά στις 21:00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ και εδώ!


Ο εκπρόσωπος της χώρας θα αποτελέσει την 16η συμμετοχή της Λευκορωσίας στο θεσμό η οποία δεν έχει γευτεί τη γλύκα μιας νίκης ποτέ μέχρι στιγμής! Το καλύτερο της αποτέλεσμα ήρθε το 2007 από τον Dmitry Koldun, o οποίος με το τραγούδι ”Work your magic” κατετάγη 6ος με 145 βαθμούς! Επιπλέον, στις συνολικά 15συμμετοχές της, μόνο 5 φορές κατάφερε να προκριθεί στον τελικό (2007, 2010, 2013, 2014, 2017).

Eurovision 2018 – Πορτογαλία

Ο Alekseev κέρδισε στον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας εκπροσωπώντας την στη Eurovision 2018 με το τραγούδι «Forever». Ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού κατετάγη 16ος με 65 βαθμούς στον Α’ ημιτελικό.

Για να δούμε…ποιος θα είναι άραγε ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας που θα διαδεχθεί τον Alekseev;

Ποιο από τα παραπάνω τραγούδια θα θέλατε να δείτε για τη Λευκορωσία στο Τελ Αβίβ;

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικά αδύναμη εθνική επιλογή. Ο,τι και να στείλουν ( με μόνη σύμμαχο ουσιαστικά τη γεωργία και τη Πολωνία) δε νομίζω να καταφέρουν να προκριθούν…

  2. Η χειρότερη κατά τη γνώμη μου χώρα στη Γιουροβίζιον ότι και να στείλουν από αυτά που άκουσα δεν περνάει τελικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ