ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Άνοιξε το παράθυρο υποβολής συμμετοχών για το MGP 2020!

Ο NRK, ο εθνικός τηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας, μετά την ολοκλήρωση του MGP 2019 χθες, ξεκίνησε την διαδικασία υποβολής συμμετοχών για το MGP 2020 όπως άλλωστε μας είχαν ήδη ενημερώσει από το Νοέμβριο (δείτε εδώ), επιβεβαιώνοντας έτσι την πρόθεση συμμετοχής της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2020.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού και ο μουσικού διευθυντή Stig Karlsen, εργάζονται συνεχώς για να ενισχύσουν την αναζήτηση των καλύτερων συμμετοχών και φέτος έχουν εισάγει ορισμένους νέους κανόνες. Θα υπάρξει μικρότερο παράθυρο εγγραφής και προγενέστερη προθεσμία. Η εγγραφή άνοιξε στις 2 Μαρτίου και θα κλείσει στις 17 Μαΐου. Όλες οι καταχωρημένες συμμετοχές πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν Νορβηγό τραγουδοποιό στην ομάδα. Κάθε παραγωγός / τραγουδοποιός μπορεί να υποβάλει μέχρι τρία τραγούδια.

«Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όποιον γράφει τραγούδια.Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μια θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό στον κόσμο Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους μουσική μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της pop μουσική. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το hard rock μέχρι και bubble gum»

Για την υποβολή συμμετοχών και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο ιστότοπο.

https://www.nrk.no/mgp/pameldingsskjema_-melodi-grand-prix-2020-1.14453813?fbclid=IwAR3nAI_9zEugKvdmHqHt__8q_6VhB6MmSgI4V1HC9KdK1xlqQqh1rS8lDww

[Πηγή: NRK]

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ