EUROVISION 2019: Σταμάτησε προσωρινά η πώληση εισιτηρίων!

Οκρατικός τηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, KAN, έδωσε εντολή να σταματήσει προσωρινά η διάθεση εισιτηρίων για τη Eurovision 2019 μέχρι νεωτέρας!

Εισιτήρια σε «εκλεκτούς»

Ο λόγος της διακοπής είναι ότι παρατηρήθηκαν παρατυπίες στη διαδικασία πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν προσπάθειες από τρίτους να παρέμβουν στη διαδικασία με αποτέλεσμα εκατοντάδες εισιτήρια για τις καλύτερες θέσεις να πουληθούν σε ανώτερα στελέχη εταιριών τηλεπικοινωνιών και αθλητισμού, αντί στο κοινό. Αυτό το γεγονός έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες του φορέα.

Ο KAN θα διεξαγάγει έρευνα για το ποια εισιτήρια πουλήθηκαν παράνομα και θα προσπαθήσει να τα επιστρέψει στην κανονική διάθεση.

Ποινικό αδίκημα

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Gilad Erdan, έδωσε εντολή στην αστυνομία να παρέμβει στο φαινόμενο της κερδοσκοπίας. Υπάρχουν αναφορές ότι εισιτήρια πουλήθηκαν από κερδοσκόπους σε τιμή μέχρι και 2½ φορές ψηλότερα από την αρχική. Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του Ισραήλ, αυτή η πράξη συνιστά ποινικό αδίκημα.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα προβληθεί πρώτη φορά την Τρίτη γύρω στις 20:30 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ

  2. […] Από τις 18:00 σήμερα άρχισε και πάλι η πώληση εισιτηρίων για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η πώληση είχε διακοπεί για αρκετές ημέρες λόγω αντικανονικής διάθεσης σε συγκεκριμένα άτομα, καθώς και για τη διερεύνηση του φαινομένου της μαύρης αγοράς. Δείτε λεπτομέρειες στο σχετικό άρθρο μας. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ