ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Με τη Sarah McTernan και το “22” στο Τελ Αβίβ!

Η πολυνίκης χώρα του Διαγωνισμού της Eurovision ξεκίνησε την αναζήτηση εύρεσης του επόμενου εκπρόσωπου της για το 2019 από τον περασμένο Οκτώβριο. Μέσα από μια διαδικασία κατά την οποία πάνω από 440 τραγούδια υποβλήθηκαν στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό RTÉ, ξεχώρισαν σχεδόν 70, τα οποία παρουσιάστηκαν σε διάφορες ομάδες στις αρχές Ιανουαρίου. Ο RTE , βέβαια, διατηρούσε το δικαίωμα ανάθεσης της φετινής συμμετοχής σε κάποιον καταξιωμένο καλλιτέχνη.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, η καλλιτέχνις που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision είναι η Sarah McTernan. Η 24χρονη Sarah θα ερμηνεύσει το “22”, ένα τραγούδι των Ολλανδών Janieck, Marcia “Misha” Sondeijker και Roulsen. Το “22” ήταν μια από τις 430 συμμετοχές που υποβλήθηκαν στο RTE για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019.

H Sarah McTernan γεννήθηκε το 1994 στο Scarriff. Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από τη συμμετοχή της στο The Voice of Ireland το 2015 όπου και κατέλαβε την τρίτη θέση. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, η ίδια δήλωσε:

«Τα εικοστά πέμπτα γενέθλια μου είναι την ερχόμενη Δευτέρα και αν μου έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή κάποιος ότι θα είχα επιλεγεί να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Eurovision, ότι θα ερμήνευα το τραγούδι μου για πρώτη φορά στο “Dancing with the Stars” και ότι στη συνέχεια θα έπρεπε να ταξιδέψω στο Τελ Αβίβ, θα του έλεγα σίγουρα πως είναι τρελός!! 

Η μαμά μου, η Νανά, η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι πολύ ενθουσιασμένοι για μένα – είναι συγκλονισμένοι και πολύ υπερήφανοι. Δεν μπορώ να περιμένω να διδάξω τον μεγαλύτερο υποστηρικτή μου – την κόρη μου Mia, η οποία είναι δυόμιση ετών – όλους τους στίχους του “22”.»

Την ερχόμενη Κυριακή, η Sarah McTernan θα παρουσιάσει τη συμμετοχή της Ιρλανδίας “22” στο δημοφιλές τηλεοπτικό show “Dancing with the stars”!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιρλανδία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) ενώ θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Ιρλανδίας για τη φετινή Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2019!

[Φωτογραφία: eurovision.tv]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα συμφωνήσω και εγώ. Όμορφο τραγούδι, χαλαρωτικό. Αν στηθεί σωστά μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά όπως πέρυσι. Καλή επιτυχία!

  2. Cool vibes αλλα τιποτα παραπανω. Μια που το ακους και μια που το ξεχασες. Φωνητικα δεν τρελαθηκα ακομα και στην στουντιο βερσιον.

  3. Ωραία φωνή, ευχάριστο τραγούδι, ελπίζω να περάσει τελικό. Είχα μια ελπίδα ότι οι χώρες που είχαν απομείνει θα έσωζαν την κατάσταση και ως τώρα δεν έχω διαψευστει. Ένα-δυο καλά ακόμα να βγουν από τις εναπομεινασες και θα μιλάμε για μια καλή χρονιά. Άλλωστε πάντοτε υπήρχαν τα λεγόμενα joke entries αλλά και τα παλιομοδίτικα ή και κακοφτιαγμενα/ανεμπνευστα τραγούδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ