ΓΕΩΡΓΙΑ: Με τον Oto Nemsadze στο Τελ Αβίβ!

Στις 20:00 ώρα Ελλάδος ξεκίνησε ο Τελικός του “Georgian Idol” με την συμμετοχή των τεσσάρων φιναλίστ. Νικητής αναδείχτηκε  ο Oto Nemsadze  ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι Sul Tsin Iare!

Το show ξεκίνησε ακριβώς στην ώρα του με τους δύο παρουσιαστές του talent show, τον 37χρονος παραγωγό, παρουσιαστή και ηθοποιό Vaniko Tarkhnishvili και την 32χρονη ηθοποιό Ruska Makashvili να μας καλωσορίζουν! 

Οι τέσσερις κριτές που αποτελούν την επιτροπή του Georgian Idol είναι:

  • Stephane Mgebrishvili (Eurovision Georgia 2009)
  • Natia Todua (Νικήτρια του The Voice of Germany)
  • Tinatin Berdzenishvili (Διευθυντής ενημέρωσης του GPB)
  • Zaza Shengelia (Διευθ. Σύμβουλος της Bravo Records)

Μετά από την κλήρωση της σειράς εμφάνισης, η οποία πραγματοποιήθηκε live, οι τέσσερις υποψήφιοι εμφανίστηκαν με την εξής σειρά:

  • Giorgi Pruidze – Me Mjera

Ο νικητής του Georgian Idol αποφασίστηκε εξ ολοκλήρου με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, μέσω SMS αλλά και την εφαρμογή του Facebook Messenger. Η ψηφοφορία δεν διεξήχθη μόνο κατά την διάρκεια του show αλλά ολόκληρη την εβδομάδα, πριν ακούσουμε τα τρία υποψήφια τραγούδια.

H εκπρόσωπος της χώρας το 2015 Nina Sublatti

H στιγμή της ανακοίνωσης

Υπενθυμίζουμε ότι η Γεωργία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (14 Μαΐου 2019) και θα εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

Πως σας φαίνεται η φετινή επιλπγή της Γεωργίας; Είναι ικανή να τους ξανά φέρει στον Τελικό; 

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Γεωργίας στον διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com.

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι είναι επική έθνικ μπαλάντα και ο τύπος έχει ενδιαφέρουσα φωνή. Με ένα σωστό στήσιμο θα πάει καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι στίχοι έχουν πολιτικό περιεχόμενο και μιλάνε για τα κατεχόμενα εδάφη της Γεωργίας (αφροί πάλι στο Κρεμλίνο, όπως 10 ακριβώς χρόνια πριν).

    • Αν ισχύει κάτι τέτοιο ίσως δούμε και τον αποκλεισμό και της Γεωργίας αφού παραβιάζει τον κανόνα

  2. Αψυχολόγητο τραγούδι, πραγματικά δεν κατάλαβα που ξεκινάει και πως φτάνει στο πρώτο ρεφραίν. Μετά γίνεται κάπως βατό, αλλά παραμένει ακατανόητο. Για μένα είναι μόνο «βάρα τα, βάρα τα, ιαρε» με όλον το σεβασμό πάντα. Έχει πράγματι ενδιαφέρουσα φωνή…μέχρι εκεί

    • Μετά τον Conan οι όροι αψυχολόγητο και ακατανόητο παύουν να είναι σε χρήση για την περιγραφή συμμετοχών στη Eurovision.

      • Κι έλεγα δε θα φανεί κι ο άνηθος να σχολιάσει; Κατά τα άλλα ο Conan σε πείραξε…

  3. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον στη συμμετοχή αυτή είναι η φωνή του.
    Μέγιστο φάουλ οι στίχοι και η συνθετικά κάπως χαώδες. Αν διαγωνιστεί και δεν αποκλειστεί λόγω στίχων δε το κόβω να προκρίνεται.

  4. Το τραγούδι έχει εντυπωσιακή μουσική δομή (πομπώδη ίσως για κάποιους). Φωνητικά δε με έπεισε 100% (στο συγκεκριμένο απόσπασμα τουλάχιστον).
    Χρειάζεται αρκετά ακούσματα για να το «καταλάβω».

  5. Τους στιχους δεν τους εχω δει για να βγαλω συμπερασμα. Φωνητικα μου αρεσε πολυ και συνθετικα το βρισκω δυνατο και ενδιαφερον.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ