ΣΕΡΒΙΑ: Με τη Nevena Božović στο Τελ Αβίβ!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο και ο εθνικός τελικός της Σερβίας, Beovizija 2019, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Νικήτρια αναδείχτηκε η Nevena Božović με το τραγούδι «Kruna» (Κορώνα).

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Dragana Kosjerina, ο Ivan Mihailović, η Ana Babić και ο Nebojša Milovanović, που ξεκίνησαν το σόου ντυμένοι ως ABBA και τραγουδώντας το Waterloo.

Τα 12 υποψήφια τραγούδια ήταν:

  1. Saška JanxDa li čuješ moj glas

2. Majdan Budim te

3. Sofija PerićAritmija

4. Dženan LončarevićNema suza

5. Ivana Vladović & Wonder StringsMoja bol

6. Jana ŠušteršičViktorija

7. LordRadnički sin

8. Nevena Božović Kruna

9. Ana PopovićLutaš

10. Ivan KurtićBela

11. Nataša & UnaSamo bez straha

12. Aleksandra SekulićTugo

Στο διάλειμμα ο Željko Joksimović ερμήνευσε τη συμμετοχές του το 2004 Lane moje και το 2012 Nije ljubav stvar, καθώς και δύο άλλες επιτυχίες του.

Η βαθμολογία καθορίστηκε κατά 50% από 5μελή επιτροπή και 50% από το κοινό.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της επιτροπής ήταν:

Η βαθμολογία μετατράπηκε σε κλίμακα από 1-12:

Στο κοινό δόθηκε χρόνος 15′ για να ψηφίσει. Οι ψήφοι του κοινού προστέθηκαν σ’ αυτές της επιτροπής (κλίμακα 1-12). Το τελικό αποτέλεσμα, που ανέδειξε και τη νικήτρια, διαμορφώθηκε ως εξής:

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχαν πολύ πιο ωραίες συμμετοχές να στείλουν. Πιο ενδιαφέρουσες….
    Η Nevena εχει ωραία φωνή,το τραγούδι της είναι μελωδικό αλλά θα ήθελα μια κορύφωση και με ενοχλεί το ότι είναι δίγλωσσο αφού δεν υπάρχει συνοχή μεταξύ σερβικών και αγγλικών. Καλά η σκηνική παρουσία ασχολιαστη, Eurovision 2009 στη καλύτερη.
    Αν διορθωθεί η σκηνική παρουσία και γίνει ένα revamp τότε ( με τη βοήθεια Μαυροβούνιου και Σλοβενίας) θα προκριθεί σχετικά εύκολα.

  2. Κριμα που δεν πέρασε το moja bol.Ηταν αδυναμία μου,με νοσταλγικό βαλκανικο ήχο,αλλά έχω συνηθίσει φέτος οποίο τραγούδι μ αρέσει να αποκλείεται.Καλη επιτυχία στην nevena.

  3. Από φωνή….κορμάρα.☆

    #ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ!!!
    ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!!
    ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!

  4. Μέτριο τραγούδι, όμορφη κοπέλα, ωραία φωνή, τα αγγλικά χάλια, τα σέρβικα πολύ καλύτερα. Θα προκριθεί αλλά στον τελικό εκτός τοπ10.

  5. Αυτήν ήθελα από την αρχή!! Πανέμορφο και μελωδικό τραγούδι σε συνδυασμό με την πολύ όμορφη φωνή της Nevena πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στο τέλ αβιβ!μπραβο Σερβία καλη επιτυχία

  6. Πολύ ωραίο τραγούδι, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχουν οι αγγλικοί στίχοι… Το χαλάει λίγο…

  7. Eίναι μία τυπική μπαλάντα, αλλά πολύ καλοφτιαγμένη για το είδος της, με μία όμορφη και καλή τραγουδίστρια. Με δεδομένο ότι φέτος δεν υπάρχει -ως τώρα- κάτι παρόμοιο, θα πάει καλύτερα από ότι πολλοί πιστεύουν.

  8. αξιόλογο!!μπράβο στην σερβία!τραγούδι με ηθος,υφος που ξυπναει συναισθηματα!

  9. Δεν ειναι κακο και η τραγουδιστρια το αποδιδει ωραια λαιβ. Τα αγγλικα ειναι εντελως αχρειαστα. Δεν προσφερουν τιποτα στο κομματι απεναντιας το κατεβαζουν. Γενικα ειναι μια τυπικη μπαλαντα, λιγο φλατ, χωρις κορυφωση που την ακους ευχαριστα οσο διαρκει αλλα νομιζω μετα απο λιγο την ξεχνας.

  10. Μια μπαλάντα με λίγο έθνικ στοιχεία, από τις σοβαρές και τις αξιόλογες χωρίς να ξεπερνά την χρυσή μετριότητα. Είναι απο αυτές τις τύπου Οne Last Breath μπαλάντες, που περνούν τελικό αλλά μένουν χαμηλά στην τελική κατάταξη!

    Αυτη δεν ξέρω καν αν θα περάσει όμως! Aπο της αηδία τις Πορτογαλίας και της Ισλανδίας την προτιμώ πάντως!

    Η κοπέλα όμως είναι πολύ όμορφη, με ακόμα πιο ωραία και σωστή φωνή!

  11. Τι βγαζει η Σερβια…….
    Τι γυναικαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!
    Και παραδοξως με υπεροχη φωνη.
    Θα συμφωνισω με ολους. Τα αγγλικα αχρειαστα. Απαισια αγγλικη προφορα.
    Συμπαθητικο τραγουδι….αλλα θα μπορουσε να εκπροσωπει τη σερβια το 1985.
    Εκτος 20αδας.

  12. Πολύ ωραίο τραγούδι από την Σερβία μαζί με την Γεωργία είναι οι δραματικές μπαλάντες αυτού του διαγωνισμού

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ