ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε το “Replay” της Τάμτα!

Από τις χώρες που ήδη παίζουν δυνατά στο χώρο της Eurovision φέτος είναι χωρίς αμφιβολία η Κύπρος. Μετά τη 2η θέση στον περσινό διαγωνισμό, χάρη στο “Fuego” και την Ελένη Φουρέιρα, το CyBc (ΡΙΚ) αναθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα… ηνία της εκπροσώπησης στον διεθνώς αναγνωρισμένο συνθέτη και τραγουδοποιό Alex P. (Άλεξ Παπακωνσταντίνου).

Το “Replay”, που αποτελεί φέτος τη συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έχει δημιουργηθεί από τον Alex P., τον Teddy Sky, τον Viktor Svensson, τον Kristoffer Fogelmark και τον Albin Nedler. Ερμηνεύτρια και εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό δεν είναι άλλη από την Τάμτα, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια επί σκηνής της Eurovision θα αναλάβει για 2η συνεχόμενη χρονιά η Sacha Jean-Baptiste.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, το επίσημο κανάλι της Τάμτα στο YouTube σε συνεργασία με το ΡΙΚ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο teaser του “Replay” διάρκειας 40 δευτερολέπτων. Το απόσπασμα αυτό χρησιμοποιήθηκε σαν προάγγελος της σημερινής, επίσημης κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Η επίσημη πρεμιέρα του “Replay” πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ στις 20:30 με την παρουσίαση τόσο του ολοκληρωμένου τραγουδιού όσο και του επίσημου video clip του κομματιού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Γιάννης Μιχελόπουλος. Μισή ώρα αργότερα, στις 21:00 το video clip “ανέβηκε” και στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube.

Το cover του single του “Replay”!

Εχθές, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, η Τάμτα αποκάλυψε μέσω των social media της το εξώφυλλο (cover) του single του “Replay” το οποίο κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικής εταιρίας MINOS EMI / Universal στην οποία η ίδια ανήκει εδώ και χρόνια. Η φωτογραφία του εξωφύλλου αποτελεί έμπνευση της Κύνθιας Κινδελή, η οποία έχει φωτογραφήσει την Τάμτα ουκ ολίγες φορές. Το styling της Τάμτα για τις ανάγκες της φωτογράφισης επιμελήθηκε η στενή συνεργάτιδά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με την Άντζελα Περδικομάτη να αναλαμβάνει το Make Up και τον Γιώργο Μαράσκα την επιμέλεια των μαλλιών.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019! 

158 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως το πιο ωραίο videoclip που έχει παιχτεί ποτέ για τραγουδι στη Eurovision. Έβαλε πολλά λεφτά ο Πάρης lol . Δυστυχώς η γέφυρα του τραγουδιού δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όπως έλεγαν . Μακάρι να μπει πενταδα

  2. Α ρε Άλεξ έγραψες τραγουδαρα όπως πάντα αλλά μας τα χάλασες στη γέφυρα. Δεν ξέρεις ότι το τελευταίο λεπτό στο τραγούδι είναι το πιο σημαντικό .

  3. Καλά πλάκα μας κάνουν; Πού είναι το “μοναδικό και ανεπανάληπτο” στοιχείο στο τελευταίο λεπτό που έλεγαν στην φωλιά των κου κου ότι μόνο σε ένα άλλο τραγούδι είχαν ξανακούσει;;;
    Να μην σχολιάσω το γεγονός ότι είναι ΙΔΙΟ με το ντέμο

    • Μας δούλεψε κανονικοτατα ο Πουλόπουλος . Κρίμα άμα η γέφυρα του κομματιού ήτανε καλύτερη μπορεί να διεκδικούσε την πρώτη θέση. Είναι ένα πολύ ώραιο τραγούδι αλλά χωρίς καθόλου κορυφωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Άλεξ που είναι τόσο εμπειρος άφησε το τραγούδι τόσο άδειο στο τελος

    • Παίρνετε ακόμα στα σοβαρά την παραπληροφόρηση ονόματι Πουλόπουλος;
      Εδώ πέρσι έλεγε ότι τα εφέ της Τερζή είχαν μείνει στο τελωνείο….

  4. Οφείλω να παραδεχτώ ότι μου αρέσει (ντρέπομαι ναι, αλλά μ’ αρέσει). Πατάει στα χνάρια του Fuego, αλλά είναι σαφώς πιο “ώριμο” συνθετικά. Πάντως είναι ακριβώς ότι είχαμε ακούσει στο snippet αν δεν κάνω λάθος…

  5. Ειναι πολυ ωραιο και ακριβως πανω στην Ταμτα η οποια δε μπορει να χορεψει οπως η φουρειρα αλλα μπορει να τραγουδησει καλυτερα!!
    Η Ταμτα και ειμαι σιγουρος θα κανει κατι φανταστικο πανω στη σκηνη και θα γινει χαμος!!
    Το τραγουδι ειναι πολυ ωραιο εχουμε το μουδιασμα που ειχαμε με το fuego αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι ποιο dance ηχος και μου αρεσει αρκετα!!
    Καλη Επιτυχια ΤΑΜΤΑ μας!!
    Καλη επιτυχια Κυπρο μας!!
    Μακαρι να φτασει στη κορυφη γιατι το αξιζει!!!!
    Αντε να δουμε και εμεις αυριο τι εχουμε!!
    GO CYPRUS!
    GO TAMTA!

    • Εχεις δίκιο και πάλι κάνανε το τρικάκι όπως και πέρσυ με Φουρεϊρα. Στο βίντεο κλιπ δεν χόρεψε για να τα δείξει όλα επί σκηνής. Ε, να μην αποκαλύπτουμε τους άσσους στα μανίκια μας εξ αρχής. Τη μπάλα χαμηλά τώρα και την ώρα εκείνη θα μας δώσουν κάτι τρομερό νομίζω χορογραφικά. Σαν τραγούδι, ΟΚ, ένας catchy ήχος, τίποτα πραπάνω.

  6. Καλό δεν τρελάθηκα κιόλας!!! Αλά έτσι έλεγα και για το fuego και μου άρεσε περισσότερο μέρα με τη μέρα και τα πήγε πολύ καλά.

    Καλή επιτυχία ?????????

  7. Για αρχη ειναι απιθανο το βιντεο κλιπ!Απο μονο του κανει δουλεια μεχρι το μαιο!!
    Ειναι πολυ ωραιο και ακριβως πανω στην Ταμτα η οποια δε μπορει να χορεψει οπως η φουρειρα αλλα μπορει να τραγουδησει καλυτερα!!
    Η Ταμτα και ειμαι σιγουρος θα κανει κατι φανταστικο πανω στη σκηνη και θα γινει χαμος!!
    Το τραγουδι ειναι πολυ ωραιο εχουμε το μουδιασμα που ειχαμε με το fuego αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι ποιο dance ηχος και μου αρεσει αρκετα!!
    Καλη Επιτυχια ΤΑΜΤΑ μας!!
    Καλη επιτυχια Κυπρο μας!!
    Μακαρι να φτασει στη κορυφη γιατι το αξιζει!!!!
    Αντε να δουμε και εμεις αυριο τι εχουμε!!
    GO CYPRUS!
    GO TAMTA!

  8. Πολύ ωραίο μπράβο!
    Οι λαρυγγισμοι στη γέφυρα είναι εκνευριστικοι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο γενικότερα αλλά θα τα πάει εξαιρετικα σίγουρα

  9. Top 5 σίγουρα…για νίκη δύσκολα αλλά ας περιμένουμε να ακούσουμε όλα τα τραγούδια…

  10. Eίναι το δίδυμο αδελφάκι του Fuego, είναι προφανές. Όμως το ρεφρέν ενδεχομένως είναι πιο δυνατό και η παραγωγή εξίσου καλή. Προφανώς θα πάει καλά, αλλά δεν ξέρω ακόμα πόσο.

    (Το ότι ο Πουλόπουλος μας είχε φάει τα συκώτια ότι στη μουσική γέφυρα θα ακούσουμε κάτι που αυτός μόνο άλλη μία φορά στη ζωή του είχε ακούσει σε τραγούδι -προφανώς έχει ακούσει ελάχιστα τραγούδια στη ζωή του- επιβεβαιώνει αυτό που λέω χρόνια, ότι η παρουσία του μόνο ζημιά κάνει στον διαγωνισμό)

    • Λυπάμαι που το λέω αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς, από τη στιγμή που είναι τηλεοπτικό προϊόν, θα έχουν πάντα ψωμί και οι κατινόσαυροι των πρωινάδικων

  11. Εσείς οι Ταμτακοί και οι Λαζαρέφες γιατί δεν σχολιάζεται το τούλι της Τάμτα??!!! ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΕΕΕ????!!!!

  12. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραία τραγούδι στα μέτρα της Τάμτα παταει φυσικά στην περσινή επιτυχία αλλά το τραγούδι μοιάζει να ειναη σαφώς πιο βελτιωμένο.
    Το τραγούδι ειναη ακριβώς για αυτό τον διαγωνσμο και ελπίζουμε η Κύπρος μας να μας κάνει περήφανους και να πάρει την πρωτιά!
    Το βιντεοκλίπ πολύ καλό..αρκετά πράγματα γίνονται αλλά μ φαίνεται προσωπικά λίγο άκυρο με το τραγούδι
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Τάμτα
    Υ.Γ Αρκετοί θα αρχίσουν να κράζουν και να σχολιάζουν το παραμικρό το τραγούδι βρίσκωντας μόνο αρνητικά πράγματα και να σταξουν χολή..ότι πρόκειται να κάνουν και αύριο με το τραγούδι της Ελλάδας ….απλά αγνοήστε τους..

    • εμένα δυστυχώς το video μου φαίνεται χάλι, καμία πρωτοτυπία, η Τάμτα που είναι όμορφη παρουσιάζεται σαν φτηνή καμπαρετζού, ή είναι ντυμένη ακαταλαβίστικα κακόγουστα (ροζ φόρμα). Ευτυχώς το τραγούδι είναι καλύτερο κατά τη γνώμη μου από το φουέγκο και φυσικά η Τάμτα τραγουδά απείρως καλύτερα από την Φουρέιρα και δεν χρειάζεται να κάνει ημίγυμνη χορευτικές ακροβασίες. Καλή επιτυχία στην Κύπρο αν και δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας για τη συμμετοχή της. Γενικά όμως είναι καλύτερη από τα περισσότερα φετινά τραγούδια που ξέρουμε ως τώρα.

  13. Είναι ένα πολύ δυναμικό τραγούδι με ένα πάρα πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα. Θα τα πάει εξαιρετικά καλά. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  14. Καλή επιτυχία στην Κύπρο !!!

    Εμένα μου άρεσε το τραγούδι για το ύφος του. Μακάρι να πάει καλά και γιατί όχι να κερδίσει.
    ΜΠΡΑΒΟ στην Κύπρο μας.
    Το βίντεοκλιπ το βρηκα καλο… μπορει να μην ειναι μπενχουρ αλλά δεν διαγωνιζεται το βιντεο κλιπ! Το ίδιο ισχύει για όλα τα τραγουδια ακόμη και για τον Ελληνικό.
    Η ΚΥΠΡΟΣ θελει να κερδίσει γι΄αυτο έκανε αναθεση σε μία γνωστή τραγουδίστρια !

    Απλά να αναφέρω ότι κάποιοι/ος δημοσιογράφοι eurovisionλογοι έλεγαν ότι στη γέφυρα γίνεται κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά… φυσικά δεν ισχύει αυτό, εκτός κιαν την κραυγή σε ένα τραγούδι δεν την έχουν ακούσει ποτέ τους…. άπλα είναι οι ίδιοι που πέρσι μας έλεγαν για τα προβλήματα που είχε η Ελλάδα με το τελωνείο…. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ να είμαστε επιφυλακτικοί σε όσα λέγονται από “δήθεν ειδικούς”

  15. Τι να λέμε τώρα. Σε σχέση ειδικά με ότι σαβούρα έχει βγει μέχρι στιγμής, είναι το καλύτερο με διάφορα. Ελπίζω να μπορεί να το στηρίξει φωνητικα.Ερωτηση. Αυτή τη μοναδική γέφυρα που έλεγαν όλοι που στο καλό τη φαντάστηκαν; Anyway καλή επιτυχία στη Κύπρο μας. Αναμονή και του δικού μας αύριο.

  16. Κομμάτι γραμμένο για την Τάμτα, της ταίριαζει και μπορεί να το απογειώσει, φρέσκο, συνθετικά άρτιο για το είδος του μια πολύ καλή προσπάθεια και επαγγελματικό βίντεο κλιπ με πολλά πλάνα. Απλώς περίμενα κάτι πιο wow στην γέφυρα standar top five material σε σχέση με ότι έχει βγεί μέχρι τώρα καλή επιτυχία

  17. Ρε παιδια χωρις να θελω να ακουστω κακος δεν φαινετε πως κατι λειπει δεν ξερω δεν μου εκανε κλικ

  18. Το είδος μουσικής που δε μου αρέσει. ? Καθώς πρόκειται για βιομηχανοποιημένη κονσέρβα αποθηκευμένων loops στα studios των δημιουργών. Περί ορέξεως…
    Η -καλή- φωνή της Τάμτα δυστυχώς έχει υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία κι όπως έχει δείξει η ιστορία σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν αποδίδεται ομοίως ακουστικά – ηλεκτρονικά στο live επί σκηνής.
    Το video clip ενώ έχει ενδιαφέρουσες θεματικές, θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
    Υπάρχει hype. Ίσως τα πάει καλά. Δεν θ’ αποφύγει όμως τη σύγκριση με το Fuego.
    Η ουσία της συγκεκριμένης συμμετοχής θα είναι η σκηνική παρουσία της Τάμτα αναμφίβολα. Κι ένα τέτοιο τραγούδι, χρειάζεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σκηνική παρουσία.

    Καλή επιτυχία. ?

  19. Κλασικό πλαστικό ποπ κομμάτι από την Σουηδία!!! Είμαι σίγουρος ότι αν αυτό το κομμάτι το έστελνε η Σουηδία ή κάποια άλλη χώρα,θα έπεφτε απίστευτο κράξιμο!!!Με λίγα λόγια τίποτα το ιδιαίτερο!!! Χίλιες φορές Ισλανδία, Πορτογαλία κλπ με κάτι ξεχωριστό, παρά τις ίδιες κονσέρβες κάθε χρονιά!!! Προσωπικά πιστεύω ότι σαν κομμάτι είναι κατώτερο από το Fuego και το τραγούδι τελειώνει κάπως απότομα!!!

    ΥΓ. . Που είναι η εντυπωσιακή γέφυρα???

    • Ναι έχεις δίκιο πολύ κράξιμο πέφτει στην Σουηδία που έχει 6 νίκες.Σοβαρα τώρα;Επίσης για το trash κομμάτι της Πορτογαλίας δεν το σχολιάζω,ναι είναι πολύ ωραίο ένας κόκορας που κάνει τον κλόουν.

      Edit λογικό να πέφτει λίγο κράξιμο στην Σουηδία όταν πέρσι συγκέντρωσε 252 βαθμούς στις επιτροπές και στο Televoting πάτωσε μόνο με 21 βαθμούς.Αλλα νομίζω ότι η Σουηδια θα πάει καλά φέτος και στο Televoting.

      • Μπορείς να βάλεις στη θέση της Σουηδίας οποιαδήποτε άλλη χώρα!!! Από κει και πέρα, συμφωνώ με τις δύο τελευταίες σειρές!!!Η Σουηδία εφόσον στείλει το Too late for love,θα βγει πρώτο στις επιτροπές (βλέπε περσινή Αυστρία)κι αν είναι στο τοπ 3 στο televoting,θα διεκδικήσει το βραβείο μέχρι το τέλος!!!

    • Xίλιες φορές το ειλικρινές εμπορικό ποπάκι με αρχή, μέση και τέλος, που δεν υποδύεται κάτι άλλο, παρά οι γελοίες ασυνάρτητες δηθενιές από τις Χατάρες και η ψυχωσική κοτόψειρα της Πορτογαλίας…

      • @Μαριος… Δηλαδή εσύ άκουσες συνοχή σε όλο αυτό???Δηθενια είναι και το ξαναζεσταμενο ποπακι!!!

      • Eurofan η Τάμτα θα πάει καλά το ξέρουμε αυτό,η Πορτογαλία δεν ξέρουμε καν αν περάσει.
        Ρωσία,Κύπρος,Ιταλία,Σουηδία τα φαβορί!

      • Φυσικά υπάρχει μελωδική συνοχή. Δεν είναι καμιά σπουδαία ή πρωτότυπη μελωδία, προφανώς, αλλά είναι συγκεκριμένη και δομημένη.

      • @Fotis…Στα φαβορί σχεδόν συμφωνούμε!!! ! Απλά στη θέση της Κύπρου, βάζω την Ισλανδία.

      • Πες απλά ότι δεν αντέχεις κάτι εκτός της νόρμας που έχειςμάθει και συνηθίσει. Φτάνει αυτό με το “αρχή, μέση, τέλος” που αναμασάς σε κάθε ποστ. Ούτε εγώ είμαι φαν αυτών που προανέφερες αλλά δεν είναι απαραίτητο όλα να είναι όπως θέλει ο Κύριος Μάριος για να θεωρηθεί σωστό τραγούδι. Έχουν ξεπεραστεί οι κανόνες στην τέχνη (οποιαδήποτε μορφή της) από τον προηγούμενο αιώνα. Προχώρα.

    • Καλά τα λες! Το κυριότερο, ότι καμμία χρονιά δεν επαναλαμβάνεται με την προηγούμενη. Μπορεί να κερδίσει φέτος το πιο cool σοβαρό και ρυθμικό κομμάτι και του χρόνου κανα τσιρκολίν. Δεν το χει σε τίποτα η Eurovision. To χει αποδείξει. Κάθε χρονιά είναι κουφή. Τι πάνε με την ίδια συνταγή;

  20. Δεν λέω πολύ ωραίες εικόνες έχει το video clip όμως νιώθω πως λείπει η συνοχή δεχόμαστε πολλές διαφορετικές εικονες που δεν συνδέονται .Όμως η Τάμτα κουκλάρα και θέα !

  21. Σαν τραγουδι είναι πολύ πιο δυναμικό από το Fuego αν και πατάει πάνω σε αυτό( αναμενόμενο βέβαια αφού είναι η ίδια ομάδα)
    Η γέφυρα που έλεγαν που ακριβώς είναι; Το βίντεο κλιπ ωραίο σε κάποια σημεία ενώ σε άλλα λίγο αψυχολογητο.
    Για την ώρα θα μπορούσε να διεκδικήσει πρωτιά (με βάση τα 26 τραγούδια που έχουν ανακοινωθεί),αν στηθεί σωστά στη σκηνή μπορεί να βρεθεί 5αδα.
    Όπως και να χει καλή επιτυχία στη συμπαθεστατη Τάμτα και στη Κύπρο μας!!!
    Next stop…. Greece! Ανυπομονούμε και για τη δική μας συμμετοχή!!!

  22. Από ό,τι κατάλαβα ο Πουλόπουλος άκουσε στην γέφυρα τις πολύ ψηλές νότες οι οποίες θα υπήρχαν άγγιχτες σε κάποιο ντέμο. Αυτές όπως και στο fuergo φαντάζομαι θα τις τραγουδήσει δυναμικά live ώστε να ακουστεί καλύτερο από την studio version και να πάρει και τις ψήφους από την επιτροπή. Έχω εμπιστοσύνη στους Σουηδούς, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

  23. Χμμμ δυστυχώς πέφτει κατευθείαν η σύγκριση με το FUEGO…
    Για αυτούς που λένε ωραίο video clip, δεν ξέρω… Καταλαβαίνουν κάποια ιστορία από το video clip; Τι δείχνει; Δηλαδή το πρώτο πλάνο με τις μηχανές, και το ροζ φόρεμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει… Πολλά ασύνδετα θέματα και μια έλλειψη αισθητικής, και τέλος λίγα λεφτά… Η φουρέιρα πέρσι είχε φόντο μια έπαυλη και η ταμτα έχει black screen σε αρκετά πλάνα. Με το replay παίζουν
    Προφανώς πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση επί σκηνής, αν και δεν θα δώσουν προσοχή στην χορογραφία αλλά λογικά στο στυλιζάρισμα πιο πολύ διότι είναι η Τάμτα…
    Δεν είναι νικητήριο… Ούτε Soldi…

  24. Καλό το τραγούδι (όχι καινοτόμο φυσικά), πολύ καλό το βίντεο. Όλα θα κριθούν στο στήσιμο του τραγουδιού και στην έμπνευση των εμπλεκόμενων. Ίσως παίξουν με τον χρόνο on stage π.χ. να κινούνται ανάποδα οι χορευτές σαν να γυρνάει πίσω ο χρόνος κτλ… Καλή επίτυχία στην Κύπρο!!!!!

      • Σταματα πια με την Ρωσια! Δε ξερω αν ακουσατε το snippet που κυκλοφορησε στο twitter αλλα ακουγεται πολυ συνηθισμενο το τραγουδι του Σερτζει ( βεβαια ηταν μικρο το σνιπετ, μπορει να κανω και λαθος και να ειναι καλο )

  25. Περίμενα αυτό το “κάτι” π θα το έκανε ξεχωριστω κ δεν το άκουσα. Παρ όλα αυτά σ κολλάει σαν track, νομίζω χαλαρά μπαίνει 5 αδα. Στο video clip αλλά στοιχεία νταπηκαν ν βάλουν ε? ? Το βρήκα λίγο υπερβολικό αν και μεγάλος φαν της Bjork

  26. Ωραιο τραγουδι σιγουρα μεσα στην πενταδα,το βιντεοκλιπ δεν μου αρεσει.γουστα αυτα.
    Ευχομε στην Ταμτα να εχει μια καλη θεση.
    Οσο για το Πουλοπουλο με την γεφυρα,μεγαλος παραμυθας,περιμεναμε να ακουσουμε γεφυρα κ πουθενα γεφυρα.Επειδη παρακολουθω την εκπομπη που συμμετεχει πριν ημερες ανεφερε καποιους νικητες (6 νομιζω) οτι κ καλα θα συμμετεχουν σαν καλεσμενοι στο Ισραηλ σε ομαδες και θα τραγουδουν ο ενας τα τραγουδια του αλλου,απο το μυαλο του θα τα βγαζει για να γεμισει το χρονο της εκπομπης.

  27. Ναι ειναι αδερφάκι του fuego, αλλα κανεις απο την πλειοψηφια αυτων που θα ψηφισουν δεν θα θυμαται το fuego για να κανει συγκριση… αντε να ειπωθει κανα σχολιο απο τους παρουσιαστες …

    οσο για τους στιχους, κανεις δεν ειπε οτι το τραγουδι της Ταμτας θα ειναι ΕΠΟΣ! Αλλα και παλι οι στιχοι δεν παιζουν σημασια…. μα καμια….

  28. Ειμαι ο μονος που βρηκε το βιντεο κλιπ της Ταμτα σκορποχωρι,χωρις ιδιαιτερη αισθητικη και πολυ προχειρο?Η δε σκηνη με τις μηχανες ειναι οτι πιο παλιο υπαρχει…θυμιζει βιντεοταινια του Σταθη Ψαλτη ροδα τσαντα και κοπανα της δεκαετιας του 80!Το τραγουδι ειναι μια καλη παραγωγη αλλα generic χωρις να εχει κατι το ιδιαιτερο,τοπ 10 θα ειναι,αλλα μεχρι εκει,δεν κερδιζει με τιποτα!

    • Μάλλον είσαι ο μόνος γιατί το randomness, το late 80s-early 90s vibe ειναι ο,τι πιο επίκαιρο, ό,τι πιο 2019 υπαρχει εκει εξω τόσο στη φωτογραφια οσο καο ΡΗ σκηνοθεσία και σαρώνει σε Βερολίνο, LA και σε πόλεις που δημιουργούν τις τάσεις. Πολλά μπράβο στην Κύπρο που δεν έκανε γύφτικο βιντεοκλίπ -ιστοριούλα για 15χρονα με βλαχομπαροκ αισθητική ελληνικής επαρχίας. Ελπιζω να σκίσει στη σκηνη η Τάμτα με κατι πολυ εμπνευσμένο !!

      • Για κανε ενα γυρο στο διαδικτυο και στο wiwiblogs που λενε ολοι τα χειροτερα και για το τραγουδι και για το βιντεο κλιπ………..οσο για το ελληνικο βλαχομπαροκ που λες….λιγα λογια γιατι για αλλη μια χρονια η Κυπρος ερχεται και παιρνει απο την Ελλαδα τραγουδιστρια την οποια θα εβλεπε με το κυαλι εαν η ΕΡΤ την ειχε κλεισει….οποτε σε διορθωνω και σου λεω οτι μααααλον το βλαχομπαροκ ειναι κυπριακο και οχι ελληνικο!

  29. Το ότι έχουν μια φωνάρα σαν την Τάμτα και της δίνουν αυτό το τραγούδι με ξεπερνάει… Τέλος πάντων καλή επιτυχία στην Κύπρο μας.

  30. 4η στα στοιχηματα μια χαρα,η Σουηδια γιατι ειναι στην 2η θεση;επιασα ολα τα τραγουδια που θα συμμετεχουν στο τελικο τους κ δεν ειδα κατι καλο,που θα παει αυτη η κατασταση με αυτην την χωρα

    • Ίσως γιατί έχει 4-5 καλύτερα τραγούδια από την Κύπρο? ?? ? Δεν είναι απαραίτητο ένα κομμάτι να είναι ποπ για να θεοποιηθεί!!!

      • Α και 5 κιολας.εγω προσωπικα δεν ξεχωρισα κανενα καλυτερα απο της Κυπρου.Υπερτιμημένη χωρα αλλα θα την βαλουν στην θεση της οι τηλεθεατες και πρωτη να βγει στις επιτροπες.Ευχομαι να μην δουμε νικη 2015.

    • Επειδή οι bookmakers ξέρουνε από τώρα ότι η Σουηδία θα είναι στις πρώτες θέσεις στις επιτροπές ανεξάρτητου ότι στείλουν γιατί πολύ απλά οι Σουηδοί ελέγχουν τις επιτροπές

      • Για την ακρίβεια αν η Σουηδία στείλει τον John Lundvik και δεν δούμε κάτι το ιδιαίτερο από τις χώρες που έμειναν, θα κάνει πάρτι στις επιτροπές και φέτος θα το αξίζει! !! ! Τώρα το televoting είναι άλλο πράγμα! !!

      • Περυσι 2η θεση στις επιτροπες αλλα την φροντισαν οι τηλεθεατες στις τελευταιες.

      • Σιγά το τραγούδι του john ludvik μου θυμίζει το περσινό της Αυστρίας είναι αρκετά παλιομοδίτικο εάν και είναι καλό και η σκηνική παρουσία του είναι πολύ απλή θυμίζει χορωδία αμερικανικού στυλ

      • Παλιομοδίτικο το Too late for love? ??Τότε το τραγούδι της Ρωσίας που δεν κέρδισε το 2016 τι ήταν? ?? ? Από την εποχή των δεινοσαύρων? ??Ή το φετινό του Κοντόπουλου τι θα είναι? ??

  31. Ιδια δομή τραγουδιού με το fuego. O,τι κερδίσει πάνω στη σκηνή. Θα προκριθεί μεν, αλλά όχι για πρωτιά.

  32. Εξαιρετική παραγωγή και εξαιρετικό που στο τέλος γίνεται τρελά χορευτικό και το τελευταίο ρεφρέν περιλαμβάνει και το pre-chorus και έτσι το τραγούδι τελειώνει με ένα μεγάλης διάρκειας ρεφρέν με πολυ ανεβασμένους ρυθμούς. ΗΔΗ μισή ώρα μετά την προβολή του κλιπ , ανέβηκε στην 4η θέση στα στοιχήματα. Ο Παπακωνσταντίνου είναι πλέον εγγύηση στα πιασάρικα και χορευτικά εμπορικά ποπ. Μ’αρέσει πολύ περισσότερο το φετινό από το περσινό Fuego. Πολύ καλύτερα χωρίς το ελαφρώς βλάχικο έθνικ στοιχείο. Επίσης είναι και πιο ανεβαστικο το replay. Ο Αστάθμητος παράγοντας για μένα είναι μόνο η Τάμτα. Έχει μια μέτρια φωνή με μια εκνευριστική και λεπτή χροιά. Σε αντίθεση με όλους εσάς, δεν τη θεωρώ σταθερή τραγουδίστρια και δεδομένου ότι δεν το αντισταθμίζει αυτό με μια χορευτική δεινότητα (είναι ψηλή και άχαρη στη σκηνή χωρίς καθηλωτικη σκηνική παρουσία και κίνηση), τη φοβάμαι πολύ. Με μια πολύ δυνατή τραγουδίστρια αλλά και performer το κομμάτι θα κονταροχτυπιόταν για πρωτιά. Τώρα πάει για πεντάδα. Αν πάντως η χορογράφος η Σάσα έχει τρομερή έμπνευση και ΑΝ η Τάμτα τραγουδήσει πολύ καλά και χωρίς άγχος και δώσει την εμφάνιση της ζωής της, ίσως η Κύπρος να αγγίζει το όνειρο και το εύχομαι πραγματικά από καρδιάς.

    • Δεν σου τα ειπανε καλα…απο το πρωι ειναι στην τεταρτη θεση,δεν ανεβηκε λογω βιντει κλιπ

  33. Αυτή η Ιταλία πότε θα ξεκολλήσει από την τρίτη θέση. Με έχουν ξενερώσει αυτοί οι ανίδεοι bookmakers

  34. Το Muerdeme της Maria από τον τελικό της Ισπανίας θυμίζει λίγο και όχι τόσο Maruv και fuego. Άγιο είχε που δεν περάσανε αυτά τα δύο.

  35. Τέλειο! Η Τάμτα θα το απογειώσει γιατί ξέρει να κάνει ερμηνεία. Με διαφορά ο,τι καλύτερο έχει βγει μέχρι στιγμής! Δεν έχω ιδέα πως θα τα πάει τον Μάιο πάντως οι Κύπριοι πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για αυτό που στέλνουν.

  36. ‘Εχω πεθάνει στο γέλιο με όλους αυτούς που “χτυπούσαν” χτες τη Ντούσκα ότι ντύθηκε ροζ μπομπονιέρα για να δουν σήμερα την αγαπημένη τους Τάμτα ντυμένη ροζ προφυλακτικό, επίσης με τούλι.
    Έτσι είναι όμως, ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι σε αυτή τη ζωή.
    Το τραγουδάκι δεν είναι κακό παρ’ όλα αυτά. Απλά του λείπει η κορύφωση και αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα για κομμάτι αυτού του είδους.

    • Γιατί οι ζώνες- τοπ; Αλλά όχι εδώ δεν είναι κιτς αφού δεν είναι η Ελλάδα…

  37. Αρχικά ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν ειπε γιακάτι που δεν έχουμε ακούσει ή το έχει ακούσει μια μονο φορά για το τραγούδι της ΤΑΜΤΑ αλλά της ΝΤΟΥΣΚΑ

    Το τραγούδι είναι καλό και θα πάει καλά. Θα έπρεπε να έχει κορύφωση πιστεύω θα βγει νέα έκδοση. Το μόνο που απευχομαι ειναι μη δω σκηνή με σαδομαζοχιστικά και δερμάτινα.

    • Για της Τάμτας το είπε, όταν διέρρευσαν τα δύο πρώτα λεπτά και επέμενε ότι δεν έχουμε ακούσει το καλύτερο κομμάτι του τραγουδιού.

      • Κι όμως νομίζω πως έχει δίκιο ο Τάσος. Είπε μεν για εντυπωσιακή γέφυρα στης Κύπρου αλλά το κάτι που έχει ακούσει μια μόνο φορά στη ζωή του (όργανο; Δεν είμαι σίγουρος) το είπε για το ελληνικό

    • Δε θα βγει νεα εκδοση απτη στιγμη που κυκλοφορησε το βιντεο κλιπ. Αυτο θα ειναι το Replay.

  38. Δεδομένου της επεξεργασίας που έχει η φωνή της στην ηχογράφηση, έχω μεγάλες αμφιβολίες για το πως θα το τραγουδήσει και θα ακουστεί ζωντανά… Η ζωντανή της ερμηνία στον Ελληνικό ημιτελικό το 2007… την στοιχειώνει!

    • Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΕ 10 ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! 😉

  39. ενα αδιάφορο τραγούδι που αποτελεί κακεκτυπο του περσινου φουεγκο!καθολου του γουστου μου!

  40. Το βίντεο κλιπ είναι κάπως εμπνευσμένο από το express yourself της Μαντόνα. Αλλά εντάξει το κλιπ δεν παίζει ρόλο. Η εμφάνιση στη σκηνή έχει σημασία. Για νίκη δεν το βλέπω αλλά στο τοπ 5 μπορεί να φθάσει.

  41. Μπορει αυτοι που ελεγαν για την γεφυρα οτι ηταν το κατι αλλο κτλπ…να ακουσαν το τραγουδι με ακουστικά..οπως και να το κανουμε ενα τραγουδι με ακουστικα γινεται αυτόματα πιο τουμπανο??

  42. Περυσι ειχαν πει εδω μεσα για τη φουρειρα και τι δεν ειχαν πει!
    Οποτε μου ειναι αδαφορες οι προβλεψεις των και καλα ειδικων
    Το να μην σου αρεσει,οκ,το κραζεις οχι..
    Παντως οι ξενοι ,λενε τα καλυτερα,η ταμτα παει με φορα απο φουρειραΗ 3αδα ειναι δεδομενη…

  43. Καλο ειναι και αρκουντως εθιστικο. Αν δεν ειχε προηγηθει το Fuego και η περυσινη του επιτυχια, θα ημασταν ολοι πιο ενθουσιασμενοι. Το βιντεοκλιπ δεν με τρελαινει αλλα δεν εχει και μεαγλη σημασια τελικα. Θελω να πιστευω οτι η σκηνικη παρουσια δεν θα ειναι παραφορτωμενη και οτι η Ταμτα θα ειναι μεν μοντερνα αλλα χωρις -και καλα- αβαν-γκαρντ τουλια και τετοια. Επισης, ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι λεγοντας οτι ειναι fuego 2.0. Πολλες χωρες εχουν κατα καιρους παει με δοκιμασμενες φορμουλες. Ε δεν χαθηκε και ο κοσμος αν η μικρη Κυπρος που για 1η φορα στα χρονικα ειδε τοσο υψηλη θεση, να παει και μια φορα με δοκιμασμενη συνταγη. Καλη επιτυχια.

  44. Λοιπόν, καταρχάς μπράβο στην Κύπρο για τα λεφτά που επένδυσε. Φαίνεται ααρκετά high budget και σίγουρα έχει αυτό που λέμε “replay value” άρα σίγουρα θα το ξαναβάλουν οι περισσότεροι και αυτό σημαίνει ότι θα τους κολλήσει 100%. Επίσης έκαναν ότι μπορούσαν για να δημιουργήσουν όσα πιο πολλά πρωτοσέλιδα μπορούσαν. Μέχρι και την Τσακουρίδου έβαλαν και πάω στοίχημα ότι από αύριο όλα τα κουτσομπολίστικα θα γράφουν “ποια παίκτρια του gntm εμφανίζεται σε γνωστό βίντεο κλιπ” => περισσότερα views ακόμα και εγχώρια. Το τραγούδι είναι όπως το περίμενα. Ένα χιλιοπαιγμένο μέτριο (ίσως προς καλούτσικο) dance τραγούδι που όμως σου κολλάει εύκολα, σε κάνει να χορεύεις και είναι κατάλληλο για να γίνουν παπάδες επι σκηνής και να δώσουν στην Κύπρο μας την θέση που της αξίζει.

    Υ.Γ 1) Είναι ίδιο, μα ίδιο με το ντέμο… γιατί μας κορόιδευαν πάλι;
    Υ.Γ 2) Η γέφυρα δεν έχει τίποτα το τρομερό που έλεγαν, ίσα ίσα που είναι και αδύναμη αν σκεφτούμε ότι είναι από τα πιο σημαντικά σημεία του 3λέπτου στον διαγωνισμό.
    Υ.Γ 3) Εδώ δεν βλέπω να λέτε τίποτα για στίχους ούτε για στυλιστικές εμφανίσεις και εικόνες που δεν ταιριάζουν καν με το τραγούδι. Όπου μας συμφέρει;

    Όπως και να έχει, καλοτάξιδο και καλή επιτυχία στην Κύπρο μας! Φέτος με την πρωτιά!

  45. Απο καρδιας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΜΤΑ και μακαρι να παρεις την 1η θεση!Βιντεο κλιπ και τραγουδι ακρως εθιστικα. Ευχομαι να σκισεις Ταμτα!!! σου αξιζει!!!!

  46. Να υποθέσουμε ότι αύριο το Better Love θα μεταδοθεί πρώτα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (21:00-22:00) όπως συνέβη απόψε με το Replay στο ΡΙΚ? Υπάρχει μήπως κάποια επίσημη ενημέρωση? Μην ξεροσταλιάσουμε μέχρι τις 22:00 στα γιουτιούμπια αν υπάρχει περίπτωση να το δούμε μισή ώρα νωρίτερα. ?✌

    • Η Ντουσκα ανέφερε στις 10.
      Επομένως υποθέτω θα είναι το τελευταίο θέμα στο δελτίο ειδήσεων ( για κλείσιμο) και παράλληλα θα ανέβει στο yt.

    • Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για δελτίο ειδήσεων μέχρι στιγμής. Η Κατερίνα, πάντως, και οι συνεργάτες της στα προφίλ τους στο Instagram αναφέρουν ότι το τραγούδι θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο YouTube αύριο στις 10. Τώρα αν ανακοινωθεί κάτι αύριο εκτάκτως για παρουσιαστή στο δελτίο ειδήσεων, δεν ξέρω. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

  47. Λοιπόν δε θέλω να γίνω κακός.. Αλλα θα γίνω… Το τραγούδι δεν έχει τιποτα παραπάνω απο ότι ακούσαμε στο teaser.. Πρόκειται για ενα πιασάρικο ρεφρέν με ωραία μουσική (οπως και το fuego).. Να μη σχολιάσω που είχανε πει οτι η γέφυρα θα ειναι μοναδική.. Γιατι γέφυρα δεν υπάρχει πουθενά… Παρ ολα αυτα σας βλέπω ολους πολυ αισιόδοξους.. Σε αντίθεση με πέρσυ που όταν βγηκε το fuego που ηταν πολυ καλύτερο απο αυτό, ολοι το κραζατε… Μήπως επειδή ηταν η φουρέιρα αλβανίδα?? Αλλα τι λεω. Και η Τάμτα εχει ξενη καταγωγή αλλα εδώ το παραβλέπετε ολοι.. Δεν καταλαβαίνω την διαφορά πραγματικά..

  48. 10η η Ελλάδα στα στοιχήματα!!! Θα δούμε αν αύριο στις 10 το βράδυ θα είναι στην 8η θέση!

  49. Kαλή επιτυχία στην Κύπρο μας! τώρα στο τραγούδι.. καταρχήν επειδή θα είμαι αυστηρός, ζητώ την κατανόηση και την ανοχή στη διαφορετική άποψη.. το τραγούδι πατάει ακριβώς πάνω στο περσινό.. τί να λέμε τώρα, αυτιά έχουμε.. τα τρομπόνια είναι ακριβώς ίδια με της Ουκρανής, ευτυχώς που έφυγε.. το βίντεο κλίπ εμένα προσωπικά μου δημιουργεί ψυχρά συναισθήματα, δε με ξετρέλανε κιόλας.. πραγματικά δε μπορώ να συμμεριστώ όσους το θεωρούν φαβορί να κερδίσει.. για μένα θα είναι στο δεύτερο μισό της δεκάδας, θέσεις δηλαδή 6 με 9.. ίσως είμαι ο μοναδικός εδώ, αλλά το φουέγο μου άρεσε πολύ περισσότερο, από την πρώτη στιγμή πέρσι και έλεγα ότι θα μπορούσε να κερδίσει.. αυτό εδώ για τα δικά μου κριτήρια είναι ένα κλικ πιο κάτω .. τώρα το θέμα είναι πως θα το δουν οι ξένοι.. εγώ το θεωρώ ντροπή μου σε έναν διαγωνισμό που συμμετέχει η κύπρος να μην την ψηφίσω, θα το κάνω όπως κάθε χρόνο, πέρα αν εμένα το τραγούδι δεν μου αρέσει.. και νομίζω οι περισσότεροι εδώ.. το δωδεκάρι μας λοιπόν το έχουν δεδομένο όπως και τις εγκάρδιες ευχές μας για καλή επιτυχία! το θέμα είναι πως θα το δουν οι ξένοι που θα ψηφίσουν χωρίς συναισθηματικά κριτήρια. τη δική μου ψήφο πάντως θα την έχει αλλά νομίζω στον τελικό θα είναι στο δεύτερο μισό της δεκάδας.. αυτά, και πάλι καλή επιτυχία!!

  50. Η Παραγωγη του τραγουδιου ειναι εξαιρετικα καλη και παταει ακριβωs στα θελω τηs eurovision
    Ειμαι σιγουροs οτι στην τελικη version η γεφυρα του τραγουδιου θα αλλαξει και θα ειναι πιο pop dance για να αποδωθει πανω στη γεφυρα αυτο που θελουν να στησουν σκηνοθετικα οn stage!!
    Η κυπροs θα παει εξαιρετικα καλα

  51. Προσπαθώ ακόμα να αποκωδικοποιήσω τι είναι αυτό που ο Πουλόπουλος έχει ακούσει μόνο άλλη μια φορά στη ζωή του. Κλίνω προς στο ξαφνικό σταμάτημα μετά την κορώνα της Τάμτα, το οποίο πέρα από τη Σλοβένα πέρσι το έχουν και 17000 άλλα τραγούδια. Τσιγκλήστε τον να μας το πει αύριο, γιατί με τρώει η περιέργεια.

    Κατα τ’άλλα μια οκ συμμετοχή, αλλά Unloved δεν είναι. Θα μπορούσαν να της γράψουν κάτι πιο ιδιαίτερο. Αυτό το τρομπόνι μου κάθεται λίγο βαρύ. Προβλέπω θέση 7 (αν το αποθεώσει σκηνικά) με 14.

    • Και ποια τραγούδια θα τερματίσουν από 1 έως 6 ? Η Ισλανδία η Ιταλία και η ντουσκα ? Lol

      • Ρε φίλε έχεις κουράσει πραγματικά. Έχεις θέματα με την Ελλάδα δεν εξηγείται αλλιώς. Υποθετω ότι η Ελλάδα είναι η χώρα σου, αρα αυτή θα έπρεπε να υποστηρίζεις. Αλλα εσύ οχι μόνο δεν την υποστηρίζεις, αλλά πριν καν ακούσεις αν έχει ενα αξιόλογο τραγούδι, ρίχνεις όλη σου τη χολή πάνω της. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να σχολιάσεις στο ελληνικό ogae, αφού προφανώς τουλάχιστον μέσα σου δεν αισθάνεσαι Έλληνας. Και μην μου πεις τις γνωστές δικαιολογίες που λες κατά καιρούς “Δεν μου αρέσουν τα τραγούδια που στέλνουμε τα τελευταία χρονια” γιατί πρώτον δεν το έχεις ακούσει και δεύτερον ακόμα κι αν το είχες ακούσει και δεν σου άρεσε, αυτο δεν δικαιολογεί τα κατά καιρούς απαράδεκτα σχόλια σου. Δεν ξέρω τι προσπαθείς να καταφέρεις με όλη αυτή την στήριξη στη Ρωσία, αλλά τουλάχιστον με μένα το πέτυχες. Δεν πρόκειται να ψηφίσω Ρωσία, ούτε εγώ ούτε κάνεις απ τη παρέα μου ακόμα κι αν το τραγούδι είναι όπως λες κομματάρα. Άντε μου τωρα να ετοιμάσεις το σχόλιο σου για το βραδυ που θα βγει το τραγουδι της Ντουσκα και κοιτα να εχει extra χολή. Ξέρεις εσύ.

  52. Ρε παιδια η Ελλαδα ανεβαινει επικυνδινα οπως και η Ελβετια(;) ειναι επειδη κατι ξερουν ή επειδη φετος η τρασιλα εχει παραγινει

  53. Χάλια μαύρα, φτηνιάρικο κατώτερο ακόμα και απ το fuego που ήταν τέρμα παλιοτραγουδο και το ανέβασε η Ελένη απ τη πρόβα και μετά, πριν δεν είχε δώσει κάνεις σημασία. Οι επιτροπές αυτο θα το τσακισουν, ούτε Τοπ10 θα είναι. Ξαναλέω θα πάθουν οτι και η Βουλγαρία πέρσι μετα τη 2η θέση. Μεταξύ 12ης και 19ης θα πάει οτι κι αν κάνει επί σκηνής. Μετά το παλιοτραγουδο το περσινό του Ισραήλ φέτος δεν ασχολείται πολυ ο κόσμος και φαίνεται απο τις θεάσεις στα τραγούδια που ανεβαίνουν στο YouTube στο κανάλι της Eurovision, η EBU το ειδε αυτο και δε θ αφησει φτηνοτραγουδο που να μην το αγαπάνε όλοι και να είναι ποιοτικό να κερδίσει. Θα χάσει εντελώς ο κόσμος το ενδιαφέρον του και ο διαγωνισμός την αίγλη του. Για νίκη και Τοπ 10 θα παίξουν Ελλάδα, Βέλγιο, Ισλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν, Ισπανία. Η Κύπρος αν μπει Τοπ10 το πολύ μεχρι 8η θέση παραπάνω δεν πάει. Αύριο είναι τα μεγάλα πράγματα, η ποιοτική παραγωγή τραγουδιού, από βιντεοκλίπ δε περιμένω πολλά πράγματα και καλά θα κάνει γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο.

    • Μας τα έχεις πρήξει με την Ντουσκα και την ποιότητα. Δεν έχω κατι με την κοπέλα αλλά ελεος πια Μα χαρά είναι το τραγούδι της Κύπρου και μια χαρά παραγωγή και λεφτά θα ρίξουν και η Τάμτα είναι καλή performer. Το ότι έχεις προϊδεάσει και την θέση που θα πάρει με ξεπερνά…. Όλοι λένε ότι είναι top ten material και από τις λίγες λοκληρωμένες παραγωγές για φέτος. Αλλά και σε περίπτωση που δεν τα πάνε τόσο καλά μπορούν να είναι περήφανοι για το ολοκληρωμένο act που θα έχουν στείλει . Η κυπριακή αποστολή προσέγγισε την Τάμτα νωρίς και έκτοτε έχουν ανάψει τις μηχανές κάθως δουλεύουν με πλάνο, οργάνωση, και θα τα πάνε καλά γιατί στην Γιουροβίζιον αυτό μέτρα.

      • @eurofan ζηλεύεις μαρή επειδή της Ντούσκα είναι θεικό το styling και το τραγούδι? φάει τώρα το σκουπιδοτράγουδο της Ταμτάκος!
        ΝΤΟΥΣΚΑ ΝΤΟΥΣΚΑ ΝΤΟΥΣΚΑ!!!!!

      • Κοπέλα μου πας καλά τι να ζηλέψω;;; Η έχεις πολλά ψυχολογικά ή είσαι troll. Σε κάθε περίπτωση κλείσε τον οχετο που έχεις για στόμα. Όσο για το αν το τραγούδι της Τάμτα είναι σαχλοτραγουδο σου έχουν απάντησει άλλοι παρακάτω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω με ένα τρολλακι της συμφοράς..

  54. Άκουσα αρκετές φορές το τραγούδι και έχω καταλήξει πως :
    1)Το τραγούδι όντως έχει πολλές ομοιότητες με το Fuego
    2)Το τραγούδι σου μένει αμέσως και σίγουρα θα έχει επιτυχία
    3)Η 1η διαφορά είναι πως η Φουρέιρα με την οποία γίνεται σύγκριση ήταν πιο σεξυ και πιο..έξω καρδιά,η Τάμτα βγαζει κάτι πιο ‘κρύο’
    4) Θα βασιστεί κυρίως στο style και όχι στο χορό της
    5)Η Ελένη πέρυσι πήγε και ενώ ήταν 20+ στα στοιχήματα,ήταν τόσο καλή που έφτασε ως την 2η θέση
    6)Η τάμτα που πάει ως φαβορί,αν στραβώσει το παραμικρό..το χασε το παιχνίδι
    7)Περιμένουμε ακόμη σημαντικές χώρες(Ρωσία,Αυστρία,Αρμενία,Αζερμπαιτζαν…Και για να πιστεύω θα έχουν κάτι καλό και η Ελβετία,Ιρλανδία,Πολωνία

    Οπότε,πιστεύω πως η Ταμτα θα είναι στην δεκαδα,μην ξεχνάμε πως έχει τους Σουηδούς να σπρώχνουν..αλλά δεν ξέρω πόσο ψηλά θα φτάσει

    • Τα τραγούδια αυτών των χωρών θα είναι της πλάκας η μόνη χώρα που δεν ανέφερες που ενδέχεται να έχει καλό τραγούδι είναι η Ολλανδία.

  55. Ένα καρό μπούρδες λέτε όλοι, με τα ως τρ δεδομένα κ με το εκτόπισμα π εχει η Κύπρος απο περσι το τραγουδι ειναι εξαιρετικό κ δεν νομίζω οτι μοιάζει μ το fuego στην σκηνική παρουσία φαντάζομαι υπερπαραγωγή θα ναι παλι με τα ως τρ παει για νίκη αυτο ας ακούσουμε βέβαια κ τα αλλα αν κ εγώ προσκοπικά δεν πιστεύω να βγει και τίποτα η Ρωσια ειναι όλο το θέμα τελος παντων μαρεσει πολυ όλη η δουλειά και ειναι βέβαιο οτι παει για μια θεση οπως περσι που θα φτάσει θα το δουμε !!!

  56. Σύμφωνο απόλυτα με τον Νίκ. Μάλλον Ελλη δεν έχετε ακούσει πολλά τραγούδια στην ζωή σας για να καταλάβετε τι σημενει φτηνιάρικο. Το τραγούδι είναι σαφώς ανώτερο από τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής όπως κ το videoclip. Και αν ψάχνετε βαριά κουλτούρα ψάξετε άλλου κ όχι στην Eurovision. Αν ένα τραγούδι είναι ποπ δεν σημαίνει ότι δεν είναι κ ποιοτικό εξάλλου κ αυτό που περιμένετε με τόση αγωνία αύριο ποπ είναι, απλώς διαφορετικού ύφους.

  57. Παιδιά αν δεν σας αρέσει το τραγούδι της Τάμτα μη το ψηφίσετε! Ψηφίστε τα τραγούδι της Πορτογαλλίας και της Ισλανδίας που θα κάνουν τρελλή επιτυχία μετά της 18 του Μάη…

  58. Eιναι σχεδόν όπως το περίμενα! Ούτε κάτι εξαιρετικό, ούτε κάτι απογοητευτικο!
    Ειναι η μουσική που ξέρει να κάνει πολύ καλά πλέον ο Αlex P. πολύ έντιμα και πολύ επαγγελματικα! Και αυτό είναι πολύ καλό, είτε μας αρέσει αυτού του είδους η ποπ είτε όχι!
    Το τραγούδι έχει ομοιότητες άλλα και διαφορές με το περσινό! Όπως και οι ερμηνεύτριες!
    Η Φουρειρα είναι μια εκρηκτική χορεύτρια πάνω στην σκηνή, με μέτρια φωνή και η Ταμτα μια απίστευτη στιλάτη μουσική περσονα πάνω στην σκηνή με καλή φωνή! Οχι φωνάρα, αλλά σωστή φωνή για το είδος που τραγουδά! Και οι δυο εντυπωσιαζουν, για διαφορετικους λόγους!

    Και τα δυο τραγουδια θα βασιστούν στην τελική…πάνω στις προσωπικοτητες των ερμηνευτριών τους! Και έτσι θα στηθούν! Οχι ως τραγούδια, αλλά ως ολοκληρωμένα acts, που θα κερδίσουν τις εντυπωσιάσεις!

    Εννοειτε οτι το Replay, ειναι ενα πιασαρικο και εμπορικό τραγούδι και η Tαμτα…θα σκίσει πάνω στην σκηνή! Δίκαια θα είναι στην πεντάδα πιστεύω και αν δεν βρεθούν καλύτερα τραγούδια και στησίματα πάνω στην σκηνή… μπορεί και να κερδίσει! Έχει ανάγκη πάντα η EV, από τέτοια τραγούδια!
    Πρέπει να αλλάξει λίγο και κάπως η μουσική γέφυρα, να γίνει πιο εντυπωσιακή μουσικά, εκτός αν το φτιάξουν πάνω στην σκηνή, ως act και το γεμίσουν…

    Όπως και να έχει, μ αρέσει, το πιστεύω και καλή επιτυχία να ευχηθώ στην Ταμτα και στην Κύπρο και πάλι!

  59. Ένα πρώτο top μέχρι στιγμής (για να λέμε και του στραβού το δίκιο…)

    ?????

    ⭐⭐⭐⭐
    Ιταλία
    ⭐⭐⭐
    Ισλανδία, Ουγγαρία, Σλοβενία
    ⭐⭐
    Αυστραλία, Ισπανία, Πορτογαλία

    Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμ. Βασίλειο, Λετονία
    ?
    Αλβανία, Γαλλία, Γεωργία, Δανία, Κροατία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Τσεχία
    ?
    Εσθονία, Κύπρος, Νορβηγία, Φινλανδία

  60. Η Ταμτα παιδιά δεν θα νικήσει φέτος τον διαγωνισμό οπως και να βγει και αυτό σας το υπογράφω. Φέτος θα βγάλουν κάτι πολυ διαφορετικό γισ νικητήριο τραγούδι. Η Ελλάδα πιστεύω ότι είναι μέσα σε αυτές που διεκδικούν την πρωτιά . Αύριο θα είμαστε πιό σίγουροι και θα μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα. Γιατί όμως εδώ κάποιοι έυχεστε να κερδίσει η Κύπρος και όχι η Ελλαδα ? Και ας μην είμαστε μεγάλο φαβορί. Αύριο είναι η μέρα μας και θέλω θετικά σχόλια ακόμα και για νίκη γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
    Πάντως το δικό μου το top 5 μέχρι στιγμής είναι
    Ελλάδα χωρις να έχω ακούσει το.τραγούδι
    2 Κύπρος
    3 Αλβανία
    4 Γαλλία
    5 Ισπανία
    Πορτογαλία, Ιταλια και Ισλανδια ελπίζω να κανταποντιστουν γιατί αηδιασα.
    Ρωσια έτοιμη για νίκη χωρίς τραγούδι? Έλεος! !

  61. Το τραγούδι μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Fuego, είναι πιο μοντέρνο με πολύ καλύτερα ρεφρέν.
    Όμως, αυτό που έχω να πω είναι ότι το βίντεο κλιπ είναι ό,τι πιο άθλιο έχω δει. Ένα wannabe ψαγμένο βίντεο, χωρίς καμία συνοχή και πολύ χαμηλής αισθητικής. Απορώ τι θετικό βρίσκουν ειλικρινά. Εννοείται πως δεν επηρεάζει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα το βίντεο, αλλά απηύδησα με αυτά που ακούω.

  62. Για να δούνε κάποια πράγματα μερικοί/ές ΕΔΩ ΜΕΣΑ γιατί τόσα ξέρουν,τόσα λένε:1)Μην συγκρίνετε βίντεο κλιπ και στούντιο φωνή με την ζωντανή εμφάνιση του σταδίου.Θα τη πάθετε όπως και με το Fuego.2)Τα ίδια ακριβώς λέγατε πέρσι και με τη Φουρέϊρα και είδατε τι έγινε.Οι Σουηδοί θα κάνουν πράγματα και θαύματα πάνω στη σκηνή,όσο και στα χρήματα.Δε χρειάζεται η Τάμτα να χορέψει αν και δε ξέρετε τι θα κάνει ακόμα οπότε μη μιλάτε.3)Ότι δίνεις,παίρνεις οι επιτροπές ψηφίζουν πρώτα χρήμα και μετά τραγούδι πλέον στον διαγωνισμό,ξυπνάμε.4)Λέτε για τη Ντούσκα ακριβώς ότι λέγατε πέρσι και για τη Γιάννα Τερζή.Το αποτέλεσμα το είδατε.Εσείς οι ίδιοι που αποθεώνατε το “Όνειρο Μου” τώρα κράζετε αυτή τη συμμετοχή.5)Μην ακούτε κανέναν ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ,όσοι τον ακούτε τον τύπο αυτό πάτε δείτε το IQ σας.Αναξιόπιστος 100%.6)Μ’αρέσει που κοιτάτε τα στοιχήματα πάλι,είστε καλά ρε;Άλλο σκοπό έχουν αυτά τα συστήματα.7)Ο διαγωνισμός θα παιχτεί ανάμεσα σε (Αγγλία,Ισπανία,Γαλλία,Ιταλία,Ρωσία,Αυστρία,Σουηδία,Αζερμπαϊτζάν.) – ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ – ΛΕΦΤΑ!!!

  63. Κ καλά οι υπόλοιποι, αλλά Ισπανία, Ιταλία λεφτά; Από πότε; Κ η Πορτογαλία πάντως δε μπορείς να πεις. Τύφλα να χει το Λιχτενστάιν.

    Η EBU θέλει φαντασμαγορικά show, αυτο ειναι γεγονός. Θέλει όμως να κερδίζουν κ χώρες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ ως τώρα…

  64. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: α) Είναι catchy το τραγούδι? Είναι β) Μοιάζει με το Fuego? Μοιάζει (αν και αυτό από μόνο του δεν εγγυάται ότι δεν θα πάει καλά, παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει ούτως ή άλλως). Δεν το βλέπω για νικητήριο – και λυπάμαι για αυτό, γιατί παρόλο που δεν ακούω ελληνική ποπ, η Τάμτα μου είναι τρομερά συμπαθής και είναι καλή τραγουδίστρια. Σίγουρα όμως έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι μέσα στη δεκάδα. Δεν ξέρω αν θα έχει την τύχη της Βουλγαρίας το 2018, όπως διάβασα σε μερικά σάιτ (ειλικρινά το απευχομαι), αλλά δεν πιστεύω ότι σε μία τόσο μέτρια προς κακή χρονιά θα τερματίσει χαμηλά. Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

  65. Πρώτον το βιντεοκλίπ θυμίζει σε πολλά σημεία Britney “work B*tch!” αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό…
    Το τραγούδι κλασσικό ποπάκι που δεν με χαλάει καθόλου και απίστευτα ραδιοφωνικό!Θα παίξει πολύ και θα ακουστεί απίστευτα! Αγαπάμε Τάμτα και είμαστε μαζί της…!!!
    Αλλά μου λείπει τρομερά η γέφυρα.Μια δυνατή ΄γεφυρα, ένα δυνατό dance break.
    Αλλά είμαι σίγουρος οτι στην παρουσίαση θα είναι φοβερή και θα πάει αρκετά καλά! Εδώ ήταν φοβερή η Φουρέιρα και άλλαξε το τοπίο πέρυσι με ένα τραγούδι που προσωπικλα δεν μου άρεσε καθόλου!Οπότε καλή επιτυχία Κύπρος!! Θα σκίσεις!
    Δεν ξέρω για πρωτιά αλλά 5άδα σίγουρα!

  66. Σε αυτή την φάση του διαγωνισμού οι φανς κρίνουμε τα τραγούδια ή στις στούντιο βέρσιονς ή όπως παρουσιάζονται στους εθνικούς τελικούς λάιβ. Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά στο τι θα τα πάει καλά και τι όχι στις πρόβες και στους ημιτελικούς/τελικό.Τραγούδια που τώρα αρέσουν μπορεί να μην είναι καλά στημένα και ερμηνευμένα λάιβ και να ξεφουσκώσουν κι άλλα που τώρα δεν τα πιάνει το μάτι σου να εκτοξευτούν με μια ωραία παρουσίαση. Η Μολδαβία πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στον πάτο τόσο των στοιχημάτων όσο και των προτιμήσεων των φανς και μπήκε 10αδα. Και άπειρα άλλα τέτοια παραδείγματα.

    Το τραγούδι της Τάμτα είναι καλύτερο από το Fuego. Η Τάμτα είναι καλύτερη τραγουδίστρια από την Φουρέιρα και την βρίσκω πιο αυθεντική και κλασάτη. Το πρόβλημα είναι ότι για τους φανς ακολουθεί χρονικά με ένα παρόμοιο τραγούδι μια περσινή μόλις επιτυχία και μια τραγουδίστρια που λάτρεψαν. Για τον μέσο τηλεθεατή δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σύγκρισης. Στα αρνητικά ότι στερείται πρωτοτυπίας και του λείπει αυτό το κάτι που θα το κάνει νικητήριο. Μπορεί βέβαια αυτό το κάτι να το έχει η σκηνική παρουσία (βλέπε Heroes).

    Η Κύπρος σύντομα θα κερδίσει. Το θέλει, το προσπαθεί, ρίχνει πολλά λέφτα, το επικοινωνεί παντού και θα γίνει. Με τις ευλογίες της ΕΒU αφού μόνο καλό θα κάνει μια νίκη της Κύπρου. Θα δείξει ότι όποιος το κυνηγάει ανταμείβεται, ότι όλες οι χώρες μπορούν να κερδίσουν, θα το πάρουν πιο σοβαρά κι άλλες χώρες, θα αυξηθεί γενικά το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος αλλά θα γίνει πολύ σύντομα.

    Καλή επιτυχία σε Τάμτα και Κύπρο.

  67. καλη επιτηκια σε ταμτα και καλα να παι κοριτσι επρεπε όμος να παι με το χορα της από εμας είναι απο γιωργία και τορα τι σκέσι έκι με το κίπρο δε ξέρο

    • Είναι ελεύθερη να πάει με όποια χώρα θέλει. Η ίδια υποστηρίζει ότι η συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον ήταν πάντα μεγάλο της όνειρο κι εφόσον της ήρθε πρόταση από Κύπρο με κάτι καλό φυσικά και το σκέφτηκε θετικά από την αρχή. Ας της έκανε πρόταση η Γεωργία τόσο χρόνια που είναι γνωστή. Αν ήταν κάτι καλό μπορεί και να πήγαινε. Μην το βλέπεις σαν προδοσία. Δεν απορρίπτει την πατρίδα της,
      το λέει και η ίδια και το έχει αποδείξει αφού λέει ναι και σε προτάσεις από κει. Η Ελλάδα, όμως της προσφερε πολλά, μεγάλωσε το παιδί της εδω, η ίδια έχτισε από το μηδέν μια αξιόλογη στο είδος της καριέρα, κοινώς είδε άσπρη μέρα η κοπέλα και το νιώθει τιμή της να εκπροσωπήσει τους Έλληνες-Κυπριους. Τι εννοείς τι σχέση έχει με Κύπρο; Ελλάδα και Κύπρος είναι το ίδιο, σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πηγαινοέρχονται για δουλειές και στην Κύπρο όπου έχουν πολλούς θαυμαστές.

  68. H Tαμτα ειναι στη θεση 24 των trend στο Υoutube της Αγγλιας… ξερετε τι σημαινει να σε φτανει η Βρετανικη αγορα στο 24 των τασεων σαν τραγουδι;;;;;; Η πιο δυσκολη αγορα στη μουσικη βιομηχανια ειναι η Βρετανικη. Αν καταφερεις και κανεις ανοιγμα στη Βρετανια ολα ειναι πιθανα μετα..

  69. Ευχαριστώ ogaegreece. Από εσάς έμαθα ότι όχι μόνο ζει ο Πουλόπουλος, αλλά και κάποιοι τον παρακολουθούν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ