ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το τραγούδι θα παρουσιαστεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε πως η συμμετοχή της στη Eurovision θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαρτίου, δηλαδή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η ερμηνεύτρια της χώρας, Tamara Todevska, θα τραγουδήσει το κομμάτι «Proud» («Περήφανη») , το οποίο -όπως έχει δηλώσει- αφιερώνει στην κόρη της. Η ημερομηνία μετατέθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο με το ύφος της συμμετοχής.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή των Darko Dimitrov, Robert Bibliov και Lazar Cvetkoski. Η Βόρεια Μακεδονία συμμετέχει στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού (16 Μαΐου) της φετινής Eurovision.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
[Φωτογραφίες: Instagram (@tamaratodevska)]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως εάν δεν είναι καλό μπορούν μα επιλέξουν ένα από τα υπόλοιπα των άλλων χωρών Άλλωστε η κλοπή ειβαι στο αίμα τους
    Στο νορβηγικό τελικό η σκοπιανή παρουσιάστρια αποκάλεσε τη χώρα της Μακεδονία και όχι βόρεια Μακεδονία
    Αν και οι Νορβηγοί παρουσιαστές την αποκαλέσαν ως ΠΓΔΜ στο κάτω της οθόνης έλεγε σκέτο Μακεδονία

    • Στον Νορβηγικό τελικό τδ αποκάλεσαν Μακεδονία,γιατί η Νορβηγία εδώ και χρόνια έχει τν έχει αναγνωρίσει με το προηγούμενο συνταγματικο όνομα-δλδ Μακεδονία…η Νορβηγία και άλλες 169 χώρες
      Φαντάζομαι τους επόμενους μήνες θα αναγνωρίσουν τη χώρα με το νέο όνομα

      • Ενημερωτικά και όλος ο πλανήτης να τους να τους έχει αναγνωρίσει εάν η Ελλάδα δεν τους αναγνώρισει δεν έχουνε υπόσταση διεθνή αυτό έλεγε η ενδιάμεση συμφωνία που κατήργησε ο ΣυΡιζΑ.
        Πάντως το τι κάνει η Νορβηγία ή οι 169χωρες ίσως το κατανοώ
        Το τι είπε η σκοπιανή παρουσιάστρια που έχει υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών το άφησες ασχολίαστο

      • απλα να ενημερωσω οτι τιθεται σε αμεση ισχυ η νεα ονομασια σε οσες ειχαν αναγνωρισει για “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟΥΣ” το ονομα σκετο μακεδονια. Απλα ας γνωριζουν ολοι, οτι υπηρχε ο ορος οτι επισημα θα ισχυσει το ονομα που θα αποδεχθει η Ελλαδα βασει του ΟΗΕ… απλα το λεω για τις 140 χωρες που ειχαν αναγνωρισει με το συνταγματικο ονομα το κρατος αυτο και μας το ελεγαν ως καταστροφη.

        Επισης ο OGAE GREECE δεν ειναι κρατικος -δημοσιος οργανισμος αρα εχει το δικαιωμα να τους γραφει ως Σκοπια ή ως disneyland… οπως το ιδιο ισχυει και για τους Βορειους γειτονες! Αυτο στα περι οτι δεν μπορουμε ως σελιδα να μην τους γραψουμε ως Σκόπια. Ειναι πιο εντιμο να πειτε οτι ετσι αναγνωριστηκαν απο την Ελλαδα, ετσι θα τους γραφουμε!

        Τελος ο OGAE GREECE ενημερωσε τον OGAE INT να αλλαξει το παράνομο επι τοσα ετη βασει το ΟΗΕ, OGAE MAceonia σε OGAE North Macedonia?
        Εγω τους εστειλα μειλ (στους OGAE INT) , αλλα φυσικα δεν απαντησαν…. μαλλον μην χασουν κανα εισιτηριο απο κανα τελικο στα Σκοπια… tragic

  2. Out of topic, διέρρευσαν μερικά ακόμα δευτερόλεπτα από κάτι που υποτίθεται ότι είναι το τραγούδι της Ρωσίας, συγκεκριμένα από τη γέφυρα. Είναι μερικά εντυπωσιακά φωνητικά. Απ’ ότι φαίνεται η μπαλάντα έχει δυνατή κορύφωση και μοιάζει να είναι όντως ωραίο τραγούδι.

  3. Εν τω μεταξύ γράφετε το βόρεια μακεδονια με κεφάλαια καμαρωτα γράμματα και μόλις βλέπεις τον τίτλο παθαίνεις μια αφασία ??

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ