ΠΟΛΩΝΙΑ: Στις 8 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Μαζί με άλλες 4 χώρες θα γίνει η ανακοίνωση του τραγουδιού της Πολωνίας, για τον 64ο διαγωνισμό της Εurovision. Στις 8 Μαρτίου, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Βόρεια Μακεδονία, το Αζερμπαϊτζάν και η Πολωνία θα ανακοινώσουν τις συμμετοχές τους για την φετινή Eurovision.

Η Πολωνία θα εκπροσωπηθεί, μετά από ανάθεση, από τις Tulia στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το TVP είχε αναφέρει ότι το τραγούδι τους θα είναι πιθανότατα “Pali Się”, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των Tulia και της Universal Music, για την επιλογή του τραγουδιού. Επιπλέον, διεξάγονται συζητήσεις σχετικά με το εάν το τραγούδι θα εκτελεσθεί εξ ολοκλήρου στα αγγλικά ή θα είναι στα αγγλικά και στα πολωνικά.

Συνολικά 140 τραγούδια παραλήφθηκαν από το TVP για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019. Μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής που βοήθησαν στην επιλογή της πολωνικής συμμετοχής στο Τελ Αβίβ ήταν ο Konrad Smuga ο οποίος συμμετείχε στην επιμέλεια των εμφανίσεων της Kasia Moś στην Eurovision 2017 και της Roksana Węgiel στην Junior Eurovision 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πολωνία θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (14 Μαΐου) ενώ έχει κληρωθεί να εμφανισθεί σε θέση του πρώτου μισού κομματιού (Θέσεις 1-9).

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Πολωνίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή:eurovoix.com

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιδιαίτερο αλλά τίποτα το άξιο λόγου. Ελπίζω να το σκεφτούν και να στείλουν κάτι πιο δυνατό…by the way κυκλοφόρησε teaser για τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν. Αν η μουσική είναι από το τραγούδι που θα στείλουν, τότε μιλάμε για κάτι ωραίο.

  2. γιατι τοσο μυστικοπαθεια φετος με την ρωσια ? ουτε εχουνε βγαλει ημερομηνιες ουτε εχουνε κανει promotion για να δημιουργησουνε hype γυρω απο την συμμετοχη . εντυπωση μου κανει . ελπιζω να προλαβουνε την προθεσμια lol .

  3. λογικα φανταζομαι θελουνε να το βγαλουνε την τελευταια μερα της προθεσμιας . πιστευω ειναι ψιλο λαθος τακτικη να βγαζεις το τραγουδι σου πολυ νωρις οπως αλβανια για παραδειγμα γιατι ο κοσμος το βαριεται πολυ περισσοτερο κατι που εχει ακουσει 3 μηνες πριν παρα κατι που εχει ακουσει 1 βδομαδα πριν.

  4. Τα λέτε; Τα λέτε οι συνονοματοι; Ε ρε τρέλα…
    Btw είναι πληθυντικός και οι αστραπές θέλουν ένα ακόμα n, άρα: thunders and lightings its getting exciting (κι όχι is, όπως το γράφετε αλλού)

    • Ο ίδιος είμαι και στα δύο απλά μπερδεύτηκα στο πρώτο και το έγραψα αλλά ντάλα το ονομα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ