ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Αλλαγές στην παρουσίαση του «Look away»!

Ο YLE, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρουσίαση του “Look Away” για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Ο Anssi Autio, παραγωγός του UMK, επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στην παρουσίαση του “Look Away” για τη Eurovision. Η παράσταση στο UMK το Σάββατο το βράδυ χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή χρήση ενός περιστρεφόμενου κουτιού με οθόνες LED, με έναν χορευτή στην κορυφή, ο οποίος εμφανίστηκε στα γραφικά στις οθόνες. Ο Anssi σχολίασε:

Το UMK19 είναι ένα μεγάλο πακέτο και η ομάδα θα αρχίσει να εργάζεται από αύριο για να προσαρμόσει την παρουσίαση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Με έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα είναι μια περίοδος με πολλές ασχολίες, αλλά και οι δύο καλλιτέχνες είναι ευτυχώς πεπειραμένοι.

Το “Look Away” γράφτηκε από τους Sebastian Rejman και Ville Virtanen και ήταν ένα από τα τρία τραγούδια που παρουσίασαν ο Sebastian και ο Darude το Σάββατο το βράδυ στο Turku. Ο Darude εξήγησε σχετικά με το μήνυμα τραγουδιού ότι:

Τραγικά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο. Υπάρχουν φυσικές καταστροφές, ασθένειες, πόλεμοι και πρόσφυγες. Είναι πιο εύκολο να κοιτάξετε αλλού, παρά να δείτε ή να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα. Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ότι πρέπει να δείτε, να παρακολουθήσετε και να κάνετε κάτι.

Ο Darude εξήγησε ότι όταν είχε προσκληθεί να είναι ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας στη Eurovision, προσέγγισε τον Sebastian για ένα τραγούδι με το οποίο θα συναγωνιστεί. Ο Sebastian του έδωσε ένα demo, το οποίο κέρδισε τη φινλανδική επιλογή

Για όλα τα νέα της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: YLE, eurovoix]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ